Daha önce de yazmışsın fotonu çok merak ettim. Niye sildiler ki, ne var yani bunda...
Fikir olacaktı bizim için.... İstersen profiline ekle arkadaş listendekiler görebilecek şekilde....
Dermarollerım gelsin her tarafıma yapıcam valla, Dezenfekte edip edip yapıcam her yerime
Kendi resmi sitesinde nasıl olacak,nasıl yapılacak yazıyor tek tek.
ya kızlar bilmiyorum ki bugun de ablam dedi ki senin cildin iyice düzeldi rengi filan tamamen
beyazlaştı yani
fakat gözümün altında torba var eskiden yoktu
torba gibi de degil 3 mm eninde bir cıkıntı oluyor gülerlek
ben cocukken oyle bırsey cıkmıyordu
göz altı icin olandan da alıcam hala oturuyorum ama acaba kızarıyor mu
bir arkadas yapmıstı ya gözaltına
o nerde acaba?
kaşıma yaptım biraz noktacıklar olustu
göz altı ürünü de aynı mı yapıyor acaba?resmime baktınız mı kızlar?resim ekledim size
slm kızlar bu Nuskin dediğiniz şey ne ne işe yarıyor çatlak selülite iyi gliyormu dermarollerin etkisinimi arttırıyor?:ecrin_bebek:
Ben ilk başta ona göz koymuştum ama fiyatı :1shok:
650den başlıyor gittigidiyor'da, makinesi olmadan sadece kremlerle o da işe yaramaz..
Bu daha ucuz 50 lira :ecrin_bebek:
Cnm aynısı bende de oldu. Yanii o gözaltı torbasına benzer şey bende de oluştu ama benimkisi çukur yerde oluştu. Ve o yüzden memnundum. Ama geçti. Keşke tamamen orası dolsaydı kaydirigubbakcemile
Şuan gözaltımda hala çukurluk var ve o şişlikler gitti. Ama önceden daha fazlaydı. Yine var. Kimseyi burda gözaltı çukurlarını yok ediyor die yönlendirmek istemem çünkü henüz emin değilim. Daha tam geçmedii
Jayjay ben 3 kere yaptım. İlk 2sinde bişy olmadı. 3.sünde bayağı kızarık durdum. Gözaltına yaptım ama oluklarımın bittiği yer varya oraya yaptım. Yani tam gözaltına yapmadım ama orasıda gözaltı sayılır çünkü hassas bölge. Benm gözaltı kızardı ve şişti. Bi kaç gün şiş durdu. Biraz gözatlı torbasını andırıyodu ilk başta. Ama çok rahatsız olmadım çünkü çukurluğun görüntüsüde çok kötüydü. 1 hafta şiş ve kızarık kaldı sonra geçti. Gözaltı ve elmacık kemiğindeki kızarık daha geç gidiyor. Senin gözaltı torbası yok olmadı mı? O torbaların oluşma nedeni dermarollerdir bence. Yeni yaptıysan geçer. Merak etme.
slm gulayb srunumuz aynıymış. sen evdemi uyguluyorsun dermarolleri? uyguladıktan sonra scar ve gözeneklern kapanması için kullandığın ürün (vitamin komplexi) nedir? 3 seans sonunda gözle görülür farklar varmı? sitesinde gördüğüm resimler süper cidden o derece düzelme sağlıyormu ? ben öncedenkimyasal peeling yaptırıdmm ilk 1 ay sonuç memnun ediciydi berrak bir cilt sıkılaşmış gözenekler cilt tonun daha dengeli. ama 1ay sonunda herşey sil baştan oluyor cilt gitgide kendi rengine dönmeye başlıyor gözenekler açılmaya başlıyor. çektiğin sıkıntıya değmiyor. dermarol kullanımından sonrada böyle olacaksa diye enişeleniyorum(( umarım istediğimiz sonucu elde ederiz. ayrıca verdiğin bilgiler için tşkler. :))))) son olarak yüzüne kaçlık dermarol uyguluyorsun.?
gulayb gözeneklerim küçüldü dedin .acne çukurlarındada düzelme oldumu? dermarollerin her uygulamasında farklı uzunlukmu kullandınn.bende yapmayı düşünüyorumm.
denizkızı ciddi ciddi her gece mi yapıyorsun sen? :1shok: Kaç mm seninki? ya 0.5 mm'nin üzerindeyse her gün yapılmaz. Ben de küçük mm'liklerden alıp her 2 güne yapmayı düşünüyorum. Onu alırsam gözaltınada uygulayabilirim herhalde. Gözaltı için bi tane daha almama gerek kalmaz. 0.5 kullananlar emlasız kullanabiliyormusunuz? Ve 0.5 mm'nin aşağısında kullanan var mı kızlar?? Ben ya 0.5 yada 0.2 alcam her gün kullanabilmek için..
denizkızı ciddi ciddi her gece mi yapıyorsun sen? :1shok: Kaç mm seninki? ya 0.5 mm'nin üzerindeyse her gün yapılmaz. Ben de küçük mm'liklerden alıp her 2 güne yapmayı düşünüyorum. Onu alırsam gözaltınada uygulayabilirim herhalde. Gözaltı için bi tane daha almama gerek kalmaz. 0.5 kullananlar emlasız kullanabiliyormusunuz? Ve 0.5 mm'nin aşağısında kullanan var mı kızlar?? Ben ya 0.5 yada 0.2 alcam her gün kullanabilmek için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?