derin plan yüz germemi Endoskopi mi!!!

Endo konusunda iyi dr ismi önerebilir misimiz

merhaba..çok gecmiş olsun..sonuctsn memnun kalmışsınız sanırım..ben 47 yaşındayım..endoskopik orta yuz germe ve ksş kaldırma düşünuyodum..ama kafam karıştı...ameliyatınızi kim yaptı ve maliyeti nedir acaba...tecrübelerinizden faydalanabilir miyim

merhaba..ben de endoskopil yüz germe düşünüyorum..olumsuz yorumlardan kafam karıştı önerir misiniz? makyaj bile yakışmıyor artık...çok üzüluyorum

Merhaba mini endoskopik ameliyatta ne gibi olumsuzluklar olabilir önümüzdeki hafta ameliyat olacam acil dönüş yaparsanız sevinirim

Bana

Merhaba mini endoskopik ameliyatta ne gibi olumsuzluklar olabilir önümüzdeki hafta ameliyat olacam acil dönüş yaparsanız sevinirim

Kusura bakmayın foruma uzun zamandır girmiyorum aktif değilim şu korana olayları canımı fazlaca sıktı. Şimdi gördüm yazınızı çok geçmiş olsun istediğiniz soncu yaşarsınız umarım. Ben hala yüz burun göz olamadım hep bir aksilik çıktı bu seferde korana dişe bile gitmedim korkudan. Ben çok araştırdım burada ve dışarıda olan arkadaşlarımın sürecini takip ettim bire bir, başlarda her ameliyat gibi sıkıntıları var endonun da sonrası güzellik merakla bekliyorum sonucunuzu. Sevgiler.sağlıklı günler.

Merhabalar özelden resim atabilirim yüzüm orta genişlikte gözlerimde normal badem goz çok gerekmiyor aslında burun kenarında nazobial de oluşan çizgilerden dolayi ameliyata karar verdim olmuşken de 2 si birden aradan çıksın istedim forumları incelemeye devam .Güzel dilekleriniz için cokk teşekkür ederimm

Merhaba hangi uygulamayı yaptırdın merak ettim ben 2 gğn önce derin yüz germe yaptırdım şu an şişlik olduğu için daha sonucu göremiyorum.. Çok stresli bir süreç gerçekten derin yüz germe yaptıran biriyle konuşmaya morale ihtiyacım var deneyimini benimle paylaşırsan çok sevinirim..

kime yaptırdınız biraz bilgi verirmisiniz....

Teşekkür ederim.. 18000 tl oldum.. Birçok yerden fiyat araştırması yaptım en uygun fiyat buydu..daha da önemlisi daha önce yaptığı ameliyat sonuçları da mükemmel gerçekten inşallah benim de sonucum öyle olur..Görmek isterseniz instagram hesabı .....

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba son durum nedir memnun musunuz sonuctan

Benim morluk ve sislik fazla olmadi resimlerden de anlasiliyordur.1.5 ayda tam iyilestim diyebilirim.bugun 100. gun bugunde makyajsiz resim çekip koydum.resimlerimi anlaşılmasi icin makyajsiz cektim hep
Keske herkes sizin gibi yardımsever olsa ama gördügüm kadarıyla cogu yaptıranın işi bitiyor gidiş o gidiş

Bursa da Mustafa Özyurtlu çok iyi bir plastik cerrah olduğundan hiç şüphem yok ameliyat sürecim çok iyi geçti sonuçta çok iyi olucak die bekliyorum ama bu süreyi atlatmak sabır istiyor gerçekten..
Arkadaşım Bursa’da yaşıyor ona meme kücültme oldu onun arkadası yüz germe ve meme bir diğeri burun. Hepsi cok mutlulular korkmayın sakin olun doktor cok iyi diyorlar

Özelden yazmıştınız sonrası iletişim koptu nasıl durumunuz merak ediyorum memnun kaldınız mı? Bende yaptırmak isteyen biriyim yıllardır hala karar veremedim.... foto atabilirmisiniz

Merhaba ben de yüz gerdirme yapmayı düşünüyorum Uzun zamandır araştırma içindeyim fakat bir türlü karar veremedim yanağımda kötü bir yerde ve alınması risk yaratabilecek yağ nodülü var Onu da çözmek gerekiyor o yüzden işim biraz zor ... araştırmalarınızı paylaşırsanız çok sevinirim ... Erhan Eryılmaz Tunç Tiryaki Akın Yücel e gittim ... Hepsi farklı şeyler söyleyip farklı çözümler öneriyorlar hepsinin farklı avantaj ve dezavantajları var Ayrıca ben de bu doktorlardan memnun olunuyor mu yoksa sıkıntılar çıkıyor mu diye araştırma yaptığında yine aklım karışıyor ve endişeleniyorum yani çok önemli bir mevzu iyi araştırıp doğru karar vermek lazım sizin de Bilgilerinizi o yüzden almaya isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…