derin plan yüz germemi Endoskopi mi!!!

Jelesec nerelerdesin hic sesin solugun çıkmıyor cnm ya.gel senden Özür dilicem siz hakli çıktınız.herkese yanlis yapan biri vardiya ben inanmiyordum hani soylenenlere ,gozumle gormedikten sonra inanmam sende inanma diyordum ya .hatta ona aciyordum herkes dışlıyor tersliyor onu diye.o kisi bana da ayni yanlisi yapti malesef.soylememesini rica ettigim birseyi ilk firsatta o kisiye soyledi .artık gozumle gördüm ben de inaniyorum sizlere .bende ilişiğimi kestim artik onunla heryerden engelledim onu ama hala özelden mesajlar atmaya devam ediyor bana onun ozel mesaj atmasini nasil engelleyebilirim .cok tehlikeli biri uzak durmak lazımmış bende yasayarak anlamis oldum.simdi yaninda doldurusa getirdigi biri varya onunla şakşakciliga başlamışlar baska yapacak birseyleri yok tabii .neyse cnm durum boyle iste, hakli ciktigin icin seni bilgilendireyim dedim

yaşayarak edinilen tecrübe en iyi tecrübedir diyeceğim sadece :))) geçmiş olsun sana da ,yoğunum pek bakamıyorum k. k ya

lindayasor selam bende eylül ekim gibi endo olacağım resimlerini görebilirmiyim tam endoda izler beni korkutuyor benimde albümüm var vücut estetiği eski üyeyim bayanım güvenlik acısından yazıyorum geçmiş olsun size de

B Bracehater geçmiş olsun ameliyatını olmuşsun Cansuceren öğrendim nasılsın ? Sürecini yazarsan çok sevinirim burun ve endo zor oldumu bende aynı işlemleri olacağım kamyon carpmış gibi olmadın demi:)

lindayasor geçmiş olsun çok doğal olmuş.Burnunda da vardı değil mi?Hiç belli olmuyor.Seninle sorunumuz aynı.Yaşa bağlı yorgun ifade olması göz altı ve yanakların aşağıya düşmesi sonucu.Sen komple yüz germe oldun sanırım.Yağ enjeksiyonu yaptırmana gerek kalmadı değil mi?

Teşekkür ederim.Evet komple yüz germe. Burun da yapıldı. Yağ enjeksiyonu alına yapıldı benim daha yuvarlak olsun diye yüz germeyle alakasız yani.

Linda nasılsın
Ben yoktum...
bu arada bu sayfayı yeni görenlere bir duyru yapmak isterim linda derin yüz germe oldu çok açıklayıcı yazıları sorusu olan bu ameliyatı düşünen lindaya sorsun...
endyoyla derin yüzgermede baya bir fark var ik başlarda endoyu düşünüyordum fakat endoda yüzün uzadigini gördüm bağzı detaylar daha var ..
ama bu detayların cevabı yok ..lindanin resimlerini gördüm ve (beğendim yüzü uzamamış )sadece zamanı geri almiş gibiydi fakat ben ona sorular sormaya devam etim o resimde gördüğüm biseyi sordum oda bana sağ olsun cevap verdi beni aydınlatı..benim doktoruma gitme demedi ! ne istiyorsan doktoruna söyle anlat dedi.. Böyle olması gerk zaten sevgiler lindya ^_^Soru ve cevap için linda..

Canim bende katiliyorum sana yuzu uzamamis eski yazilardada gormustum bu konuyu endo yapanlari yuzu uzamis gibi oluyor diye sahsen benim yuzumun uzamasini istemiyorum
Lindayasor evet cok basarili bence israrla benim doktoruma git demiyor bir kere yani reklam pesinde degil
Hayirlisi bakalim

Evet kankam dürüst ve açık konuşanları herzaman severim linda öyle biri Sen gibi.Ben herkezin sende görmek istemediğini gördügum için seni sevdim..

:)) teşekkürler hanımlar ne güzel şeyler yazmışsınız. İyiyim teşekkür ederim. Son yolladığım fotoğraftan sonra yüzümde çok büyük değişiklikler olmadı demek ki ödemin büyük çoğunluğu inmiş 2 haftada.Sadece dikişler iyileşiyor. Sıkıntılı bir süreç değil belki söylemişimdir eşimin iş gezisine katıldım 11. Günde hala da şehir dışı gezideyim 1 haftadır. Kimse de birşey anlamiyor.

Sefan olsun canim bu alt germede kamyon carpmis bir hal olmuyor sadece dikisler belli oda saclarla saklanir ve en son gordugum izlerin zaten cok iyi iyilesmis
Sigara kullanmamanin bir avantaji iste odemler cabuk indi ve dikisler guzel iyilesti

Sefan olsun canim bu alt germede kamyon carpmis bir hal olmuyor sadece dikisler belli oda saclarla saklanir ve en son gordugum izlerin zaten cok iyi iyilesmis
Sigara kullanmamanin bir avantaji iste odemler cabuk indi ve dikisler guzel iyilesti
Çok şükür darısı gözünü karartıp cesaret eden herkesin başına.

Çok şükür darısı gözünü karartıp cesaret eden herkesin başına.
Cesaret var tatillerden sonra aklimda yaz geliyor once guzel bir tatil yapacagim sonra kisin hem burun hem alt yur germe yaptiracagim tsk ederim yardimlarin icin senden once hic alt yuz germe gormemistim yabanci siteler haric her zaman burda olman dilegiyle

Çok sevindim adına gerçekler bunlar linda sen sordugumuz sorulara karşı soru işaretleri bırakmadın kafamda neyse tak tak söyledin o yüzden herzaman dürüst insanlar` gercek dost kazanır yada arkasından kendi icin böyle güzel sözler söylenir...
Başkaları gibi önünden gülüp arkasından konuşmazlar nefret edip onalra nefretini söylemiyip 2 li oynayanlar çok gördüm ben!!

Dikişlerinin yeni oldugunu bildiğim için hiç resim istemiyorum senden
zaman herşeyin ilacı
sen zaten dikişleri takmıyorsun kafana biliyorum
silik gibi duracak eminim işte ben onu merak ediyorum inşallah ilerleyen zamanda görürüm ^_^

Canım galiba sen yurt dışındaydın kime yaptırırsın orda hangi doktorda karar verirsin bilemem ama lütfen doktorundan eski ameliyatlarını göstermesini iste. Benim dikişleri gözünde canlandırıp gider yaptırırsın vicdan azabı çekerim. Saç hattını takip etmeden kasap gibi kesenler gördüm inanamadım. Mutlaka eski dikişlerini göstersinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…