Derinleşmeyen ilişkilerim

bilmiyorum ya katılmıyorum
öyle olan adamla zaten baştan birlikte olmak istemem
bilmiyorum bence ilişki çift taraflı bir şey ve her iki taraf eşit emek vermeli ortalama olarak
size katılmıyorum
Bazen sizin fiziken türkiyede hayalen İrlanda’da yaşadığınızı düşünüyorum ahah kızma önden öpücüğümü yollayım

Bazen sizin fiziken türkiyede hayalen İrlanda’da yaşadığınızı düşünüyorum ahah kızma önden öpücüğümü yollayım
İrlanda mi ,
ay neden daha güzel bir yer değil
mesela neden Paris diil
gerçi parisi de çok sevmem ,
Hawaii filan olur hayalen yaşadığım yer diye düşünüyorum

nasıl konuşmaya başladığını merak etmiyorum değil. Başına gelmiş bir bir diyaloğu paylaşmanı istesem yapar mısın bilmem ki

Bende de o var. Konu akmıyor, tıkanıyorum bir yerlerde. Çok düşündüğm oldu bulamadım bir şey

Birinin yanında rahat hissettim. Çok da hayatıma dahil ettiğim söylenemez. Diğeri daha karışık. Şu 3. Kişiyi dahil edene hislerim yoğun. Yanındayken çok sevinsem de kaygılı hissediyorum. Biraz geçmiş ilişkimdeki birine benziyor. Belki ondandır. Hayatıma dahil etmeye çalıştım aslında ama belli bir noktaya kadar kabul ediyor ilerisine geçme noktasında bir direnci var gibi hissediyorum. Onunla bir ilişkim olsun isterdim.

nasıl konuşmaya başladığını merak etmiyorum değil. Başına gelmiş bir bir diyaloğu paylaşmanı istesem yapar mısın bilmem ki
İlk bahsettiğim fiziksel yakınlaşma olan kişiyle bir arkadaş vasıtasıyla tanıştık. Bizim eve geldiler. Orada beğenisini sezdim hatta arkadaşım da sezdi çocuk da kabul etmiş beğendiğini. Yani bu beğenme etkilenme konusu sadece benim sezgim değil. Sonrasında tekrar toplu buluştuk ve o gün yine bana ilgiliydi ama somut bir şeyler yapmıyordu. Hani hep bilindik şeyler. Espri yapınca gülüyor muyum diye özellikle bakıyor, ona değil de arkadaşına daha fazla ilgi göstersem yüzü düşüyor falan. Hatta bir ara tersledim biraz moralim bozuktu. Sonra pişman oldum terslediğime. Samimi bir ortamdaydık biraz ağzını aradım baktım cidden ilgisi var daha yakın davrandım öyle gelişti olay. Sonrasında elimi tuttu sarıldı ve orada rastgele diyaloga girdiğimiz birine sevgili olduğumuzu falan söyledi ama devamı yok. İkinci kişi ise yine arkadaş ortamında tanıştığım biriydi. İlk arkadaşlık adımını ben attım sonra garip bir şekilde ilgili davrandık birbirimize ve o şekilde oldu. Benim ikinci bahsettiğim kişiye duygularım daha yoğun.

Fiziksel yakınlaşmadan kastın el tutma ve sarılma mı sadece? Cinsel anlamda bişey geçti mi aranızda? Öpüşmenin ötesinde yani. Ön sevişme, soyunma gibi şeyler?

Mesela biraz örnek verebilir misiniz? Benim problemimin de bu olduğunu düşünüyorum. Çokça kez “değişik birisin” lafını duydum çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…