Derinleşmeyen ilişkilerim

ben sürekli gülerim komik bir insanimdir
Bende çok sırıtan biriyimdir. Flörtlerimin yüzlerine gülerek trollediğim çok olmuştur hey gidi günler hey
Tabi şimdi çok oldu sahalardan çekildik paslandık biraz

O sizsiniz ama, konudaki kızımız yakınlaştıktan sonra adamın bi daha görüşme teklif etmediğini söylüyor. Yani ortada ilgisi azalan erkek var. Size denk gelmemiş sadece. O sizsiniz, bu o. Herkes başka. Ben kendisine göre yorum yaptım, yorumum konu sahibine yani. Herkesin çevresindeki profiller farklıdır. Meslek, yaş, eğitim vs

hayır sizin söylediğinizi çok fazla insan söylüyor genel bir kanı gibi
aslında ona yorum yaptım direkt kanıya.
bence erkekler birini begenince ya da sevince seviyor/beğeniyor ona göre davranıyor.

ama beğenmeyince emin olmayinca hisleri yetersiz olunca vs vs kadınlar kadar net çizgi cizmiyorlar hayir diye ,
hep kafa karıştırıyorlar.
o zamanda kadınlarda hep neyi yanlış yaptım vs diye kendini sorguluyor
halbuki olay tamamen kendisinden bağımsız.

ay tamamen flört davranışlarımız farklıymış djdjsjs
Kendi kendime kaldığım zaman erkek fatma gibi hissediyorum halledemiyeceğim hiç bir şey yok,sorumluluk almak sorun çözmek gibi
Ama bir de bugüne kadarki flörtlerimden tek duyduğum kadın gibi kadın olduğum tam bir dişi olduğum sende bir tılsım var şeytan tüyü var gibi şeyler.
Aptallar.

Eskiden çıkma teklifi vardı. Güldük ettik bitirdik ama itiraf edin hepiniz pişman oldunuz

ya eskiden sosyal medya yoktu whatsap bile yoktu. saatlerce yazışıp birbirini mesaj üzerinden tanımaya çalışmak yoktu. sevgili olurdun tanırdın işine gelmezse ayrılırdın. sevgili bulmakta bu kadar zor değildi.

Sizin söylediğinizden şikayetçi olan bir arkadaşım var. Gerçekten fiziksel olarak çok etkileyici bir kız. Herkes etkileniyor görüştüğü. Ancak ileriye gidemiyor. Ciddi bir iletişim problemi var kızda. Öğretmen, sosyal biri keman çalar dans eder resim çizer spor yapar hobileri vardır. ama iletişim olarak çevresindeki herkesten farklı. Tanımlasam tanımlayamıyorum da. Biz uyararak birkaç şeyi farkettirdik ancak ailesini tanıyınca ailecek öyle olduklarını anladık. Bu yüzden ilişki hiç derinleşmiyor. Belki yakın birkaç arkadaşınıza danışabilirsiniz. Görmediğiniz bir şey olabilir.

Hep böyle değil sadece biriyle böyle oldu. Aslında demek istediğim, cinsellik olsa da olmasa da sıcak da olsam soğuk da olsam bir yerde tıkanıyor sanki. Herkesin aklında geçmişten birileri varmış gibi geliyor bana

Net çizgi çizmiyor olmaları konusuna katılıyorum. Hem pastam dursun hem karnım doysun der gibi. Çok beğenmedim ama Ayşe de dursun, Fatma da dursun, Leyla kendi kendine hayallere mi kapılmış, kime ne?

Neyse ben zaten çektim artık kendimi ilişkilerden. Bu kez sahiden çok soğudum, hiiç içimden gelmiyor. Daha bugün arkadaşım birinden bahsetti, baktım niyeti farklı. Ben almayayım canım sen onu başkasıyla tanıştır dedim. Kuş öldü beybi
Son ilişkimde kötü şeyler yaşadığım için artık böyleyim, dipnot.

Evet yani garip bir şekilde ben de inanmıyorum pek. Bu arada bu tür bir şeyi sadece bir flörtümde yaşadım.

ay evet ya maalesef empati yetenekleri ve duruşları kadınlar gibi değil

ay niyet farklı ise sizde o niyetle baksaydiniz
güzel bisiyse olurdu

İlgisi azaldı mı bilmiyorum attığım hikayelere yanıt verip duruyor ama bir buluşma görüşme teklifi yok. Diğerinde de öyleydi hep hikayelerime saçma sapan şeyler yazmakla kalıyorlar. Devamını getirmekten çekinir gibi bir halleri var

Evet yani garip bir şekilde ben de inanmıyorum pek. Bu arada bu tür bir şeyi sadece bir flörtümde yaşadım.
yani eğer siz isteyerek cinsellik olduysa flortle sorun yok ama(siz derken genel olarak, sizi kastetmiyorum yoksa)
bazı kadınlar ilişki eşik atlasin diye cinselliği kullanıyor bence erkekler bunu hissediyor (çok akıllı değiller fark ettiklerini sanmıyorum djjsjsk) onda bir soğuma gerçekleşiyor .
onun dışında ben seviştik soğudu olayına çok inanmıyorum.

Uzun bir süre (1 hafta 10 gün) hiç hikaye paylaşmayın bakalım merak edip yazacak mı

Uzun bir süre (1 hafta 10 gün) hiç hikaye paylaşmayın bakalım merak edip yazacak mı
bence onun yerine açıkça hissettiklerini söylesin(tabi net ise* hoslandigindan )
sonra beyefendiye bu iletişim ilişki her neyse adı konusunda fikrini sorsun

ben her şeyi çok açık konuşmaktan yanayım her zaman, hiç zararını görmedim aksine vakit kaybetmiyorsun , kendi kendjne kurmuyorsun

Bir haftaya uzun bir süre dedim çünkü gençler için 1 hafta storis paylaşmamak gerçekten uzun bir süre

Artık insanların birçoğu ilişki sorumluluğunu almak istemiyor çevremde gördüğüm. Herkes karşındakinden birşey bekliyor ve bum tıkanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…