- Konu Sahibi Harbifitness
-
Merhaba ben 10 sene önce üst bölgeyi endeskopik yaptirdim bildiğim kadarı ile alt yuz germe endeskopik olmuyor kulak kıvrımi izahindan kesilecek yani normal bir yuz germe olacak alt yüze haklisiniz alt yanaklar zamanla hacım kaybediyor maliyet yapılacak işleme göre degisiyor yanıltmak istemem endeskopik işlem 10 yıl olduğu için maliyeti çok değişti ama şuan fiyatlar normal Bi yuz germede 35 bizlerden başlıyor diye biliyorum yapılacak işlemlere gore artabilir eksilebilirMerhaba, bende endoskopik alt yüz germe işlemini yaptırmak istiyorum. Deneyimlerinizi bizimle paylaşmanız çok iyi olur. İşlem maliyetini soracağım size ama eminim kişiden kişiye değişen fiyatlar vardır. Önceki ameliyatınız da endoskopik olmuş, merak ettim doğrusu öncesi- sonrası paylaşırsanız sevinirim. Yüzün alt bölgesi hacim olarak daha ağır olduğundan genel kanı olarak endoskopik yöntemin yeterli olmayacağını düşündürüyor. Doktorunuza sorar mısınız acaba, ameliyat esnasında cildin fazla dokusunu bu yöntemde kesip alacak mı acaba? Fazla yağ dokusu da haliyle alınacağından deri fazlalığı bir hayli çok olacaktır çünkü.
merhaba, 31 ocak da Erhan Hocaya endomidface ameliyatı olacağım. sizin resimlerinizi görebilirmiyim rica etsem?Merhaba çok uzun zamandır foruma giremiyorum kadınlar kulübü ekibine teşekkür ediyorum mailimi giriş şifremi herseyimi kaybetmiştim yardımcı oldular ve tekrar profilime kavuştum.
Ben tekrar bi ameliyat sürecine girdiğim için burayı okuyup araştırma yapmak istedim
10 yıl önce erhan beye endeskopik şakak germe elmacik kemikleri orta yüz germe ve alt goz kapagi ameliyatı olmuştum tabi ozamanlar gerçekten gerek yoktu benim tek sıkıntım alt göz çukurları idi ama bu ameliyat tek yapılırsa göz aşağı çekme olacağı için bu yönteme karar verdik erhan hocam saolsun iyiki yapmış ozaman bana bunu şuan yaşım 40 stres kötü Bi ayrılık süreci vs derken çok yıprandım alt yüzüm elmacik kemiklerden aşağısı 45 gösteriyor yanak çöktü üst kısım hala 30 :)) biraz uzun oluyor ama sizleri bilgilendirmek açısından yazıyorum
Tabi alt yüzde üste göre denge yok şuan beni rahatsız ediyor geçen sene erhan hocamin kapısını tekrar çaldım beni geri çevirdi şuan iyi dedi gerek yok :)) ama biz kadınlar rahatsız ediyorsa illaki takıyoruz inatla kurtulmak istedim ve uzun uzun forumu okudum zekeriya kul hocanın tamda şuan benim sorunum olan alt yuz germede çok başarılı olduğunu gördüm ve görüşmeye gittim kendisi de görünce elmacik kemikler ve üst bolgenin gerçekten güzel olduğunu söyledi :) şuan alt kısım için öncesi sonrası resimleri görünce dibim düştü diyebilirim ve hızlı randevu aldım hocamdan Nisan 1 de ameliyat olacağım kulak hizasi kesi ile minik bide gidim var yani sorunum alt bölgede şuan ha iki hocamada guveniyorum erhan bey zaten gerek yok hadi yapalım dese şuan olmuştum kendisinden çok memnunum çünkü zekeriya hocam saolsun geri çevirmedi Nisan 1 deneyeceğim ama başarılı resimleri görünce güvenim tam kendisine birde 10 yıl önce üst göz kapağım sarkık değildi ameliyat olmamıştım malum yas 40 olunca oda eklendi zekeriya hocama bunuda rica ettim hayırlısı bakalim eğer önceki ameliyatı mi merak eden varsa ekleyebilir şuan ki halimi de resim gönderebilirim umarim sizlere yardımcı olurum
Erhan bey ameliyat ücreti olarak ne kadar istedi acaba?merhaba, 31 ocak da Erhan Hocaya endomidface ameliyatı olacağım. sizin resimlerinizi görebilirmiyim rica etsem?
yüz için gereken herşeyi yapıyorum dedi. üst göz kapağı, alt göz kapağı dahil. 50000 dedi.Erhan bey ameliyat ücreti olarak ne kadar istedi acaba?
Sizi ekliyorum albumumden gorebilirsinizmerhaba, 31 ocak da Erhan Hocaya endomidface ameliyatı olacağım. sizin resimlerinizi görebilirmiyim rica etsem?
Tabiki hemen ekliyorumBeni de ekler misiniz
Teşekkür ederimTabiki hemen ekliyorum
Üst yüz germe olduğunuz zaman mimik hareketlerinizde kısıtlanma oldu mu? Hapşuruk esnasında ya da karanlık ortamda ışığın açılması gibi ortamlarda ani kaş çatma refleksi yapıyoruz mesela. Bu tarz ani reflekslerde kaslarda herhangi bir zedelenme oldu mu? Alın mimik hareketlerinde bi şikayet ya da. Bu ameliyatı olduktan sonra botoks yaptırıyorsanız yine de ihtiyaç duyuluyor mu? Sorularım fazla oldu ama aydınlatırsanız çok sevinirim. Bu arada 10 yıla rağmen baya iyi durumda üst yüzünüz maşallah diyelimTabiki hemen ekliyorum
Üst yüz germe olduğunuz zaman mimik hareketlerinizde kısıtlanma oldu mu? Hapşuruk esnasında ya da karanlık ortamda ışığın açılması gibi ortamlarda ani kaş çatma refleksi yapıyoruz mesela. Bu tarz ani reflekslerde kaslarda herhangi bir zedelenme oldu mu? Alın mimik hareketlerinde bi şikayet ya da. Bu ameliyatı olduktan sonra botoks yaptırıyorsanız yine de ihtiyaç duyuluyor mu? Sorularım fazla oldu ama aydınlatırsanız çok sevinirim. Bu arada 10 yıla rağmen baya iyi durumda üst yüzünüz maşallah diyelim
Üst yüz germe olduğunuz zaman mimik hareketlerinizde kısıtlanma oldu mu? Hapşuruk esnasında ya da karanlık ortamda ışığın açılması gibi ortamlarda ani kaş çatma refleksi yapıyoruz mesela. Bu tarz ani reflekslerde kaslarda herhangi bir zedelenme oldu mu? Alın mimik hareketlerinde bi şikayet ya da. Bu ameliyatı olduktan sonra botoks yaptırıyorsanız yine de ihtiyaç duyuluyor mu? Sorularım fazla oldu ama aydınlatırsanız çok sevinirim. Bu arada 10 yıla rağmen baya iyi durumda üst yüzünüz maşallah diyelim
Merakla beklıyoruz sonucunuzu şimdiden gecmıs olsun. Erhan bey sadece endoskopık yapıyor dımı klasık germe yapmıyor sakaklardanyüz için gereken herşeyi yapıyorum dedi. üst göz kapağı, alt göz kapağı dahil. 50000 dedi.
ben de görebilirmiyim acaba fotolarıİstediğiniz kadar sorabilir siniz hiç sorun yok seve seve cevaplarım çünkü biliyorum çok zor bi süreç karar vermek doktor seçmek ben sansliydim bu konuda bu arada 12 sene olmuş:))) Benim iyileşme sürecimde hızlı oldu ekimin ilk haftası 2010 ameliyat oldum gun gün fotoları eklemistim sanıyorum ki Kasım ayında normal halimi almıştı yüzüm şişlik morluk yoktu aklıma gelen su uzun zaman oldu çünkü ameliyat sonrası bir kaç ay gerginlik hissi hissedeceksiniz goz çevresinde sanki saçınızı toplayınca toka çok sıkar ya gevsetmek istersiniz o his ama bu da geçiyor bir kaç aya zaten şuan benim gözlerde o çekiklik kalmadı dile kolay 12 sene :))))
Tabiki ekliyorum siziben de görebilirmiyim acaba fotoları
Masallah 12 sene gecmis ama hala cok guzel sonucunuz.. resimleri gordum profilden 4 resim vardi cok guzelİstediğiniz kadar sorabilir siniz hiç sorun yok seve seve cevaplarım çünkü biliyorum çok zor bi süreç karar vermek doktor seçmek ben sansliydim bu konuda bu arada 12 sene olmuş:))) Benim iyileşme sürecimde hızlı oldu ekimin ilk haftası 2010 ameliyat oldum gun gün fotoları eklemistim sanıyorum ki Kasım ayında normal halimi almıştı yüzüm şişlik morluk yoktu aklıma gelen su uzun zaman oldu çünkü ameliyat sonrası bir kaç ay gerginlik hissi hissedeceksiniz goz çevresinde sanki saçınızı toplayınca toka çok sıkar ya gevsetmek istersiniz o his ama bu da geçiyor bir kaç aya zaten şuan benim gözlerde o çekiklik kalmadı dile kolay 12 sene :))))
Merhaba çok teşekkür ederim canim son eklediğim resimler yeni evet yazmistim foruma geçen gün üst bölge 10 yas genç duruyor alt yaşlı:)))) gıdım var biraz yanaklarim sankii düştü yani cene hattı gitti yok şuan ben Nisan 1 de randevu aldım alt yuz germe yaptırıyorum zekeriya beyeMasallah 12 sene gecmis ama hala cok guzel sonucunuz.. resimleri gordum profilden 4 resim vardi cok guzelbaska varmi?
alt yuzu de yapmayi dusunuyormusunuz? Yaparken tekrar ust orta yaptiracakmiskniz?
2 ayrı albüm olacak 2010 senesinin de var ameliyat öncesi sonrasıMasallah 12 sene gecmis ama hala cok guzel sonucunuz.. resimleri gordum profilden 4 resim vardi cok guzelbaska varmi?
alt yuzu de yapmayi dusunuyormusunuz? Yaparken tekrar ust orta yaptiracakmiskniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?