- 3 Kasım 2011
- 15.932
- 9.377
- 448
- Konu Sahibi Harbifitness
-
Valla arada bakıyordum ben konulara,baktım bir hareketlenme olmuş burada hemen geldim :)))
Ay merak ediyprum naapim.. ilerde lazm olacak,bilgilenelim Yani
Ben senin albümü neden goremiyorumizlemeye almadin miTeşekkür ederim hemen bakıyorum
benim sevgiyi beyendigimi yazdin ya..bende cevap olarak yukardaki satirdan cevap verdimBen duymadim da kime söyledin
Alayım tabi istersenizBen senin albümü neden goremiyorumizlemeye almadin mi
İnsan meraklı olunca bakıyor İşte :))ahahhaha o da olsun tam olsun neyin eksik bu endo olanlardan azuvalla enerjine hayranım iyi her başlığa bakabiliyon yazabiliyorsun bana bazen eziyet geliyor bilgi alış verişi:) telefon açıp konuşmak canlı daha iyi kolay:) geyik, kavga, atar, ban, laf sokma iyi ondan sıkılmıyorum
Yok kiz ne mankeniAfiyet olsun hocam yarasin..Bu cansu dere manken cansu deremi anne dizisinden dermisim..isim benzerligi acayıp..ben görmedim büyük kayıp...
Cansuceren 1 hafta oldu ameliyat olali çarşıda bugün deYok kiz ne mankenicansuderen rumuzu endo olan kisinin :) gelir gelir merak etme
Cansın hocm arzum77 mesaj atım resimlerine baka bilirmiyim diye cevap yok..ctlbk hanımda bana tavır almış yok sana resim diyor..Ben kayıtsız kuralsız isteyenle paylaşıyordum arkadasın resmini..Iylik yapıyordum seninde dedigin gibi fakat iylikten maraz doğuyormuş hocam ..Yok kiz ne mankenicansuderen rumuzu endo olan kisinin :) gelir gelir merak etme
Vücut Estetiği olmak isteyeni aliyormus izlemeye.sen de olmak istiyordun ya soyle alir ozamanCansın hocm arzum77 mesaj atım resimlerine baka bilirmiyim diye cevap yok..ctlbk hanımda bana tavır almış yok sana resim diyor..Ben kayıtsız kuralsız isteyenle paylaşıyordum arkadasın resmini..Iylik yapıyordum seninde dedigin gibi fakat iylikten maraz doğuyormuş hocam ..
Begenen albüme yazar yorumunubenim sevgiyi beyendigimi yazdin ya..bende cevap olarak yukardaki satirdan cevap verdim
Sagol senin paylaştığin kimin resmi idi..Vucut estetiği olmak isteyen leri aliyormuş derken gögüsden aşağımı ben sadece silikonlar meme toplarlatma bide yüz estetiği olan kişilere bakmak istiyorum..Kim var örnek ve beyenilen!!Vücut Estetiği olmak isteyeni aliyormus izlemeye.sen de olmak istiyordun ya soyle alir ozaman
Işte ona yaz bunlari olmak istediğini izlemeye alsin seniSagol senin paylaştığin kimin resmi idi..Vucut estetiği olmak isteyen leri aliyormuş derken gögüsden aşağımı ben sadece silikonlar meme toplarlatma bide yüz estetiği olan kişilere bakmak istiyorum..Kim var örnek ve beyenilen!!
Evet beğenen yazar albümüne begenmesede yazar..Sen nereye takıldın neyi ima esiyorsun..Sorun nedir inan anlamiyorum direk lafı söyle böyle bölük pörçük yazarsak olmuyor ki konunun zaten dışına çıkıyoruz ctlmbk..Ben lafımın herzaman arkasında önünde yanındayım ama hangi lafa takıldın idrak edemiyorum bir birimize sürekli laf sokmaktan o yüzden direk belirt bu lafın diye..Begenen albüme yazar yorumunu
Ben kimsenin resmini paylasmadim bunu nerdrn çıkarttın.cansuceren in resimlerini gördüğümu ve begendigimi soledim.sen arzum77 ye yaz senin istedigin resimler ondaSagol senin paylaştığin kimin resmi idi..Vucut estetiği olmak isteyen leri aliyormuş derken gögüsden aşağımı ben sadece silikonlar meme toplarlatma bide yüz estetiği olan kişilere bakmak istiyorum..Kim var örnek ve beyenilen!!
Kime kime arzuma mı..Özleden mesaj atmıştım resme baka bilirmiyim diye 1 saat oldu cvp yok sihirli kelime vucut estetiginize baka bilirmiyimIşte ona yaz bunlari olmak istediğini izlemeye alsin seni
Sen nerden gordun cansucerenkn resimlerini ?Ben kimsenin resmini paylasmadim bunu nerdrn çıkarttın.cansuceren in resimlerini gördüğümu ve begendigimi soledim.sen arzum77 ye yaz senin istedigin resimler onda
Özelden atma genelden at ve ne estetikleri olmak istiyorsan onları yoksa izlemeye almazKime kime arzuma mı..Özleden mesaj atmıştım resme baka bilirmiyim diye 1 saat oldu cvp yok sihirli kelime vucut estetiginize baka bilirmiyimhahaay
Çooook pardon yanlış görmüşüm afederisin ctlmbk..sorryBen kimsenin resmini paylasmadim bunu nerdrn çıkarttın.cansuceren in resimlerini gördüğümu ve begendigimi soledim.sen arzum77 ye yaz senin istedigin resimler onda
Telefonu var bende görüşüyoruz watsaptan attıSen nerden gordun cansucerenkn resimlerini ?
Daha yeni tanidin cansucereni what aptan mi konusuyorsunuz ? Hmm nedense herkes birbirine what ap vermis gecen bana yoneticiden mesaj geldi what ap tan grup felan kurmak yasak gibi bir yazi gerci herkese gitti bu yaziTelefonu var bende görüşüyoruz watsaptan attı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?