Dermaroller- izler -lekeler-skarlar-selülitlerr babay, kolajen üretimi

boynumdaki cizgiler derin ...eğer ona iyi gelirse mucize diyebilirim ....denemeye devam arkadaşlarrr...bu arada jayjay nirdesinnnn

Offf sonucu beklemek çok acıı...Hala yok bişy. Bi türlü istediğim sonucu elde edemiyorum. Şu gözlarimin altını bi türlü dolgunlaştıramadım. Drlara gidip para verip dolgu yaptırıp Seda Sayanın düştüğü durumada düşmek istemyorum. :2:

Aydo canım burdayım
benim cildim de kurumaya basladı gecen gun uyguladım
bıraz kızarık ve rengı degısık su an cıldımın

pink benimde göz altlarım çukur gibi ...geçenlerde çok güzel bir uyku çektim kalktığımda dinlenmiş şiş olmayan dingin bir yüzle karşılaştım.bilgisayar kullanıyorsan onunda çok etkisi olduğunu düşünüyorum ben akşama kadar bilgisayarın başındayım...sabah erken kalk işe git tam dinlenemiyoruz.iyi uyku bu işin sırrı arkadaşlar uykumuza dikkat edelim erken yatalım.jay jay sana bahsettiğim lancome renergy serisinin göz kremi vardı yeni başlamıştım estenin haricinde memnun kaldım biraz ona devam edeceğim birde yüz için olanını alacağım bilgin olsun şeker...

kızlar dermarollerin yanısıra bir de face rollerm i alsak.oldukça iddialılar.para iadesi falan yazıyo .......ne dersiniz ?sizce nasıldır?

kızlar dermarollerin yanısıra bir de face rollerm i alsak.oldukça iddialılar.para iadesi falan yazıyo .......ne dersiniz ?sizce nasıldır?

O kırışıklık için benim kırışıklığım yok sen alabilirsin cnm ama bence biraz sabret dermarollerla devam et. 2-3 ay bekle derim. Bende kırışıklık yok ben almam. Sarkmayı da sanırım toparladığı yazıyodu ama ben güvenmiyorum o alete. Bana oyuncak gibi geliyo..

ya ben alıcam guzellıgım mevzu bahıs
%10 faydası bıle olsa okeydır benım ıcın

jayjay sen dermaroller ı çatlakların için kullanıyormusun eğer kullanıyorsan sonuçlar nasıl memnunmusun

acca bende çatlak olmuyor canımsempatiksalakcinni
genetik olarak vucut dokum catlamıyor ve sarkmaya karsı sankı daha dayanıklı
goguslerım de fena degıl hala altında kalem duramayacak kadar dik ki ben 31 yasındayım

Kızlarrrrr inanılmaz bir haberim varrrrr laelaelaelaelae
Demin dermaroller yaptım ve gözaltıma da yaptım. Çukurun olduğu yere. Daha da üstlere çıkamadım sadece çukurun alt yani yanağa uzanan kısımlarına yaptım ve şimdi aynaya bakıyorum o bölge şişmiş. Dolgunlaşmış ama yarım yamalak. Yani sadece iğneyi değdirdiğim yer dolgunlaşmış. Acaba gözaltı dermarolleri mi alsam bayanssulusmile Valla sevindim kaydirigubbakcemile2 Ama şu da var bu geçici bi şişme olabilir çünkü yeni yaptım :sinifsinif:

pink gözaltında derma roller ile aldıgın sonuca cok sevindim
ben de gözaltı derma rollerlarından alıcam
cünkü yüzüme ve yan kısma yapıyordum ama altına girmiyordu yüz icin olan
senin aldıgın sonuc beni yüreklendirdi insallah ise yarar
ya dolgunlasması mesele degil de en azından morlugu azalsa o da iyi
benim cok mor degil ama bakalım 4-5 seansa belli olur keske zamanında alsaydım
bu göz altı için olan derma roller i
bosa vakıt kaybettim diye düsünüyorum

jayjaycım sen bu işlerde baya bilgili duruyorsun vallahi:) bende dermaroller alıcam gg den baktım bi yeşilli ucu plastik olan var birde titanyum lu olan var birinin fiyatı 65 diğerinin 55 hangisini alıcağımı şaşırdım birde hem yüz için hemde çatlaklarım için alıcam siz bu dermaroller ın temizliğini nasıl yapıyorsunuz sonuçta mikrop kapmaması lazım son olarak kızarıklık oluyormuş sanırım o ne kadar sürede geçiyo kıasacası eğer zahmet olmassa şunun aşamalarını bi yazarmısınız

canın titanyumlar cabuk koreliyormus
alkol ya da medıkallerdekı solusyonlardan alabılırsın
bı mıkrop olayı olmadı bende 9 kez yaptım sanırım

ben de size uydum sipariş verdim sonunda bakalım ne olacak ben de g.g den aldın yeşil renkti am 79 tl 05.mm iğnelik olanı aldım. bir de bakım kremi ve serum sipraiş verdim başka bi yerden onlarla bir kullanıcam bakalım sonuçlar nasıl olucak . salı elimde olur sanırım :)))

Benim gibi ilk uygulamalarda sonuç almana çok sevindim. Vücutta 1 yüzde ise 2 uygulama yaptım ve önceden denediğim şeylere göre sonuçlar cidden çok iyi... Yani Türkiye'ye ilk geldiğinde Türkiye'deki en pahalı krem şeklinde lanse edilen La Mer'i bile almıştım ama neredeyse hiçbir işe yaramadı. Ve şunu anladım artık; cildi düzeltmek istiyorsan krem serum vs. palavra. İçten halledilmesi gerekiyor asıl...

Arkadaşlar ben dün uygulama yaptım ve bugün o kızarık halimle dışarı çıkmak zorunda kaldım ve berbat görünüyordum. Mecburen kozmetik dükkanına gidip makyaj yaptırdım ordaki kadında sordu naptın noldu cildine diye alsanaalsanasmile Ne cvp verceğimi şaşırdım alerji mi dedi bende evt dedim. Ve bu dermarolleri yaptıktan sonra makyaj yapmayı istemezdm ama fondoten sürmek zorunda kaldım ve cildimin en iç tabakasına ulaştı fondoten akannehir
Cildim hala çok berbat. Dün gözaltımın dolgunlaştığından bahsetmiştim ama bugün o çukurluk yerin şiş olduğunu farkettim sanki tırnaklarınla tırmalarsın birini ve şişer ya sol göz altım öyle oldu sağ ise dolgun ve iyi duruyor. offf alsanaalsanasmile Şu sol göz altım geçer mi acaba? bilmiyorumkismile Ben şunu anladım gözaltına 0.5 mm den yukarı kullanmamak lazm
Birdeeee yüzümüüüü mahvetttii dermaroller bu sefer. İsilik gibi pütür pütür oldu her taraf.Off bu sefer niye böyle oldu? alsanaalsanasmile Pürüzsüz cildim gitti pütür pütür bir cilt geldi üstelik çok kaşınıyo klava:

kaşıntı bende de oluyo ama hiç pütür pütür olmadı doğrusu .birde belki 6 kez yaptım ama lekeler olduğu gibi duruyo:bbo:

Geçmiş olsun canım yaa... Acaba dezenfekte için kullandığın nedir? Alkol harici birşeyse o alerji yapmış olabilir mi? Kaşıntı ve fısırdama bana aynı alerjiyi hatırlattı çünkü...

kaşıntı bende de oluyo ama hiç pütür pütür olmadı doğrusu .birde belki 6 kez yaptım ama lekeler olduğu gibi duruyo:bbo:

famille sen hangi aralıklarla yapıyordun? Leke dediğin kahverengi lekeler mi yoksa sivilce izleri miydi? Benim son uygulamamdan bu yana 3 hafta oldu ve zaman geçtikçe çok ufak ufak düzelmeler oluyor cildimde. Birkaç güne bir bakınca farkedebiliyorum. Yeni uygulama için 4 haftanın dolmasını bekleyecektim ama bu sabah bakınca acaba 6 hafta mı olsa sitede yazdığı gibi dedim. Çünkü gerçekten zaman geçtikçe cilt kendini yeniliyor, üstüste yapınca aynı sonuç daha geç alınıyor gibi geliyor bana artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…