- 19 Nisan 2022
- 4.522
- 49.741
- 458
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Şekerim benim karşıma hep tam tersi insanlar çıktı vallahi. Güçlü, kimseye ihtiyaç duymayan, “sen olsan da olur olmasan da” tarzı kadınların amiyane tabiriyle kapısında köpek olan tarzda. Çünkü öyle kadınları hiçbir zaman tamamen elde edemeyeceklerini düşündüğü için elde etmek için elinden geleni yapıyorlar. Ha bu bir taktik kesinlikle değil belki bir ego bilemiyorum ama ben kimseden yardım isteyemiyorum mesela. Çünkü çok yardım alınca benim hayatıma o kadar karışma hakkı görüyorlar gibi geliyor, bilmiyorum.Eril enerjimi günlük hayatımda verdiğim kararlarda iş hayatımda toplum içinde her yerde kullanıyor olabilirim.
Ama hayatımdaki erkeğin yanında veya flört ettiğim erkeğin yanında beni bir görseniz 180 derece değişiveriyorum.bi prensesim bi prensesim anlatmam bir kilo elmayı taşıyamam oysa tek başıma olsam 5 kat omzumda damacanayla çıkarım
Erkekler kendilerini daha erkek erkek hissetmeleri için günlük hayatta salağa yatmak gerek hem kendilerini koruyan kollayan güçlü sansınlar hem de iş yapsınlar. Onların rollerini çalınca elime ne geçecek? Erkek Fatma olmaya gerek yok ki. Her şeyi düşünen ayarlayan. Bırak o yapsın kafasındayım. Yalnız kaldığımda zaten dağları delerim gerekirse ama bir erkek varken tırnak içinde güçsüz görünmek gerek. Ama aynı zamanda karakter ve irade olarak güçlü olduğunu da belli etmek gerek,asıl bu ikisini bir arada yürütmek ustalık ister
Ben öyle çok anlatan biri değilimdir. Gizemli buluyorlar. Komiğimdir aslında ama öyle şen şakrak komiklik değil. Derin sohbetleri severim ama sakinimdir ben.bende de hep tam tersi oldu
zaten yapı olarak hiç uzak ve gizemli olamam djsjsksj
ben sürekli gülerim komik bir insanimdir , derin sohbetleri çok ama çok severim
uzun uzun sohbet ederim çoğu insanla
ve çok ender oldu o yüz vermeme kendini bı halt sanma olayları .
genelde ben ilerletmedim ilişkiyi .
ki toplumun güzellik normlarına çok uzak biriyimdir
46 bedenim makyaj yapmayı sevmem (ama tertemizimdir aşırı temizimdir , çok güzel kokarim cjdmsmxmdmz)
ama genelde karşımdakiler beni çok önemser vs vs
size de katılamıyorum bu konuda ,
hayırlısı
aşkım benim erkek değil mi açıkça hissettiklerini söylese adamın niyeti belki sadece yataktır gerçi bir erkek yatağa atmak için bile bir uğraş vermeli yazıp en azından düşürürüm kafasıyla ilgilenmeli ama adamda tık yoksa kız ne diyecek,herif belki hımm bununla yatılır fırsat ayağıma geldi der.bu da konu sahibinin işine gelmez hani iki tarafta en kötü yatarız güzel vakit geçiririz demiyor kibence onun yerine açıkça hissettiklerini söylesin(tabi net eninde hoslandigindan )
sonra beyefendiye bu iletişim ilişki her neyse adı konusunda fikrini sorsun
ben her şeyi çok açık konuşmaktan yanayım her zaman, hiç zararını görmedim aksine vakit kaybetmiyorsun , kendi kendjne kurmuyorsun
ay ben susmuyorum.Ben öyle çok anlatan biri değilimdir. Gizemli buluyorlar. Komiğimdir aslında ama öyle şen şakrak komiklik değil. Derin sohbetleri severim ama sakinimdir ben.
ay okuyunca ben hep bedavaya gitmişim dedim içimden xjdjdjsjsjaşkım benim erkek değil mi açıkça hissettiklerini söylese adamın niyeti belki sadece yataktır gerçi bir erkek yatağa atmak için bile bir uğraş vermeli yazıp en azından düşürürüm kafasıyla ilgilenmeli ama adamda tık yoksa kız ne diyecek,herif belki hımm bununla yatılır fırsat ayağıma geldi der.bu da konu sahibinin işine gelmez hani iki tarafta en kötü yatarız güzel vakit geçiririz demiyor ki
Sanırım siz canınız isterse hiç düşünmeden yazıp hadi buluşalım diyenlerdensiniz. Samimi davranıyorsunuz şen şakrak falan ve içinizden geldiği gibisiniz. Ben buluştuğumda öyle telefona falan bakmam sohbet ederim. Ama bazıları konuşurken taklitler yapar, kahkahalar atar ya ben öyle değilim. Belki bundan kaynaklanıyorduray okuyunca ben hep bedavaya gitmişim dedim içimden xjdjdjsjsj
ne bileyim ya karşısında açıklıkla duygularını ifade eden birine bununla yatılır fırsat ayağıma geldi diyen bı öküz ise ; konu sahibi bunu anlar ve artık beğenmez zaten .
yine kazan kazan / zaman kaybı olmadı
Buna ben de katılıyorum evde oturan üretmeyen her şeyi erkekten bekleyen kendi parasını kazanmayan zayıf kadınlardan bahsetmiyorum zaten.Şekerim benim karşıma hep tam tersi insanlar çıktı vallahi. Güçlü, kimseye ihtiyaç duymayan, “sen olsan da olur olmasan da” tarzı kadınların amiyane tabiriyle kapısında köpek olan tarzda. Çünkü öyle kadınları hiçbir zaman tamamen elde edemeyeceklerini düşündüğü için elde etmek için elinden geleni yapıyorlar. Ha bu bir taktik kesinlikle değil belki bir ego bilemiyorum ama ben kimseden yardım isteyemiyorum mesela. Çünkü çok yardım alınca benim hayatıma o kadar karışma hakkı görüyorlar gibi geliyor, bilmiyorum.
Tabii kadınlar nasıl çeşit çeşitse erkekler de öyle. Herkes farklı tarzda kadınlara ilgi duyuyor ve bunun bir matematiği yok maalesef
Bu tarz erkekler güçlü kadını elde etme çabasına girip elde ettikten sonra da aşağılık kompleksine giriyorlar. Çoğu konuda okuyorum kadının adama maddi olarak bağımlılığı yok, kendi çok daha rahat yaşayabilir. Adam bunu bildiği halde kendi kendine komplekse girip karşı tarafı aşağı çekmeye çabalıyor. Maalesef bu tarz erkekler özgüven geliştirmedigi sürece toksik ilişkilerle karşılaşmaya devam edilecek.Şekerim benim karşıma hep tam tersi insanlar çıktı vallahi. Güçlü, kimseye ihtiyaç duymayan, “sen olsan da olur olmasan da” tarzı kadınların amiyane tabiriyle kapısında köpek olan tarzda. Çünkü öyle kadınları hiçbir zaman tamamen elde edemeyeceklerini düşündüğü için elde etmek için elinden geleni yapıyorlar. Ha bu bir taktik kesinlikle değil belki bir ego bilemiyorum ama ben kimseden yardım isteyemiyorum mesela. Çünkü çok yardım alınca benim hayatıma o kadar karışma hakkı görüyorlar gibi geliyor, bilmiyorum.
Tabii kadınlar nasıl çeşit çeşitse erkekler de öyle. Herkes farklı tarzda kadınlara ilgi duyuyor ve bunun bir matematiği yok maalesef
yani bana saygısızlık etmemiş ise ,Sanırım siz canınız isterse hiç düşünmeden yazıp hadi buluşalım diyenlerdensiniz. Samimi davranıyorsunuz şen şakrak falan ve içinizden geldiği gibisiniz. Ben buluştuğumda öyle telefona falan bakmam sohbet ederim. Ama bazıları konuşurken taklitler yapar, kahkahalar atar ya ben öyle değilim. Belki bundan kaynaklanıyordur
Bana böylesi denk gelmedi. Ama şöyle ki ben öyle romantik, sevgililerine karşı duygusal bir insan da değilim. Kafama uymayanı kestirip atarım isterse 3-5 senemi vereyim.Bu tarz erkekler güçlü kadını elde etme çabasına girip elde ettikten sonra da aşağılık kompleksine giriyorlar. Çoğu konuda okuyorum kadının adama maddi olarak bağımlılığı yok, kendi çok daha rahat yaşayabilir. Adam bunu bildiği halde kendi kendine komplekse girip karşı tarafı aşağı çekmeye çabalıyor. Maalesef bu tarz erkekler özgüven geliştirmedigi sürece toksik ilişkilerle karşılaşmaya devam edilecek.
Kadınlar kendini gelistirmeye çok açık ama erkekler kendilerini daha az sorumlu hissediyorlar.
yok yani niyeti farklı derken arkadaşım öylesine bahsetmedi o kişiden, niyeti çöpçatanlık yapmaktıay evet ya maalesef empati yetenekleri ve duruşları kadınlar gibi değil
ay niyet farklı ise sizde o niyetle baksaydiniz
güzel bisiyse olurdu
ben tabi en baştan ahlaksız olduğum için aklıma bambaşka şeyler geldibfjdjdjsnsmyok yani niyeti farklı derken arkadaşım öylesine bahsetmedi o kişiden, niyeti çöpçatanlık yapmaktıbenim hiç enerjim yok, istemiyorum şimdilik.
İşte biz sizi anlıyoruz da ,hayatınızdaki erkekler de anlıyor mu.yani bana saygısızlık etmemiş ise ,
kötü kalpli biri vs değilse evet ben hiç bakmam yani o aramıs ben aramisim
her şeyi direkt söylerim
ne kadar duygusal olursa olsun ya da ilişkimiz ne seviyede olursa olsun salt dürüstlükten yanayım ben
çünkü dediğim gibi en azından kimse vakit kaybetmez/umutlanmaz filan
ya zaten ben cinsellik bazında kolay ulaşılabilir bir kadınımİşte biz sizi anlıyoruz da ,hayatınızdaki erkekler de anlıyor mu.
buradan okuyunca çok modern cool bazı zihniyeti aşmış gibi duruyorsunuz bir de erkekler de aynı düşünür mü yoksa sizin kadın erkek eşit mantığınızı ha sen ha ben davranışlarınızı “kolay ulaşılan kadın” mı der.
yoksa düşünceleriniz çağımıza göre normal kafa yapısı ama burası törkeyy canım
Bu görüştüpün kişilerle telde konuşmuyor musun?İlgisi azaldı mı bilmiyorum attığım hikayelere yanıt verip duruyor ama bir buluşma görüşme teklifi yok. Diğerinde de öyleydi hep hikayelerime saçma sapan şeyler yazmakla kalıyorlar. Devamını getirmekten çekinir gibi bir halleri var
cevap çok basit aslında, devamını getirecek kadar hoşlanmamışlar. çekinmiyor, düpedüz istemiyor. istenmeme ihtimali ve gerçeğiyle de barışmak lazım. bu durum her zaman senden kaynaklanmak zorunda değil. mesela şu an benim karşıma brad pitt'i getirseler şu sıralar asla bişey istemiyorum. çevremde tanışmak isteyenler oluyor (ne hikmetse ben yalnız hissediyorken, hayatıma birilerini alsam diye düşündüğümde açılmayan kısmetim, ben istemediğim veya sevgilim olduğu zaman açılıyorİlgisi azaldı mı bilmiyorum attığım hikayelere yanıt verip duruyor ama bir buluşma görüşme teklifi yok. Diğerinde de öyleydi hep hikayelerime saçma sapan şeyler yazmakla kalıyorlar. Devamını getirmekten çekinir gibi bir halleri var
Hah işte kilit nokta burası. Amacın ne evlenmek mi, yoksa genel bir sevgililik mi ona göre yazacağım şimdiBen öyle çok anlatan biri değilimdir. Gizemli buluyorlar. Komiğimdir aslında ama öyle şen şakrak komiklik değil. Derin sohbetleri severim ama sakinimdir ben.
Denk gelmediyse çok şanslısın, aman boyleleri denk gelmesin de zaten.. şunun şurasında iki güzel kitap okuyacağız, sevdiklerinizle zaman gecirecegiz birşeyler öğrenip göçüp gideceğiz. hayatımızdan tatmin olmaya çalışacağız o süreçte de bunlarla uğraşmak çok yorucu.Bana böylesi denk gelmedi. Ama şöyle ki ben öyle romantik, sevgililerine karşı duygusal bir insan da değilim. Kafama uymayanı kestirip atarım isterse 3-5 senemi vereyim.
Bilmiyorum ya ben şöyle düşünüyorum; hayatta o kadar çok sıkıntı var ki benim hayatımdaki insan da yeni bir sıkıntı sayfası açacaksa bana ona ne gerek var ki? Beni aşağıya çekenle yapamam. Bunlar erkeklere karşı çok duygusal olmamamdan kaynaklanıyor olabilir.
Arkadaş erkeklerin bakış açısına göre yaşamıyor kendi doğrularını yaşıyor.İşte biz sizi anlıyoruz da ,hayatınızdaki erkekler de anlıyor mu.
buradan okuyunca çok modern cool bazı zihniyeti aşmış gibi duruyorsunuz bir de erkekler de aynı düşünür mü yoksa sizin kadın erkek eşit mantığınızı ha sen ha ben davranışlarınızı “kolay ulaşılan kadın” mı der.
yoksa düşünceleriniz çağımıza göre normal kafa yapısı ama burası törkeyy canım
Toksik insan çıkmadı mı karşıma tabii ki çıktı ama ben ilişkimi bıçak gibi kestim çünkü ben kendimi biliyorum ben yapamam beni üzecek insanla. Denk gelmedi dediğim o devam etmedim öyle ilişkilere. Zaten kendimce yaşadığım sorunlarım var inan olsun bir yenisine daha tahammülüm yokDenk gelmediyse çok şanslısın, aman boyleleri denk gelmesin de zaten.. şunun şurasında iki güzel kitap okuyacağız, sevdiklerinizle zaman gecirecegiz birşeyler öğrenip göçüp gideceğiz. hayatımızdan tatmin olmaya çalışacağız o süreçte de bunlarla uğraşmak çok yorucu.
Dediğin gibi ilişki rahatlama alanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?