- 22 Mart 2017
- 204
- 704
- 103
- Konu Sahibi Harbifitness
-
:) aaa madem istemiyorsun sana taze taze çekip atiyorum bi tane.Çok sevindim adına gerçekler bunlar linda sen sordugumuz sorulara karşı soru işaretleri bırakmadın kafamda neyse tak tak söyledin o yüzden herzaman dürüst insanlar` gercek dost kazanır yada arkasından kendi icin böyle güzel sözler söylenir...
Başkaları gibi önünden gülüp arkasından konuşmazlar nefret edip onalra nefretini söylemiyip 2 li oynayanlar çok gördüm ben!!
Dikişlerinin yeni oldugunu bildiğim için hiç resim istemiyorum senden
zaman herşeyin ilacı
sen zaten dikişleri takmıyorsun kafana biliyorum
silik gibi duracak eminim işte ben onu merak ediyorum inşallah ilerleyen zamanda görürüm ^_^
Canım galiba sen yurt dışındaydın kime yaptırırsın orda hangi doktorda karar verirsin bilemem ama lütfen doktorundan eski ameliyatlarını göstermesini iste. Benim dikişleri gözünde canlandırıp gider yaptırırsın vicdan azabı çekerim. Saç hattını takip etmeden kasap gibi kesenler gördüm inanamadım. Mutlaka eski dikişlerini göstersinler.
Evet linda yurt dışındayım burda pahalı olduğu için turkiyede yaptıracağım sen niye vijdan azabı duyacaksin ben gördüm seni başkalarını da gördüm aksine senin doktorunu takip ediyorum ve kendisi benim memleketim o avantajimin olmasida bana +puan ve ameliyatlarını paylaşıyor sosyal medyadan blue diye bir üye daha var o nunla foto çekinmişler..ben şimdi spora gidiyorum çok öptüm gelince artık bakarım yazılara kibCanım galiba sen yurt dışındaydın kime yaptırırsın orda hangi doktorda karar verirsin bilemem ama lütfen doktorundan eski ameliyatlarını göstermesini iste. Benim dikişleri gözünde canlandırıp gider yaptırırsın vicdan azabı çekerim. Saç hattını takip etmeden kasap gibi kesenler gördüm inanamadım. Mutlaka eski dikişlerini göstersinler.
Onu chanel e yazmıştım aslında:) ama tabi ki senin için de geçerli inşallah istediğiniz gibi olur herşey.Evet linda yurt dışındayım burda pahalı olduğu için turkiyede yaptıracağım sen niye vijdan azabı duyacaksin ben gördüm seni başkalarını da gördüm aksine senin doktorunu takip ediyorum ve kendisi benim memleketim o avantajimin olmasida bana +puan ve ameliyatlarını paylaşıyor sosyal medyadan blue diye bir üye daha var o nunla foto çekinmişler..ben şimdi spora gidiyorum çok öptüm gelince artık bakarım yazılara kib
Evet canim yurt disindayim ama ben turkiyede ameliyat olacagim burdakilere pek guvenmiyorum cunki o kadar pahaliki ameliyatlar elleri aliskin degildir diyeCanım galiba sen yurt dışındaydın kime yaptırırsın orda hangi doktorda karar verirsin bilemem ama lütfen doktorundan eski ameliyatlarını göstermesini iste. Benim dikişleri gözünde canlandırıp gider yaptırırsın vicdan azabı çekerim. Saç hattını takip etmeden kasap gibi kesenler gördüm inanamadım. Mutlaka eski dikişlerini göstersinler.
Linda sana özelden nasıl yazacağım ...Onu chanel e yazmıştım aslında:) ama tabi ki senin için de geçerli inşallah istediğiniz gibi olur herşey.
Şimdiye kadar nasıl yazdıysan öyle:) foto yollamıştım ya sana ordan yazabilirsin. Olmuyor muLinda sana özelden nasıl yazacağım ...
Ben resimlerini hep sildimŞimdiye kadar nasıl yazdıysan öyle:) foto yollamıştım ya sana ordan yazabilirsin. Olmuyor mu
Tmm canım yaziyorum ben şimdiBen resimlerini hep sildim
Belkide ben seni yanlış anladım fakat burdan bakılinca öyle algıladım yanlış anladıysam özür dilerim LeyLaL..Linda'yı neden kopyaladin o bu konu hakkında yazmadı..
Soru maksadın nedir ..googleye endoskopi olanlar yaz resimli arama tuşuna bas kullanıcıların eski ve yeni resimlerine bak resimleri yanyana koy..bir çoğunluğun yüz şekli uzamış ve gözlerde bir kayma sözkonusu..sen bu ameliyatı olmuş ve beğeniyor ola bilirsin fakat bizlerde bunun +larını ve eksilerini burda paylaşıp öğreniyoruz..ve bunu ilk biz söylemiyoruz..googlede bu konu üzerine konuşan bir çok kişi mevcut onuda sen bir zahmet bul ..hesap sormaya gelirgibi selamsız sabahsız ismimizi kopyalayıp soru sorma maksadını anlamadım..
Linda merhaba resimlerini gorebilirmiyim ben sadece sakak germe istiyorum yanlis anlamazsan:) aaa madem istemiyorsun sana taze taze çekip atiyorum bi tane.
Tabii ki isterseniz yine de yollarım fakat benim operasyonunum şakak germeyle alakası yok. Göz bölgesine dokunulmadı sadece yanak ve çene bölgesi. Şakak ve üst yüz (göz alın bölgesi)germeyle ilgili tecrübesi olan üyeler var onlara sorsanız daha sağlıklı bilgi alabilirsiniz bence.Linda merhaba resimlerini gorebilirmiyim ben sadece sakak germe istiyorum yanlis anlamazsan
Herkesin yüz şekilleri farklıdır doğrumu..
Kimi kalp şeklinde yüz hatına sahip kimi yuvarlak kimi dikdörtgen diye gidiyor vs..mesela senin yüzün yuvarlak bir hata sahipse endoda yüzün kare oluyor..Endoda üst bölgeye uygulama yapılıyor fakat yüzün dış çerçevesi neden değişiyor..endo olmuş bir çok kişilerin eski ve yeni resimlerini karşılaştır yüz hatina bak nerdeyse endo olmuş kişiler bir birlerine benziyor..yüz hatı yuvarlak yada elmas ama endodan sonra kare yüz oluyor resimlerde gördügümü söylüyorum .. Örnek Bir eski üye olmuş
Endo eski yeni resmini koymuş onu bulursan görüşünü yaz bide göz pinarlarında kayma var ..Bunların nedeni ne araştırıyorum bişey bulamıyorum..sen bulursan veya bu konu hakinda soru işaretlerimizi kaldıracak düzgün sekilde izah edecek biri varsa yaza bilir..
Teşekkür ederim bilgin olursa lütfen unutma beni.."Düzgün şekilde izah edecek biri" demissin cok haklisin ama bu beklenti biraz fazla burasi icin.Ben birseyler bulursam sana ozelden yollarim.Verdigin bilgiler icin de tesekkur ederim.
Merhaba.. benim göz kenarlarım çekildi. Öncesinde göz bitim yeri aşşagıya doğruydu,sürekli yorgun bir ifade veriyordu.Linda merhaba resimlerini gorebilirmiyim ben sadece sakak germe istiyorum yanlis anlamazsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?