Derinleşmeyen ilişkilerim

Şekerim benim karşıma hep tam tersi insanlar çıktı vallahi. Güçlü, kimseye ihtiyaç duymayan, “sen olsan da olur olmasan da” tarzı kadınların amiyane tabiriyle kapısında köpek olan tarzda. Çünkü öyle kadınları hiçbir zaman tamamen elde edemeyeceklerini düşündüğü için elde etmek için elinden geleni yapıyorlar. Ha bu bir taktik kesinlikle değil belki bir ego bilemiyorum ama ben kimseden yardım isteyemiyorum mesela. Çünkü çok yardım alınca benim hayatıma o kadar karışma hakkı görüyorlar gibi geliyor, bilmiyorum.

Tabii kadınlar nasıl çeşit çeşitse erkekler de öyle. Herkes farklı tarzda kadınlara ilgi duyuyor ve bunun bir matematiği yok maalesef

Ben öyle çok anlatan biri değilimdir. Gizemli buluyorlar. Komiğimdir aslında ama öyle şen şakrak komiklik değil. Derin sohbetleri severim ama sakinimdir ben.

aşkım benim erkek değil mi açıkça hissettiklerini söylese adamın niyeti belki sadece yataktır gerçi bir erkek yatağa atmak için bile bir uğraş vermeli yazıp en azından düşürürüm kafasıyla ilgilenmeli ama adamda tık yoksa kız ne diyecek,herif belki hımm bununla yatılır fırsat ayağıma geldi der.bu da konu sahibinin işine gelmez hani iki tarafta en kötü yatarız güzel vakit geçiririz demiyor ki

Ben öyle çok anlatan biri değilimdir. Gizemli buluyorlar. Komiğimdir aslında ama öyle şen şakrak komiklik değil. Derin sohbetleri severim ama sakinimdir ben.
ay ben susmuyorum.
sürekli bir şeyler anlatıp gülerim, genel yapımda bu ama flörtte heleki hoşlanıyorsam çok konuşup gülüyorum.
evet ya derin sohbetler muhteşem
zaten o sohbetler ilişkinin en güzel ikinci yani bence

karşınızdakine yeterince değer verdiğinizi hissettiriyor musunuz sizce ?
bence sakinseniz bunu anlamıyor olabilirler
hiç telefona bakmadan ilgi odağına onu alıyor musunuz mesela ?
sizinle bir şeyler paylaşıyorlar mi ?
uzun sohbetleri surdurebiliyor musunuz?

ay okuyunca ben hep bedavaya gitmişim dedim içimden xjdjdjsjsj

ne bileyim ya karşısında açıklıkla duygularını ifade eden birine bununla yatılır fırsat ayağıma geldi diyen bı öküz ise ; konu sahibi bunu anlar ve artık beğenmez zaten .
yine kazan kazan / zaman kaybı olmadı

Sanırım siz canınız isterse hiç düşünmeden yazıp hadi buluşalım diyenlerdensiniz. Samimi davranıyorsunuz şen şakrak falan ve içinizden geldiği gibisiniz. Ben buluştuğumda öyle telefona falan bakmam sohbet ederim. Ama bazıları konuşurken taklitler yapar, kahkahalar atar ya ben öyle değilim. Belki bundan kaynaklanıyordur

Buna ben de katılıyorum evde oturan üretmeyen her şeyi erkekten bekleyen kendi parasını kazanmayan zayıf kadınlardan bahsetmiyorum zaten.
İşimizin gücümüzün olduğunu kimseye minnet etmeyeceğimizi zaten partnerimiz bilir o bakımdan bu ben olmadan bir hiç diye ezemez,en sonda ne demiştim
“Ama aynı zamanda karakter ve irade olarak güçlü olduğunu da belli etmek gerek,asıl bu ikisini bir arada yürütmek ustalık ister”
Benim bahsettiğim şeyler cici şeyler günlük ufak tefek şeyler,bilet mi alınacak konsere mi gidilecek usta mı çağıralacak,ampul mu değişecek her şeyi ben bilirim diye yapan kadınlarımız var.bir yapar iki yapar sonra onun görevi gibi kalır sen halledersin diye erkekler işten gelip yoruldum diye yatar kumandasını alıp kadınlar sabahın köründen gece yarısına kadar her işi yapar

Bu tarz erkekler güçlü kadını elde etme çabasına girip elde ettikten sonra da aşağılık kompleksine giriyorlar. Çoğu konuda okuyorum kadının adama maddi olarak bağımlılığı yok, kendi çok daha rahat yaşayabilir. Adam bunu bildiği halde kendi kendine komplekse girip karşı tarafı aşağı çekmeye çabalıyor. Maalesef bu tarz erkekler özgüven geliştirmedigi sürece toksik ilişkilerle karşılaşmaya devam edilecek.
Kadınlar kendini gelistirmeye çok açık ama erkekler kendilerini daha az sorumlu hissediyorlar.

yani bana saygısızlık etmemiş ise ,
kötü kalpli biri vs değilse evet ben hiç bakmam yani o aramıs ben aramisim
her şeyi direkt söylerim
ne kadar duygusal olursa olsun ya da ilişkimiz ne seviyede olursa olsun salt dürüstlükten yanayım ben
çünkü dediğim gibi en azından kimse vakit kaybetmez/umutlanmaz filan

Bana böylesi denk gelmedi. Ama şöyle ki ben öyle romantik, sevgililerine karşı duygusal bir insan da değilim. Kafama uymayanı kestirip atarım isterse 3-5 senemi vereyim.
Bilmiyorum ya ben şöyle düşünüyorum; hayatta o kadar çok sıkıntı var ki benim hayatımdaki insan da yeni bir sıkıntı sayfası açacaksa bana ona ne gerek var ki? Beni aşağıya çekenle yapamam. Bunlar erkeklere karşı çok duygusal olmamamdan kaynaklanıyor olabilir.

ay evet ya maalesef empati yetenekleri ve duruşları kadınlar gibi değil

ay niyet farklı ise sizde o niyetle baksaydiniz
güzel bisiyse olurdu
yok yani niyeti farklı derken arkadaşım öylesine bahsetmedi o kişiden, niyeti çöpçatanlık yapmaktı benim hiç enerjim yok, istemiyorum şimdilik.

İşte biz sizi anlıyoruz da ,hayatınızdaki erkekler de anlıyor mu.
buradan okuyunca çok modern cool bazı zihniyeti aşmış gibi duruyorsunuz bir de erkekler de aynı düşünür mü yoksa sizin kadın erkek eşit mantığınızı ha sen ha ben davranışlarınızı “kolay ulaşılan kadın” mı der.
yoksa düşünceleriniz çağımıza göre normal kafa yapısı ama burası törkeyy canım

ya zaten ben cinsellik bazında kolay ulaşılabilir bir kadınım
yatmak istersem/arzularsam yatarım , sorun yok öyle anlamalarında açıkçası

Bu görüştüpün kişilerle telde konuşmuyor musun?
Ne bilim hikayeye cevap vermek falan bir iletişim şekli değil.
Şahsen ben flört ederken bana ilgisine bakarım bir iki yazıp ortadan kaybolup 3 gün sonra yazan adamla buluşmam bile.
İletişim çok önemli kesintisiz olucak.

cevap çok basit aslında, devamını getirecek kadar hoşlanmamışlar. çekinmiyor, düpedüz istemiyor. istenmeme ihtimali ve gerçeğiyle de barışmak lazım. bu durum her zaman senden kaynaklanmak zorunda değil. mesela şu an benim karşıma brad pitt'i getirseler şu sıralar asla bişey istemiyorum. çevremde tanışmak isteyenler oluyor (ne hikmetse ben yalnız hissediyorken, hayatıma birilerini alsam diye düşündüğümde açılmayan kısmetim, ben istemediğim veya sevgilim olduğu zaman açılıyor ) sosyal medyadan yazanları asla söylemiyorum bile attığım her hikayeye bi şekilde cevap veren en az 8-10 kişi sayarım ama umurumda mı hayır, bu onların kötü olduğu anlamına gelmiyor ben bu aralar bu kafada değilim. tabii herkes de benim gibi net olmadığı için mesela, ilişki derinleştirecek veya birinden hoşlanabilecek modda değilim kızlardan uzak durayım gibi bir kafada olmuyorlar. o yüzden karışıyor bişeyler.

geçmişe takılanlar var meselesine gelince, onlardan anında kaçman lazım. eski sevgilisini unutamayan bir bela vardı benim başımda geçen sene. yok yani adam kendisine yapmadığı kötülük kalmamış kadınla olan ilişkisini asla atamamış kafasından. bana tabii hep karışık sinyaller yolladı, aylarca üzülmeme sebep oldu. sonra ben yeter be deyip attım bunu hayatımdan tamamen. 2-3 ay sonra o eski sevgilisiyle storyler attığını gördüm, barışmış. hemen kaçman gereken tipler onlar. ilk tanışma aşamalarında biraz konuşturmaya çalış, yarası olan insan mutlaka dökülüyor.

Hah işte kilit nokta burası. Amacın ne evlenmek mi, yoksa genel bir sevgililik mi ona göre yazacağım şimdi

Denk gelmediyse çok şanslısın, aman boyleleri denk gelmesin de zaten.. şunun şurasında iki güzel kitap okuyacağız, sevdiklerinizle zaman gecirecegiz birşeyler öğrenip göçüp gideceğiz. hayatımızdan tatmin olmaya çalışacağız o süreçte de bunlarla uğraşmak çok yorucu.
Dediğin gibi ilişki rahatlama alanı

Arkadaş erkeklerin bakış açısına göre yaşamıyor kendi doğrularını yaşıyor.
Giden gider kalan kalır ben buyum diyor yani.
Buda erkeklete çekici gelir .
Erkek ezber bozan kadına aşık olur.
Şu bir gerçek ki artık erkeklerde akıllı peşinde falan koşmuyor kimsenin.
Tabi kaliteli erkekler

Toksik insan çıkmadı mı karşıma tabii ki çıktı ama ben ilişkimi bıçak gibi kestim çünkü ben kendimi biliyorum ben yapamam beni üzecek insanla. Denk gelmedi dediğim o devam etmedim öyle ilişkilere. Zaten kendimce yaşadığım sorunlarım var inan olsun bir yenisine daha tahammülüm yok . Bu kadar kolay vazgeçmemin de sebebi üzülmekten korkmam olabilir. Ayy neyseee dediğiniz gibi yaşayıp gideceğiz bu dünyadan daha da kendimizi üzmek niye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…