derin plan yüz germemi Endoskopi mi!!!

:) aaa madem istemiyorsun sana taze taze çekip atiyorum bi tane.

Evet linda yurt dışındayım burda pahalı olduğu için turkiyede yaptıracağım sen niye vijdan azabı duyacaksin ben gördüm seni başkalarını da gördüm aksine senin doktorunu takip ediyorum ve kendisi benim memleketim o avantajimin olmasida bana +puan ve ameliyatlarını paylaşıyor sosyal medyadan blue diye bir üye daha var o nunla foto çekinmişler..ben şimdi spora gidiyorum çok öptüm gelince artık bakarım yazılara kib

Onu chanel e yazmıştım aslında:) ama tabi ki senin için de geçerli inşallah istediğiniz gibi olur herşey.

Evet canim yurt disindayim ama ben turkiyede ameliyat olacagim burdakilere pek guvenmiyorum cunki o kadar pahaliki ameliyatlar elleri aliskin degildir diye korkuyorum
Zaten ameliyattan once mutlaka seninle paylasirim doktorumu ve gunumu

Linda'yı neden kopyaladin o bu konu hakkında yazmadı..
Soru maksadın nedir ..googleye endoskopi olanlar yaz resimli arama tuşuna bas kullanıcıların eski ve yeni resimlerine bak resimleri yanyana koy..bir çoğunluğun yüz şekli uzamış ve gözlerde bir kayma sözkonusu..sen bu ameliyatı olmuş ve beğeniyor ola bilirsin fakat bizlerde bunun +larını ve eksilerini burda paylaşıp öğreniyoruz..ve bunu ilk biz söylemiyoruz..googlede bu konu üzerine konuşan bir çok kişi mevcut onuda sen bir zahmet bul ..hesap sormaya gelirgibi selamsız sabahsız ismimizi kopyalayıp soru sorma maksadını anlamadım..

Belkide ben seni yanlış anladım fakat burdan bakılinca öyle algıladım yanlış anladıysam özür dilerim LeyLaL..

Herkesin yüz şekilleri farklıdır doğrumu..
Kimi kalp şeklinde yüz hatına sahip kimi yuvarlak kimi dikdörtgen diye gidiyor vs..mesela senin yüzün yuvarlak bir hata sahipse endoda yüzün kare oluyor..Endoda üst bölgeye uygulama yapılıyor fakat yüzün dış çerçevesi neden değişiyor..endo olmuş bir çok kişilerin eski ve yeni resimlerini karşılaştır yüz hatina bak nerdeyse endo olmuş kişiler bir birlerine benziyor..yüz hatı yuvarlak yada elmas ama endodan sonra kare yüz oluyor resimlerde gördügümü söylüyorum .. Örnek Bir eski üye olmuş
Endo eski yeni resmini koymuş onu bulursan görüşünü yaz bide göz pinarlarında kayma var ..Bunların nedeni ne araştırıyorum bişey bulamıyorum..sen bulursan veya bu konu hakinda soru işaretlerimizi kaldıracak düzgün sekilde izah edecek biri varsa yaza bilir..

Eklentiler

• 20170408_141108.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 107
  • 20170408_141143.webp
    19 KB · Görüntüleme: 116
Linda merhaba resimlerini gorebilirmiyim ben sadece sakak germe istiyorum yanlis anlamazsan
Tabii ki isterseniz yine de yollarım fakat benim operasyonunum şakak germeyle alakası yok. Göz bölgesine dokunulmadı sadece yanak ve çene bölgesi. Şakak ve üst yüz (göz alın bölgesi)germeyle ilgili tecrübesi olan üyeler var onlara sorsanız daha sağlıklı bilgi alabilirsiniz bence.

"Düzgün şekilde izah edecek biri" demissin cok haklisin ama bu beklenti biraz fazla burasi icin.Ben birseyler bulursam sana ozelden yollarim.Verdigin bilgiler icin de tesekkur ederim.

Linda merhaba resimlerini gorebilirmiyim ben sadece sakak germe istiyorum yanlis anlamazsan
Merhaba.. benim göz kenarlarım çekildi. Öncesinde göz bitim yeri aşşagıya doğruydu,sürekli yorgun bir ifade veriyordu.
Badem göz oldum. İnternetten araştırınca aslında şakak germe ile aynı şey. Saçlı deriden kesi yapıldı,göz kenarları çekildi. Göz kapaklarıma işlem yapılmamıştı. Şimdi daha diri,çekik göz yapısına sahibim. Kalıcı bir yöntem,ben memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…