Dermaroller- izler -lekeler-skarlar-selülitlerr babay, kolajen üretimi

Üstelik pahalı bi uygulama sürekli emla krem almak zorunda kalıyor insan ve emla kremlerde 27 liraydı sanırım. Ayda bir bi kutu bitiyor ve alkolü de bol almak lazım. Alkolün içine yatırdığınızda dermarolleri, o içine yatırdığınız alkolü (yani kullandığınız) tekrar kullanabiliyormusunuz yoksa döküyormusunuz?

pinkiz kaçlık dermaroller la yapıyorsun.3 ayda 6 kez yaptım demişsin

pink_panther bizle de paylaşsana resimleri ben de çok merak ettim.bu kadın hani sarışın çatlaklarına yaptıgını gösteren kadın mı.scientia nın sayfasında resimleri var göbeğine yapmış hani o mu?

Kadından izin almadan buraya yüklüyorum ya umarım sorun olmaz boshayallersmile

1 yıl aralarla çekindiği fotolar bunlar. Şu boynuzlu fotosunda sadece dermaroller yapmamış aynı zamanda sCientanın cilt lazerini yaptırmış.

Eklentiler

• $derma-roller-before-and-after-photos-1.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 108
  • $PICT0016.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 102
  • $PICT0183.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 94
Slm kizlar, bende dermaroller ismarlamayi düsnüyorum yüzümdeki lekeler icin. Yüz icin kullananlar var mi ve sonuclari nasil?? Kullanan varsa suan ltfn yazsin.

evet pink_panter çok sağol reismler için.dediğin gibi çok iyi görünüyor.
kremleri de yazarsan çok sevinirim valla,krem konuusunda kararsızım çünkü
bi de işte ben bu kadından bahsediyodum ama sitesinde göbeğindeki çatlaklara ait dermaroller günlüğü vardı bunun.
ben sandımki onun resimleri var.
onlar hakkında konuştunuz mu hiç?

Valla cnm çatlak hakkında konuşmadım. DMAE ve Emu yağını çok sevdiğinden bahsetti. Son çekindiği foto 3 yıl sonrası ve bu ürünleri kullanmış. Scientanın yüz lazerini uygulatmış ve dermaroller....bencede harika görünüyor dimi :))

Ve 1.5 mm dermaroller almayı düşünüyodum bu kadınla konuştuktan sonra 1mm de durmaya karar verdim. Bu kadına arada 0.5 ile aradada 1mm ile yapıyomuş. Zaten 1 mm yeterliymiş. 1.5 mm çok çok derin antiaging uygulamaları içinmiş. 1 mm derin antiaging uygulamaları için 0.5 mm ise daha hafif uygulamalar içinmiş

valla benimki 1,5 lik
ben de anti aging şööle dursun çatlaklarla ugraşıorum mirmirmirmir
devam edicem
bu arada bir çok yerde okuduguma göre 1.5liklerde ve hatta 1 liklerde en az 3hafta arayla yapılması gerektiğinden bahsediliyor.
benden söylemesi.ne kadar sık o kadar iyi demek değilmiş.dikkatli olun

Bence de arkadaşlar Dr-roller'ın sitesinde her boyu için 6-8 haftalık aralıkları önermiş mesela. Böyle deyince çok fazla geliyor biliyorum ama cildimizin kendini yenilemesi için fırsat tanımalıyızkaydirigubbakcemile2 Ben mesela 1 mm kullanıyorum, ikinci uygulamamı 10 gün sonra yapmıştım dayanamayıp ama 3.sünü 6 hafta sonra yapacağım...

Bakın kızlar 1 mm için şöyle yazıyor:

1.0 mm derma roller features
Function:
* cellulite removal
* smaller stretch marks removal
* smaller scars removal
* wrinkles removal
* skin regeneration
* skin pigmentation reduction

Recommended usage frequency:
* once every 6-8 weeks

Kaynak: w ww.dr-roller.eu/blog/1-0-mm-derma-roller/

Yani her 6-8 haftada bir diyor... Üç boyuna da baktım (0.5, 1 ve 1.5 mm) bunların hepsi için bu süreyi vermiş. Bir tek 0.25 mm için günaşırı kullanabilirsiniz demişŞeniz

arkadaşlar 6 hafta çok yaa ....şahsen ben o kadar bekleyemem.. 0.5 mm kullanıyorum ve haftalık yapıyorum ..

bu arada aynaya bakıyorum yüzüm boynuma göre kapkara..fotoğraflarda da çok esmer çıkıyorum..

famile doğru söylüyorsun bende kendimi daha esmer hissediyorum...şimdiye kadar 0.5 lik iki uygulama yaptım 2. üzerinden 2 hafta geçti ...tabi yaz mevsimindeyiz koruma kullanmama rağmen esmerleştim tabiri caizse karardım ...ama dün kuzenime gittim yaklaşık 3-4 haftadır görüşmüyorduk çokta yorgun olmama rağmen cildimi çok iyi buldu ...sordum hatta hafif esmerleştim karardım onumu diyorsun diye hayır kırışıklık yok gibi birşeyler dedi cildimde bir farklılık hissetti ama ne olduğunu bilemedi :)) çünkü bende öyle uzaktan farkedilecek kadar kırışıklık yok.:)))..boynumda yapısal iki üç cizgi var bakalım ona iyi gelecekmi...süreyi çok kısa tutmamak gerekir diye düşünüyorum...yaraları cildin onarması için zaman vermek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…