kızlar niveanın firming body lotion kremi bayağı işe yarıyormuş yorumları okudum .üstelik fiyatıda uygun. .yağla mağla uğraşacağımıza onu kullanasak ya.ben üç dört tür yağ
aldım kışın .karıştırdım onları sürdüm sorunlu yerlerime .streç folyoyla da kapladım .yaklaşık bir hafta hiç bir değişiklik olmadı.canım sıkıldı bende devam etmedim.ben kilo alınca yağlar sırtıma vede göğsüme gidiyo.nefret ediyorum bu durumdan.bende oralarıma sürdüm.oralarada dermaroller geçsemmi napsam:))))))) belkim yağlarım erir:))))
kızlar ben aldım dermarollerımı
ebayden orjinal,1,5 lik dr.roller
kremi ve dezenfektan mendilleriyle 10 günde geldi
bu pazar kısmetse ilk seansıma başlayacağım
öncesinde fotolarımı da alıcam gelişmeleri görmek için
şimdi jay jay gibi deneyimli arkadaşlara bir kaç sorum var
1- jayjay sen dezenfektan olarak tıbbi alet dezenfektanı aldım demiştin.eczanelerde satılıyor mu onlardan.ben de internette baktım ama acayip bişiler buldum ve sanırım dayanıklılık süresi 15 gün falan diolar.
yoksa önce kaynar suya tutup sonra alkole batırıp bekletmem yeter abartma mı dersiniz? yerimseniben
2- benim bel çevremde kollarımda falan var.bel kısmım için birlikte gelen e vitaminli kremi kullanıcam çünklü geniş bir alan var.
kollarım içinse ayrıyeten retinollü bol vitaminli bir krem buldum.emerginc diye bir marka
.emerginc.com.tr/urun_detay.php?cid=2&sid=2&id=4
(başına www koyun sadece)
kremler hakkında çok fazlabilgim yok benim kızlar ya..retinollü kremler daha mı iyi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?