- Konu Sahibi Harbifitness
-
Endo konusunda iyi dr ismi önerebilir misimizSlm misch sevindim yine yazmana :).endoskopik yuz germe face lift topigine yonlendirmissin ama ,burdakilerin sureclerini okuyanlar olacaksa bile vazgecer endodan diye düşünüyorum:).ki nitekim ben de olumsuz etkilenmedim degil ancak bu yöntemin baska bir muadili yokki onu secelim.gerek bu yöntemi bulandan gerekse bu yöntemi kusursuz uygulayan drlarimizdan allah razi olsun diyorum.iyiki varlar iyiki bizi 10-15 yil gençleştirip guzellestirebiliyorlar izsiz agrisiz acisiz.evet o dönemde olanlar cok talihsizlikler yaşamıslar biliyorum.belki de dr larimiz o dönemlerde bukadar yoğun bu ameliyati yapmiyorlardi o sebeple bazi ufak tefek aksaklıklar yasanabiliyordu bazen.yani en azindan ben ona baglıyorum bu durumu.sonuç kişiden kişiye değiştiği gibi dr dan dr a da degisiyor tabiki.hicbir dr bilmiyorum yapamıyorum demiyor tabi ama bence dr seçiminde bu tür ameliyatlari cok yapan bir dr u secmekle ise baslamak lazim.dicegim su ki eski tarihlerde talihsizlik yasayan kisilerin yazilarini okumaya yonlendirmenin yerine son zamanlarda endo olan ve sonuclari oldukca basarili ben ve benim gibi kisilere yonlendirmeniz daha dogru olur dusuncesindeyim.enazindan ben herzaman her konuda kim isterse aydinlatmaya hazırım.çünkü yuzundeki yorgun bir ifadeyle makyajin dahi yakismadigi zamanlarimi hatirlayinca herkesin bu mutsuzluktan kurtulmaya hakki oldugunu düşünüyorum..sevgiler:))
merhaba..çok gecmiş olsun..sonuctsn memnun kalmışsınız sanırım..ben 47 yaşındayım..endoskopik orta yuz germe ve ksş kaldırma düşünuyodum..ama kafam karıştı...ameliyatınızi kim yaptı ve maliyeti nedir acaba...tecrübelerinizden faydalanabilir miyimMerhaba arkadaşlar kusura bakmayın kalabalık ortamdayım son günlerde de pek takip edemedim
Nasıldınız?
Ben cok fazla bu isleri takip edecek yapıda olmadığım için,kesin günü gelir unuturum işlemi filan
Kesin sonuc verecek etkili ve uzuuuun süreli kalıcı olduğu için derin plan yüz germe ameliyatını seçtim
Ameliyat izleri beni etkilemiyor çünkü günden güne daha da iyi olduğunu görüyorum hatta bu kadar uzun sürmesi tamamen cilt yapıma alerjik bünyeme bağlı ve kişisel sağlık sorunlarıma bağlı biliyorum çünkü vücudumda ki başka yaralanmalarda da aynı süreci yaşıyorum
İçim rahat iz kalmayacak
Ama tek işlem derin etki ve sonuç diyorsanız ben yüz germe derim fakat özellikle derin plan yüzgerme
merhaba..ben de endoskopil yüz germe düşünüyorum..olumsuz yorumlardan kafam karıştıSlm misch sevindim yine yazmana :).endoskopik yuz germe face lift topigine yonlendirmissin ama ,burdakilerin sureclerini okuyanlar olacaksa bile vazgecer endodan diye düşünüyorum:).ki nitekim ben de olumsuz etkilenmedim degil ancak bu yöntemin baska bir muadili yokki onu secelim.gerek bu yöntemi bulandan gerekse bu yöntemi kusursuz uygulayan drlarimizdan allah razi olsun diyorum.iyiki varlar iyiki bizi 10-15 yil gençleştirip guzellestirebiliyorlar izsiz agrisiz acisiz.evet o dönemde olanlar cok talihsizlikler yaşamıslar biliyorum.belki de dr larimiz o dönemlerde bukadar yoğun bu ameliyati yapmiyorlardi o sebeple bazi ufak tefek aksaklıklar yasanabiliyordu bazen.yani en azindan ben ona baglıyorum bu durumu.sonuç kişiden kişiye değiştiği gibi dr dan dr a da degisiyor tabiki.hicbir dr bilmiyorum yapamıyorum demiyor tabi ama bence dr seçiminde bu tür ameliyatlari cok yapan bir dr u secmekle ise baslamak lazim.dicegim su ki eski tarihlerde talihsizlik yasayan kisilerin yazilarini okumaya yonlendirmenin yerine son zamanlarda endo olan ve sonuclari oldukca basarili ben ve benim gibi kisilere yonlendirmeniz daha dogru olur dusuncesindeyim.enazindan ben herzaman her konuda kim isterse aydinlatmaya hazırım.çünkü yuzundeki yorgun bir ifadeyle makyajin dahi yakismadigi zamanlarimi hatirlayinca herkesin bu mutsuzluktan kurtulmaya hakki oldugunu düşünüyorum..sevgiler:))
Merhaba mini endoskopik ameliyatta ne gibi olumsuzluklar olabilir önümüzdeki hafta ameliyat olacam acil dönüş yaparsanız sevinirimhahhahah endodan vazgeçmez iyice araştıran kuzum ya ,ben çok uyuz biriyim çok incelerim gün alıp iptal ettim en son gün aldım ok ledim hastaneden adım attım diğer vücut işlerine karar verdim endo kalsın dedim valla iyiki kalmış sizlerin sonkilerin süreçleri beni rahatlattı ama şuda var kalay ameliyatlar değil bunlar artı akabinde yaşanılabilir sıkıntılarda olabilir hazırlıklı olmak herşeye en güzeli bu arada sende sağol @ctlmbk bana da çok yardımcı oldun paylaşımlarınla
Harbifitness çok yazardık eskiden şimdi koptuk.
BEğenenler sağolsun
Endoyla ilgili endoskopik yüz germe facelift isimli bir topik var eski bir topik çok faydalı bilgiler var, oraya çok yazdık, fırsatın olursa bak.
Dediğin gibi herkeste farklı duruyor, doktorların yöntemleri de farklılık gösteriyor.
Gözleri küçük ve yüzü büyük özellikle üstü yanakları geniş ve ve kemikli olanlar için endonun uygun olmadığını düşünüyorum.Burada bir arkadaşımız oldu memnun kalmadı örneğin.Göz kapakları çok alınırsa da gözler yuvarlak oluyor iyi durmuyor.
Diğer taraftan iri gözler daha da irileşebiliyor. Bende göz büyüdü örneğin.Asimetri varsa dikkat, ameliyat sonrası artabilir.Bunlar ilk aklıma gelenler tatlım.Kafana takılanlar olursa ben de yardımcı olmaya çalışırım.öpüyorum
[/QUOT
Önümüzdeki hafta badem goz ve mini facelift olacağım bilgilendirirmisiniz lütfen neye dikkat etmem gerekir ne gibi sorun ile karşılaşabilirim
Merhaba mini endoskopik ameliyatta ne gibi olumsuzluklar olabilir önümüzdeki hafta ameliyat olacam acil dönüş yaparsanız sevinirim
Merhabalar özelden resim atabilirim yüzüm orta genişlikte gözlerimde normal badem goz çok gerekmiyor aslında burun kenarında nazobial de oluşan çizgilerden dolayi ameliyata karar verdim olmuşken de 2 si birden aradan çıksın istedim
Merhaba hangi uygulamayı yaptırdın merak ettim ben 2 gğn önce derin yüz germe yaptırdım şu an şişlik olduğu için daha sonucu göremiyorum.. Çok stresli bir süreç gerçekten derin yüz germe yaptıran biriyle konuşmaya morale ihtiyacım vardeneyimini benimle paylaşırsan çok sevinirim..
Bursa da Mustafa Özyurtlu çok iyi bir plastik cerrah olduğundan hiç şüphem yok ameliyat sürecim çok iyi geçti sonuçta çok iyi olucak die bekliyorum ama bu süreyi atlatmak sabır istiyor gerçekten..kime yaptırdınız biraz bilgi verirmisiniz....
Gecmis olsun.. ne kadara oldunuz?Bursa da Mustafa Özyurtlu çok iyi bir plastik cerrah olduğundan hiç şüphem yok ameliyat sürecim çok iyi geçti sonuçta çok iyi olucak die bekliyorum ama bu süreyi atlatmak sabır istiyor gerçekten..
Gecmis olsun.. ne kadara oldunuz?
Merhaba son durum nedir memnun musunuz sonuctanTeşekkür ederim.. 18000 tl oldum.. Birçok yerden fiyat araştırması yaptım en uygun fiyat buydu..daha da önemlisi daha önce yaptığı ameliyat sonuçları da mükemmel gerçekten inşallah benim de sonucum öyle olur..Görmek isterseniz instagram hesabı .....
Ben de görebilir miyim yakında bu operasyonları istiyorum ve bir de dr larınız kimdi acabaKiyafetsiz olan fotolarda var ayri albumde
Keske herkes sizin gibi yardımsever olsa ama gördügüm kadarıyla cogu yaptıranın işi bitiyor gidiş o gidişBenim morluk ve sislik fazla olmadi resimlerden de anlasiliyordur.1.5 ayda tam iyilestim diyebilirim.bugun 100. gun bugunde makyajsiz resim çekip koydum.resimlerimi anlaşılmasi icin makyajsiz cektim hep
Arkadaşım Bursa’da yaşıyor ona meme kücültme oldu onun arkadası yüz germe ve meme bir diğeri burun. Hepsi cok mutlulular korkmayın sakin olun doktor cok iyi diyorlarBursa da Mustafa Özyurtlu çok iyi bir plastik cerrah olduğundan hiç şüphem yok ameliyat sürecim çok iyi geçti sonuçta çok iyi olucak die bekliyorum ama bu süreyi atlatmak sabır istiyor gerçekten..
Özelden yazmıştınız sonrası iletişim koptu nasıl durumunuz merak ediyorum memnun kaldınız mı? Bende yaptırmak isteyen biriyim yıllardır hala karar veremedim.... foto atabilirmisinizMerhabalar özelden resim atabilirim yüzüm orta genişlikte gözlerimde normal badem goz çok gerekmiyor aslında burun kenarında nazobial de oluşan çizgilerden dolayi ameliyata karar verdim olmuşken de 2 si birden aradan çıksın istedimforumları incelemeye devam .Güzel dilekleriniz için cokk teşekkür ederimm
Merhaba ben de yüz gerdirme yapmayı düşünüyorum Uzun zamandır araştırma içindeyim fakat bir türlü karar veremedim yanağımda kötü bir yerde ve alınması risk yaratabilecek yağ nodülü var Onu da çözmek gerekiyor o yüzden işim biraz zor ... araştırmalarınızı paylaşırsanız çok sevinirim ... Erhan Eryılmaz Tunç Tiryaki Akın Yücel e gittim ... Hepsi farklı şeyler söyleyip farklı çözümler öneriyorlar hepsinin farklı avantaj ve dezavantajları var Ayrıca ben de bu doktorlardan memnun olunuyor mu yoksa sıkıntılar çıkıyor mu diye araştırma yaptığında yine aklım karışıyor ve endişeleniyorum yani çok önemli bir mevzu iyi araştırıp doğru karar vermek lazım sizin de Bilgilerinizi o yüzden almaya isterimcnm derin planı başarılı yapan doktor azdır...özelden yaz ben kendi araştırmalarımı seninle paylaşabilirim... ben de yaptırmayı planlıorum doğru zamanı yakalayınca... Araştırma aşamasındayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?