- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Bende çok sırıtan biriyimdir. Flörtlerimin yüzlerine gülerek trollediğim çok olmuştur hey gidi günler heyben sürekli gülerim komik bir insanimdir
O sizsiniz ama, konudaki kızımız yakınlaştıktan sonra adamın bi daha görüşme teklif etmediğini söylüyor. Yani ortada ilgisi azalan erkek var. Size denk gelmemiş sadece. O sizsiniz, bu o. Herkes başka. Ben kendisine göre yorum yaptım, yorumum konu sahibine yani. Herkesin çevresindeki profiller farklıdır. Meslek, yaş, eğitim vsbuna hiç katılmıyorum ya
aksi çok örnek duydum bir kaç kerede yaşadım.
herkes aynı değildir de ben erkeklerin avcı filan ruhlu olduklarına inanmıyorum.
benim ilişkilerim genelde zaten cinsellikle başlıyorondan hafif deneyimim var bu konuda.
hiç sonrasında ilgisi azalan olmadı .
ilişkinin aynı günü cinsellik yaşayıp yıllarca beraber olan evlenen kişilerde tanıyorum .
bu dediğiniz savı çok öne sürüyorlar ama ben katılamadim
ay tamamen flört davranışlarımız farklıymış djdjsjsBende çok sırıtan biriyimdir. Flörtlerimin yüzlerine gülerek trollediğim çok olmuştur hey gidi günler hey
Tabi şimdi çok oldu sahalardan çekildik paslandık biraz
hayır sizin söylediğinizi çok fazla insan söylüyor genel bir kanı gibiO sizsiniz ama, konudaki kızımız yakınlaştıktan sonra adamın bi daha görüşme teklif etmediğini söylüyor. Yani ortada ilgisi azalan erkek var. Size denk gelmemiş sadece. O sizsiniz, bu o. Herkes başka. Ben kendisine göre yorum yaptım, yorumum konu sahibine yani. Herkesin çevresindeki profiller farklıdır. Meslek, yaş, eğitim vs
Kendi kendime kaldığım zaman erkek fatma gibi hissediyorum halledemiyeceğim hiç bir şey yok,sorumluluk almak sorun çözmek gibiay tamamen flört davranışlarımız farklıymış djdjsjs
Eskiden çıkma teklifi vardı. Güldük ettik bitirdik ama itiraf edin hepiniz pişman oldunuz
Kendi kendime kaldığım zaman erkek fatma gibi hissediyorum halledemiyeceğim hiç bir şey yok,sorumluluk almak sorun çözmek gibi
Ama bir de bugüne kadarki flörtlerimden tek duyduğum kadın gibi kadın olduğum tam bir dişi olduğum sende bir tılsım var şeytan tüyü var gibi şeyler.
Aptallar.
Hep böyle değil sadece biriyle böyle oldu. Aslında demek istediğim, cinsellik olsa da olmasa da sıcak da olsam soğuk da olsam bir yerde tıkanıyor sanki. Herkesin aklında geçmişten birileri varmış gibi geliyor banaDaha flört evresinde fiziksel yakınlaşma yaşamamayı deneyebilirsin bir sonrakilerde. Bu evre için biraz daha çaba ve ilişkinin derinleşmesi gerektiği mesajını vermen gerekebilir. Cinsellik yaşadıktan sonra daha çok bağlanan bi cinsiyet değil bu. Adamlar avcı ruhlu zaten, cinselliği daha net sevgili olmadan yaşadıkları zaman onlar için gizemini kaybediyor olabilirsin. Belki de kendileriyle daha flört aşamasında bedensel yakınlaşan bir kadının her erkeğe böyle yaklaştığını düşünüp soğuyor olabilirler. Bunlar sadece ihtimal tabii.
Net çizgi çizmiyor olmaları konusuna katılıyorum. Hem pastam dursun hem karnım doysun der gibi. Çok beğenmedim ama Ayşe de dursun, Fatma da dursun, Leyla kendi kendine hayallere mi kapılmış, kime ne?hayır sizin söylediğinizi çok fazla insan söylüyor genel bir kanı gibi
aslında ona yorum yaptım direkt kanıya.
bence erkekler birini begenince ya da sevince seviyor/beğeniyor ona göre davranıyor.
ama beğenmeyince emin olmayinca hisleri yetersiz olunca vs vs kadınlar kadar net çizgi cizmiyorlar hayir diye ,
hep kafa karıştırıyorlar.
o zamanda kadınlarda hep neyi yanlış yaptım vs diye kendini sorguluyor
halbuki olay tamamen kendisinden bağımsız.
Evet yani garip bir şekilde ben de inanmıyorum pek. Bu arada bu tür bir şeyi sadece bir flörtümde yaşadım.buna hiç katılmıyorum ya
aksi çok örnek duydum bir kaç kerede yaşadım.
herkes aynı değildir de ben erkeklerin avcı filan ruhlu olduklarına inanmıyorum.
benim ilişkilerim genelde zaten cinsellikle başlıyorondan hafif deneyimim var bu konuda.
hiç sonrasında ilgisi azalan olmadı .
ilişkinin aynı günü cinsellik yaşayıp yıllarca beraber olan evlenen kişilerde tanıyorum .
bu dediğiniz savı çok öne sürüyorlar ama ben katılamadim
Herkesin aklında geçmişten birileri varmış gibi geliyor bana
ay evet ya maalesef empati yetenekleri ve duruşları kadınlar gibi değilNet çizgi çizmiyor olmaları konusuna katılıyorum. Hem pastam dursun hem karnım doysun der gibi. Çok beğenmedim ama Ayşe de dursun, Fatma da dursun, Leyla kendi kendine hayallere mi kapılmış, kime ne?
Neyse ben zaten çektim artık kendimi ilişkilerden. Bu kez sahiden çok soğudum, hiiç içimden gelmiyor. Daha bugün arkadaşım birinden bahsetti, baktım niyeti farklı. Ben almayayım canım sen onu başkasıyla tanıştır dedim. Kuş öldü beybi
İlgisi azaldı mı bilmiyorum attığım hikayelere yanıt verip duruyor ama bir buluşma görüşme teklifi yok. Diğerinde de öyleydi hep hikayelerime saçma sapan şeyler yazmakla kalıyorlar. Devamını getirmekten çekinir gibi bir halleri varO sizsiniz ama, konudaki kızımız yakınlaştıktan sonra adamın bi daha görüşme teklif etmediğini söylüyor. Yani ortada ilgisi azalan erkek var. Size denk gelmemiş sadece. O sizsiniz, bu o. Herkes başka. Ben kendisine göre yorum yaptım, yorumum konu sahibine yani. Herkesin çevresindeki profiller farklıdır. Meslek, yaş, eğitim vs
yani eğer siz isteyerek cinsellik olduysa flortle sorun yok ama(siz derken genel olarak, sizi kastetmiyorum yoksa)Evet yani garip bir şekilde ben de inanmıyorum pek. Bu arada bu tür bir şeyi sadece bir flörtümde yaşadım.
Uzun bir süre (1 hafta 10 gün) hiç hikaye paylaşmayın bakalım merak edip yazacak mıİlgisi azaldı mı bilmiyorum attığım hikayelere yanıt verip duruyor ama bir buluşma görüşme teklifi yok. Diğerinde de öyleydi hep hikayelerime saçma sapan şeyler yazmakla kalıyorlar. Devamını getirmekten çekinir gibi bir halleri var
bence onun yerine açıkça hissettiklerini söylesin(tabi net ise* hoslandigindan )Uzun bir süre (1 hafta 10 gün) hiç hikaye paylaşmayın bakalım merak edip yazacak mı
Bir haftaya uzun bir süre dedim çünkü gençler için 1 hafta storis paylaşmamak gerçekten uzun bir süreUzun bir süre (1 hafta 10 gün) hiç hikaye paylaşmayın bakalım merak edip yazacak mı
Artık insanların birçoğu ilişki sorumluluğunu almak istemiyor çevremde gördüğüm. Herkes karşındakinden birşey bekliyor ve bum tıkanıyor.İlgisi azaldı mı bilmiyorum attığım hikayelere yanıt verip duruyor ama bir buluşma görüşme teklifi yok. Diğerinde de öyleydi hep hikayelerime saçma sapan şeyler yazmakla kalıyorlar. Devamını getirmekten çekinir gibi bir halleri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?