bu dermaroller çok güzel bi icat arkadaşlar. ben 3 aydır kullanıyorum 3 ay içinde 6 kez uyguladım.emla kremle uyguladım hiç acı hissetmiyorsunz. havalar ii ce ısındı yine uyguluyorum dışarı çıkarken 50 faktörlü krem sürüyorum. hiç birşey olmuyor...korkmayın bence. ben yanağımdaki 1 cm lik tırnak izi vardı (küçükken arkadaşım tırmalamıştı)onun düzelmesi için kullandım baya düzeldi hatta farkedilmeyecek duruma geldi.kaç sene sonra o izin ordan siliniyor olması beni öyle mutlu ediyorki anlatamam hihoyyyt
Kızlarrr şu Scienta dermarollerin sitesindeki kadına msj attım bana ayrıntılı bilgi verdi. 3 senedir kullanıyormuş.Fotosunu istedim yolladı. Önceki fotoda ne kaar kötü bir cildi varmış ve inanılmaz düzelmiş. Hele hele bu seneki fotosunu yolladı şok geçirdim resmen. Ama aynı zamanda lazerle gençleştirmede uygulatmış o son fotosunda yani sadece dermaroller değil ama öyle dolgunlaşmış ve havaya kalkmış ki..valla çok beğendim.
valla benimki 1,5 lik
ben de anti aging şööle dursun çatlaklarla ugraşıorum mirmirmirmir
devam edicem
bu arada bir çok yerde okuduguma göre 1.5liklerde ve hatta 1 liklerde en az 3hafta arayla yapılması gerektiğinden bahsediliyor.
benden söylemesi.ne kadar sık o kadar iyi demek değilmiş.dikkatli olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?