Derinleşmeyen ilişkilerim

Muhakkak.
Ben konu başlığı üzerine konuştum ilişki neden derinleşmiyor . Konu sahibi ve lattenin yaşam tarzları erkeklerden beklentileri ilişki türleri farklı
Valla kimse kimsenin peşinde koşmuyor artık.
Yaşın kaç medeni durumun ne bilmiyorum ilişkin var mı yok mu ama kendine saygısı olan erkekte köpek çekilmesine izin vermez
En fazla hırs yapmıştır oda elde ettikten sonra hevesini alır gider .
Ben sana katılmıyorum.
Konu sahibi kızımızın ilişkilerinin yürümemesi doğru insan gelmemiş daha o kadar.
Bu işler takdikle bir yere kadar gider.
Karşısına çıkan insanlar bağlanmamış zaten kafalarında başkaları varmış.

Güzellik karşı tarafın “merhaba “ demesini sağlar

İlişkinin derinleşmesi için ;

Kafa yapınız uymalı
Hayata yönelik fikir ve hedefleriniz benzer olmalı
Belli durumlarda benzer duyguları hissediyor olmalısınız
Kalben ruhen birbirini tamamlayan kişiler olmalısınız
Frekans tutmalı kısacası
Ve iki kişi birbirine uymalı

Bence ilk başta çekici geliyorsunuz onlara ama sonra sizi tanıyınca sizden hoşlanmadıklarını anlıyorlar.
İşte bunun sebebini anlayamıyorum. Acaba soğuk mu davranıyorum ya da geçiştirici biri olduğumu mu düşünüyorlar diye kendimi suçluyorum hep. Bu da mental anlamda beni çok yıpratıyor. Hep kendimi suçluyorum

Karşı tarafa verdiğiniz enerji ile alakalı olabilir.
Siz kendinizi rahat hissetmeyince yada suçlayınca karşı taraf bunu hisseder.
Bazen kadın yada erkek o kadar çekici yada hoş değildir ama acaip bir enerjisi kendine güveni vardır karşı tarafa çok iyi gelir.
Bunun üzerinde durmanızı tavsiye ederim.

peki sen ne hissediyorsun bu kişilere karşı yani hoşlanma seviyen ne durumda? onların yanında kendini nasıl hissettin? onları hayatının ne kadarına dahil ettin veya etmek istedin? çok mu beğendin, az mı beğendin, olsa da olur olmasa da olur mu diye düşündün kendi içinde? onların geleceğinde de olmasını istedin mi? cinsel anlamda ne kadar arzuladın, yakınlaşınca ne hissettin? yanına yakıştırdın mı?

açtığın son iki konuda da karşı tarafın duygu ve davranışlarına odaklanmışsın. mesela bu yorumunda da onların kafasındaki şey hakkında konuşmuşsun ve kendini suçlamışsın. aslında odaklanman gereken şey kendi hislerin ve düşüncelerin. önce kendi hissine ve düşüncene bakacaksın sonra karşı tarafın hissine ve düşüncesine. sen eğer genelde kendi hislerine ve isteklerine değil de karşı tarafın his ve isteklerine odaklanan biriysen, inan bana bu enerji karşı tarafa çok kolay bi şekilde geçiyor sırf bu yüzden bile ilişkilerin ilerlememiş olabilir. ben, "önce ben" diyen kadın ve erkeklerin daha iyi bir aurası, enerjisi olduğunu düşünüyorum, onlar diğer insanlar tarafından daha çekici bulunuyorlar. ilişkilerde önce ben demeyi ne kadar erken yaşta öğrenirsen o kadar iyi olur senin için. "bencil" olma ama "benci" ol :) eğer bu konuda kendinde eksiklik görüyorsan bunun üzerine yoğunlaş. o benim yanımda nasıl hissediyordan ziyade ben onun yanında nasıl hissediyorum kısmına odaklanmalısın.

yani ben kabak hiç sevmem
sizce bu kabakla alakalı bir şey mi ?
ya da benimle ?

kabağı çok seven insanlar var , e benimde bayıldığım başka sebzeler var mesela.
demek ki ikimizde de sorun yok .
bence bazı şeyleri çok kişisel aliyorsunuz

ya net ve derin bir ilişki gelismeyinceye kadar her şeyde insan önce ben demeli bence aynen sizin dediğiniz gibi ,
aşırı güzel yerlere vurgu yapmissiniz

ya net ve derin bir ilişki gelismeyinceye kadar her şeyde insan önce ben demeli bence aynen sizin dediğiniz gibi ,
aşırı güzel yerlere vurgu yapmissiniz
siz de çok doğru bir ekleme yapmışsınız, kesinlikle belli bir noktaya gelene kadar önce ben demek lazım. yoksa tabii ki paylaşımların arttığı, güzel giden bir ilişkiye evrildiğinde karşımızdakini de düşüneceğiz ama önemseme derecemiz zaman içinde, ilişkinin gidişatına göre artmalı. çünkü ilk başlangıçtaki uzaklaşmaların hepsi bizimle alakalı değil. bunu çok deneyimledim.

geçen sene çok iyi anlaştığım biriyle tanıştım, 2-3 kez görüştük dışarıda, gün içinde sürekli konuşuyoruz kafalar inanılmaz uydu, çok keyif alıyorum sohbet etmekten, iletişim kurmaktan falan. ilgisi falan da güzeldi yani bir gün az konuşsak hemen derdi bugün pek konuşamadık falan diye ufak tatlı sitemleri olurdu. böyle böyle 3 hafta falan geçti, son birkaç gün çok sık dışarı çıkmaya başladı akşamları. benim mesajlara geç dönmeye başladı falan. karşı tarafa bu değişimiyle ilgili hiçbir şey söylemedim, gözlemleye başladım. sitem de etmedim, trip de yapmadım çünkü ben birisine mesajlara geç dönüyorsun tarzı şeyler söylemeyi sevmiyorum sanki elimde telefon onu bekliyorum gibi bir algı yaratıyor. neyse bu şahıs çok kısa süre sonra kendi kendine döküldü bana, dürüst olucam ben biriyle tanıştım (ben aramadım, karşıma çıktı) ve etkilendim, seninle arkadaşça görüşmeye devam etsek olur mu dedi. gayet dürüst ve kibar biçimde bana bunu söyledi. ben de ona, böyle düşündüğünü bilmiyordum çünkü bizim aramızda zaten arkadaşlığın ötesi bir durum yok, senin adına sevindim :) dedim. bi şaşırdı tabii böyle dememe çünkü flört olduğumuzu düşünüyormuş. ama benim kendi hislerime ve düşünceme göre o benim için olursa olur olmazsa olmaz mertebesindeydi. e böyle düşündüğüm için diğer kızla tanışmış olması beni üzmedi. hala daha çok iyi bir dostluğumuz var.

bende de bu tarz uzaklaşmalar oluyor, biriyle yeni tanışmışsam her şey güzel giderken hoop kafamın köşesine takılan eski sevgilim yazıyor, ben eskisine karşı duygularımın tamamen bitmediğini anlıyorum ve yenisinden uzaklaşıyorum mesela. böylesi de başıma geldi 2 kez. o yüzden spesifik bir hata yapmadıysak, uzaklaşmaların altında ilk zamanlar pek bişey aranmamalı.

işte konu sahibi nazarında söylemiyorum bunu ama genelde çoğu kadın sizin meselenizde bir kere en başta adam yazmayı vs azaltinca hemen adama sarmaya başlardı
illa mesaj atmasına gerek yok gece gündüz adamı düşünmeye başlardı bütün enerjisini ona akitirdi.
hiç şeyi dusunmezdi mesela ben bu adama cidden ne hissediyorum
erkeklere avcı deniyor ama asıl avcı kadinar bence, biri uzaklaşmaya başlasın hiç bir şey düşünmeden ona sarmaya başlıyorlar.

ikincisi adam cidden duruşu olan güzel bir adammis , gelmiş açıkça konuşmuş
güzel bir yere baglamissiniz ama yine günümüzde kadınlar bunu hemen kişisel almaya başlıyor neden beni beğenmedi ?
neden o kadın vs ??
halbuki beğeni tamamen ve tamamen kimyadir kimseyle alakası yok vs vs

siz kendinize saygısı olan bir kadinsiniz bence zaten ana tema da bu .
kendimizi beğenmek kendimizi sevmek vs elzem değil bence ama kendimize benligimize tüm özelliklerimizden bağımsız bir saygı duymamız gerekiyor.
yoksa bu saygıyı hep ama hep dışarıda arıyoruz bu da her şeyi çok kişisel almamıza neden oluyor

yoksa bu saygıyı hep ama hep dışarıda arıyoruz bu da her şeyi çok kişisel almamıza neden oluyor
mesela ben şu aşağıdaki gibi bir olay da yaşadım, bir önceki sayfada yazıyor yorumum. şimdi ben bunda ah vah mı etmeliyim acaba bende sorun ne, neden kahve teklif etmedi neden takipten çıktı diye ağlayayım mı? ya da beni geçen sene yerden yere vuracak seviyede üzen bir ilişkim vardı, çok belirsizlik dolu, şahıs meğer eski sevgilisini unutamamış yani onda da çok şeye üzüldüm ama hiçbir zaman "neden beni sevmedi, neden benimle olmadı, neden devamı gelmedi" diye üzülmedim. beni böyle belirsizlikte bırakan birine kapılmış ve zamanımı ona harcamış olmamın üzüntüsü vardı içimde.

Erkekler ilk adımı teklifi kadınlardan da bekliyorlar. Feminen bir dünya düzendeyiz artık

Erkekler ilk adımı teklifi kadınlardan da bekliyorlar. Feminen bir dünya düzendeyiz artık
ilk adımı atmaya karşı değilim ama bunun için aşırı hoşlanmam lazım :)
fakat genel anlamda o beklentide olan erkekler ilk buluşmada hesabı kadına kitlediklerinde, kadınlarımız şaşırmasın.

ilk adımı atmaya karşı değilim ama bunun için aşırı hoşlanmam lazım :)
fakat genel anlamda o beklentide olan erkekler ilk buluşmada hesabı kadına kitlediklerinde, kadınlarımız şaşırmasın.
Evet. Diyorum hep diyorum erkekler kadınlaştı kadın gibi trip atıp küsüyorlar hesap ödemekten kaçıyorlar :)

acaba bu yüzden olabilir mi? çok düşünüp,çok sorgulayınca, çok oldurmaya çalışınca olmuyor sanki. gergin bi enerji veriyor olabilir misin? olacağı varsa bir şekilde oluyor bence hiç hesap kitaba gerek yok..

Evet. Diyorum hep diyorum erkekler kadınlaştı kadın gibi trip atıp küsüyorlar hesap ödemekten kaçıyorlar :)
ya hesabı niye odesinler ki herkes essek gibi çalışıyor günümüzde
ilişki eşitlik ile olmalı ve başlamalı ve kim davet etti ise o ödemeli ya da alman usulü
bilmiyorum bu hesap olayına çok karşıyım

İlk zamanlar erkeğe kadın için bir şeyler yapmasına fırsat verilmeli. Yoksa hiç emek harcamayan, her şeyi senden bekleyen, şımarık varlıklara dönüşüyorlar. Dediğiniz ideal olarak doğru ama bizim erkekler o sınırı çizemiyor.

Enerji meselesine katılıyorum. Kendim her şeyin en güzelini yapmaya çalışıyorum. İstiyorum ki karşıdaki de aynı düzen, düşünce ve güzellikte yapsın. Ama olmuyor tabii. O yüzden ben de gergin stresli oluyorum bu da karşı tarafa istemez yansıyor.

bilmiyorum ya katılmıyorum
öyle olan adamla zaten baştan birlikte olmak istemem
bilmiyorum bence ilişki çift taraflı bir şey ve her iki taraf eşit emek vermeli ortalama olarak
size katılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…