derin plan yüz germemi Endoskopi mi!!!

derin planla klasik yüz germe aynı şey değil... derin planda smas tabakası da geriliyo ama klasik yüz germede sadece üst deri geriliyo...

klasik yüz germe derin planla aynı şey değil.. derin planda smas tabakası da geriliyo fakat klasik yüz germede sadece üst deri gerilio...

Heralde benim sadece üst derimi gerdi adam. Wallah kimseye güven xok

cnm derin planı başarılı yapan doktor azdır...özelden yaz ben kendi araştırmalarımı seninle paylaşabilirim... ben de yaptırmayı planlıorum doğru zamanı yakalayınca... Araştırma aşamasındayım...

Merhaba yüz germe (endoskopik ve derin plan) ameliyatlatınızı hangi doktor yaptı, memnun musunuz, kaç yaşındayken yaptırdınız, iyileşmeleri ne kadar sürdü, bilgi verirseniz çok sevinirim, teşekkür ederim

Ben de derin planı araştırmaya başladım, başarılı dr biliyor musunuz, bilgilerinizi paylaşır mısınız, tşk..

Dr unuz kimdi acaba, tşk

Dr unuz kim?

Endonnun iyileşme süresi çok mu uzun, daha önceki mesajlarda artık eskisi kadar iyileşme süreci almıyor, dr lar bu işi çok iyi öğrendi gibi yorumlar vardı, sizin dr unuz kim acaba, tşk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…