Dermaroller- izler -lekeler-skarlar-selülitlerr babay, kolajen üretimi

evet buğün rengim daha iyi kararma peelingle geçecek gibi ...jayjay boynuma 1.5 yapacağım artık ama yüzüme şimdilik 0.5 devam edeyim diyorum ay ne bileyim korktum biraz renk böyle kalacak diye ...inşallah işe yarar bu tedavi kırışıklığa ve liftinge yarasında başka ne isterim:))
famille korktuk ama şimdilik iyiyiz galiba:))
arkadaşlar biraz motivasyona ihtiyacım var galiba sonuçta biz bu işte mutlu olacağız değilmiiiii....sonuçları yazın lütfen ne gibi fayda gördünüz benim henüz 2. uygulamaydı pek birşey anlamadım ..sizdeki değişiklikler ne ?

dediğim gibi canım ben 0.5 mmlik roller kullanıyorum haftalık.neredeyse 5 yada 6.uygulamam oldu, fakat gözle görülür hiçbirşey yok.ne çizgilerde ne de lekelerde.yinede yapmaya devam edeceğim .çünkü hoşuma gidiyor.....

Arkadaşlar 1 mmlik ile dizüstümden itibaren kalçalarım da dahil olmak üzere ilk uygulamamı dün akşam yaptım. Epey bir uzun sürdü işlem, koyu pembe renk aldı yaptığım yerler ve uyurken bile aynı renkti ve çok hafif bir hassasiyet vardı. Fakat yazın güneşten kızardığımdaki hassasiyet bile bunun 8-10 katıdır. Şu an sonuçtan gayet memnunum, kızarıklıklar tamamen geçti ve selülitleri elle sıktığımda portakal gibi girintili çıkıntılı olan kısımlarım şu an dümdüz. Bu ilk günlük etki mi yoksa cidden mi çok fayda etti bilmiyorum. ılerdeki günlerde belli olacak. Bendeki son gelişmeler böyle, kendinize iyi bakın...

gulay cok sevındım gordun mu bak selulıtte daha etkılı demek
ben de ılk yaptıgımda yuzum cok guzel gorunmustu gozume
zaten kadife gibi bir his oluyor sonra ust deri kuruyup dokuluyor

Arkadaslar bende taktım bu derma roller a gg de 60 tl ye var 1.5 'luk ben yüz için değilde sırf bacak ve kalça'da kullanmak istiyorum ama o kadar üşengecim ki yok yanına krem al emla sür bunu sür üstüne krem sür kabus gibi geliyor:)) Gelelim sorularima sabirla cevaplayacak arkadaslar arıyorum:)

* tek basına yeterli degil mi bu meret:))

*GG'den almalı mıyım?

* haftada bir uygulasam yeter mi?

not: Siz bu bilgileri verin bende size söz alırsam resimli paylaşım yapacagım :)))

tuenola tek basına aslında yeter
yurtısından alısverıs yapma konusunda tecruben yoksa ya da korkuyorsan gg dan alabılırsın
yurtıdısından urunlerın gelmesı 15-39 gun surebılıyor benımkı 39 gunde ulastı mesela
emlayu vucuda surmuyoruz zaten belkı poponun otururken yere degen kısmında gerekebılır emla
tek o kısım cok acıdı bende
haftada degılde bence vucutta 10 gunde bır uygula
cunku ıyılesırken cok asıntı oluyor hucreler o bolgeye akın ettıgı ıcın
resımlerını beklıyoruz

gulay aklıma su geldı
sıvıyı dagıtmıs olabılır bırden kan dolasımı hızlanmıstır o yuzden de sonmustur o kabartılar
dımı canım?

kızlar arkadaslar lahana yagı kullanıyor sıkılasmak ıcın kg da verdırıyormus
ben dun aldım
sıze de haber vermek ıstedım
ısınıze yarayabılır

aydo kararma normal ust derı parcalandı ve ölü bu yuzden rengı kararır
bır yara olunca kabuk rengı koyu olmuyor mu aynen onun gıbı dusun
2. uygulama daha erken, 8-9. de farkı gorursun
yıne de kısıden kısıye degısır herkesın cılt kalıtesı ve verdıgı tepkı ıyılesme surecı
farklı olabılır
canım bıraz dısarı cıkmada sorun oluyor kızarma vs nedenıyle de napalım katlanıcaz artık

yüzdeki cukurları kapatıyor mu benleride yok ediyr mu bu anllatıgınız iğne yöntemi

Teşekkürler jayjaycım:) Aslında yurt dışı tecrübem var ama gelmesi asırlar sürüyor artık bıktım :))) birde sorunlu gelirse değiştirmesi dert olur diye korkuyorum :Saruboceq: Biraz daha araştırayım olmadı yazın yurt dişina gidersem alırım ama bir an önce yaz gelmedende kullanmak istiyorum offf ne zor karar vermek :)) birkaç eczaneye de soracagim duruma göre size son kararımı bildiririm:)

Bu arada gg'de satılan ürünün sapı plastik uç kısmıda mavimsi turkuaz gibi, metal olduğuna inanmak öyle zor geldi ki.. karşıma mikadan yapılmıç çakma çin malı bir ürün çıkacak diye ödüm kopuyor..gg'den alan arkadaşlar biraz bilgi verirse cok sevinirim:) <3

kızlar arkadaslar lahana yagı kullanıyor sıkılasmak ıcın kg da verdırıyormus
ben dun aldım
sıze de haber vermek ıstedım
ısınıze yarayabılır

jayjay bahsettiğin lahana yağı aktarlarda satılan ve yağ şeklinde (sıvı)olan mı?ben burada bir parfümeride gördüm lahana yağı diye geçiyor ama krem şeklinde idi.mavi nivea kutuları var ya öyle bir kutu içinde idi.acaba öyle bir şey mi?

ben 0.5 mm lik dermarollerimi gg den aldım 65 tl ya.2 günde elime geçti.

tuenola rollerların beden kısmı plastık ıgnelerı celık oluyor
famılle ben hepsıburadadan aldım mecitefendı marka olması gerekıyormus
dun aldım bugun kargoya vermısler yarın ulasır
bu sıtede daha ucuzdu bır de ben uzum cekırdegıyle keten tohumu ve kekık suyu da aldım
zayıflatıyormus elımın altında bulunsun ıstedım hem uzum cekırdegı cıldı de sıkılastırıyor
damıana marka aldım
bır de aroma lambası aldım yag dokuyorsun boyle ev o kokudan kokuyor
veya yag dıl de ev ıcın olan aroma urunlerınden fılan
ben severım oyle seylerı
4.5 tl ıdı

famille yok yok krem degıl
yag olacakmıs surucekmısız nylon sarıp 2 saat beklıycez ve yıkıycaz
nette bır bayanın fotosunu gordum ınanılmaz ıncelmıs
hergun yapıcaz aman yaparım ne olcak

boşver jayjay uygulaması çok zor devam edemiyorsun...eniyisi krem yada serum almak ...daha iyi sıkılaştırıyor ben yıllar önce lancome kullanmıştım hatta kampanyalarla 2 alana 1 bedevalar vardı içinde kafein bulunuyordu çok fayda görmüştüm ...bende buğün eve geçince iki yemek kaşığı filtre kahveyi blenderdan çekip 1 yemek kaşığı el kremi yazıyor tarifte ama ben içine yosun jeli var elimde onu birde aloevera jeliyle karıştırıp krem yapıp bacaklarıma masajla süreceğim...hatta ucuzundan selülit kremi alıp kahveyle karıştırıp haftada iki kere sürmeyi düşünüyorum...kafein yağ yakan bir madde işe yarayacağını düşünüyorum...keşke kafein kremi bulabilsek süper olacak ama bildiğim kadarıyla yok...iş başa düşüyor artık...lahana kürününde faydasını görmüştüm kaynatıp içiyorsunya dolaşımı düzenlediğinden selülite tabi geçirmedi ama işe yaradığını düşünmüştüm

canım bılmıyorum kızlar hep memnunmus
ben almak zorundayım sahsen, 3-4 kg vermelıyım o kahve olayını ben denedım vaktı zamanında
amaney kokusu bır rahatsız ettı kı sorma sonradan bıktım bıraktım
ben de katmıstım kreme :)

jayjaycim lahana yağından memnun kalanları bir yerlerde okumuştum, inşallah sen de sonuç alırsın... Ben de aydo gibi zamanında lahana çorbası filan yapıyorduk ablamla gerçekten faydalıydı hem zayıflatıyor hem selülitlere iyi geliyordu ama üşengeçlikten bıraktık. Laf aramızda pek çok kremden çok daha hızlı ve iyi etki etmişti ama işte herşey düzenli yapma ve sabır işi. O yüzden kim hangi ürünü sabırla kullanabilecekse onu almalı bence. Üzüm çekirdeğini ben de çok seviyorum, arada sürekli tüketiyorum göğüsleri filan hafiften de olsa dolgunlaştırıyor bir de moral üzerinde pozitif etkisi var.

famille sana da hayırlı olsun dermarollerın, 0.5 mmlik de mutlaka işe yarayacak ama biraz bastırarak geçir ki tam 0.5 mm olarak deri altına işleyebilsin...

Yane benim de inanasım gelmiyor ama halen o iz şeklindeki selülitlerim yerinde yok. Diğer çukurluk gibi olanlar kalçamda duruyor ama onların da derinliği azaldı gibi. Cildim kızarık olsa diyecem ki daha su filan topladı şoklama oldu gerginler ondan görünmüyorlar. Ama öyle bir durum yok cildim gayet normal dışarıdan. Umarım bu etki cidden kalıcı olur, bu akşam Nivea'nın selülit kremine de başlıyacağım...

gulayb selülitine kaçlık kullanmıştım unuttum , birde kaç uygulama yaptın canım yaa bende bıktım selülitten gerçekten ...jayjay ben lahana yağını yapmadım ama şu biberiye yağlarını yapmıştım sen bir dene bakalım ama senin selülit yoktu dimi zayıflama olurmu bir denede bizde yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…