- 3 Kasım 2011
- 15.932
- 9.377
- 448
- Konu Sahibi Harbifitness
-
Bu bayana telefonda neden ceza aldığını anlattım ama yok !
Bu bayana telefonda neden ceza aldığını anlattım ama yok ! Meme büyütmeye de yazdı, ceza aldı şimdi geldi buraya yazıyor. Sorunu nedir çözemedim. 3 gün sonra mahkemeye verilince mesajlarımı sil diye geliyorlar ama silmeyeceğim. Yasal süreçte cezası neyse çeksin.
Şok oldum birden ne oluyor diye :)) Yazdığım birşeyde Yok hani ne oluyor Ne yazmışım dedim bir an,sonra üyenin ismine bakınca tüm doktorların sayfalarına beddua yazan üye oldugunu anlayıncayalnız memnun olmayabilirsiniz ok de beddua nedir yapmayın !!! ben doktoru burdan olanlardan duydum zaten çok olan yok 2 yada 3 kişi onlar yazdılar memnunlardı azrum değil bu doktorun hastası zaten yanlış alıntılamışsınız
Şok oldum birden ne oluyor diye :)) Yazdığım birşeyde Yok hani ne oluyor Ne yazmışım dedim bir an,sonra üyenin ismine bakınca tüm doktorların sayfalarına beddua yazan üye oldugunu anlayıncaTövbe tövbe
Mutlu yıllarbende burayı takip ettiğim için bildirim geldi dedim arzumu topa tutmuş ne alaka ya ben dün bu yazıyı gördüm kib yaptım ama dayanamayıp yazdım beddua ne ya pes !!! Geçmişi okudum hedef tüm doktorlar tüm başlıklarda provokatör kazen anlamamış amacı ne okudum bende anlamadım nedir aynen tövbe tövbe neyse mutlu yıllar bu arada
Jelo acik yuz germe oldum iki saat once:))bende burayı takip ettiğim için bildirim geldi dedim arzumu topa tutmuş ne alaka ya ben dün bu yazıyı gördüm kib yaptım ama dayanamayıp yazdım beddua ne ya pes !!! Geçmişi okudum hedef tüm doktorlar tüm başlıklarda provokatör kazen anlamamış amacı ne okudum bende anlamadım nedir aynen tövbe tövbe neyse mutlu yıllar bu arada
Jelo acik yuz germe oldum iki saat once:))
Derin plan yüz germe oldumklasik yüz germe mi derin plan mı ne oldunuz acaba bilgi verirmisiniz...
İki saat önce?Jelo acik yuz germe oldum iki saat once:))
Doktorunuz kim ve kaç paraya oldunuz paylaşabilir misiniz rica etsem?Derin plan yüz germe oldum
Var ama telefon kullNabiliyorumİki saat önce?Yüzünüzde sargılar yok mu,nasıl telefon kullanabiliyor sunum?
Drum Ali Gökçen akdal yuz ve boyun germe oldum bugün 3.gunumDoktorunuz kim ve kaç paraya oldunuz paylaşabilir misiniz rica etsem?
Ne kadar ödediniz acaba?Drum Ali Gökçen akdal yuz ve boyun germe oldum bugün 3.gunum
12.5Ne kadar ödediniz acaba?
Benimi kast ediyorsunya öyle ufak kulak arkası izse sonuç için çekilirde görmek lazım valla ben iki senedir araştırıp sonra korkup vazgeçen tiplerdenim senle eskiden sevgi diye ortak arkadaşımız vardı onun ilk ben görüp sonuçlarını beğenip bu endoyu kafaya takmıştım evet bu tam germe daha iyi diyorlar sorun fazla ise
Arkadasim yüzüm mafoldu.Harbifitness bu albümdeki sevgi değilmi şimdiki durumu nasıl biliyormusun önceden çok yazıştık çok memnundu sonra yazmadı yoğunum dedi varmı bilgin
sevgi senin sonuçları görüp de endoya karar veren cok kişi var... ben de ercan hocayı düşündüm senden sonra... sağolasın iyi ki son durumunu yazdın... ben vazgeçtim valla ondan... ya erhan endo ya da derin plan düşünüorum şimdi... derin planda yurtdısında cok başarılı doktorlar var da... türkiyede doktor cok az...Arkadasim yüzüm mafoldu.
Depresyondaydim
Cnm benim 2 sene iyi gidiyor, ondan sonra daha cok sarkiyor. Düsünsene sarkmis yüze yag enjeksiyonu yapti. O yaglar erincie yüz sarkti. Diyorum iki sene tutuyorsevgi senin sonuçları görüp de endoya karar veren cok kişi var... ben de ercan hocayı düşündüm senden sonra... sağolasın iyi ki son durumunu yazdın... ben vazgeçtim valla ondan... ya erhan endo ya da derin plan düşünüorum şimdi... derin planda yurtdısında cok başarılı doktorlar var da... türkiyede doktor cok az...
sevgi senin sonuçları görüp de endoya karar veren cok kişi var... ben de ercan hocayı düşündüm senden sonra... sağolasın iyi ki son durumunu yazdın... ben vazgeçtim valla ondan... ya erhan endo ya da derin plan düşünüorum şimdi... derin planda yurtdısında cok başarılı doktorlar var da... türkiyede doktor cok az...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?