Kızlar yüzüm hala çok kötü
Pürüzsüz cildim gitti şimdi tamamen pütür pütür ve kırmızı bi cildim var. 2 gün oldu hala iyileşmedim. Bari kızarıklık geçseydi ama maalesef o da daha tam geçmedi. Ahh dermaroller ahhhh mahvettn benii
kızlar korkmayın yaaa...
yüzünüze dermaroller uyguladıktan 3 gün sonra geçiyor... bende de öyle hafif kabartılar olmuştu geçti. sanki sıra sıra pütürlükler çıkmış gibi ama geçti korkmayın.
ben 7. uygulamayı yapacam. en son 4 hafta önce yapmıştım bu haftanın sonunda yapcam. korkulacak bişi yok.:smiley-cool:
Cnm Cuma günü yaptım ama yüzüm hala çok kızarık ve kabarık kabarık. Üstelik gözaltımda da şişlik var. Ama öyle çok fazla değil. O da bi tuhaf duruyo , dolgun olması güzel tabi ama tam istediğim gibi değil. Kızarık kuru derisi çok hassas. Yani bu şekilde görünüyo. Yinede o çökük görüntü şuan yok ama onun yerinede bu var-tatlicadiarzu-
Hadi yaa. Ciddimisin? Sevindim adına. Bak cnm ben sana özeldende dedim endolifting amelityatı için çok gençsin. 30undan önce böyle bişeyi düşünme. Dolgu desen neyse ama ldüşündüğün şey ifting sonuçta. Bence vitaminler, vitaminli kremler, bu tür aletleri araştır. 30undan önce lifting yaparsak 40umuzda napcaz? Cnm yaa benm surat sanki birazcık dolgunlaştı ama berbat görünüyo kızarıklık ve braz karardı kabarııklar öyle kötü görünyo kiiiii bilemyom napmam gerektiğini
Ya bugün yüzüm hala geçmedi ve işyerinden sordular noldu yüzüne diye. Gerçi 1 kişi sordu ki buda onun yüzümü ne kadar dikkatli incelediğini göstermiş oldu. Şaşırdım çünkü bugün dahada azaldı kabartılar ve kırmızılık. Ama yinede dikkat çekiyomuş demekki. Bende ne diiceğimi şaşırdım alerji, güneş vs. geveledim durdum :)
Gulay aynendenizkızı senin de güzel sonuç almana çok sevindim canım...
Doktor uygulaması konusunda jayjay'e kesinlikle katılıyorum. Eminim Türkiye'deki doktorların ancak %1'i bu işlemden haberdardır. Kliniklerde bizim evde sağladığımız hijyenik ortamdan daha iyi bir ortam sağlayacaklarını düşünmüyorum. Biz ne kadar risk taşıyorsak onlar çok daha fazlasına sahip. Bu yüzden hem bilmediklerinden hem de ileriye dönük karlarını düşündüklerinden aman aman cıssss diyorlardır.
Pinkcim tekrar geçmiş olsun, tablet olarak verdiği doktorun antibiyotik sanırım. Takviye olsun diye vermiştir mikrop kapmaya karşın, az sabret zamanla düzelecektir canım
canım baska urunun yok mu?pirinc unuyla dene ıstersen banyo oncesı zeytınyagına katValla Jayjay tamda peeling maskemi (roc'un) kaybettim. Peelingsiz nemlendirici sürüyom. Bidaha arayım bakiim.
pink canım hiç merak etme tatlım bendede aynısı oldu yüzüm karardı resmen ama şimdi hepsi geçti jayajay dediği gibi nemlendir sabırlı ol hiç birşey kalmaz .... benim yüzümüde arkadaşlarım farketmişti demekki edilmiyecek gibi değildi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?