- 22 Mart 2017
- 204
- 704
- 103
- Konu Sahibi Harbifitness
-
Smas dokusunun kulak içerisinden kesi yapılarak yüzün gerilmesi diye biliyorum ben. Ve klasik yüz germeyle aynı şey değil.Siz smas lift esittir klasik yuz germe mi diyorsunuz?Yok oyle olmamali sadece.Smas lift,Macs lift,endoskopik bunlar yontemler ama farklari var da tam olarak nedir anlamaya calisiyorum
O zaman bilenler aydinlatirsa iyi olur smas il klasik germenin farkiniSmas dokusunun kulak içerisinden kesi yapılarak yüzün gerilmesi diye biliyorum ben. Ve klasik yüz germeyle aynı şey değil.
Ben bu konularda detay vermeyi ahkam kesmek gibi görüyorum çünkü bunca araştırma ve geçirdiğim operasyon sonrası gördüm ki aynı teknik hastadan hastaya bile farklilik gösteriyor. Özetle smas tekniğinde yine çene ovali alt yüz toparlaniyor ama bildiğim kadarıyla doku fazlalığı yani üst deri cikartilamiyor iple asmanın bir tık daha kalicisi gibi düşünebiliriz. Benim geçirdiğim klasik yöntemde ise doku fazlaligi da alındı yani gözenekli görüntü bile daha iyi duruma geldi daha gergin parlak bir cilt istiyordum o yüzden bunu seçtim.O zaman bilenler aydinlatirsa iyi olur smas il klasik germenin farkini
Endo elmacik kemiklerindeki yanak bolgesine tabiki etki ediyor.yani sadece ust deriyi geren bir iskem degil gozun altindan girilerek smas doku yukari çekiliyor.ama sinirli bolgelere endo ile gerilebiliyorSorma Sebebim şu;bilmiyorum araştırıyorum ancak sizin cevabınızla da hala tam anlayamadım.Endo yanaklara etki etmiyor mu?Ediyorsa bu yöntemde kaslara müdahale olmuyor mu gibi sorular hala
Smas lift acik yuz germedir diyorum orta yuz alt yuz ve gidi bolgesini kulak onu ve arkasindan kesi yapılarak germe islemi yani.bu yontemde şakak bolgesi gerilmiyor ve tabi bu bolgede bir kesi de yapilmiyor.ben bu ve endo ile ilgilendigim icin diger bütün germelerle ilgili bilgim yok malesef .illaki bunlari ogrenmek istiyorsaniz google da yazarsaniz ayrıntılı olarak ogrenirsiniz.burada tibbi terimleri aciklamak bize düşmez bizler tecrubelerimizi paylasmaliyiz diye düşünüyorum.bence siz yüzünüzde ne gibi sorunlariniz oldugunu soyleyin biz de tecrubelerimiz ölçüsünde size yardimci olmaya çalışalım :))Siz smas lift esittir klasik yuz germe mi diyorsunuz?Yok oyle olmamali sadece.Smas lift,Macs lift,endoskopik bunlar yontemler ama farklari var da tam olarak nedir anlamaya calisiyorum
Smas lift açık yüz germe değildir ctlmbk . Acık yüz germe benim geçirdiğim smas kulak içerisinden girilerek yapılan bir yöntemEndo elmacik kemiklerindeki yanak bolgesine tabiki etki ediyor.yani sadece ust deriyi geren bir iskem degil gozun altindan girilerek smas doku yukari çekiliyor.ama sinirli bolgelere endo ile gerilebiliyor
Smas lift acik yuz germedir diyorum orta yuz alt yuz ve gidi bolgesini kulak onu ve arkasindan kesi yapılarak germe islemi yani.bu yontemde şakak bolgesi gerilmiyor ve tabi bu bolgede bir kesi de yapilmiyor.ben bu ve endo ile ilgilendigim icin diger bütün germelerle ilgili bilgim yok malesef .illaki bunlari ogrenmek istiyorsaniz google da yazarsaniz ayrıntılı olarak ogrenirsiniz.burada tibbi terimleri aciklamak bize düşmez bizler tecrubelerimizi paylasmaliyiz diye düşünüyorum.bence siz yüzünüzde ne gibi sorunlariniz oldugunu soyleyin biz de tecrubelerimiz ölçüsünde size yardimci olmaya çalışalım :))
Cok mutevazisin tsk ederim benimde gozeneklerde sorun var sagol bilgiler icinBen bu konularda detay vermeyi ahkam kesmek gibi görüyorum çünkü bunca araştırma ve geçirdiğim operasyon sonrası gördüm ki aynı teknik hastadan hastaya bile farklilik gösteriyor. Özetle smas tekniğinde yine çene ovali alt yüz toparlaniyor ama bildiğim kadarıyla doku fazlalığı yani üst deri cikartilamiyor iple asmanın bir tık daha kalicisi gibi düşünebiliriz. Benim geçirdiğim klasik yöntemde ise doku fazlaligi da alındı yani gözenekli görüntü bile daha iyi duruma geldi daha gergin parlak bir cilt istiyordum o yüzden bunu seçtim.
Kapali yuz germemi yani... bilmiyorsun bari googleden bak da oyle gel cvp ver milleti guldurme kendineSmas lift açık yüz germe değildir ctlmbk . Acık yüz germe benim geçirdiğim smas kulak içerisinden girilerek yapılan bir yöntem
Smas'da sadece alt yuz degil elmacik kemikler burun kenari da toparlaniyor sanirimBen bu konularda detay vermeyi ahkam kesmek gibi görüyorum çünkü bunca araştırma ve geçirdiğim operasyon sonrası gördüm ki aynı teknik hastadan hastaya bile farklilik gösteriyor. Özetle smas tekniğinde yine çene ovali alt yüz toparlaniyor ama bildiğim kadarıyla doku fazlalığı yani üst deri cikartilamiyor iple asmanın bir tık daha kalicisi gibi düşünebiliriz. Benim geçirdiğim klasik yöntemde ise doku fazlaligi da alındı yani gözenekli görüntü bile daha iyi duruma geldi daha gergin parlak bir cilt istiyordum o yüzden bunu seçtim.
Bana mı dedin bunları? Neden gerildin ki doktorun bana anlattığını söyledim hatta kulak içerisinden girilerek yapılan kesiyi falan göstermişti. Ha sen biliyorsan onu da dinlerim burda fikir alış verişi yapıyoruz neden uslubunu bozuyorsun çok ilginç. Sen anlatirsin ben de hee böyle demişlerdi derim başka birşey öğrenmiş oluruz. Neden gülsün ki insanlar ya da ben birilerine niye güleyim.Kapali yuz germemi yani... bilmiyorsun bari googleden bak da oyle gel cvp ver milleti guldurme kendine
Ayrıca ben kapali yüz germe demedim klasik yüz germe değil sadece. Kulak ici ve kulak arkası dikişle yapılıyor ve üst doku yani deri fazlaligi alınamıyor dedim. İple asma benzeri bir teknik.Kapali yuz germemi yani... bilmiyorsun bari googleden bak da oyle gel cvp ver milleti guldurme kendine
Ben kimseye birsey ogretecek degilim benim tecrubelerimi merak edenlere aciklama yaparım sadece ama birseyi tam bilmiyorsanız en azindan bir internetten arastirma yapip oyle cvp verin.bu yazilari okuyan yüzlerce kisi oldugunu unutmayinBana mı dedin bunları? Neden gerildin ki doktorun bana anlattığını söyledim hatta kulak içerisinden girilerek yapılan kesiyi falan göstermişti. Ha sen biliyorsan onu da dinlerim burda fikir alış verişi yapıyoruz neden uslubunu bozuyorsun çok ilginç. Sen anlatirsin ben de hee böyle demişlerdi derim başka birşey öğrenmiş oluruz. Neden gülsün ki insanlar ya da ben birilerine niye güleyim.
Söylediklerimin neresi yanlış?Be
Ben kimseye birsey ogretecek degilim benim tecrubelerimi merak edenlere aciklama yaparım sadece ama birseyi tam bilmiyorsanız en azindan bir internetten arastirma yapip oyle cvp verin.bu yazilari okuyan yüzlerce kisi oldugunu unutmayin
Ayrıca şu yazılanları baştan sona okuyan herkes görebilir ki kesin bir dil kullanmaktan uslubumu bozmaktan her daim kaçınan biriyim. Sadece bence ve ben böyle biliyorum dedim her zaman. Bu işin uzmanı bizler değiliz dedim. O sebeple bu yazdıklarını üzerime alınmam.Be
Ben kimseye birsey ogretecek degilim benim tecrubelerimi merak edenlere aciklama yaparım sadece ama birseyi tam bilmiyorsanız en azindan bir internetten arastirma yapip oyle cvp verin.bu yazilari okuyan yüzlerce kisi oldugunu unutmayin
Ben de anlamadım nolduğunu mune :)Hanımlar sakin olabilir miyiz lütfen?
Özel mesajlarınızı mesajların altında yer alan şikayet et butonuna basmadan göremeyiz.Mune insanlar bana ona bulaşma herşeyin doğrusunu o biliyor ahkam kesiyor herkesi tersliyor cevap verme diye özelden mesaj atıyor yalanım varsa yönetim mesajları görebiliyor sanırım. Bu konuşmada agresif ya da tartismaci bir tutum takinmadim en başından beri.
:)) çok teşekkür ederim. Kulak önü ödemleri vardı biliyorsunuz zaten 4 günlük halini ki BENCE o hali bile güzeldi 4 gün için. 13. Gün onlar da indi. Ha ben o kadar memnunum ki kalsa bile umrum olmazdı:)) İsteyen herkese sen şunu yaptır diye otoritelik yapamam ama o yoldan geçmiş biri olark psikolojik destek olurum , ödem bende de oldu korkma geçecek derim mesela:) sevgiler.lindayasor canim odemlerin baya inmis ki biliyordum inecegini daha cok yeni haliyle odem olacakti zaten bu beklenen bisey sabir gerektiren bir ameliyat yuzun cok guzel olmus kisa surede masallah sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?