Dermaroller- izler -lekeler-skarlar-selülitlerr babay, kolajen üretimi

ama sonra bir baktım hiç sorun yok.tabiki bir his oluşuyor ama ben burdaki kızların yazdıgı gibi çok acı hissetmedim hiç.hatta sağ koluma geçtiğimde daha bastırarak yaptım.ki sağ koluma buz dahi değdirmemiştim,hiç bişe sürmedim de..çok şaşırdım açıkçası benim acı eşiğim mi yüksek şimdi?hatta bi ara tamamen sokmuyomuyum iğneleri diye düşündüm iyice yakından baktım,bal gibi de sokmuşum
neyse çok mutluyum bu açıdan..

yani epilasyon yaparken daha çok rahatsızlık duyuyorum öyle söyleyim.benim çok hoşuma gitti.

yaptıktan sonra benim dr. rollerla gelen bir c vitaminli krem vardı ondan sürdüm.kızarıktı baya ama öyle yakma yanma gibi şeyler aşırı olmadı.sabah kalktıgımda da kızarıklık vardı.ama azlmıştı düne göre.
hiç kan çıkmadı bu arada 1.5 le yapmama ragmen

şimdi benim retinollü bir krem almam gerek ama pahalılar cidden.
ve krem olayını nası yapayın bilmiyorum.
uygulamalardan sonra mı süreyim sadece kremi yoksa gün aşırı düzenli kullanayım mı.retinollü kremlerde sürekli kullanım pek olmuyor diye hatırlıyorum soyucu özelliklerinden dolayı.

kızlar yardım edin lütfen bu krem konusunda.

birde şimdi gaza geldim ya acımadı diye acaba diyorum 20 günde bir mi yapsam.ayda bir yapıcaktım önceden.etkisi daha mı iyi olur diye

bakayım araştırıcam bu konuyu bu:uhm:gün

dermarollerin orjinal siteisnde ne kadar sıklıkta kulanılması gerektiğine dair şu yazı var:

"As often as required, but with a minimum separation time of 6 to 8 weeks between treatments. For example, to improve acne scars permanently by 70% and more, in average 2 to 3 procedures are required. "

"gerektiği kadar sıklıkta ama tedaviler arasında en az 6-8 hafta olacak şekilde.Örneğin akne izlerinin %70 iyileştirilmesi için ortalama 2- 3 prosedür gereklidir"

kol karın pek acımıyor ksantofil
kalca ve yüz alın bölgesi boyun ve buruna yakın kısımlar acıyor
benden de hiç kan çıkmadı

kızlar o kararan ölen üst deri, onu peelingle uzaklastırmanız lazım
birkac gün peelinge devam edin cilt kuruduktan sonra

canım peelingin yok mu hani içinde pütürler olan kremler olur ya peeling -scrub adında
işte öyle bir ürün al cildin kuruyken masajla yüzüne uygula 1-2 dk
sonra durula cildin harika olur

kızlar olabilir kollar daha az acıyodr .ben yarınbel çevreme ve kalçama yapıcam bakalım onda ortaya çıkar ne kadar dayanıklı olduugm.ama yine de emlayı kullanmamaya çalışıcam elimden geldiğince opuyorumnanaktan

arkadaşlar yara izi için çözüm nedir.. ne yaptığınızı ne sürdüğünüzü anlayamadım.. ne o ilacın adı nerden aldınız.. fiatı kaça.. bana da bi yardım edin.. göbeğimde piercing izi kaldı yara izi.. sert bi scar dokusu oluştu.. çok rahatsız oluyorum.. nasıl geçer bu iz.. lazerlemi geçer.. sizin sürdüğünüz ilaç neyse o geçirir mi... tamamen kurtulabilirmiyim o izdenm.. ne derece geçer.. napcam ya.. bi akıl fikir verin arkadaşlar...mafoldumben

Kızlar dermaroller yüzü çok kızarıyor ve 2 gün geçmiyor kızarıklık. Bunun çaresi yok mu? Haftasonu dışarı çıkamıycaakmıyız yaniii?

Kızlar dermaroller yüzü çok kızarıyor ve 2 gün geçmiyor kızarıklık. Bunun çaresi yok mu? Haftasonu dışarı çıkamıycaakmıyız yaniii?
benım son uygulamamda 5-6 gun kızarık kaldım
dısarı cıkamadım ama cok bastırmıstım
yarın da dısarıda ısım var yoksa uygulama yapıcam fırsat bulamadım

CıLDı soymaya yenilemeye yönelik kimyasal peeling,fraksiyonel laser vb gibi uygulamalar nisan kasım ayları arası yaptırılması pek tavsiye edilmez kızarık kalmanızın sebebi mevsimle birlikte ortaya çıkan kızgın güneş olmasın sakın ?? roller çagın icadı çok tuttum ;ama iyileşmeden güneş derken taze tende lekelenme bile olabilir diye tırsdım diyebilirim

bna kımse bı cevap vermıcekmıııeyvahedigeldismile

Kızlarrr şu Scienta dermarollerin sitesindeki kadına msj attım bana ayrıntılı bilgi verdi. 3 senedir kullanıyormuş.Fotosunu istedim yolladı. Önceki fotoda ne kaar kötü bir cildi varmış ve inanılmaz düzelmiş. Hele hele bu seneki fotosunu yolladı şok geçirdim resmen. Ama aynı zamanda lazerle gençleştirmede uygulatmış o son fotosunda yani sadece dermaroller değil ama öyle dolgunlaşmış ve havaya kalkmış ki..valla çok beğendim.

ya canım biz de 3 yıl yapsak kimbilir ne güzel olucaz
onemlı olan dısıplınle sureklı yapmak ,biz alalı daha ne oldu kı?

sertmece bır tek blvgari rose takasa koymustum onu da bitirdim , baska jayjayınız varsa bilmiyorum canım
internet sitelerinde var canım yurtdısındaki sitelerde ve gittigidiyorda bulunuyor göbeğin için sormussun

bu dermaroller çok güzel bi icat arkadaşlar. ben 3 aydır kullanıyorum 3 ay içinde 6 kez uyguladım.emla kremle uyguladım hiç acı hissetmiyorsunz. havalar ii ce ısındı yine uyguluyorum dışarı çıkarken 50 faktörlü krem sürüyorum. hiç birşey olmuyor...korkmayın bence. ben yanağımdaki 1 cm lik tırnak izi vardı (küçükken arkadaşım tırmalamıştı)onun düzelmesi için kullandım baya düzeldi hatta farkedilmeyecek duruma geldi.kaç sene sonra o izin ordan siliniyor olması beni öyle mutlu ediyorki anlatamam hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…