derin plan yüz germemi Endoskopi mi!!!

Merhaba,nasılsınız nasıl oldunuz?
Umarım herşey yolundadır

Selamlar kusura bakmayın uzun zamandır fırsatım olmadı girmeye. Çok iyiyim herşey yolunda yüzüm daha da oturdu mutluyum:)

Arzumcum selam yine bir güzelleşme noktasında yorumunu görmem iyi oldu :) kime yaptırdın , günlük hayata dönüş nasıl oluyor? Sadece göz cevresini mi cekiyor, yoksa biraz yanaklarada etkisi var mı?

Sevgiler :)

Merhaba hoşgeldin :))
Hasan beye oldum tatlım. İki kez burun olmuştum başka bir doktora çok öncesinde,burun çökmüştü. Hasan beyi ikna etmiştim,etmişkende gözü çektirdim,elmacık kemiklere yağ,çeneye yağ,dudağa yag koydurttum :)) Kombin işlemdi,biraz zor geçti . Başlıbaşına burun çok zordu zaten,tek göz olsaydı daha kolay olurdu muhakkak
Kombin olduğundan çok değerlendiremiyorum ama dediğim gibi göz kolay süreç olurdu bence.

merhabalar benim ismim gamze LR Aloe Vera satış danışmanıyım,,her türlü cilt sorunları için bana ulaşabilirsiniz,etkin ve kesin sonuç için LR da bir çok ürün var,,güneş lekesi,,çillenme ,,cilt sorunları için
ciltte oluşan kırışıklıkları gidermek için iğne altına yatmanıza gerek ok LR Zeıtgard 2 cihazı ile cildinizde oluşan kaz ayaklarından mimik kırışıklıklarından ,yüz sarkmalarından,,seans başına ödeyeceğiniz ücrete kendi cihazınızı alın üstelik Alman markası olan LR ile tüm ürünleri %30 indirimle sahip olabilirsiniz

Eklentiler

• jjjjjjjj.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 61
  • mm.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 96
Son düzenleyen: Moderatör:

Fotolarını goremıyorum beni izler misin?

Merhaba endoyu hangi dr a yaptırdınız ben de resimlerinizi görebilir miyim?

tevfik sozen kbb doktoru.estetık cerrehı doktoru değil.ona bır arkadaşım gitti.hiç de memnun değil.kız cok uzgun.nedense tevfik sozen hakkında çok reklam var burda .ınsanları kandırmanıza ızın vermeyeceğim.gerceklerı yazıyorum kı umarım yaptığınız reklamlar yuzunden allah bın katı belanızı zaten verecek.kımbılır kaç kışının ahını almışınızdır

yalnız memnun olmayabilirsiniz ok de beddua nedir yapmayın !!! ben doktoru burdan olanlardan duydum zaten çok olan yok 2 yada 3 kişi onlar yazdılar memnunlardı azrum değil bu doktorun hastası zaten yanlış alıntılamışsınız

Son düzenleme:

Bu bayana telefonda neden ceza aldığını anlattım ama yok ! Meme büyütmeye de yazdı, ceza aldı şimdi geldi buraya yazıyor. Sorunu nedir çözemedim. 3 gün sonra mahkemeye verilince mesajlarımı sil diye geliyorlar ama silmeyeceğim. Yasal süreçte cezası neyse çeksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…