- 18 Ekim 2019
- 58
- 9
- 16
- 47
- Konu Sahibi Harbifitness
-
8 cm deriden sonra yinemi sarkti?Sirbistanda komple gerdirdim adam 8cm deri kesmis
8 cm deriden sonra yinemi sarkti?
Yok kiz. Endoskopie den yapilan yaglari doktor kaziyamamis iyice onlar kaslardan ayrildi. Iple gerdiriyorum
Hic gerek yok ip de geçici bi yontem ve csnli canlı yapiliyor.kesin çözüm klasik gerdirme bunu anladim herseyi denemis biri olarakYok kiz. Endoskopie den yapilan yaglari doktor kaziyamamis iyice onlar kaslardan ayrildi. Iple gerdiriyorum
Z mi gerdiriyim. Bir senin doktorunaHic gerek yok ip de geçici bi yontem ve csnli canlı yapiliyor.kesin çözüm klasik gerdirme bunu anladim herseyi denemis biri olarak
Sen klasik yuz germe yaptirdin mi ?bazi yerde yaptırdım diyorsun(8 cm kesti diyorsun) bazi yerde yaptırmadım diyorsun ben neyi yaptirdin neyi yaptirmadin anlayamadım wallahi cnm yaIkinci ke
Z mi gerdiriyim. Bir senin doktoruna
Ilk endo ondan sonra komple yaptirdim. Ama yinede cooook sIkI degil cildim.Sen klasik yuz germe yaptirdin mi ?bazi yerde yaptırdım diyorsun(8 cm kesti diyorsun) bazi yerde yaptırmadım diyorsun ben neyi yaptirdin neyi yaptirmadin anlayamadım wallahi cnm ya
Ilk endo ondan sonra komple yaptirdim. Ama yinede cooook sIkI degil cildim.
derin planla klasik germe ayni şey
klasik yüz germeden ziyade derin plan yaptırınca daha sıkı olacağı kanaatindeyim... büyük ihtimal sizinki klasik yüz germe...
Heralde benim sadece üst derimi gerdi adam. Wallah kimseye güven xok
Merhaba yüz germe (endoskopik ve derin plan) ameliyatlatınızı hangi doktor yaptı, memnun musunuz, kaç yaşındayken yaptırdınız, iyileşmeleri ne kadar sürdü, bilgi verirseniz çok sevinirim, teşekkür ederimArkadaslar herhalde cok uzun yaziyorum aciklamalarimi sıkılıp okumuyorsunuz.yada ben mi karışık anlaşılmaz anlatiyorum acaba.endoda dolgu yapılıyor bunun 6 ayda bir tekrari gerekiyor diyorsunuz boyle bişey yok.ameliyattaki bu dolgu kendi yağınız karin yaglari alinarak ayristirilarak yapiliyor bu sebeple botoks gibi gecici birsey degil.sevgiye dr 6 ay sonra gel dolgu yapariz demiş sanırım.bunu su sebeple demistir bence:6 ay sonra yuz tam oturunca yüzünde dolgu takviyesine gerek olursa dolgu yapacagini söylemiştir.banada soyledi çünkü.sizin anladiginiz gibi degil yani.bir defaya mahsus yapilan bisey ve dr bundan ekstra bir ucret almiyor.dedigim gibi bu dolgu kalici 6 ayda bir yapilacaksa ozaman bu ameliyati olmaya gerek yok zaten
Ben de derin planı araştırmaya başladım, başarılı dr biliyor musunuz, bilgilerinizi paylaşır mısınız, tşk..cnm derin planı başarılı yapan doktor azdır...özelden yaz ben kendi araştırmalarımı seninle paylaşabilirim... ben de yaptırmayı planlıorum doğru zamanı yakalayınca... Araştırma aşamasındayım...
Dr unuz kim acaba?Ctlmbk endoya gözüm kapalı karar verdim..dr.umuz aynı ama derin germeye cesaret edebilirmiyim bilmiyorum..bu arada tebrik ederim seni..dr.a gittiğinde benim fotolarıda gör lütfen..endo bende inanılmaz sonuç çıkardı..
Dr unuz kimdi acaba, tşkMerhaba arkadaşlar kusura bakmayın kalabalık ortamdayım son günlerde de pek takip edemedim
Nasıldınız?
Ben cok fazla bu isleri takip edecek yapıda olmadığım için,kesin günü gelir unuturum işlemi filan
Kesin sonuc verecek etkili ve uzuuuun süreli kalıcı olduğu için derin plan yüz germe ameliyatını seçtim
Ameliyat izleri beni etkilemiyor çünkü günden güne daha da iyi olduğunu görüyorum hatta bu kadar uzun sürmesi tamamen cilt yapıma alerjik bünyeme bağlı ve kişisel sağlık sorunlarıma bağlı biliyorum çünkü vücudumda ki başka yaralanmalarda da aynı süreci yaşıyorum
İçim rahat iz kalmayacak
Ama tek işlem derin etki ve sonuç diyorsanız ben yüz germe derim fakat özellikle derin plan yüzgerme
Dr unuz kim?Sanki yüz gerdirmek utanılacak birseymis gibi yaptiran herkes bunu gizliyor.o sebeple yüz gerdirme yaptiran birileri burayi takip etse bile resim koymuyor.benim gibi cesur insanlar az var ,ben ve blue aice sadece.ameliyat günümü aldim yakinda bunu da olacagim ozaman paylasirim inşallah:))
Dr unuz kim bu konuda çok az dr ismi geçiyor, sadece ercan bey denmiş, ercan karacaoğlu mu?:) şakaktan,kulak önü ve arkasından germe yapıldı
Endonnun iyileşme süresi çok mu uzun, daha önceki mesajlarda artık eskisi kadar iyileşme süreci almıyor, dr lar bu işi çok iyi öğrendi gibi yorumlar vardı, sizin dr unuz kim acaba, tşk@ChAneL81 canım niye üstüne alınıp çıkış yaptığını anlayamadım..niye herşeyden nem kapıyorsun..özelden konuşulanlar zaten buraya yazılmıyor..hepsi süreçlerle alakalı birazda geyik yapılarak yazılan msj.lar..lütfen biraz pozitif bakmaya çalış olaylara..inan bu senin için ve bizim için daha iyi olur..inan ben öyle öyle yapıyorum..ayrıca şunuda belirteyim,@Jelesec burda kıdemli ve tecrübeli bir üye olduğu için iki sene önceden başının etini yemeye başlamıştım(endoyla alakalı) oda bana her seferinde yok hayko olun,yok uzaylı olun diye hep fırçaladı..aramızda ozamandan kalma geyik muhabbeti var yani..bende şimdi ona takılıyorum(yukarıdaki msj.da yazdığım gibi) @Jelesec her nekadar bu ameliyatı olma desede üstümde hakkı çoktur..ben burdan onun sayesinde endo olmuş üyelerle tanıştım..jeloda benim sonucumu beyenip kendiside yaptırmak istediği için,muhabbetimiz bu anlamda devam ediyor..neyse uzatmanın anlamı yok..açıklama gereği duydum sadece..her yazılanı üstüne alınma lütfen..psikolojini düzeltmeye çalış,başka şeylerle meşgul ol,hatta k.k.dan bir süre uzaklaş..çünkü sana zarar veriyor anladığım kadarıyla..burayı dünya çapında herkes okuyor..bu didişmeler gerçekten bana çok basitlik geliyor..bu konuşma tarzı hiç uslubum deyildir benim kusuruma bakmayın..
Ayrıca faydalanman adına endoyla alakalı ne sormak istersen ben ve diyer arkadaşlar bilgi veririz..soru sorulursa cevap verilir mutlaka..sorulmazsa kendi çapımızda devam ederiz..bazen bilgi kirliliği oluyor ama oda işin eylencesi..
Yalnız şunu altını çize çize söylüyorum endo olucak kişilerin sende dahil çok sağlam bir psikolojisi olması lazım..yüz ortada saklanamayan bir bölge,ve iyileşme süreci uzun..çok ama çooookk dayanıklı olması lazım kişinin..sonra çok dr.unda başının eti yenir..insan kendinide yer bitirir..ama süreç uzun sürsede geçiyor..
Not:ben bu msj.ımın burda kalmasını istemiyorum..chanel arkadaşımızda okuyunca sildirebiliyormuyuz acaba..ceza almaya razıyım..gereksiz bir muhabbetti çünkü..jelo bu konuda yardımcı olurmusun..nasıl sildirilir bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?