- 27 Ocak 2015
- 766
- 867
- 103
- Konu Sahibi Harbifitness
-
Çok teşekkür ederimBu arada sanada geçmiş olsun.acil şifalar dilerim
Gnydn.cansuceren endo oldu dün dikisleri alındı.6.günde bile sonuç oldukca iyi.şişme morarma nerdeyse yok.burun da oldu bideHosgeldin cnmhe simdi sen derin yuz germe oldun ya neden endoyu secmedin de bakim
Gunaydin evet biliyorum haberim var masallah ona gezmelere bile gitmis ne guzel benim gibi dayanikli odaGnydn.cansuceren endo oldu dün dikisleri alındı.6.günde bile sonuç oldukca iyi.şişme morarma nerdeyse yok.burun da oldu bide
Resmini gordunmu cok genclesmisGunaydin evet biliyorum haberim var masallah ona gezmelere bile gitmis ne guzel benim gibi dayanikli oda
Günaydın laaaaarrr efendim hocam çay kahve ne ikram edeyim..Resmini gordunmu cok genclesmis
Online çalışıyoruz cnm uyumuyoruz bizGünaydın laaaaarrr efendim hocam çay kahve ne ikram edeyim..
Kim gençleşmiş hani nerde haberim niye yok benim size kim ışınlıyor haberi..haberim yok
Sen sevgiden baska birini beğenmeyecegin icin artik sana resim yokOnline çalışıyoruz cnm uyumuyoruz biz
Kolay gelsin ..Online çalışıyoruz cnm uyumuyoruz biz
Ben beyeniyorum beyenmedim demedim..Sen sevgiden baska birini beğenmeyecegin icin artik sana resim yok
Afiyet olsun hocam yarasin..Bu cansu dere manken cansu deremi anne dizisinden dermisim..isim benzerligi acayıp..ben görmedim büyük kayıp...Kiz ikinizden alemsiniz ha disiklesmeyinhepiniz guzelsiniz kizlar yapmayin guzel olmasakta daha guzel olacagiz bu yollarda
Ben kahvemi coktan ictim geziyorum vallahiHarbifitness
Cansuderen endo ve burun oldu onu diyoruz masallahi var hic morarmamis
Ben duymadim da kime söyledinBen beyeniyorum beyenmedim demedim..
Tabiki.izlemeye alayim seni
ahahhahha dedim arzum ne zaman gelecek bu konuya aha geldi:))))))))))))) gör gör bak nasıll süreç işliyor özelden tam endo olanla da görüş resim baktım oda çok iyi olmuş ileriye araştırma olsun:)
Ben duymadim da kime söyledin
Sana dedimBen duymadim da kime söyledin
Valla arada bakıyordum ben konulara,baktım bir hareketlenme olmuş burada hemen geldim :)))ahahhahha dedim arzum ne zaman gelecek bu konuya aha geldi:))))))))))))) gör gör bak nasıll süreç işliyor özelden tam endo olanla da görüş resim baktım oda çok iyi olmuş ileriye araştırma olsun:)
Seni izlemeye aldim sen beni almamissinTabiki.izlemeye alayim seni
Teşekkür ederim hemen bakıyorumTabiki.izlemeye alayim seni
Nerde soylediysen ben de bi göreyim gormemisim.kopyala yada sayfasini söyleSana dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?