Dermaroller- izler -lekeler-skarlar-selülitlerr babay, kolajen üretimi

Kızlar bunu çatlak ıcın deneyen ve sonuc alan oldumu. Kullandıktan sonra catlaklar ıcın etkılı denen kremlerden alsak nasıl olur acaba???

kızlar yazılanlara bi göz attım gayette mantıklı geldi cildin soyulup alttan yeni derinin çıkıyo olması filan ama yüzüme kullanmaya cesater edemem gibi :s zaten sivilce izlerimden kurtulmaya çalısıyorum bide yeni tanımaya calıstığım biri var ay o delik desik suratla bulusmaya gidemem kii :)) ama selülit için de iyiymis sanırım denemeye o sekilde baslayayım uygun bi zamanda da yüzüme uygularım. insallah güzel sonuçlar alırım sizin gibi

kızlar be şimdi dermaroller uygulaDIM. ve hemn arkasından yumarta akı sürdüm cildim acayip gerildi içine kadar işlediğini hissettim bakalım ne olcak şuan yüzüm mükemmel herzamn sürdüğüm gibi değil ta içlerde gerildi sanki.

canım ben fazla yapmıyorum. 1 kere geçiyorum dermaroller ile ardından bakım kremi sürüyorum içine işlesin. sonra ihtiyaç olursa fazlasını yaparım. biraz kızarıyo 1 saate kadar geçiyo ertesi gün belli olan bişey olmuyo bende

Güzel hanımlar siz bunu kaç günde bir uyguluyorsunuz?.

Bir de bu zaten cildi deliyor falan minik minik kızarıyor, hafif yara oluyor peeling mi uyguluyorsunuz birde?.. Hemen üstüne yapmıyorsundur herhalde. Ertesi günü falan mı yapıyorsunuz peelingi.. Ay çok sordum ama mesela bende nivea o parçacıklı peeling var o olur mu mesela yoksa başka birşey mi uygulanıyor ?..

Ben temizleme, nemlendirici ve bir iki maskeden başka birşey bilmem de Ondan çok sordum...

Birde kuşburnu çayı da kolajenı arttıyormuş.. Aktardan alceksiniz kaynar suda demleyip 1-2 fincan içcceksiniz :))

Son düzenleme:

herkes farklı uyguluyor ben 1 tur atıyorum 3 gündür hergün yapıyorum ardından bakım remi falan uyguluyorum .. şimdi de diğer kızlar anlatsın:))

herkes farklı uyguluyor ben 1 tur atıyorum 3 gündür hergün yapıyorum ardından bakım remi falan uyguluyorum .. şimdi de diğer kızlar anlatsın:))
neee bir tur mu atıyorsunbilmiyorumkismile
ama 30 geçiş deniyor, 10 kez yatay 10 kez dikey 10 kez carpı seklınde gecilecek
öyle bir ise yaramaz kı canım
bosa beklersın
her bır nokta 30 gecis olacak

Merhaba ksantofil,
dermoroller başlığını bu sabah gördüm ve yaklaşık bir buçuk saattir okumaktan başım döndü ( seni online görünce sevinçtenn havalara uçtum..nolurrrrr bana yardım ettt.. ben kollarım ve bacaklarımda toparlanma sağlamak için almak istiyorum.. Kaç mm lik dermaroller almalıyım? beraberinde toparlayıcı tavsiye ettiğin bi krem varmı?? nasıl ve ne kadar zamanda bir kullanmalıyım?? forumda öyle çok bilgi karmaşası varki içinden çıkamadım.. Cevabını sabırsızlıkla bekliyorum.. Tşkler..

kimse cevap yazmamış.. sabırsızlıktan gözüm kapalı alıyorum ürünü.. az önce siparişini verdim.. her zamanki gibi deneme yanılma yöntemiyle öğrenicem ( 1.5 mm lik.. inşallah doğru üründür. kızlarr bana bir toparlayıcı krem önerin.. dermarollerdan sonra kullanmak üzere nolurr..

herkese neşe dolu günler..

Sevgili Jay Jay Merhaba! Kadınlar kulübüne yeni katıldım ve güzellik konusunda bilgili olduğunu için size bir soru sormak istiyorum. Yeni br dermaroller aldım ve daha verimli olabilmesi için yaşıma uygun,pahalı olmayan bir krem arıyorum. Sizce dermarolleri kullandıktan sonra ne sürmeliyim.Neyi tavsiye edersiniz.Bu kök hücre solisyonlarından her yerde baktım ama drlara veriyorlarmış sadece. Yardımcı olursanız sevinirim :)

pink ben 2 kez yaptım ilkinde rollerı az geçtim sanırım 5 defa ertesi gün kızarıklık kalmamıştı...2. de ise tekrar sayısı fazla idi 30 mu ne abarttım biraz günlerce kara dolaştım ...4 hafta geçti nerdeyse cildimde birşey kalmadı tekrar geçeceğim ama sayıyı 5 tekrar yaparak uygulayacağım abartmayacağım...cildim iyi şimdilik aslında uygulamalar daha yeni tabi zamanla göreceğiz... jayjay senin kaç uygulaman oldu ilk uygulamadan beri ne kadar zaman geçti yazarmısın bize ...en uzun sen yaptım sanırım içimizde...

ya kızlarrrr bu dermaroller ı kullanmıs sonuç almıs arkadasların bi önce- sonra fotoğrafı varsa görebilir miyim denemek istiyorum ama tırsıyorum yahu zaten delik desik suratım sivilcelerden. ne gibi bi toparlama elde ettiniz bi görebilsem keske tam gaza gelicem o zamann

2saattir okuyorum. . siz nerden aldınız acaba paylaşır mısınız ??:kedi:

ben de alıcam ama yüze denemeye cesaret edebilir miyim bilmiyorum. .fisfisfis kışın uygulamaya başlasak daha iyi olcak galiba yazın üst deri atılınca güneş koruyucusu kullanılsa bile herhangi bi güneş lekesi direkt alt deride oluşur onun giderilmesi de daha zor olur diye düşünüyorum.. bide ben daha 22 yaşındayım . . bi sakıncası olur mu? yüzümde benler var ayrıca et beni şeklinde değil deri içindeler. birisi daha benleri olduğundan bahsetmişti ilk sayfalarda. . aldırmasını söylenmişti başka bi arkadaşta.. benler aktif olabiliyor zaman zaman renkleri değişebiliyor yada büyüyüp küçülebiliyor .dr kontrolündeyim adırılması sakıncalı diye biliyorum kanserli hücreler gibi tekrarlayabiliyormuş. .

Dermaroller ürününden sonra kullanabileceğimi düşündüğüm bir ürün sipariş ettim. Bu ürün COSMECEUTICAL ANTI-WRİNKLE SERUM 40 ML. 250 ytl. İki ürün alana biri bedavaymış. Bu ürünü kullanan var mı acaba? Bi dahakine indirimli olsun diye birleşerek de alabiliirz arkadaşlar.Neden u kadar para ödeyelim ki

Jayjay yüzünün dolgunlaştığını hissediyormusun? Bence bi dolgunluk vermesi lazm. Çünkü kolajen çoğalıyo.Aramızda en uzun yapanda sensin. Gerçi faydası 1 sene sonra ortaya çıkıyomuş

2saattir okuyorum. . siz nerden aldınız acaba paylaşır mısınız ??:kedi:

Merhaba Kymtd,
ben ürünün yurt dışındaki sitesinden araştırdım öncelikle.. çok uçuk fiyatlar vardı.. ortalama 250-300 liraya geliyor kargoyla beraber.. Muhtemelen orjinali değildir ama gg de buldum dermarollerı.. gg den sipariş ettim ben.. 65 liraydı fiyatı.. Ama aklınızda bulunsun dermaroller diye arattığınız zaman ürün çıkmıyor. "Derma roller" şeklinde ayrı yazdığınızda her ebatta çıkıyor karşınıza.. Eğer yinede bulamazsanız link veririm. Gerçi yasakmı bilmiyorum ama :))
Bu kez gerçekten umutluyum.. 1.5 luk aldım ben ama yüz için değil.. Vücudumu sıkılaştırmak istiyorum Yorumlar genel anlamda çok olumlu.. Umarım yanılmayız hiç birimiz. Sevgiler.. kaydirigubbakcemile3

Kezi bu bahsettiğin serum sıkılaştırıcı bişey mi? Çok pahalıymış ya
Ah şu güzelleşme derdi kadınların.. Erkekler hiç böyle uğraşıyormuuuu sabah kalkıp ellerini yüzlerini yıkayıp çıkıyorlar sokağaaa.. Çocuk doğur.. Hizmet et.. Her ay adet ol.. Ağdaydı Selülitti.. Bu nasıl iş anlamadım kötükedihüso

canım korkucak birşey yok ben resim yükleyeyim sana
derma roller uygulaması sonrası boynum
hemen sonra cekilmis bir resim bu , kan filan yok yani silinmeden cekildı
kan filan akmıyor kızarıyor sadece
sonrasında da deri kuruyup doku iyileştigi icin kasıntı oluyor
sık sık nemlendirici, nem maskesi ve pütürlü kremler var ya peeling, scrub
exfoliant diye gecer onlarla ölü deriyi arındırın 3. günden itibaren
Imageshack - rolboyun.png

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…