- 7 Aralık 2018
- 7.384
- 18.999
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Bu kişileri reelden tanıyorum benReel candır gerisi boştur !
O zaman ekstra bir şey yapmanıza gerek yok karşı taraf 100% size karşı çekim hissettiğinde sizin bunu hissetmemeniz imkansız ilgi ile bombalar kapınızda paspas olur size ulaşabilmek için en uçuk yöntemleri bile denerBu kişileri reelden tanıyorum ben
Örnekte verdiğim kişiler farklı çevrelerden. Zaten çokça şehir değiştirmiş biriyimTravma yaşayan insanlarla görüşmeyin zaten. Onların bulundukları durumu kendi başlarına aşmaları lazım. Biraz çevre mi değiştirseniz?
Bugün herkesin banlandığı konuya benzettim bu konuyuDaha flört evresinde fiziksel yakınlaşma yaşamamayı deneyebilirsin bir sonrakilerde. Bu evre için biraz daha çaba ve ilişkinin derinleşmesi gerektiği mesajını vermen gerekebilir. Cinsellik yaşadıktan sonra daha çok bağlanan bi cinsiyet değil bu. Adamlar avcı ruhlu zaten, cinselliği daha net sevgili olmadan yaşadıkları zaman onlar için gizemini kaybediyor olabilirsin. Belki de kendileriyle daha flört aşamasında bedensel yakınlaşan bir kadının her erkeğe böyle yaklaştığını düşünüp soğuyor olabilirler. Bunlar sadece ihtimal tabii.
buna hiç katılmıyorum yaDaha flört evresinde fiziksel yakınlaşma yaşamamayı deneyebilirsin bir sonrakilerde. Bu evre için biraz daha çaba ve ilişkinin derinleşmesi gerektiği mesajını vermen gerekebilir. Cinsellik yaşadıktan sonra daha çok bağlanan bi cinsiyet değil bu. Adamlar avcı ruhlu zaten, cinselliği daha net sevgili olmadan yaşadıkları zaman onlar için gizemini kaybediyor olabilirsin. Belki de kendileriyle daha flört aşamasında bedensel yakınlaşan bir kadının her erkeğe böyle yaklaştığını düşünüp soğuyor olabilirler. Bunlar sadece ihtimal tabii.
Bebeğim avcılar erkekler kime köpek çektiysem kıymetli oldum kime insan muamelesi yaptıysam kendini bir halt sandı.cidden ne kadar uzaksın gizemlisin o kadar peşinden koşarlarde ben erkeklerin avcı filan ruhlu olduklarına inanmıyorum.
Kesinlikle katılıyorum bu genel insan ilişkilerinde de böyledir çok ulaşılır olmamak lazım.Bebeğim avcılar erkekler kime köpek çektiysem kıymetli oldum kime insan muamelesi yaptıysam kendini bir halt sandı.cidden ne kadar uzaksın gizemlisin o kadar peşinden koşarlar
Bunlarda azıcık akıl olsa zaten sağlıklı devam ederdi ilişkiler, kadınlar tek tipmis gibi belirli kalıplara sokulmaya çalışılıyor.Bebeğim avcılar erkekler kime köpek çektiysem kıymetli oldum kimse insan muamelesi yaptıysam kendini bir halt sandı.cidden ne kadar uzaksın gizemlisin o kadar peşinden koşarlar
bende de hep tam tersi olduBebeğim avcılar erkekler kime köpek çektiysem kıymetli oldum kimse insan muamelesi yaptıysam kendini bir halt sandı.cidden ne kadar uzaksın gizemlisin o kadar peşinden koşarlar
Bunlarda azıcık akıl olsa zaten sağlıklı devam ederdi ilişkiler, kadınlar tek tipmis gibi belirli kalıplara sokulmaya çalışılıyor.
Pasif olması, beklemesi falan gerekiyormuş kadının. Bazı kadınların eril enerjisi yüksek olabiliyor, ki iş hayatina atılan insanlar daha aktif ve sonuç odaklı oluyor bu kendimde gördüğüm bir özellik. Maalesef ben de burdan çok gol yedim.
Eril enerjimi günlük hayatımda verdiğim kararlarda iş hayatımda toplum içinde her yerde kullanıyor olabilirim.Bunlarda azıcık akıl olsa zaten sağlıklı devam ederdi ilişkiler, kadınlar tek tipmis gibi belirli kalıplara sokulmaya çalışılıyor.
Pasif olması, beklemesi falan gerekiyormuş kadının. Bazı kadınların eril enerjisi yüksek olabiliyor, ki iş hayatina atılan insanlar daha aktif ve sonuç odaklı oluyor bu kendimde gördüğüm bir özellik. Maalesef ben de burdan çok gol yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?