kızlar yazılanlara bi göz attım gayette mantıklı geldi cildin soyulup alttan yeni derinin çıkıyo olması filan ama yüzüme kullanmaya cesater edemem gibi :s zaten sivilce izlerimden kurtulmaya çalısıyorum bide yeni tanımaya calıstığım biri var ay o delik desik suratla bulusmaya gidemem kii :)) ama selülit için de iyiymis sanırım denemeye o sekilde baslayayım uygun bi zamanda da yüzüme uygularım. insallah güzel sonuçlar alırım sizin gibi
Kızlar bunu çatlak ıcın deneyen ve sonuc alan oldumu. Kullandıktan sonra catlaklar ıcın etkılı denen kremlerden alsak nasıl olur acaba???
Güzel hanımlar siz bunu kaç günde bir uyguluyorsunuz?.
Bir de bu zaten cildi deliyor falan minik minik kızarıyor, hafif yara oluyor peeling mi uyguluyorsunuz birde?.. Hemen üstüne yapmıyorsundur herhalde. Ertesi günü falan mı yapıyorsunuz peelingi.. Ay çok sordum ama mesela bende nivea o parçacıklı peeling var o olur mu mesela yoksa başka birşey mi uygulanıyor ?..
Ben temizleme, nemlendirici ve bir iki maskeden başka birşey bilmem deOndan çok sordum...
Birde kuşburnu çayı da kolajenı arttıyormuş.. Aktardan alceksiniz kaynar suda demleyip 1-2 fincan içcceksiniz :))
neee bir tur mu atıyorsunbilmiyorumkismileherkes farklı uyguluyor ben 1 tur atıyorum 3 gündür hergün yapıyorum ardından bakım remi falan uyguluyorum .. şimdi de diğer kızlar anlatsın:))
aydo sen kaç kere kullandın? Ve faydasını gördünmmü_? Tam olarak cildindeki değişimleri yazarmısın? Bide benm cildimde karardı? Gelinde olacam. Kara kız olmak istemyom. Geçermi? Ne dersin? Şunu anladım düğünden en az 2 hafta öncesi bu ürünü kullanmayı kesmem gerekir
kimse cevap yazmamış.. sabırsızlıktan gözüm kapalı alıyorum ürünü.. az önce siparişini verdim.. her zamanki gibi deneme yanılma yöntemiyle öğrenicem( 1.5 mm lik.. inşallah doğru üründür. kızlarr bana bir toparlayıcı krem önerin.. dermarollerdan sonra kullanmak üzere nolurr..
herkese neşe dolu günler..
ya kızlarrrr bu dermaroller ı kullanmıs sonuç almıs arkadasların bi önce- sonra fotoğrafı varsa görebilir miyimdenemek istiyorum ama tırsıyorum yahu zaten delik desik suratım sivilcelerden. ne gibi bi toparlama elde ettiniz bi görebilsem keske tam gaza gelicem o zamann
2saattir okuyorum. . siz nerden aldınız acaba paylaşır mısınız ??:kedi:
Dermaroller ürününden sonra kullanabileceğimi düşündüğüm bir ürün sipariş ettim. Bu ürün COSMECEUTICAL ANTI-WRİNKLE SERUM 40 ML. 250 ytl. İki ürün alana biri bedavaymış. Bu ürünü kullanan var mı acaba? Bi dahakine indirimli olsun diye birleşerek de alabiliirz arkadaşlar.Neden u kadar para ödeyelim ki
ya kızlarrrr bu dermaroller ı kullanmıs sonuç almıs arkadasların bi önce- sonra fotoğrafı varsa görebilir miyimdenemek istiyorum ama tırsıyorum yahu zaten delik desik suratım sivilcelerden. ne gibi bi toparlama elde ettiniz bi görebilsem keske tam gaza gelicem o zamann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?