Yok mehfilcim, acı eşiğin çok düşük değilse çok batmıyormuş o boy...
Kızlarrrrrrrrrrrrrr nasıl dayanıyorsunuz bu acıya?
1mm kullandım çok acıdı. Üstelik emlada sürdüm. Şuan yüzümün tek tarafı uygulandı diğer tarafına tekrar emla sürdüm ve biraz daha bekleyip öyle yapacam. Umarım iğnelerim bu arada mikrop kapmaz.
Birde iğneler çok küçük minicikmiş. Buna rağmen çok acıdı
Kızlar yardım!!! EMLA kremi nasıl kullanılıyor? İçinde bantlarıda çıkıyo. Onlarıda yüzümüze yapıştıracakmıyız? Acil yardım. Ben sadece kremi sürdüm
pink .yüzüne kremi sürdükten sonra hava almaması için kapatman gerekiyor.yani evde streç folyo varsa onunla sürdüğün yerleri kapat ve yarım saat falan bekle canım..ondan sonra dermarolleri uygula ..
jayjay ve dermarol kullanan diğer arkadaşlar dermarol uygulasından sonra kullandığınız serum , vitamin veya benzeri ürünler varsa hangisi olduğunu yazabilirmisiniz? uygulamadan sonra sonuçtan memnunmusunuz ?
valla ben jenerasyon ürünleri satan bi arkadaştan cake nin c-e vitaminini(yağ gibi )almıştım onu sürüyorum dermarollerden sonra.o da bitmek üzere .şimdi de hangi marka alsam diye kara kara düşünüyorum....ben de şunu öğrenmek istiyorum kızlar,illa gece ayrı gündüz ayrı krem mi kullanmak gerekiyor..yani şöyle iyisinden bi nemlendirici bir de göz kremi yetmez mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?