Jayjay yüzünün dolgunlaştığını hissediyormusun? Bence bi dolgunluk vermesi lazm. Çünkü kolajen çoğalıyo.Aramızda en uzun yapanda sensin. Gerçi faydası 1 sene sonra ortaya çıkıyomuş
pink ben 2 kez yaptım ilkinde rollerı az geçtim sanırım 5 defa ertesi gün kızarıklık kalmamıştı...2. de ise tekrar sayısı fazla idi 30 mu ne abarttım biraz günlerce kara dolaştım ...4 hafta geçti nerdeyse cildimde birşey kalmadı tekrar geçeceğim ama sayıyı 5 tekrar yaparak uygulayacağım abartmayacağım...cildim iyi şimdilik aslında uygulamalar daha yeni tabi zamanla göreceğiz... jayjay senin kaç uygulaman oldu ilk uygulamadan beri ne kadar zaman geçti yazarmısın bize ...en uzun sen yaptım sanırım içimizde...
Merhaba Kymtd,
ben ürünün yurt dışındaki sitesinden araştırdım öncelikle.. çok uçuk fiyatlar vardı.. ortalama 250-300 liraya geliyor kargoyla beraber.. Muhtemelen orjinali değildir ama gg de buldum dermarollerı.. gg den sipariş ettim ben.. 65 liraydı fiyatı.. Ama aklınızda bulunsun dermaroller diye arattığınız zaman ürün çıkmıyor. "Derma roller" şeklinde ayrı yazdığınızda her ebatta çıkıyor karşınıza.. Eğer yinede bulamazsanız link veririm. Gerçi yasakmı bilmiyorum ama :))
Bu kez gerçekten umutluyum.. 1.5 luk aldım ben ama yüz için değil.. Vücudumu sıkılaştırmak istiyorumYorumlar genel anlamda çok olumlu.. Umarım yanılmayız hiç birimiz. Sevgiler.. kaydirigubbakcemile3
çok teşekkür ederim kaydirigubbakcemile5
Gülaycım senin adına sevndm ben bu dermarollere önceden başlamadığıma pişman oldum. Düğünüme kadar 4-5 tane daha yapabilirim. Ama daha fazla yapamam. Umarım ozamana kadar çok dolgunlaşır yüzüm. Yaa benm sorunum cilt kızarıyo kararıyo. Ve insanlar soruyo noldu yüzüne diye. Bi cvp da veremiyosun. Off nolcak halimiz? Kapatıcı, fondoten sürsen o da çok zararlı ve o zarar cildimizin en iç tabakasına kadar ulaşıyo. Fayda görelim derken iyice zarar görüyoruz. Gülay sen kaç kere kullandın bu aleti?
neee bir tur mu atıyorsunbilmiyorumkismile
ama 30 geçiş deniyor, 10 kez yatay 10 kez dikey 10 kez carpı seklınde gecilecek
öyle bir ise yaramaz kı canım
bosa beklersın
her bır nokta 30 gecis olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?