Dermaroller- izler -lekeler-skarlar-selülitlerr babay, kolajen üretimi

ya kızlar bilmiyorum ki bugun de ablam dedi ki senin cildin iyice düzeldi rengi filan tamamen
beyazlaştı yani
fakat gözümün altında torba var eskiden yoktu
torba gibi de degil 3 mm eninde bir cıkıntı oluyor gülerlek
ben cocukken oyle bırsey cıkmıyordu
göz altı icin olandan da alıcam hala oturuyorum ama acaba kızarıyor mu
bir arkadas yapmıstı ya gözaltına
o nerde acaba?
kaşıma yaptım biraz noktacıklar olustu
göz altı ürünü de aynı mı yapıyor acaba?resmime baktınız mı kızlar?resim ekledim size

gülay evet canım ben 1.5 la yapıyorum önce de daha ufak boyunu kullandım
canım sen de mı 1 kez gecıyorsun
az gecınce deri bölünemedigi icin kararma olmaz
benimki kırmızı bordaya calar bir ton oluyor

canım valla olmaz
ben nette bır yerde gormustum bır resım 30 gecıs dıyordu
cok cok emınım
zaten oyle olmasa 8 kezle 5 kezle ancak 100 mıkro kanal acılır
ama bıze 2000 cıvarı kanal lazım
boynumun resmını gordun mu ıste oyle olucak

ya benım ekledıgım imageshack linkini kim sildi?
site o formattakı resmı kabul etmedıgı ıcın lınke yuklemıstım
sılmısler
askolsun mod arkadaslar ya...

jayjay benim sorunum açık gözenek vede akneden kalma çukurlar sendede böyle bir sorun varmıydı eğer varsa dermarolerın uygulamasından sonra nasıl bir düzelme oldu .uygulamadan sonra kullandığın ürünü(vitamin kürü ) markasıyla yazarmısın? bu zamana kadar kaç uygulamayı kaçlık dermarolerle yaptın?

dermarol kullanan arkadaşlar içinizde akneden kalma çukurları ve açık gözenekleri olupta dermarollerın uygulamasından sonra düzelen varmı? sitesindeki önceki sonraki resimlerde sonuçlar süper.tabi fotoshop yoksa:)

canım bene oyle açık gözenek yoktu şahsen
ancak gözeneklerin ciltteki hyaluronic acid ve elastinin açılması sonucu
oldugunu bır yerde okumustum- tabı bır de duzensız yag salgısı nedenıyle

mesela şöyle düsünün, delikli bir örtü yani üst derimiz
altta ona yumusaklık dolgunluk veren jelimsi bir tabaka yanı hya acid ve elastin doku
kolajen lifleri bulunuyor
eger bu tabakada bir eksiklik varsa, yanı onu destekleyen ve dolgunlukla geren
jelimsi tabaka azsa, o zaman gozenekler daha da acılıyor
cocukların gozeneklerı acık degıldır
farkedemeyız bıle
cunku kolajen tabakaları derıyı destekler ve gerer, böylece gözenekler
görünmez bir halde olur
eskiden siz de cildinizde bu kadar gözenek farketmiyordunuz degil mi
daha gencken
iste yasla birlikte bunlar artıyor, bence roller herkese lazım bir üründür
biraz sabır gerektiriyor, ben 10-11 uygulama yaptım, bayagı oldu
sonuclar 9 aydan 1 yıla kadar bır zaman dılımıne yayılıyormus
lekelerım gıttı daha canlı ve parlak bır goruntum var su anda
ve devam da edicem yanı bu bır bakımdır hıcbır sorunumuz olmasa bıle
yaşımız sürekli ilerliyor
dokuları uyarmak lazım

blind saw photo shop oldugunu sanmıyorum bazı amator kullanıcılar da
bloglarına fılan eklemıs yanı fırmaların dısında sıteler bunlar

Jay Jay ben birşeyi anlamadım. Kıtım galiba. Şu çarpı işareti örneğin bir yanak bölgesine sadece bir defamı yapılıyor 30 geçiş olarak. Yoksa örneğin yanak bölgesine bir çok kere mi?Yani 30x bi çok defamı. Bu açıklarsanız çok sevinirim

blind saw photo shop oldugunu sanmıyorum bazı amator kullanıcılar da
bloglarına fılan eklemıs yanı fırmaların dısında sıteler bunlar

jay jay amatör kullanıcılar demişsin linki yada siteyi yazabilirmisin. ben genelde dermarollerin sitesinde gördüm hep iyi sonuçlu öncesi sonrası fotoları. benim özel msj hakkım yok istersen özeldende gönderebilirsin linki .

Biraz önce 1 mm ile 3. seansımı yaptım ama bu sefer bir farkla; emla krem kullandım çünkü daha fazla bastırarak kullanmak istiyordum. Normalde geçişleri 20 kez yapıyordum, bu sefer hem iğnelerin cilde daha iyi nüfuz etmesi için daha agresif kullandım hem de 25-30 kez geçiş yaptımsempatiksalakcinni Tabi herzamankinden daha çok pembeleşti ama acı bakımından kayda değer birşey hissetmedim, şu an pembe bir şekilde oturuyorum

Ben de alıcam inşallah. Bekliyorum ürünün gelmesini :)

Pembelik ne kadar sürüyor gulayb, yarına kadar geçiyor mu malum iş :)

Ben kurabiye9'a mesaj attım çatlaklar konusunda yazdımdı. 0.5mm haftada bir 1.5mmliği 3 haftada bir yapılmasını öneriyorum birde 1.5mmliği göz altına yapmayın yazmışSen nasıl yapıyorsun...

Blind saw ben de bir sitede görmüştüm blog sitesi. Hatun 41 yaşındaymış,dermaroller kullanıyormuş görsen cildi 25 yaşındaki gibi taptaze. Makyaj da olsa 41 yaşında olduğu belli olur ama yok bu hatun 25lik gibi :))

Son düzenleme:
arkadaşlar içinizde acne izleri için uygulayan yokmu ? dermarol uygulaması yapanlar sonuçlar her işlem gib ilk yapıldığında iyi. sonrasında geri dönüş oluyormu? mesela gözenekler tekrardan açılıyormu? veya lekelenmeler tekrardan oluşuyormu?

Pembelik 1-2 saatte geçiyor hele sabaha kadar hiçbirşey kalmıyorzemuszemus O uygulama süreleri şöyle canım (yalnız bunlar minimum süreler, daha uzun süre beklenebilirse cilt kendini daha iyi toparlayabiliyormuş):
0.25 mm - günaşırı
0.5 mm - haftada 1
1 mm - üç haftada 1
1,5 mm - beş haftada 1

Bu süreler yurtdışındaki ebay satıcılarının önerdiği süreler, daha uzun veya kısa diyen başka siteler de mevcut ama ben en çok bunlara rastlıyorum. Benim 1 mm.yi ben artık minimum ayda 1 yapıyorum.

Göz olayını da şöyle okudum. Göz derisi ince olduğundan gözaltına ve kaşın altındaki bölgeye en fazla 0.5 mm yapılmalıymışa.s.

Canım sen sormuşsun diye bikaç msj önce yazmıştım, ben esas akne izlerim ve gözeneklerim için uyguluyorum. Cildim yağlı ve hiç kırışıklığım yok çünkü. Akne izleri maalesef en zorlu izlerdenmiş o yüzden ya 1 mm kullanmalısın ya da 1.5 mm. Yani seans aralığın yaklaşık 1-1.5 ay olacak. Benim bu 3. uygulamam. Fakat şöyle bir durum oldu, ilk seanstan sonra kendimi tutamayıp 10 gün sonra tekrarladımkaydirigubbakcemile3 çünkü sivilcelerin yeniden alevleneceğini sandım. Birkaç tane aktif sivilce vardı, bazı yerlerde aktifken yapılmamalı diyordu. Halbuki inanır mısın o aktif sivilcilerde bile çok iyi derecede düzelme oluştu. Gözenekler de küçüldü, sanırım buna bağlı olarak cildin yağ salgılaaması da daha düşük. Ben pek geriye dönüş görmedim, bu ise gerçekten çok iyi birşey. Bugün 1 ay sonra 3. uygulamamı yaptım, inş aylık olarak düzelene dek devam etmek istiyorum:1hug:

arkıadaslar cıldınızın durumuna bakın
uygulama sonrası rengı duzelıp deriler peelingle atıldıktan sonra kendınızı hazır hıssedınce
yıne uygulayın
bence ara vermeyın
gulay canım ıyı etmıssın 30 gecıs yapmakla
bosversene buruşsak kırıssak daha mı ıyı?
zaten asıl uygulaması 30 gecıs, bugun gozumun altına sokmaya calıstım emla surmustum
ama bu yuz ıcın olan uygun degıl zaten 1.5 ıle yapmaya calıstım ıgneler buyuk sayılır
az daha gozume sokucaktım
gözaltını su an ıcın es gectım
boynu unutmayın kızlar boyun cok cok onemlı
yuze yapmadıgımız zamanlarda bıle boyna yapmalıyız

ya benım ekledıgım derma roller uygulanmış boyun resmini kim sildi allahaskına bırı yanıt versin

ya benım ekledıgım derma roller uygulanmış boyun resmini kim sildi allahaskına bırı yanıt versin

Daha önce de yazmışsın fotonu çok merak ettim. Niye sildiler ki, ne var yani bunda...

Fikir olacaktı bizim için.... ıstersen profiline ekle arkadaş listendekiler görebilecek şekilde....

Dermarollerım gelsin her tarafıma yapıcam valla, Dezenfekte edip edip yapıcam her yerime

Kendi resmi sitesinde nasıl olacak,nasıl yapılacak yazıyor tek tek.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…