Dermaroller- izler -lekeler-skarlar-selülitlerr babay, kolajen üretimi

Mrb şimdi gördüm gercekten çok güzel bı yöntem olsa gerek nereden aldınız ortalama fiyatı nedir ve uygulama ne aralıklarla yapılıyor tesekur ederim

Kızlar şimdi yapsam pişman olurmuyum? Çatlıycam yarını beklemekten. ılk seansım olacak. Ayrıca cumarteside dışarı çıkyom nasıl olcak? Yanii yarına yapsam bile cumarteside çıkmak zorundayım dışarı

Kızlar yardım!!! EMLA kremi nasıl kullanılıyor? ıçinde bantlarıda çıkıyo. Onlarıda yüzümüze yapıştıracakmıyız? Acil yardım. Ben sadece kremi sürdüm

slm jayjay sende dermarolerle uygulama yapmışsın. uygulamadan hemen sonra cildine hangi ürünü sürüyorsun vitamin komleximi veya başka birşeymi? ürünü yazarsan sevinirim. sonuçlar gerçekten memnun edicimi jayjay. sitedeki öncesi sonrasi görüntülerde sonuçlar mükemmel gerçekten bu kadar etkilimi? asıl merak ettiğim düzelme oldukatn sonra kapanan gözenekler açılabilirmi peelingte olduğu gibi. dermarol kullanan diğer arkadşalrdanda cvb bekliyorumm. kulladığınız sürede alınan sonuçları vede uygulamdan hemen sonra kulladığınız ürünü yazarsanız sevinirim.

Kızlarrrrrrrrrrrrrr nasıl dayanıyorsunuz bu acıya?
1mm kullandım çok acıdı. Üstelik emlada sürdüm. Şuan yüzümün tek tarafı uygulandı diğer tarafına tekrar emla sürdüm ve biraz daha bekleyip öyle yapacam. Umarım iğnelerim bu arada mikrop kapmaz.
Birde iğneler çok küçük minicikmiş. Buna rağmen çok acıdı

pink_panther senin sorunun neydi? uygulamayı kaçar kere geçerek yaptın. yüzündeki kızarıklık nekadar sürdü kararma falan oldumu bilgilendirisen sevinirim. bende dermarol almak istiyorum ama nerden güvenili şekilde bulacağımı bilmiyorum.

blind_saw valla saymadım kaç kere geçtiğimi.. Ama acıtıyo. Ben 1 mm yaptım. Çok küçükmüş. ıyiki 0.5 mm almamışım. Bi tane daha alabilirim. Ya 1.5 yada 2 düşünüyorum( Yüz için) Çünkü faydası olacak gibi.. Gerçi ilk uygulamam. Dermarolleri uyguladıktan sonra yüzüm küçük küçük kanadı ve kızardı. Hala kızarık. Üstüne bide nu skin uyguladım. ıyi oldu

ben yüzüm için 0.5 mm lik kullanıyorum..bastıra bastıra yapıyorum ve 30 ar 40 ar kez gezdiriyorum aynı yerlerde...en son yaptığımda 2 gün kızarık gezdim.. sonra 1-2 gün de karardı.daha sonrada açıldı..haftada bir yapıyorum..6 kez yaptım ..gzle görülür bir sonuç yok .fakat yapmak hoşuma gidiyor..ben de 1 yada 1.5 mm almayı düşünüyorum..0.5 mm yi emlasız kullanıyorum yinede çok acıyor...

Kızlar yardım!!! EMLA kremi nasıl kullanılıyor? İçinde bantlarıda çıkıyo. Onlarıda yüzümüze yapıştıracakmıyız? Acil yardım. Ben sadece kremi sürdüm

pink .yüzüne kremi sürdükten sonra hava almaması için kapatman gerekiyor.yani evde streç folyo varsa onunla sürdüğün yerleri kapat ve yarım saat falan bekle canım..ondan sonra dermarolleri uygula ..

pink .yüzüne kremi sürdükten sonra hava almaması için kapatman gerekiyor.yani evde streç folyo varsa onunla sürdüğün yerleri kapat ve yarım saat falan bekle canım..ondan sonra dermarolleri uygula ..

ahh demek ondan acıdı. Benm pek olmadı sanırım. Biraz uyuştuğunu hissettm ama bişeyle kapatmadım

Valla şimdi aynaya bakıyorumda dermarollerle nu skini kullanmak gayet iyi olmuş gibi görünüyor. Cildim biraz daha sıkı gibi. Tabi bu 1 günlük dermarollerin etkisinden değil nu skinden olmalı. Ama yinede çok şaşırtıcı müthiş bir sonuç elde etmedim Müjgan hanım gibi maalesef.. Bence dermarolleri kullanmak iyi olacak gözaltımada yaptım ve orasıda yenilenirse ve dolarsa çok sevineceğim. Ama maalesef fazla yapamadım çünkü çok acıyodu. Emla kreminide iyi süremedim. 2. sefere daha çok yapacam. Nolur şu gözaltımdaki oluklardan kurtulayım

arkadaşlar bu dermerol ve nu skin konusunu tam bilmiyorum okuyacağım tam olarak mesajları bir ara ama retinol içeren kremler çok pahalı demişsiniz. belki yardımım olur diye hemen yazayım dedim. eczanelerde çok daha ucuza retinol içeren kremler var. bunlardan biri tretin daha yüksek retinol içeren krem de roccatune gibi bişeydi. bunu bir cildiyecinin yazdığı bir forumda okumuştum. hatta bikaç marka daha söyledi sıkılaşmak isteyenler için biraz yararı olur diye. ama unuttum isimlerini isterseniz arar o sayfayı tekrar ve yazıyı buraya kopyalarım. ucuz maliyetli bir kaç krem ismi saymıştı cildiyeci doktor. konu çatlaklar ve cildi toparlamakla ilgiliydi. retinol içeriyor diye 200 300 milyonluk kremler pazarlıyor bir sürü kozmetik firması ama aslında bu maddeyi içeren bir çok ucuz krem var eczanelerde haberiniz olsun.

jayjay ve dermarol kullanan diğer arkadaşlar dermarol uygulasından sonra kullandığınız serum , vitamin veya benzeri ürünler varsa hangisi olduğunu yazabilirmisiniz? uygulamadan sonra sonuçtan memnunmusunuz ?

jayjay ve dermarol kullanan diğer arkadaşlar dermarol uygulasından sonra kullandığınız serum , vitamin veya benzeri ürünler varsa hangisi olduğunu yazabilirmisiniz? uygulamadan sonra sonuçtan memnunmusunuz ?

valla ben jenerasyon ürünleri satan bi arkadaştan cake nin c-e vitaminini(yağ gibi )almıştım onu sürüyorum dermarollerden sonra.o da bitmek üzere .şimdi de hangi marka alsam diye kara kara düşünüyorum....ben de şunu öğrenmek istiyorum kızlar,illa gece ayrı gündüz ayrı krem mi kullanmak gerekiyor..yani şöyle iyisinden bi nemlendirici bir de göz kremi yetmez mi?

Cnm bu yaşa göre değişir. Ben 30umdan sonra gündüz ve gece olmak üzere 2 ayrı nemlendirici almayı düşünüyorum. Famille dermarollerin sana etkileri neler? Yani sizler defalarca kullandınız? Gözle görülür etkisi vardır muhakkak..Palylaşsanız
Birde yabancı sitede okudum ööle 0.5 yada 1.5 mm farketmezmiş. Zaten 1.5 mm yada 1 mm yi haftada 1 yaparken 0.5i 2günde bir yapabildiğin için onunda etkisi çok iyimiş

Birde gözaltları çok önemli bayanlar. Ben gözaltımı es geçmeyi hiç düşünmüyorum oraya da yapacam. Yaptıktan sonra yüzünüzde yanma hissediyorumusunz? Bende nedense az bir yanma var gibi

ilk defa duyuyorum!! yaş sınırı varmı bayanlar bu aleti kullanmak için? kaç yaşından itibaren kullanılabilir? bir de nerden alıcaz,kaç para?yardımcı olursanız sevinirim..mimik çizgilerinde işe yararsa harika olur benim için zira nefret ettiğim bi kaş arası çizgim var

evet kızlar sonunda ben de dermarollerımı dün uyguladım
çatlaklarım için 1,5 lik almıştım
dün baya bir ön hazırlık sonrasında yaptım

ben emla krem kullanmak istemedim.çünkü kimyasal sonuçta ve karaciğere zara verebilirmiş.yanlış anlamayın benim roller yapacağım alan çok oldugu için her defasında emla sürersem zarar görür vücudum diye buza uyuşturarak denemek istedim

sol kolumu buz dolu bir poşetle çok yogun olmayacak bir şekilde soguttum
zaten hava sıcak oldugundan torbayı çektiğinzi anda etki azalıyordu ama yine de denemek istedim

neyse başladım yapmaya insan tabii önce bi iğnelerin görüntüsünden acıyacakmış gibi hissediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…