Dermaroller- izler -lekeler-skarlar-selülitlerr babay, kolajen üretimi

aydo 1 mm kullandım canım ve daha ik uygulamam, birkaç gün önce yaptım 2 gün filan oldu sanırım.

bende ilkinde 1.5 yaptım etkisi oldu gibi hissetmiştim ..2.de 0.5 kullandım diğeri çok acıyor diye kızardı ama etkisi olmadı demek 1.5 devam etmek gerekiyormuş ...en kısa zamanda emla krem alayımda 1.5 rollerla iki haftada bir yapayım ...bu arada yüzümdeki kararma geçti

kızlar niveanın firming body lotion kremi bayağı işe yarıyormuş yorumları okudum .üstelik fiyatıda uygun. .yağla mağla uğraşacağımıza onu kullanasak ya.ben üç dört tür yağ
aldım kışın .karıştırdım onları sürdüm sorunlu yerlerime .streç folyoyla da kapladım .yaklaşık bir hafta hiç bir değişiklik olmadı.canım sıkıldı bende devam etmedim.ben kilo alınca yağlar sırtıma vede göğsüme gidiyo.nefret ediyorum bu durumdan.bende oralarıma sürdüm.oralarada dermaroller geçsemmi napsam:))))))) belkim yağlarım erir:))))

Son düzenleme:
aydo peeling yapıyor musun? kullandıgın ürün ne?
famille aldıgın yag karısımı baska bırsey lahana yagı baska
ben de almazdım da arkadaslar cok ıyı yorumlarda bulunmus
dıger kremlerım yola cıkmıs fakat lahana yagını hala kargoyavermemısler sora gonderıcez demıs sıte
bakalım

jayjay peeling yapmadım ama daha önce freshline açıkta satılan peeling vardı kullanmıştım bitti almayı düşünüyorum o çok iyi idi ...şimdilik sıcak suyla banyo iyi geldi açıldım valla :)))))

Ender Saraç'ın bir formülü vardı birkaç yağı karıştırdığımız şimdi hatırlayamadım, o da binbir kremden etkiliydi arkadaşlar. İçinde limon-portakal yağı mı ne vardı bir de susam yağı galiba. Ucuz ama etkili bir ürün olsun selülitten çok beni inceltsin derseniz Nivea'yı öneririm gerçekten işe yarıyor. Fazla ödemi filan çok iyi atıyor. Yani lahana yağını methettikleri gibi yağın da çok etkilisi var kremin de. Ama inanın bana kremi sürmek bile yorucu geliyor o yüzden en çok krem sürebiliyorum.

Ama arkadaşlar selülitlerimde yüzümdeki sivilce izlerinden bile daha iyi bir etki almış biri olarak (ikisinde de 1 mm kullandım) bu etkinin boşa gitmemesi için bol sıvı almaya ve dışarıdan da Nivea'nın kremini sürmeye gayret edicem. Aynı şey yüzümüz için de geçerli. Madem böyle faydalı bir alet keşfettik (salonlara/doktorlara milyarlar akıtmaktan kendimizi kurtardık) diğer ek tedavileri de yapmaya çalışalım ki iyi sonuçlar alabilelim... alkisalkisalkis

kızlar ben nıvea shiolutte mıydı ondan 1 tup kullandım bı ıse yaramadı
ben de oyle portakal fılan karıstırmayı dusundum ona da devam edemedım
bakalım lahana yagı ne yapıcak bana
gelısmelerı yazarım
freshlıne nasıl oluyor gulay, acık satılmıs demıssın?
aklıma baharatcılardakı cuvallarda acık satılan baharatlar gıbı bır formulasyon geldı valla

kızlar boynunuz dıyorum baska bırsey demıyorum
kasları cok zayıf ve hemen sarkıyor
yuze 15 gunde bır yapıyorsanız bence boyuna tek basına arada da seans duzenleyelım

kızlar ben aldım dermarollerımı
ebayden orjinal,1,5 lik dr.roller
kremi ve dezenfektan mendilleriyle 10 günde geldi

bu pazar kısmetse ilk seansıma başlayacağım
öncesinde fotolarımı da alıcam gelişmeleri görmek için

şimdi jay jay gibi deneyimli arkadaşlara bir kaç sorum var
1- jayjay sen dezenfektan olarak tıbbi alet dezenfektanı aldım demiştin.eczanelerde satılıyor mu onlardan.ben de internette baktım ama acayip bişiler buldum ve sanırım dayanıklılık süresi 15 gün falan diolar.
yoksa önce kaynar suya tutup sonra alkole batırıp bekletmem yeter abartma mı dersiniz? yerimseniben

2- benim bel çevremde kollarımda falan var.bel kısmım için birlikte gelen e vitaminli kremi kullanıcam çünklü geniş bir alan var.
kollarım içinse ayrıyeten retinollü bol vitaminli bir krem buldum.emerginc diye bir marka

.emerginc.com.tr/urun_detay.php?cid=2&sid=2&id=4
(başına www koyun sadece)

sizce bu nası görünüo.30 ml pahalı gibi ama bu tarz kremler hep böyle fiyatları..

cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum:lepi:

retinollü kremler hücre yanilenmesini hızlandıırır ,yeni kolajen üretimini arttırır diye okudum hep.o yüzden iyi.zaten rollerla yapılan yerler vücut tarafından yara olarak algılandıgı ve onarılmaya çalışıldıgı için retinol ,c vitamini önemliymiş.

ksantofil senin söylediğin siteye girdim .ürünleri inceledim .fiyatlarda uygun ..acaba ürünler nasıl?

valla ben de ilk defa baktım canım.bilemiyorum.daha markalı ürünler daha pahalı 150 den aşağı değil ben bi bunu alıp denemek istiyorum.bakıcam alıp kullanırsam yazarım mutlaka

retinollu kremler 200 den asagı degıl kızlar ama yuzunuze sımdı surmeyın
surceksenız de gece surun
cıldı yakar cok guclu bırseydır
famille yoo vazgecmıs degılım de, simdi roller uygulayıp dolgu yaptırıcam
dolguyu erıtır mı dıye dusunuyorum...

gulay pardon, aydo yazmıs onu freshlıne ı yanı
medıkallere gıdebılırsenız spray seklınde urunler var kızlar ınternetten bulamazsınız
bozulmaması gerekıyor uzun sure dayanmalı

kızlar freshline bir marka arkadaşlar bunların mağazasıda var aynı body shop gibi sabun falan satıyorlar böyle kokulu mokulu pasta şeklinde atraksiyonlu şeyler ..onlardan almıştım gramacına göre tarttırıyorsunuz çeşit çeşit maskeleri var peelingde vardı ben ordan kullanmıştım çok güzeldi begenmiştim...fresline mağzası heryerde olmayabilir ama büyük şehirlerde AVM lerde muhakkak vardır..

güneş lekelerım için 0,5 kullanıcam 25 yaşindayımm gg dekı satıcı 0,5 dedi de emla kullanmama gerek varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…