evet buğün rengim daha iyi kararma peelingle geçecek gibi ...jayjay boynuma 1.5 yapacağım artık ama yüzüme şimdilik 0.5 devam edeyim diyorum ay ne bileyim korktum biraz renk böyle kalacak diye ...inşallah işe yarar bu tedavi kırışıklığa ve liftinge yarasında başka ne isterim:))
famille korktuk ama şimdilik iyiyiz galiba:))
arkadaşlar biraz motivasyona ihtiyacım var galiba sonuçta biz bu işte mutlu olacağız değilmiiiii....sonuçları yazın lütfen ne gibi fayda gördünüz benim henüz 2. uygulamaydı pek birşey anlamadım ..sizdeki değişiklikler ne ?
evet buğün rengim daha iyi kararma peelingle geçecek gibi ...jayjay boynuma 1.5 yapacağım artık ama yüzüme şimdilik 0.5 devam edeyim diyorum ay ne bileyim korktum biraz renk böyle kalacak diye ...inşallah işe yarar bu tedavi kırışıklığa ve liftinge yarasında başka ne isterim:))
famille korktuk ama şimdilik iyiyiz galiba:))
arkadaşlar biraz motivasyona ihtiyacım var galiba sonuçta biz bu işte mutlu olacağız değilmiiiii....sonuçları yazın lütfen ne gibi fayda gördünüz benim henüz 2. uygulamaydı pek birşey anlamadım ..sizdeki değişiklikler ne ?
tuenola tek basına aslında yeter
yurtısından alısverıs yapma konusunda tecruben yoksa ya da korkuyorsan gg dan alabılırsın
yurtıdısından urunlerın gelmesı 15-39 gun surebılıyor benımkı 39 gunde ulastı mesela
emlayu vucuda surmuyoruz zaten belkı poponun otururken yere degen kısmında gerekebılır emla
tek o kısım cok acıdı bende
haftada degılde bence vucutta 10 gunde bır uygula
cunku ıyılesırken cok asıntı oluyor hucreler o bolgeye akın ettıgı ıcın
resımlerını beklıyoruz
kızlar arkadaslar lahana yagı kullanıyor sıkılasmak ıcın kg da verdırıyormus
ben dun aldım
sıze de haber vermek ıstedım
ısınıze yarayabılır
Bu arada gg'de satılan ürünün sapı plastik uç kısmıda mavimsi turkuaz gibi, metal olduğuna inanmak öyle zor geldi ki.. karşıma mikadan yapılmıç çakma çin malı bir ürün çıkacak diye ödüm kopuyor..gg'den alan arkadaşlar biraz bilgi verirse cok sevinirim:) <3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?