kızlar dermarollerin yanısıra bir de face rollerm i alsak.oldukça iddialılar.para iadesi falan yazıyo .......ne dersiniz ?sizce nasıldır?
Herkese selam, sen çok yaşa jay jay:)) forum da dermoller konusu açıldığında takip etmiştim seni sessiz sedasız alıp kullanmaya başladım. Belki cilt tipine göre etkileri değişebilir ama ilk kullandığım anda itibaren gözle görülür değişiklikleri farketmemek mümkün değildi. İlk olarak yüzümdeki sivilce lekeleri daha sonrada güneş lekesi gitti. Ayrıca forumda çatlakları olanlar soruyorlar bende de var ve şimdiye kadar kullandığım hiç bişi bu kadar etkili olmamıştı çok ince olan çatlaklarım 2.kullanımdan sonra kayboldu daha derinler için bir süre daha uygulamam gerekicek sanırım. Herkese şiddetle tavsiye ediyorumm
Arkadaşlar ben dün uygulama yaptım ve bugün o kızarık halimle dışarı çıkmak zorunda kaldım ve berbat görünüyordum. Mecburen kozmetik dükkanına gidip makyaj yaptırdım ordaki kadında sordu naptın noldu cildine diye alsanaalsanasmile Ne cvp verceğimi şaşırdım alerji mi dedi bende evt dedim. Ve bu dermarolleri yaptıktan sonra makyaj yapmayı istemezdm ama fondoten sürmek zorunda kaldım ve cildimin en iç tabakasına ulaştı fondoten akannehir
Cildim hala çok berbat. Dün gözaltımın dolgunlaştığından bahsetmiştim ama bugün o çukurluk yerin şiş olduğunu farkettim sanki tırnaklarınla tırmalarsın birini ve şişer ya sol göz altım öyle oldu sağ ise dolgun ve iyi duruyor. offf alsanaalsanasmile Şu sol göz altım geçer mi acaba? bilmiyorumkismile Ben şunu anladım gözaltına 0.5 mm den yukarı kullanmamak lazm
Birdeeee yüzümüüüü mahvetttii dermaroller bu sefer. İsilik gibi pütür pütür oldu her taraf.Off bu sefer niye böyle oldu? alsanaalsanasmile Pürüzsüz cildim gitti pütür pütür bir cilt geldi üstelik çok kaşınıyoklava:
kaşıntı bende de oluyo ama hiç pütür pütür olmadı doğrusu .birde belki 6 kez yaptım ama lekeler olduğu gibi duruyo:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?