derin plan yüz germemi Endoskopi mi!!!

Merhaba ben 10 sene önce üst bölgeyi endeskopik yaptirdim bildiğim kadarı ile alt yuz germe endeskopik olmuyor kulak kıvrımi izahindan kesilecek yani normal bir yuz germe olacak alt yüze haklisiniz alt yanaklar zamanla hacım kaybediyor maliyet yapılacak işleme göre degisiyor yanıltmak istemem endeskopik işlem 10 yıl olduğu için maliyeti çok değişti ama şuan fiyatlar normal Bi yuz germede 35 bizlerden başlıyor diye biliyorum yapılacak işlemlere gore artabilir eksilebilir

merhaba, 31 ocak da Erhan Hocaya endomidface ameliyatı olacağım. sizin resimlerinizi görebilirmiyim rica etsem?

Dr erhan eryılmaz dan bahsediyoruz değil mi? Çünkü bi ara ameliyatları dolar üzerinden fiyat verdiğini duymuştum. Komple yüz geme içinse bu 50000 bin dolara kıyasla baya iyiymiş. Teşekkür ederim. İnşallah gönlünüzce olur.

Tabiki hemen ekliyorum
Üst yüz germe olduğunuz zaman mimik hareketlerinizde kısıtlanma oldu mu? Hapşuruk esnasında ya da karanlık ortamda ışığın açılması gibi ortamlarda ani kaş çatma refleksi yapıyoruz mesela. Bu tarz ani reflekslerde kaslarda herhangi bir zedelenme oldu mu? Alın mimik hareketlerinde bi şikayet ya da. Bu ameliyatı olduktan sonra botoks yaptırıyorsanız yine de ihtiyaç duyuluyor mu? Sorularım fazla oldu ama aydınlatırsanız çok sevinirim. Bu arada 10 yıla rağmen baya iyi durumda üst yüzünüz maşallah diyelim

Çok teşekkür ederim yok ameliyat tan sonra mimiklerde hiç problem olmadı ama hala saçlı deri de şakaklarda yani hafif bi uyuşukluk his kaybı var gibi ama bu beni hiç rahatsız etmedi öyle komplike bisey değil botox a gelince son iki senedır yaptiriyorum kaş ortası için diğer yerlere gerek olmuyor

İstediğiniz kadar sorabilir siniz hiç sorun yok seve seve cevaplarım çünkü biliyorum çok zor bi süreç karar vermek doktor seçmek ben sansliydim bu konuda bu arada 12 sene olmuş:))) Benim iyileşme sürecimde hızlı oldu ekimin ilk haftası 2010 ameliyat oldum gun gün fotoları eklemistim sanıyorum ki Kasım ayında normal halimi almıştı yüzüm şişlik morluk yoktu aklıma gelen su uzun zaman oldu çünkü ameliyat sonrası bir kaç ay gerginlik hissi hissedeceksiniz goz çevresinde sanki saçınızı toplayınca toka çok sıkar ya gevsetmek istersiniz o his ama bu da geçiyor bir kaç aya zaten şuan benim gözlerde o çekiklik kalmadı dile kolay 12 sene :))))

yüz için gereken herşeyi yapıyorum dedi. üst göz kapağı, alt göz kapağı dahil. 50000 dedi.
Merakla beklıyoruz sonucunuzu şimdiden gecmıs olsun. Erhan bey sadece endoskopık yapıyor dımı klasık germe yapmıyor sakaklardan

ben de görebilirmiyim acaba fotoları

Masallah 12 sene gecmis ama hala cok guzel sonucunuz.. resimleri gordum profilden 4 resim vardi cok guzel baska varmi?
alt yuzu de yapmayi dusunuyormusunuz? Yaparken tekrar ust orta yaptiracakmiskniz?

Masallah 12 sene gecmis ama hala cok guzel sonucunuz.. resimleri gordum profilden 4 resim vardi cok guzel baska varmi?
alt yuzu de yapmayi dusunuyormusunuz? Yaparken tekrar ust orta yaptiracakmiskniz?
Merhaba çok teşekkür ederim canim son eklediğim resimler yeni evet yazmistim foruma geçen gün üst bölge 10 yas genç duruyor alt yaşlı:)))) gıdım var biraz yanaklarim sankii düştü yani cene hattı gitti yok şuan ben Nisan 1 de randevu aldım alt yuz germe yaptırıyorum zekeriya beye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…