gülay evet canım ben 1.5 la yapıyorum önce de daha ufak boyunu kullandımPinkcim benim 2 oldu ama bu haftasonu 3 olacak. Ben de şu kararma işini anlamış değilim, benim hiç kararmadı da sadece kızarıyor... Acaba iğne boyuyla mı alakalı, yanlış hatırlamıyorsam senle jayjay 1,5 mm kullanıyordunuz ben 1 mm kullanıyorum çok ilginç yaa bu cildimizin tepkileri... Ha ben bi de face roller kullanıyorum, o da olumlu etki ediyor pinkcim haberin olsunkaydirigubbakcemile5
Tabiki birleşelim Jay Jay. Alacağın zaman mesaj at bende katılayım. Ya birde ben geçişleri sadece bir yöne yapıyorum. Her bölgede 8 geçiş yapıyorum. x i denedim ama bazı yerlere dokunmamış oluyorum.Bu yüzden her bölgeye 8 geçiş. Hatamı yapıyorum acaba.Ya nasıl olacağını anlamadım gitti.Şunun videosu falan yokmu kızlaaaar yaaa
ya kızlar bilmiyorum ki bugun de ablam dedi ki senin cildin iyice düzeldi rengi filan tamamen
beyazlaştı yani
fakat gözümün altında torba var eskiden yoktu
torba gibi de degil 3 mm eninde bir cıkıntı oluyor gülerlek
ben cocukken oyle bırsey cıkmıyordu
göz altı icin olandan da alıcam hala oturuyorum ama acaba kızarıyor mu
bir arkadas yapmıstı ya gözaltına
o nerde acaba?
kaşıma yaptım biraz noktacıklar olustu
göz altı ürünü de aynı mı yapıyor acaba?resmime baktınız mı kızlar?resim ekledim size
jayjay benim sorunum açık gözenek vede akneden kalma çukurlar sendede böyle bir sorun varmıydı eğer varsa dermarolerın uygulamasından sonra nasıl bir düzelme oldu .uygulamadan sonra kullandığın ürünü(vitamin kürü ) markasıyla yazarmısın? bu zamana kadar kaç uygulamayı kaçlık dermarolerle yaptın?
blind saw photo shop oldugunu sanmıyorum bazı amator kullanıcılar da
bloglarına fılan eklemıs yanı fırmaların dısında sıteler bunlar
Ben de alıcam inşallah. Bekliyorum ürünün gelmesini :)
Pembelik ne kadar sürüyor gulayb, yarına kadar geçiyor mu malum iş :)
Ben kurabiye9'a mesaj attım çatlaklar konusunda yazdımdı. 0.5mm haftada bir 1.5mmliği 3 haftada bir yapılmasını öneriyorum birde 1.5mmliği göz altına yapmayın yazmışSen nasıl yapıyorsun...
Blind saw ben de bir sitede görmüştüm blog sitesi. Hatun 41 yaşındaymış,dermaroller kullanıyormuş görsen cildi 25 yaşındaki gibi taptaze. Makyaj da olsa 41 yaşında olduğu belli olur ama yok bu hatun 25lik gibi :))
arkadaşlar içinizde acne izleri için uygulayan yokmu ? dermarol uygulaması yapanlar sonuçlar her işlem gib ilk yapıldığında iyi. sonrasında geri dönüş oluyormu? mesela gözenekler tekrardan açılıyormu? veya lekelenmeler tekrardan oluşuyormu?
ya benım ekledıgım derma roller uygulanmış boyun resmini kim sildi allahaskına bırı yanıt versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?