Dermaroller- izler -lekeler-skarlar-selülitlerr babay, kolajen üretimi

Jayjay yüzünün dolgunlaştığını hissediyormusun? Bence bi dolgunluk vermesi lazm. Çünkü kolajen çoğalıyo.Aramızda en uzun yapanda sensin. Gerçi faydası 1 sene sonra ortaya çıkıyomuş

canım sanki 8. uygulamanda bir canlılık farkettim daha once olmayan
bir de birsey daha var, mesela eskiden her yenı gun yuzumde biraz daha kotu bir durum gorurdum
yanı ah surası da boyle olmus burası da boyle olmus derdim
su an oyle bır tablo gormuyorum evet 9 -12 ay sonra ortaya cıkıyormus ılk sonuclar
ama ben ne urun alırsam alayım derma rollerden vazgecmem su an hıcbır leke
kalmadı yuzumde
bir de kolajen olarak artıs hıssedıyorum
hani bebeklerin yüzü böyle nası desem, taze olur ya et dokusu
oyle olmaya basladı
yaslandıkca kolajen liflerimiz kırıldıgı dokular sertleşip kartlaşır
ona karsı da cok iyi bir cözüm bence dermaroller

o yuzden sen uygulamana devam et derim
gelecek defa kollarıma surucem sıkılassın dıye

Aydo 5 gecis olmaz 30 olucak kusura bakmayın kızlar kaydirigubbakcemile3
5 yaparsanız kendınızı kandırır bosa zaman kaybedersiniz
sıkın biraz disinizi
kararsın nasıl olsa geciyor
kararmamıssa zaten ıse yaramamıs demektır
canım benım 10 ya da 11 kez oldu
valla ben ıyım aydo, bence cok güzel birsey derma roller
ömür boyu kullanmayı düşünüyorum
lekeler tamamen gitti, artık vucuda yonelıcem kollarımın ust kısmına yapıcam
goguslerıme yapıcam karnıma yapıcam gercı catlak vs yok ama
bence ınsan hamıle kalmadan once 3-4 kez yapsa karnı catlamaz bebek dogursa bıle

kezi benim solusyonlarım romanyadan gelmıstı bırı getırdı daha dogrusu
burda da var ama cok pahalı ısteyenler bırlessın beraber alalım
1 ampul alırım ben

kızlar sizin bu geçiş dediğiniz şeyi anlamadım
aynı yerin üstünden yıldız yaparak 5 defa ya da 30 defa geçmekten mi söz ediosunuz
yanı 5 kere yıldız yapmak gibi mi ohaoldumsmile

aslında ben bir yukarı aşağı yapıyorum onu 1 diye sayıyorum ...aynı bilgeden 10 kere geçiş yapmış oluyorum...ama son yaptığımda zaten 2 uygulama yaptım jayjay dediği gibi 30 kere gidip geldim ...tabi bu sayıya göre 60 kez geçmiş oluyorum buda çok fazla ....neyse ortayı bulurum ...bu akşam yapacağım ...3. denemem olacak...jayjay sen nerde yaşıyorsun

Jayjay cildinin dolgunlaştığını hissetinmi? Ya benm cildimin dolgunlaşmaya ihtiyacı var. Beni yaşlı gösteren cildimde dolgunluğun olmaması

çok teşekkür ederim kaydirigubbakcemile5

kızlar selam..
dermarollerdan sonra kullandığınız sıkılaştırıcı ürünlerin isimlerini ve memnun olup olmadınızı paylaşırmısınız.. Mesela nivea q10 kullansam dermarollerdan hemen sonra nasıl olur?

Ohh ohh 2 gündür giremedim foruma, dermarollerdan memnun kalanlar artmış çok memnun oldumkaydirigubbakcemile5

Aklımda kalan bikaç soruyu cevaplıyayım.
-Geçiş sayısının 15-20 olması gerekiyor. Bir + çizeceksiniz, bir de x. Yani bu dört yöne doğru 5'er kez geçseniz sayıyı 20'ye tamamlamış oluyorsunuz.

-Dolgunluk olayını ben daha çok sayıda yapmasam da hissediyorum. 20'li yaşlarımın sonundayım ama demek ki bu yaşlarda bile biz çok farketmesek de deformasyon olabiliyormuş ki şu an cildimin çok daha formda olduğunu görebiliyorum.

-Sivilce izi için soran bi arkadaş vardı, benim de hem iz hem bikaç aktif olan vardı. Bazı yerlerde aktifken yapılmaması lazım diyordu ama ben risk alıp yaptım. Sonuç; o ilaca rağmen geçmeyen sivilceler neredeyse tamamen iyileşmek üzere:1hug:

-Vücut sıkılaştırmak için de işe yarıyor jayjaycim. Ben üst kol bölgeme yapmıştım bacaklarıma uygularken. Hani şu kolun iç tarafı var ya o bölge. Yani orası bile farketti biraz, sen de iyi düşünmüşsün bir sonraki hedef olarakkaydirigubbakcemile3

-Krem bence de gerekli. Önemli olan destek bi tedavi gibi uygulamak gerek. Zaten bu tedavi genel anlamda cilde iyi geldiğinden, herzamanki kreminiz bile daha iyi geliyor yüzünüze

Gülaycım senin adına sevndm ben bu dermarollere önceden başlamadığıma pişman oldum. Düğünüme kadar 4-5 tane daha yapabilirim. Ama daha fazla yapamam. Umarım ozamana kadar çok dolgunlaşır yüzüm. Yaa benm sorunum cilt kızarıyo kararıyo. Ve insanlar soruyo noldu yüzüne diye. Bi cvp da veremiyosun. Off nolcak halimiz? Kapatıcı, fondoten sürsen o da çok zararlı ve o zarar cildimizin en iç tabakasına kadar ulaşıyo. Fayda görelim derken iyice zarar görüyoruz. Gülay sen kaç kere kullandın bu aleti?

Pinkcim benim 2 oldu ama bu haftasonu 3 olacak. Ben de şu kararma işini anlamış değilim, benim hiç kararmadı da sadece kızarıyor... Acaba iğne boyuyla mı alakalı, yanlış hatırlamıyorsam senle jayjay 1,5 mm kullanıyordunuz ben 1 mm kullanıyorum çok ilginç yaa bu cildimizin tepkileri... Ha ben bi de face roller kullanıyorum, o da olumlu etki ediyor pinkcim haberin olsunkaydirigubbakcemile5

Tabiki birleşelim Jay Jay. Alacağın zaman mesaj at bende katılayım. Ya birde ben geçişleri sadece bir yöne yapıyorum. Her bölgede 8 geçiş yapıyorum. x i denedim ama bazı yerlere dokunmamış oluyorum.Bu yüzden her bölgeye 8 geçiş. Hatamı yapıyorum acaba.Ya nasıl olacağını anlamadım gitti.Şunun videosu falan yokmu kızlaaaar yaaa

neee bir tur mu atıyorsunbilmiyorumkismile
ama 30 geçiş deniyor, 10 kez yatay 10 kez dikey 10 kez carpı seklınde gecilecek
öyle bir ise yaramaz kı canım
bosa beklersın
her bır nokta 30 gecis olacak

ama canım sitede okudum sabah akşam uygulayabiliyoum 1 tur atınca ama haftasonları sizin dediğiniz gibi yaparım bakalım ne olcak ama bir tur da bile çok fark hissettim annem bile senin yüzün dolgunlatı çok bişey mi yaptırdın diyor:)))

aa denizkızı senin dermaroller ne çabuk geldide uygulamaya koyuldun :)
Canlarım yabancı sitede okudum 1 veya 1.5mm ile haftasonları yapıyolar ama 0.5 ve daha altınıda almışlar onuda gün aşırı yapıyolarmış. Yani ikisinide yapıyo bazıları. Haftaiçi kısa iğneyle gün aşırı yada hergün yapıyolar haftasonu (2-3 haftada) büyük iğneyle yapıyolar
gülay ben 1 mm kullanyom ve gözaltımdaki çukur sanki hafifledi. Bidaha geçtiğim zaman kesin sonucu söyleyebilirim. Şuan bişey demek istemyom. Dahada etkisini göreyim hele ondan sonra şekerler

Burdan 0.5 mm kullananlara bi sorum var: Kullandığınız zaman cildiniz kızarıyo mu_? Ve emla kullanmak zorunda kalıyomusunuz?
Eğer kızarmıyosa haftaiçi kullanmak için harika...Hafta içi bunu kullanırız. 2 haftada da diğerini uygularız.

kızlarr az önce forumda faceroller diye bi ürünün reklamını gördüm bu bahsettiğiniz alete benziyo ikiside aynı alet mi yoksa farklı mı bilen var mı ??

ya kızlar bende 1.mm lik dermaroller vardı onla geçen hafta gözaltıma denedim ama fazla bastırmadım. gözaltımdaki mimik krışıklıkları gitti. zaten kırışık yoktu ama. böyle gülerken falan çıkıyordu kalmadı. birkaç defa daha kullanırsam gözaltıma çok gergin olur sanırımhihoyyythihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…