- 20 Ocak 2023
- 5.383
- 20.878
- 268
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Muhakkak.Arkadaş erkeklerin bakış açısına göre yaşamıyor kendi doğrularını yaşıyor.
Giden gider kalan kalır ben buyum diyor yani.
valla beni sıkıntıdan sıkıntıya sürükleyen ex kişisi 2 hafta önce özlediğini söyledi, ben de özlemiştim ama ona bile cevap vermedim çünkü içimde ona karşı dahi her şeyin ölü olduğu bir dönemdeyim. kötü şeyler yaşadım, bi yorgunluk var. elbette bana da baharlar gelecek ama şimdi sırası değil belli ki :)ben tabi en baştan ahlaksız olduğum için aklıma bambaşka şeyler geldibfjdjdjsnsm
ay aslında genel ana tema olarak şunu söylemek istedim de çok dolandirmisimMuhakkak.
Ben konu başlığı üzerine konuştum ilişki neden derinleşmiyor . Konu sahibi ve lattenin yaşam tarzları erkeklerden beklentileri ilişki türleri farklı
en doğru zamanda en güzel şekilde gelsinvalla beni sıkıntıdan sıkıntıya sürükleyen ex kişisi 2 hafta önce özlediğini söyledi, ben de özlemiştim ama ona bile cevap vermedim çünkü içimde ona karşı dahi her şeyin ölü olduğu bir dönemdeyim. kötü şeyler yaşadım, bi yorgunluk var. elbette bana da baharlar gelecek ama şimdi sırası değil belli ki :)
bir gün farklı hesaptan bir yorum yazsanız sırf bu sözden sizi tanırım
evet ya.Denk gelmediyse çok şanslısın, aman boyleleri denk gelmesin de zaten.. şunun şurasında iki güzel kitap okuyacağız, sevdiklerinizle zaman gecirecegiz birşeyler öğrenip göçüp gideceğiz. hayatımızdan tatmin olmaya çalışacağız o süreçte de bunlarla uğraşmak çok yorucu.
Dediğin gibi ilişki rahatlama alanı
ay çok kullanıyorum di mibir gün farklı hesaptan bir yorum yazsanız sırf bu sözden sizi tanırım
Bazı sinyaller en başta veriliyor ama acaba deyip kendimizi açıklayıp yine tartışmaya devam ediyoruzevet ya.
dün ben bişey için whatsapp'ta en sonuncu toksik eski sevgilimle olan yazışmalarımıza baktım. bişey arıyordum, onu buldum ama sonra bi 10 dk'mı ayırıp mesajları okudum. tartışmışız mesela. aman allahım okurken 10 dk içinde sanki 10 günlük yoruldumbana huzur vermesi gereken insanın bana neden bu sıkıntıyı yaşattığını sorguladım tekrar. kendime kızış, istiklal marşı ve kapanış diyerek telefonu sakince masanın üzerine koydum...
baştaki sinyalleri anlatsam bana meydan dayağı çekersiniz de (lafın gelişi, şaka) demek ki bunu da yaşayıp deneyimleyeceğim varmış. oldu, napalımBazı sinyaller en başta veriliyor ama acaba deyip kendimizi açıklayıp yine tartışmaya devam ediyoruzhalbuki niyet iyiyse çok da lafı dolandirmamak lazım, karşıdaki zaten anlamak istediği gibi anlıyor ve yorumluyor.
Neyse kelin merhemi olsa
merak ettim açıkçasıbaştaki sinyalleri anlatsam bana meydan dayağı çekersiniz de
Orası öyle, her ilişkide birden o toy çocukluk halimiz, saf kız birden beliriveriyor. İstersen hatim indir, kanunlarını koy, yaz, karala. Gene fayda etmiyorbaştaki sinyalleri anlatsam bana meydan dayağı çekersiniz de (lafın gelişi, şaka) demek ki bunu da yaşayıp deneyimleyeceğim varmış. oldu, napalım
Bu etkilenme konusunu da şundan dolayı söyledim, başlangıçta ben onlarla hiç ilgili olmama rağmen bakışlarından, tavırlarından anlıyordum. Sonrasında zaten bir şekilde konuşmayı flörtleşmeye döndürüyorlardı. Şu an ben onlara yazmıyorum ama hikayeye bir şeyler yazıyolar. Yazmasalar belki öyle kalır gider istemiyorlarsa bunu neden yapıyorlar bir türlü anlamıyorum. Sanırım benim istediğim şey böyle hikayeye yazıp vur kaç davranmaktansa neredesin bugün işin var mı buluşalım mı denmesi. Belki de dediğiniz gibi ilgileri yoktur bilemiyorumcevap çok basit aslında, devamını getirecek kadar hoşlanmamışlar. çekinmiyor, düpedüz istemiyor. istenmeme ihtimali ve gerçeğiyle de barışmak lazım. bu durum her zaman senden kaynaklanmak zorunda değil. mesela şu an benim karşıma brad pitt'i getirseler şu sıralar asla bişey istemiyorum. çevremde tanışmak isteyenler oluyor (ne hikmetse ben yalnız hissediyorken, hayatıma birilerini alsam diye düşündüğümde açılmayan kısmetim, ben istemediğim veya sevgilim olduğu zaman açılıyor) sosyal medyadan yazanları asla söylemiyorum bile attığım her hikayeye bi şekilde cevap veren en az 8-10 kişi sayarım ama umurumda mı hayır, bu onların kötü olduğu anlamına gelmiyor ben bu aralar bu kafada değilim. tabii herkes de benim gibi net olmadığı için mesela, ilişki derinleştirecek veya birinden hoşlanabilecek modda değilim kızlardan uzak durayım gibi bir kafada olmuyorlar. o yüzden karışıyor bişeyler.
geçmişe takılanlar var meselesine gelince, onlardan anında kaçman lazım. eski sevgilisini unutamayan bir bela vardı benim başımda geçen sene. yok yani adam kendisine yapmadığı kötülük kalmamış kadınla olan ilişkisini asla atamamış kafasından. bana tabii hep karışık sinyaller yolladı, aylarca üzülmeme sebep oldu. sonra ben yeter be deyip attım bunu hayatımdan tamamen. 2-3 ay sonra o eski sevgilisiyle storyler attığını gördüm, barışmış. hemen kaçman gereken tipler onlar. ilk tanışma aşamalarında biraz konuşturmaya çalış, yarası olan insan mutlaka dökülüyor.
Düzgün bir sevgililik. Evlilik gibi bir düşüncem yok şu anHah işte kilit nokta burası. Amacın ne evlenmek mi, yoksa genel bir sevgililik mi ona göre yazacağım şimdi
O zaman senin problemin fazla sakin sessiz olman. Havalı, bol kahkahalı, cilveli ve konuşkan değilsin. Erkekler bunu sever.Düzgün bir sevgililik. Evlilik gibi bir düşüncem yok şu an
Hani nerde nerde bwhwjwjwjBugün herkesin banlandığı konuya benzettim bu konuyu
Yok ablacım bunlar öyle başkalarının deneyimlerini okumakla falan kimseye ders olmuyor onu illa bi yaşamak, acısını çekmek, bedelini ödemek sonra da lanet etmek lazım sahiden ders olması için. Hele bizim Türk kadınları asla başkasının yaşadığından ders çıkarmaz. Sanırım her insanın hayatının bir döneminde hay lanet olsun dedirtecek bir deneyimi olacak ki ömrünün geri kalan kısmında gerçekten iyi bir ilişkisi olursa kıymetini bilsin.merak ettim açıkçası
belki okuyan genç kızlarımıza da o sinyaller ders olur
Hikayeye cevap yazma konusuna çok anlam yüklüyorsun. Genel anlamda erkeklerin hareketlerine fazla anlam yüklüyor olabilirsin. Bu kadar derin düşünmene gerek yok bunlar basit canlılardır. Öyle altında farklı anlam olan şeyleri kadınlar yapar, erkekler pek yapmaz. Adam senin gibi on kızın daha hikayesine cevap yazıyor, bundan vurkaç anlamı çıkarmana bile gerek yok. Gerçekten beğendikleri, gerçekten istedikleri zaman o buluşmaları teklif ediyorlar. Çünkü sahiden hoşlanan adam görmek istiyor, konuşmak, sesini duymak istiyor. Fırsat yaratmak istiyor. Öyle hikayene cevap yazıp devamını getirmeyen adama anlam yükleme hiç.Bu etkilenme konusunu da şundan dolayı söyledim, başlangıçta ben onlarla hiç ilgili olmama rağmen bakışlarından, tavırlarından anlıyordum. Sonrasında zaten bir şekilde konuşmayı flörtleşmeye döndürüyorlardı. Şu an ben onlara yazmıyorum ama hikayeye bir şeyler yazıyolar. Yazmasalar belki öyle kalır gider istemiyorlarsa bunu neden yapıyorlar bir türlü anlamıyorum. Sanırım benim istediğim şey böyle hikayeye yazıp vur kaç davranmaktansa neredesin bugün işin var mı buluşalım mı denmesi. Belki de dediğiniz gibi ilgileri yoktur bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?