derin plan yüz germemi Endoskopi mi!!!

Valla arada bakıyordum ben konulara,baktım bir hareketlenme olmuş burada hemen geldim :)))
Ay merak ediyprum naapim.. ilerde lazm olacak,bilgilenelim Yani

ahahhaha o da olsun tam olsun neyin eksik bu endo olanlardan azu valla enerjine hayranım iyi her başlığa bakabiliyon yazabiliyorsun bana bazen eziyet geliyor bilgi alış verişi:) telefon açıp konuşmak canlı daha iyi kolay:) geyik, kavga, atar, ban, laf sokma iyi ondan sıkılmıyorum

Ben senin albümü neden goremiyorumizlemeye almadin mi
Alayım tabi isterseniz
Genelde vücut estetiklerine meraklıyım ben. Yüzüme burun,göz kenarlarımı çektirdim ve yag dolgusu yaptırdım. Bakmak isterseniz tabiki eklerim sizide

İnsan meraklı olunca bakıyor İşte :))
Sen çalışıyorsunda tabi,tatiller falan vakit kalmıyor :))

Afiyet olsun hocam yarasin..Bu cansu dere manken cansu deremi anne dizisinden dermisim..isim benzerligi acayıp..ben görmedim büyük kayıp...
Yok kiz ne mankeni cansuderen rumuzu endo olan kisinin :) gelir gelir merak etme

Yok kiz ne mankeni cansuderen rumuzu endo olan kisinin :) gelir gelir merak etme
Cansın hocm arzum77 mesaj atım resimlerine baka bilirmiyim diye cevap yok..ctlbk hanımda bana tavır almış yok sana resim diyor..Ben kayıtsız kuralsız isteyenle paylaşıyordum arkadasın resmini..Iylik yapıyordum seninde dedigin gibi fakat iylikten maraz doğuyormuş hocam ..

Vücut Estetiği olmak isteyeni aliyormus izlemeye.sen de olmak istiyordun ya soyle alir ozaman

Vücut Estetiği olmak isteyeni aliyormus izlemeye.sen de olmak istiyordun ya soyle alir ozaman
Sagol senin paylaştığin kimin resmi idi..Vucut estetiği olmak isteyen leri aliyormuş derken gögüsden aşağımı ben sadece silikonlar meme toplarlatma bide yüz estetiği olan kişilere bakmak istiyorum..Kim var örnek ve beyenilen!!

Işte ona yaz bunlari olmak istediğini izlemeye alsin seni

Begenen albüme yazar yorumunu
Evet beğenen yazar albümüne begenmesede yazar..Sen nereye takıldın neyi ima esiyorsun..Sorun nedir inan anlamiyorum direk lafı söyle böyle bölük pörçük yazarsak olmuyor ki konunun zaten dışına çıkıyoruz ctlmbk..Ben lafımın herzaman arkasında önünde yanındayım ama hangi lafa takıldın idrak edemiyorum bir birimize sürekli laf sokmaktan o yüzden direk belirt bu lafın diye..

Ben kimsenin resmini paylasmadim bunu nerdrn çıkarttın.cansuceren in resimlerini gördüğümu ve begendigimi soledim.sen arzum77 ye yaz senin istedigin resimler onda

Ben kimsenin resmini paylasmadim bunu nerdrn çıkarttın.cansuceren in resimlerini gördüğümu ve begendigimi soledim.sen arzum77 ye yaz senin istedigin resimler onda
Sen nerden gordun cansucerenkn resimlerini ?

Telefonu var bende görüşüyoruz watsaptan attı
Daha yeni tanidin cansucereni what aptan mi konusuyorsunuz ? Hmm nedense herkes birbirine what ap vermis gecen bana yoneticiden mesaj geldi what ap tan grup felan kurmak yasak gibi bir yazi gerci herkese gitti bu yazi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…