Derinleşmeyen ilişkilerim

Arkadaş erkeklerin bakış açısına göre yaşamıyor kendi doğrularını yaşıyor.
Giden gider kalan kalır ben buyum diyor yani.
Muhakkak.
Ben konu başlığı üzerine konuştum ilişki neden derinleşmiyor . Konu sahibi ve lattenin yaşam tarzları erkeklerden beklentileri ilişki türleri farklı

ben tabi en baştan ahlaksız olduğum için aklıma bambaşka şeyler geldibfjdjdjsnsm
valla beni sıkıntıdan sıkıntıya sürükleyen ex kişisi 2 hafta önce özlediğini söyledi, ben de özlemiştim ama ona bile cevap vermedim çünkü içimde ona karşı dahi her şeyin ölü olduğu bir dönemdeyim. kötü şeyler yaşadım, bi yorgunluk var. elbette bana da baharlar gelecek ama şimdi sırası değil belli ki :)

Muhakkak.
Ben konu başlığı üzerine konuştum ilişki neden derinleşmiyor . Konu sahibi ve lattenin yaşam tarzları erkeklerden beklentileri ilişki türleri farklı
ay aslında genel ana tema olarak şunu söylemek istedim de çok dolandirmisim
bence derinlesmeye giden tek yol dürüstlük.
tabi bu salt benim fikrim.

en doğru zamanda en güzel şekilde gelsin

evet ya.
dün ben bişey için whatsapp'ta en sonuncu toksik eski sevgilimle olan yazışmalarımıza baktım. bişey arıyordum, onu buldum ama sonra bi 10 dk'mı ayırıp mesajları okudum. tartışmışız mesela. aman allahım okurken 10 dk içinde sanki 10 günlük yoruldum bana huzur vermesi gereken insanın bana neden bu sıkıntıyı yaşattığını sorguladım tekrar. kendime kızış, istiklal marşı ve kapanış diyerek telefonu sakince masanın üzerine koydum...

Bazı sinyaller en başta veriliyor ama acaba deyip kendimizi açıklayıp yine tartışmaya devam ediyoruz halbuki niyet iyiyse çok da lafı dolandirmamak lazım, karşıdaki zaten anlamak istediği gibi anlıyor ve yorumluyor.
Neyse kelin merhemi olsa

baştaki sinyalleri anlatsam bana meydan dayağı çekersiniz de (lafın gelişi, şaka) demek ki bunu da yaşayıp deneyimleyeceğim varmış. oldu, napalım

baştaki sinyalleri anlatsam bana meydan dayağı çekersiniz de (lafın gelişi, şaka) demek ki bunu da yaşayıp deneyimleyeceğim varmış. oldu, napalım
Orası öyle, her ilişkide birden o toy çocukluk halimiz, saf kız birden beliriveriyor. İstersen hatim indir, kanunlarını koy, yaz, karala. Gene fayda etmiyor

Bu etkilenme konusunu da şundan dolayı söyledim, başlangıçta ben onlarla hiç ilgili olmama rağmen bakışlarından, tavırlarından anlıyordum. Sonrasında zaten bir şekilde konuşmayı flörtleşmeye döndürüyorlardı. Şu an ben onlara yazmıyorum ama hikayeye bir şeyler yazıyolar. Yazmasalar belki öyle kalır gider istemiyorlarsa bunu neden yapıyorlar bir türlü anlamıyorum. Sanırım benim istediğim şey böyle hikayeye yazıp vur kaç davranmaktansa neredesin bugün işin var mı buluşalım mı denmesi. Belki de dediğiniz gibi ilgileri yoktur bilemiyorum

Etkilenmis gibi yapiyor olabilirler bence. Ben begenen ve coooook etkilenen bir erkegin buluşmaya 3. Kişi sokacagini ya da bulusma teklif edemeyecegini ve dahasi flortu tikayacagini dusunmuyorum, bunun için bir neden gormuyorum. Aksini de görmedim.
Yeter ki asiri begensinler travmalari varsa da gelirler. Cok derin dusunmeye gerek gormuyorum ben bu konularda etkilenen birini net anlarsin.
Anlam veremedigin hareketler varsa orada bir belirsizlik kararsizlik yeterince hoşlanmama ama olsa oluuur olmasa da durumu vardir.

Ben bu güçlü kadın imajının yanlış anlaşıldığını düşünüyorum, para kazanan yek yaşayan kadın güçlü olacak diye bir şey olmadığı gibi genel olarak insanlar sınırları olan, sadece konuşarak değil tavrıyla da ben buyum diyebilen insanları sever. Erkeklerin de salak olduğunu hiç sanmıyorum her ilişki kendine özgü, güçlü olmayan sevilmez diye de bir şey yok.
Aşırı konuşkanımdır, hatta çoğu zaman zevzek espriler yapar, hoşlanırsam söylerim amacın ne diye de sorarım, dalgacıyımdır ama ne istediğimi istemediğimi söyler hemen uzaklaşırım uymuyorsa, cinsellikte de naza çekmem. Hiç kötü bir flört değil de ilişki tecrübesi yaşamadım, derin bağlar kurduğumu düşünüyorum, ben evlilik çocuk da istemeyen biri olduğum için de belki sürekli gelecek planı yapmadığım içindir.

Anam ben de kadınlarla hep yüzeysel ilişkiler kurabiliyom mesela, özeniyorum ediyorum önemsiyom onda da hep kazık yiyorum. Olmuyo bazen işte anlamadım.

merak ettim açıkçası
belki okuyan genç kızlarımıza da o sinyaller ders olur
Yok ablacım bunlar öyle başkalarının deneyimlerini okumakla falan kimseye ders olmuyor onu illa bi yaşamak, acısını çekmek, bedelini ödemek sonra da lanet etmek lazım sahiden ders olması için. Hele bizim Türk kadınları asla başkasının yaşadığından ders çıkarmaz. Sanırım her insanın hayatının bir döneminde hay lanet olsun dedirtecek bir deneyimi olacak ki ömrünün geri kalan kısmında gerçekten iyi bir ilişkisi olursa kıymetini bilsin.

Hikayeye cevap yazma konusuna çok anlam yüklüyorsun. Genel anlamda erkeklerin hareketlerine fazla anlam yüklüyor olabilirsin. Bu kadar derin düşünmene gerek yok bunlar basit canlılardır. Öyle altında farklı anlam olan şeyleri kadınlar yapar, erkekler pek yapmaz. Adam senin gibi on kızın daha hikayesine cevap yazıyor, bundan vurkaç anlamı çıkarmana bile gerek yok. Gerçekten beğendikleri, gerçekten istedikleri zaman o buluşmaları teklif ediyorlar. Çünkü sahiden hoşlanan adam görmek istiyor, konuşmak, sesini duymak istiyor. Fırsat yaratmak istiyor. Öyle hikayene cevap yazıp devamını getirmeyen adama anlam yükleme hiç.

Bak bundan birkaç hafta önce biriyle yazışmaya başladım instagramdan, ilk birkaç gün hem sohbet konuları olsun hem de mesaj atıp sohbet başlatması olsun epey ilgili davrandı. Muhabbeti de sardı çocuğun yani, flörtözlük de var muhabbette. Ama şu dikkatimi çekti, aynı şehirdeyiz ikimiz de çalışıyoruz çocuk bi kahve içelim mi demiyor. Telefon numaramı da istemedi hiç. Baktım bunun niyeti buluşmak falan değil ben de geç cevap vermeye başladım ona, işim de yoğunlaştı zaten. Geç cevap olayından bir iki kez sitem etti ama hala telefon numarası isteme yok bak. Bundan hiçbir cacık olmayacak dedim kendi kendime sahiden de öyle oldu, bi gün bi baktım kendi kendine takipten çıkmış bir erkek olarak ne bekliyordu bilmiyorum ama atması muhtemel adımları atmayınca ben ne olduğunu anladım ve ilgimi azaltmış oldum. Benden sahiden hoşlanmış olsaydı o kahveyi çoktan teklif ederdi. Demek ki sadece zaman doldurmak için konuşmuş geçmiş. Üstünde durulacak konu bile değil yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…