derin plan yüz germemi Endoskopi mi!!!

silmeyin burada klavye kabadayılığı yapıyor doktor hastane kötülüyorlar mahkemeler varken burada hak aramak bel altı yazmak karalamak bedava, neymiş doktoru bitirecek miş git yargıya varsa suçu al tazminatını gel yaz buraya

Şok oldum birden ne oluyor diye :)) Yazdığım birşeyde Yok hani ne oluyor Ne yazmışım dedim bir an,sonra üyenin ismine bakınca tüm doktorların sayfalarına beddua yazan üye oldugunu anlayınca Tövbe tövbe

bende burayı takip ettiğim için bildirim geldi dedim arzumu topa tutmuş ne alaka ya ben dün bu yazıyı gördüm kib yaptım ama dayanamayıp yazdım beddua ne ya pes !!! Geçmişi okudum hedef tüm doktorlar tüm başlıklarda provokatör kazen anlamamış amacı ne okudum bende anlamadım nedir aynen tövbe tövbe neyse mutlu yıllar bu arada

Mutlu yıllar

Jelo acik yuz germe oldum iki saat once:))

Benimi kast ediyorsun

Arkadasim yüzüm mafoldu.
Depresyondaydim
sevgi senin sonuçları görüp de endoya karar veren cok kişi var... ben de ercan hocayı düşündüm senden sonra... sağolasın iyi ki son durumunu yazdın... ben vazgeçtim valla ondan... ya erhan endo ya da derin plan düşünüorum şimdi... derin planda yurtdısında cok başarılı doktorlar var da... türkiyede doktor cok az...

Cnm benim 2 sene iyi gidiyor, ondan sonra daha cok sarkiyor. Düsünsene sarkmis yüze yag enjeksiyonu yapti. O yaglar erincie yüz sarkti. Diyorum iki sene tutuyor

Eklentiler

• IMG_20191229_181136.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 104
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…