- 15 Ekim 2010
- 16.011
- 8.835
- 498
- Konu Sahibi Harbifitness
-
Merhaba,nasılsınız nasıl oldunuz?Tabii ki isterseniz yine de yollarım fakat benim operasyonunum şakak germeyle alakası yok. Göz bölgesine dokunulmadı sadece yanak ve çene bölgesi. Şakak ve üst yüz (göz alın bölgesi)germeyle ilgili tecrübesi olan üyeler var onlara sorsanız daha sağlıklı bilgi alabilirsiniz bence.
az önce alıntılamadan yazmışım da :)Merhaba,nasılsınız nasıl oldunuz?
Umarım herşey yolundadır
Selamlar kusura bakmayın uzun zamandır fırsatım olmadı girmeye. Çok iyiyim herşey yolunda yüzüm daha da oturdu mutluyum:)
Var özelden atayim instg dan da ulaşabilirsiniz aslındalindayasor tevfik sözenin mail adresi var mı sende
MaşallahSelamlar kusura bakmayın uzun zamandır fırsatım olmadı girmeye. Çok iyiyim herşey yolunda yüzüm daha da oturdu mutluyum:)
Merhaba.. benim göz kenarlarım çekildi. Öncesinde göz bitim yeri aşşagıya doğruydu,sürekli yorgun bir ifade veriyordu.
Badem göz oldum. İnternetten araştırınca aslında şakak germe ile aynı şey. Saçlı deriden kesi yapıldı,göz kenarları çekildi. Göz kapaklarıma işlem yapılmamıştı. Şimdi daha diri,çekik göz yapısına sahibim. Kalıcı bir yöntem,ben memnunum
Merhaba hoşgeldin :))Arzumcum selam yine bir güzelleşme noktasında yorumunu görmem iyi oldu :) kime yaptırdın , günlük hayata dönüş nasıl oluyor? Sadece göz cevresini mi cekiyor, yoksa biraz yanaklarada etkisi var mı?
Sevgiler :)
Merhaba hoşgeldin :))
Hasan beye oldum tatlım. İki kez burun olmuştum başka bir doktora çok öncesinde,burun çökmüştü. Hasan beyi ikna etmiştim,etmişkende gözü çektirdim,elmacık kemiklere yağ,çeneye yağ,dudağa yag koydurttum :)) Kombin işlemdi,biraz zor geçti . Başlıbaşına burun çok zordu zaten,tek göz olsaydı daha kolay olurdu muhakkak
Kombin olduğundan çok değerlendiremiyorum ama dediğim gibi göz kolay süreç olurdu bence.
Tatlım,albümleri gizledimFotolarını goremıyorumbeni izler misin?
Tatlım,albümleri gizledim
Görmek istediğin hangi sonuçsa özel mesaj ile atabilirim
Merhaba endoyu hangi dr a yaptırdınız ben de resimlerinizi görebilir miyim?Bence endoyla derin plan yuz germeyi tek bir ameliyatla yaptirip kurtulmak lazim.ben bunu yapmadim cok pişmanım.ben endonun yaninda cene ucu implanti badem göz ust göz kapagi kok hücre enjeksiyonu vs gibi ameliyat suresini uzatacak islemler de istedim.bu sebeple ameliyat süresi fazla uzun süreceği icin dr um bunu tercih etmedi ve derin plan alt yuz germe ile burnu 6 ay sonra yapalim dedi.3 ay önce ameliyatimi oldum çok memnunum.1.5 ayda tamamen düzeldim albumde gun gun resimlerim var.nisanda da derin plan yani klasik alt yüz germeyi yaptiracagim
Selam chanel . Çok iyiyim git gide oturdu yüzüm dikiş yerleri de belirsizlesiyor. Sıkıntı yok yani.Selamlindayasor canim nasilsin ? Baya oldu yazmayali
Ameliyat oldugunu unuttun dimi keyfini suruyosun :) masallah sanaSelam chanel . Çok iyiyim git gide oturdu yüzüm dikiş yerleri de belirsizlesiyor. Sıkıntı yok yani.
:) teşekkür ederim. Sorunsuz ameliyatın darısı isteyen herkesin başına diyeyim bari:)Ameliyat oldugunu unuttun dimi keyfini suruyosun :) masallah sana
tevfik sozen kbb doktoru.estetık cerrehı doktoru değil.ona bır arkadaşım gitti.hiç de memnun değil.kız cok uzgun.nedense tevfik sozen hakkında çok reklam var burda .ınsanları kandırmanıza ızın vermeyeceğim.gerceklerı yazıyorum kı umarım yaptığınız reklamlar yuzunden allah bın katı belanızı zaten verecek.kımbılır kaç kışının ahını almışınızdırMerhaba.. Geçmiş olsun öncelikle ..
Anladığım kadarı ile burun aşşagısı kısma müdahale edilmiş size degilmi? Yani yüzün alt kısmı..
Nazobial bölgeden bende şikayetçiyim. İki kez dolgu yaptırdım ama eriyor tabi. Şu an böyle bir işlem için erkenmi yoksa yapılırmı doktorumla konuşmadım açıkcası..
Eski halinizle şu anki değişimi görmem mümkünmü benimde acaba?
Teşekkür ederim şimdiden
tevfik sozen kbb doktoru.estetık cerrehı doktoru değil.ona bır arkadaşım gitti.hiç de memnun değil.kız cok uzgun.nedense tevfik sozen hakkında çok reklam var burda .ınsanları kandırmanıza ızın vermeyeceğim.gerceklerı yazıyorum kı umarım yaptığınız reklamlar yuzunden allah bın katı belanızı zaten verecek.kımbılır kaç kışının ahını almışınızdır
tevfik sozen kbb doktoru.estetık cerrehı doktoru değil.ona bır arkadaşım gitti.hiç de memnun değil.kız cok uzgun.nedense tevfik sozen hakkında çok reklam var burda .ınsanları kandırmanıza ızın vermeyeceğim.gerceklerı yazıyorum kı umarım yaptığınız reklamlar yuzunden allah bın katı belanızı zaten verecek.kımbılır kaç kışının ahını almışınızdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?