Dermaroller- izler -lekeler-skarlar-selülitlerr babay, kolajen üretimi

gülaycım alkolle temizliyorum ama con duruttuğumda biraz daha fazla alkolde duruttum. Şuan berbat bi cildim var pütür pütür ve kaşınan bi cilt

Kızlar yüzüm hala çok kötü
Pürüzsüz cildim gitti şimdi tamamen pütür pütür ve kırmızı bi cildim var. 2 gün oldu hala iyileşmedim. Bari kızarıklık geçseydi ama maalesef o da daha tam geçmedi. Ahh dermaroller ahhhh mahvettn benii

ya arkadaslar bu bahsettıgınız seyı ilk defa duyuyorum.güneş lekelerinede ii gliyomu.bide nerden temın edıyosunuz?hem acıtmıyomu o ineler?

canım benim cildini tahriş rtmişsin sen sanırım ama geçer merak etme sabret biraz. bakalım benimki de bugün falan gelir . benim almamdaki asıl sebep ciltte açtığı deliklerden kullandığım bakım kremlerinin daha iyi etki etmesi bakalım öle olucak mı kolonya ile de temizlenebiliyormuş sipariş verdiğim kişi öle söyledi bakalım ben de nasıl etki vericek :))))

pink panik olma ...bol bol nemlendir birde banyoda tahriş etmeden ölü derinin çıkması için elinle kese yap...düzelincede pleeng yaparsın ...biraz sabır...arkadaşlar gülayb dediği gibi araları uzun tutmak lazım bencede 4-6 hafta .... tabi çok yoğun yapılıyorsa...cilt kendine gelmeli

Bugün dra gittim bana hayretle baktı. Niye kullanıyorsun diye sordu ve o 50 yaşında cildinde çok sarkma olan kişilere dr kontrolinde yapılmalı öyle herkes yapamaz. Zararlı dedi leke oluşur dedi. Bana hem krem yazdı hemde hap yazdı. Kızarıklığımın geçmesi için hap yazdı isiliklerim içinde krem yazdı. Birde kızlar siz bu dermarolleri kullanmadan önce ANTıSEPTıK SPREY sürüyormusunz? Dr bana onu herkes kullanamaz önce antiseptik spreyliyosun ve bunuda dr yapar dedi. Bende drun sözünü dinlemeyip kullanmaya devam edecem ama bu sefer daha kontrollü. Antiseptik spreyimi aldım. Başka ne yapabilirim kızlar???? Yanii en üst derecede korunmak istiyorum. Alkolle temzliyorum ya bide diyorum ki dezenfektan sıvı alayım alkolden sonra onla temzleyim. Yaa şu an cildimin halini görseniz sen daha niye kullanıyosun çıldırdın mı dersiniz bana. O derece yanii. Bakiim de geçmezse bırakacam

kızlar korkmayın yaaa...
yüzünüze dermaroller uyguladıktan 3 gün sonra geçiyor... bende de öyle hafif kabartılar olmuştu geçti. sanki sıra sıra pütürlükler çıkmış gibi ama geçti korkmayın.
ben 7. uygulamayı yapacam. en son 4 hafta önce yapmıştım bu haftanın sonunda yapcam. korkulacak bişi yok.:smiley-cool:

Cnm Cuma günü yaptım ama yüzüm hala çok kızarık ve kabarık kabarık. Üstelik gözaltımda da şişlik var. Ama öyle çok fazla değil. O da bi tuhaf duruyo , dolgun olması güzel tabi ama tam istediğim gibi değil. Kızarık kuru derisi çok hassas. Yani bu şekilde görünüyo. Yinede o çökük görüntü şuan yok ama onun yerinede bu var-tatlicadiarzu-

canım ben yarımm saat önce falan denedim az yaptım ama internet istesinden okuduğuma göre kremlerin iyi işlemesi için sabah akşam sadec 1 kez geçerek yapabiliyormuşsun ben öle yapıcam ama sadce akşamları sanırım fikrim öle bakalım ne olucak. denedim ama sonuca inanamadım önce kayısı içerikli nemlendirici kremden sürdüm. sonra üstünden bi kez dermaroller ile geçtim acıma da olmuyor pek uygulamadan sonra çok hafif batma gibi ama şunu farkettin aniden yüzüm dolgunlaştı burun yanı çizgilerim şuan yok yüzümde idnlenmiş bir ifade çok heyecanladım ama şişme mi oldu geçici acaba şuan yüzüm çok güzel bakalım neler olucak inaşallah düzelme olur kızlar ben amliyat düşünüyorum gerek kalmaz böylellikle...................:)))))

Hadi yaa. Ciddimisin? Sevindim adına. Bak cnm ben sana özeldende dedim endolifting amelityatı için çok gençsin. 30undan önce böyle bişeyi düşünme. Dolgu desen neyse ama ldüşündüğün şey ifting sonuçta. Bence vitaminler, vitaminli kremler, bu tür aletleri araştır. 30undan önce lifting yaparsak 40umuzda napcaz? Cnm yaa benm surat sanki birazcık dolgunlaştı ama berbat görünüyo kızarıklık ve braz karardı kabarııklar öyle kötü görünyo kiiiii bilemyom napmam gerektiğini

pink canım korkucak birsey yok ben 9 kez yaptım sanırım, cildin pütürlenecek
çünkü deriyi yüzlerce kez deldin ve o tabaka artık ölü
ancak hala altındakı tabaka ıle baglantısı oldugu ıcın yüzünden dökülmüyor
ve yeni hücre gelene kadar dökünttülü bir görüntü olabilir
kaşınma nedeni hücrelerin o bölgeyi iyileştirmek için oraya akın etmesi sebebiyledir
ve sevinmen gerekir, aynı zamanda yüzüne kandaki büyüme faktörleri de akın ediyor

çok iyi nemlendiriceksin, normalde 2 kez sürüyorsan bu gunler 4 kez sürüceksin
3. 4. günden sonra hergün yumusak bir peeling uygulayacaksın
ve nem masken varsa hergün kullan
o deriler dökülecek, kaşıntı azalarak yok olacak
ve cildinin rengi berraklasacak ancaz azcık zaman alabilir 10-12 gun gibi
rengin dönüsü manasında soyluyorum kızarıklık 3-4 gunden sonra gecer
sprayler medikallerde satılıyor canım sorarak alabılırsın renksız ve kokusuz olan bır urun

yurtdısında bu urunu kullanan bır suru ınsan var hicbiri de dr a gitmiyor
tabi bizimkiler ilk kez duyup gorduklerınden aa dr yapıcak dıyorlar
dr yapınca o kadar ıgneleme ıle kızarmayacakmıymıs
ya da kasınmayacak mı pütür olmayacak mı?
elbettekı olacak
peki bu ısın faydası kıme olacak ? tabı kı dra....
ben 1.5 ıle yapıyorum hicbir yan etkı de olmadı
kızarıklık kuruma, kasıntı hıssı cıldın bıraz tepkı vermesı boyle bır ıslem ıcın
cok normal
sadece bakımınızı ıhmal etmeyın

bakalım canım şimdilik iyi gidiyo bir de bakım kremi sipraiş vermiştim o da bugün yarın gelir gelsin onunla birlikte yapıcam inşallah iyi sonuçlar alırız :)))))iyi ki varsınız yalnız olmadığımı bilmek güzel arkdaşlarımla bile paylaşamıyorum ben bu takıntımı burası çok güzel bir site ... aslında herkes aynı şeyleri yaşıyo ama çoğu zaman yüzyüze dile getirmye çekiniyo gizli gizli yapıyo. ben dolgu yaptırdığımda bile herkesten gizledim ne bileyim utanıyorum ben bu tür konuları paylaşamıyorum ama sizinle çok rahat:)))))

denizkızı senin de güzel sonuç almana çok sevindim canım...

Doktor uygulaması konusunda jayjay'e kesinlikle katılıyorum. Eminim Türkiye'deki doktorların ancak %1'i bu işlemden haberdardır. Kliniklerde bizim evde sağladığımız hijyenik ortamdan daha iyi bir ortam sağlayacaklarını düşünmüyorum. Biz ne kadar risk taşıyorsak onlar çok daha fazlasına sahip. Bu yüzden hem bilmediklerinden hem de ileriye dönük karlarını düşündüklerinden aman aman cıssss diyorlardır.

Pinkcim tekrar geçmiş olsun, tablet olarak verdiği doktorun antibiyotik sanırım. Takviye olsun diye vermiştir mikrop kapmaya karşın, az sabret zamanla düzelecektir canım

Ya bugün yüzüm hala geçmedi ve işyerinden sordular noldu yüzüne diye. Gerçi 1 kişi sordu ki buda onun yüzümü ne kadar dikkatli incelediğini göstermiş oldu. Şaşırdım çünkü bugün dahada azaldı kabartılar ve kırmızılık. Ama yinede dikkat çekiyomuş demekki. Bende ne diiceğimi şaşırdım alerji, güneş vs. geveledim durdum :)

Canım hayret bısey, onların baska ısı yok mu mılletı ınceleyıp demoralıze etmekten baska?
sankı ne olmus
hepımızın cıldı aynı oluyor merak etme
peelıngını uygulıyor musun pink? bır de sık sık nemlendırıcı sür ki
ölen hücreler alt tabaka ıle bagını koparabılsın ve gıtsınler peelingin pütürleri vasıtasıyla
ben uygulayalı kac gun oldu benım bıle hala normal degıl tenım
rengı fılan da hıc guzel degıl
ama bılıyorum kı bırkac gun sonra harıka olacakkaydirigubbakcemile2

Gulay aynen
10 mılyona uygulasın bız aletı alır onlara gıderız
canımıza comcom dr uygularsa
ama kalkıp da hem alet ıcın para alıp hem seansına 150 tl ıstıyorlar
burda bır arkadas yaptırmıstı ya o yazmıstı fıyatı
valla kusura bakmasınlar ben vermem
kendım yapıyorum 1.5 ıle :ecrin_bebek:

Valla Jayjay tamda peeling maskemi (roc'un) kaybettim. Peelingsiz nemlendirici sürüyom. Bidaha arayım bakiim.
canım baska urunun yok mu?pirinc unuyla dene ıstersen banyo oncesı zeytınyagına kat
yumusakca ovala yuzunu banyo yapınca yag kalmaz zaten
ya da asıtlı bır urunun yok mu? glycolıc acıd ya da salısılık acıd?
o da olur

pink canım hiç merak etme tatlım bendede aynısı oldu yüzüm karardı resmen ama şimdi hepsi geçti jayajay dediği gibi nemlendir sabırlı ol hiç birşey kalmaz .... benim yüzümüde arkadaşlarım farketmişti demekki edilmiyecek gibi değildi:))

aydo sen kaç kere kullandın? Ve faydasını gördünmmü_? Tam olarak cildindeki değişimleri yazarmısın? Bide benm cildimde karardı? Gelinde olacam. Kara kız olmak istemyom. Geçermi? Ne dersin? Şunu anladım düğünden en az 2 hafta öncesi bu ürünü kullanmayı kesmem gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…