- 3 Kasım 2011
- 15.932
- 9.377
- 448
- Konu Sahibi Harbifitness
-
Kimsenin aklina yalnis bişey gelmesin ondan acikliyorum.cansuceren var ya o senin sardunya oldugunu söyledi.ben de görmüştüm zaten oncesi sonrası resimleri hastanede ordan biliyom :)))) tamam mi .uffff ne korktunuz be
Tmm sorun yok ozaman..Kimsenin aklina yalnis bişey gelmesin ondan acikliyorum.cansuceren var ya o senin sardunya oldugunu söyledi.ben de görmüştüm zaten oncesi sonrası resimleri hastanede ordan biliyom :)))) tamam mi .uffff ne korktunuz be
Heyecan iyidir actionu severim.birileri de bana yapsa....
ya desene deli en başta gördüm diyorsun dedim yani nasıl oluyor cancuren he oda aynı doktora endo burun oldu yeni tamam şimdi offf be dedim sülale boyu tanınıyormuyuz
Güzel soruHosgeldin cnmhe simdi sen derin yuz germe oldun ya neden endoyu secmedin de bakim
Valla şimşek hızıyla kafandan bir sürü şey geçti..ben itinayla foto paylaşmadığım halde nasıl böyle bir şey olabilir dedim..neyse anlaşıldı:))Neyse konu aydınlandı bir ara banka hesaplarımda mı biliniyor diye tırnak yemeye başlamıştım
Dizim basladi bodrum masalı onu izlicem reklamlarda bakarim.byeNeyse konu aydınlandı bir ara banka hesaplarımda mı biliniyor diye tırnak yemeye başlamıştım
Heyecan iyidir actionu severim.birileri de bana yapsa....
Valla şimşek hızıyla kafandan bir sürü şey geçti..ben itinayla foto paylaşmadığım halde nasıl böyle bir şey olabilir dedim..neyse anlaşıldı:))
Canım endo belli bir oranda ki sarkmalarda daha etkili diye biliyorum yani belirli düzeyden fazla sarkma var ise etkisi beklenildiği gibi olmayabiliyor ve işlem bir nevi boşa oluyorHosgeldin cnmhe simdi sen derin yuz germe oldun ya neden endoyu secmedin de bakim
Valla ogün hastenedikiler bayıldı..dedim onlarmı yoksa:))valla bak ben senden habersiz kimseye atmadım dedim dr sonucuna bayıldı herkese açık adresinle yayıyormu
Tsk ederim bu aciklamalar yeter de artar zaten ayni durum karin bolgesindede boyle sarkik bir karina lipo yaramiyor mesela cilt fazlaligi alinmadikca yada yeterince alinmassa sorun ortadan kalkmiyor malesefBirde endo yüzdeki ve kaslardaki oluşan gevşekliği alt kısımdan toparlamıyor cilt fazlasını gidermiyor bi anlamda yüzeysel bir toparlanma oluyor yani
Derin plan germe ameliyatında ise cildiniz belli bir katman alt dokusu ile gerdiriliyor fazlalık alınıyor yani net sonuç ki dokunduğumda bile o gerginliği hissediyorum görünüş te zaten hissediliyor
Uxun ömürlü ve kalıcı etki yani
:)
Şimdi cansucerenle konustum.dikisleri alınmış tanponu cikmis.endosu süper olmus resim gönderdi cok begendim.bugun 6.gunu şiş yok gibi nerdeyse benden de iyi gözüküyor cok sevindim.bugun çarşıya bile çıkmışsardunyam16 reelde arkadaşım ve kalabalık bir grubumuz var bilir kendi onlarla hep action durumu yoruldum ben yaşlıyım bünye kaldırmıyor ya birde yanlış anlama sakın buralarda çok dr asistanı modunda üye dolanır reklam yapar yada dr karalar başka amaçla ondan didikledim seni cancuren dedin rahatladım
ay sahimi bu kadar cabuk mu ya valla hayıflandım bak şimdi iptal ettiğime ameliyatı ben dedim 2 ay eve kapanırsam sıkıntıŞimdi cansucerenle konustum.dikisleri alınmış tanponu cikmis.endosu süper olmus resim gönderdi cok begendim.bugun 6.gunu şiş yok gibi nerdeyse benden de iyi gözüküyor cok sevindim.bugun çarşıya bile çıkmış
Birde endo yüzdeki ve kaslardaki oluşan gevşekliği alt kısımdan toparlamıyor cilt fazlasını gidermiyor bi anlamda yüzeysel bir toparlanma oluyor yani
Derin plan germe ameliyatında ise cildiniz belli bir katman alt dokusu ile gerdiriliyor fazlalık alınıyor yani net sonuç ki dokunduğumda bile o gerginliği hissediyorum görünüş te zaten hissediliyor
Uxun ömürlü ve kalıcı etki yani
:)
Ve o biraz panik atak cok korkuyordu .korktugu gibi olmadi.bugun dikisleri alindiktan sonra kadıköyde carsidalarmisay sahimi bu kadar cabuk mu ya valla hayıflandım bak şimdi iptal ettiğime ameliyatı ben dedim 2 ay eve kapanırsam sıkıntıaman mutlu olsun çok panic idi ameliyat öncesi hatta ben hastane odasın da yatarken yazmıştı olma çık kokun çoksa demiştim kıza:)
BenVe o biraz panik atak cok korkuyordu .korktugu gibi olmadi.bugun dikisleri alindiktan sonra kadıköyde carsidalarmis
Bu arada sanada geçmiş olsun.acil şifalar dilerimBenCansuceren i ikinci gün gördüm..hiç şişliği ve morluğu yoktu..evet çok korkuyordu ve hiç de korkulcak gibi olmadı..sağlıkla mutlu günlerde kullansın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?