Dermansiz dert?

Bak ne güzel şanslısın 2 ay sonra da olsa ise başlayacaksın, ben de şu an kafama işi takıyorum benim için su asama da önemli olan iş konusu 🙄boşanma da devam ediyor 8,9 aydır hala
boşanamadım,önümü görmek istiyorum oda netleşmedi,ben ne yapayım ,millete boşanınca ev ,araba kalır bana da borçları kaldı 🤣😂karşı cinsten birine öcü gibi bakiyirum aa sen daha evlisin 😂😂1 yıldır koca yok ortalıkta ama ben evliyim adam kayıplarda 😂😂usulunce boşanmayı bile beceremedi😆şaka bi tarafa inşallah gönlüne göre biri çıkar ve yuvanı kurarsin❤
Ailenin yaninda mi yasiyorsun su an? Adam kayiplarda demissin nerde peki? Umarim sen de biran önce hayatini kurarsin. Ise baslamak en önemli adim.

Ailenin yaninda mi yasiyorsun su an? Adam kayiplarda demissin nerde peki? Umarim sen de biran önce hayatini kurarsin. Ise baslamak en önemli adim.
O başka şehirde ben başka şehirde, konuşmuyoruz, görüşmüyoruz, mahkemelere gelmiyor, vs .engelli bende heryerde, anlaşmak için mesaj attığımda, ya da önemli bir iki eşyamı kargo yapar mısın dediğimde okuyup okuyup cevap vermiyor vs.persembe günü yine duruşma var adam yine gelmez sanmıyorum, böle durumlar .

Hiç evlenmedim ama esas evlenmek dermansız dertmiş gibi geliyor bana ya

ayy hiç öyle düşünme. bende bir çok ilişki yaşayıp hiç evleneceğimi düşünmüyordum. ciddi olmazmış gibi geliyordu çünkü her erkek sadece düşüp kalkmak istiyordu benim denk geldiğim. bir gün durduk yere komşum hadi bir yere gidelim dedi hep gittikleri bir bar varmış karadeniz barı. aman benim ne işim olur karadeniz barında dedim ki antalyalıyım. gittim ama kırmadım. sahneyi izliyordum 2.kadehi içerken kocam önümden geçti. gözüm kaldı. sonra 4 yıllık bir birlikteliğin sonucunda kendimi evli buldum. inan nerede kiminle karşılaşacağını bilemiyorsun.
ha şunu da söyliyim müthiş romantik ayaklarım yere değmeden gezdim çok mutlu bir evliliğim var allaha bin şükür ama bazen öyle bir an geliyor ben bu öküzle nasıl evlendim diye soruyorum kendime :D özellikle korona sürecinde evdeyken boğup öldüreceğim sanmıştım :D allah gönlüne göre versin inşallah ama gerçekten aşk çat kapı geliyor :)

ayy hiç öyle düşünme. bende bir çok ilişki yaşayıp hiç evleneceğimi düşünmüyordum. ciddi olmazmış gibi geliyordu çünkü her erkek sadece düşüp kalkmak istiyordu benim denk geldiğim. bir gün durduk yere komşum hadi bir yere gidelim dedi hep gittikleri bir bar varmış karadeniz barı. aman benim ne işim olur karadeniz barında dedim ki antalyalıyım. gittim ama kırmadım. sahneyi izliyordum 2.kadehi içerken kocam önümden geçti. gözüm kaldı. sonra 4 yıllık bir birlikteliğin sonucunda kendimi evli buldum. inan nerede kiminle karşılaşacağını bilemiyorsun.
ha şunu da söyliyim müthiş romantik ayaklarım yere değmeden gezdim çok mutlu bir evliliğim var allaha bin şükür ama bazen öyle bir an geliyor ben bu öküzle nasıl evlendim diye soruyorum kendime :KK70: özellikle korona sürecinde evdeyken boğup öldüreceğim sanmıştım :KK70: allah gönlüne göre versin inşallah ama gerçekten aşk çat kapı geliyor :)
Teşekkürler sizinde mutluluğunuz daim olur umarım :)

ha şunu da söyliyim müthiş romantik ayaklarım yere değmeden gezdim çok mutlu bir evliliğim var allaha bin şükür ama bazen öyle bir an geliyor ben bu öküzle nasıl evlendim diye soruyorum kendime :D özellikle korona sürecinde evdeyken boğup öldüreceğim sanmıştım :D allah gönlüne göre versin inşallah ama gerçekten aşk çat kapı geliyor :)
Nasil bu öküzle evlenmisim diyorum kismina kadar gözümde pembe kalplerle okuyordum yazinizi:)) peki bardayken tanisabilirmiyiz dedi size?

Insan hayatinda ulasmak istedigi bir cok seye calisarak ya da kendine hedef koyaran ulasabiliyormus bir sey haric! Aile kurabilmek, seven sevilen adami bulmak.. bililiyorum bu sekilde cok konu aciyorm ama icimde yenemiyorm bunu ve hayatima kimse girmiyor, kimseyle tanisamiyorum. Her gecen sene aleyhime isliyor sanki. Su an hayatinizda ki insanla (es, sevgili) nerde ve nasil tanistiniz?

Canım bizim sülalede evlenmeyecek biri varsada o da bendim. Herkes bu kız kimseyle evlenmez diyorlardı. Tek derdim okumak kariyerdi. Sonra eşimle tanıştık 3 ay sonra nişan 6 ay sonra dügün yaptik. Ailem hala şokta. Bu işler nasip işi. Nasibin seni zaten bulur.Rabbim hayirli insanlarla karsilastirsin.

Nasil bu öküzle evlenmisim diyorum kismina kadar gözümde pembe kalplerle okuyordum yazinizi:)) peki bardayken tanisabilirmiyiz dedi size?
oda bakıp durdu bütün gece. bende çaktırmadan bakıyordum. rezervasyonsuz gitmiştik kızkıza. çıkışta bir daha gelirseniz bu numaradan arayın ben yerinizi önceden ayarliyim bayansınız rahatsız olmayın dedi numarasını verdi. sonra ben her cuma cumartesi öğrenciliğimde para artırıp bara gidiyordum. çünkü kendim bir davette bulunamadım. eğlenmeye gittiğimi düşündü oda hep. bir antalyalı olarak bütün karadeniz şarkılarını ezbere öğrendim, e bara gidip mecbur içiyorsunuz içip içip horon tepmeyi öğrendim. 1 ayın sonunda artık muhabbet ilerledi sohbet etmeye başladık mesajlaşıyorduk 2 ay sonrada sevgili olduk. çok şükür sevgili olmasaydık alkolik olacaktım herhalde :D:D

Dermansız derdin tanımını bilmiyorsunuz. Bahsettiğiniz şey şansa, kadere, biraz da sizin çabanıza bağlı. Yarının ne getireceğini bilemezsiniz. Gerçekten dermansız bir derdiniz olduğunda sonsuza kadar yaşasanız da istediğiniz şeyin olmayacağı kesindir. Bunun nasıl kahredici olduğunu yaşayan bilir. Umarım siz bilmezsiniz. Bir kısmımızın sevgilisi var, bir kısmımız evli evet de, biz de planlayarak, programlayarak bulmadık ya hayatımızdaki insanları. Bir yerde yollarımız kesişti işte. Kendi açımdan söyleyeyim, sosyal bir insandım, çok insanla tanışabileceğim bir işim, geniş bir arkadaş ortamım vardı. Eşim de arkadaşımın arkadaşı kontenjanıyla girdi hayatıma.

Kafamdan atamiyorum ki. Herkes evlendi ya da uzun süreli iliskileri var. Ya da ben öyle algiliyorum.
Ya şunu sonradan gördüm de; buradaki dertlerin en yarısı da evli insanların dertleri farkındaysanız. Mutluluğun evlenmeye endeksli olmadığını bir KK müdavimi olarak çok iyi bilmeniz gerekir yahu.

Insan hayatinda ulasmak istedigi bir cok seye calisarak ya da kendine hedef koyaran ulasabiliyormus bir sey haric! Aile kurabilmek, seven sevilen adami bulmak.. bililiyorum bu sekilde cok konu aciyorm ama icimde yenemiyorm bunu ve hayatima kimse girmiyor, kimseyle tanisamiyorum. Her gecen sene aleyhime isliyor sanki. Su an hayatinizda ki insanla (es, sevgili) nerde ve nasil tanistiniz?
Kadınların malesef bu konuda zaman aleyhine işler haklısın,inşallah daha fazla beklemeden hayırlı olan ile karşılaşır evlenirsin.

Kaç yaşındasınız?

Yazmışsınız pardon daha yaşınız genç çıkar inş bende 31 yaşındayım bekarım hepimiz için hayırlısı daha genciz bence öyle düşünmeyin

Back
X