Dermaroller- izler -lekeler-skarlar-selülitlerr babay, kolajen üretimi

slm kızlar bu Nuskin dediğiniz şey ne ne işe yarıyor çatlak selülite iyi gliyormu dermarollerin etkisinimi arttırıyor?:ecrin_bebek:

Canım sen sormuşsun diye bikaç msj önce yazmıştım, ben esas akne izlerim ve gözeneklerim için uyguluyorum. Cildim yağlı ve hiç kırışıklığım yok çünkü. Akne izleri maalesef en zorlu izlerdenmiş o yüzden ya 1 mm kullanmalısın ya da 1.5 mm. Yani seans aralığın yaklaşık 1-1.5 ay olacak. Benim bu 3. uygulamam. Fakat şöyle bir durum oldu, ilk seanstan sonra kendimi tutamayıp 10 gün sonra tekrarladım çünkü sivilcelerin yeniden alevleneceğini sandım. Birkaç tane aktif sivilce vardı, bazı yerlerde aktifken yapılmamalı diyordu. Halbuki inanır mısın o aktif sivilcilerde bile çok iyi derecede düzelme oluştu. Gözenekler de küçüldü, sanırım buna bağlı olarak cildin yağ salgılaaması da daha düşük. Ben pek geriye dönüş görmedim, bu ise gerçekten çok iyi birşey. Bugün 1 ay sonra 3. uygulamamı yaptım, inş aylık olarak düzelene dek devam etmek istiyorum

slm gulayb srunumuz aynıymış. sen evdemi uyguluyorsun dermarolleri? uyguladıktan sonra scar ve gözeneklern kapanması için kullandığın ürün (vitamin komplexi) nedir? 3 seans sonunda gözle görülür farklar varmı? sitesinde gördüğüm resimler süper cidden o derece düzelme sağlıyormu ? ben öncedenkimyasal peeling yaptırıdmm ilk 1 ay sonuç memnun ediciydi berrak bir cilt sıkılaşmış gözenekler cilt tonun daha dengeli. ama 1ay sonunda herşey sil baştan oluyor cilt gitgide kendi rengine dönmeye başlıyor gözenekler açılmaya başlıyor. çektiğin sıkıntıya değmiyor. dermarol kullanımından sonrada böyle olacaksa diye enişeleniyorum(( umarım istediğimiz sonucu elde ederiz. ayrıca verdiğin bilgiler için tşkler. :))))) son olarak yüzüne kaçlık dermarol uyguluyorsun.?

canım sılmemısler kendım bulamadım dıye ortalıgı ayaga kaldırdım hehehbilmiyorumkismile
bırkac sayfa otede var benım boynumun resmı roller uygulaması sonrası cektım
kan fılan cıkmıyor yanı gormelerı ıcın hıc bılmeyen arkadasların

gulayb gözeneklerim küçüldü dedin .acne çukurlarındada düzelme oldumu? dermarollerin her uygulamasında farklı uzunlukmu kullandınn.bende yapmayı düşünüyorumm.

Cnm aynısı bende de oldu. Yanii o gözaltı torbasına benzer şey bende de oluştu ama benimkisi çukur yerde oluştu. Ve o yüzden memnundum. Ama geçti. Keşke tamamen orası dolsaydı kaydirigubbakcemile
Şuan gözaltımda hala çukurluk var ve o şişlikler gitti. Ama önceden daha fazlaydı. Yine var. Kimseyi burda gözaltı çukurlarını yok ediyor die yönlendirmek istemem çünkü henüz emin değilim. Daha tam geçmedii

Jayjaycim gördüm fotonu. Ağda yaptığımız zamanki gibi o kadar kızarmış ki o kadar bile değildir bünyeye göre......Fazla da sürmüyormuş zaten kızarıklığı..
Canım ürünü satan kadın 1.5mmliği göz altına tavsiye etmiyorum demişti bana, d.rollerın sitesinde de yazıyor 0.2 en fazla 05 mmlik uygulanabilir...Ayrıca göz altı için olanı daha küçüktür... Birde 30 geçiş çok değil mi kız :) Tamam önce bir artı yapıyoruz sonra çaprazlama yapıyoruz 30 çok geldi... Oluru öyle galiba...

Son sorum :)) Kreminizi hemen mi sürüyorsunuz kızarıklık geçsin mi bekliyorsunuz? Yakar gibi geliyor bana ama gerçi kızarıklık geçse bu sefer delikler kapanabilir krem içlere işlemez değil mi ? Çok merak ettim daha 2 belki 2.5 hafta bekliycem ben...Benim yanaklarım çok fena çöktü yaa, eridi resmen yüzüm sarktı, yüz yogası yaptım bir ay düzenli yok (ki hatun 1-2 haftada toparlanır diyor) toparlayamadım inşallah d.rollerdan sonra yanaklarda yukarıya doğru bir kalkış olur :)) Yanaklarım dolar inşallah kızlar yaaa...

Blind saw nacizhane düşüncem sadece bu ürün için değil komple bakımımızı artık elimiz ayaımız tuttukça hergün yapacağaız. Çünkü 25 yaşından sonra ciltte yıkım başlıyor. Kremlerle birlikte derma roller da artık bizim bir parçamız, rutinimiz olacak :)) Allah'tan bu hergün değil, ayda bir :))

Son düzenleme:
slm kızlar bu Nuskin dediğiniz şey ne ne işe yarıyor çatlak selülite iyi gliyormu dermarollerin etkisinimi arttırıyor?:ecrin_bebek:

Ben ilk başta ona göz koymuştum ama fiyatı :1shok:

650den başlıyor gittigidiyor'da, makinesi olmadan sadece kremlerle o da işe yaramaz..

Bu daha ucuz 50 lira :ecrin_bebek:

Dermarollerım geldiiii ve dün il uygulamamı yaptım.. Kimseden ses çıkmayınca vücudum için derma sonrası niveanın sıkılaştırıcı kremini kullandım. Kullanan arkadaşlarım sizce bi zararı olurmu bunun?

Birde ben abarttım sanırım biraz :))) acemilik ya aman bastırmadım aman iyi olmadı diye sanırım 40 ar kez geçmişimdir üzerinden her bir hareketin.. Hala nokta nokta izler var.. ışe yarasında izler önemli değil.. Bana dua edin kızlar

canım bişi olmaz korkma ben bir zamanlar haşat ediyordum yine de iyileşiyordu
ben de vucuduma yapıcam da bir türlü fırsat bulamadım
nivea sür bisi olmaz ne olucak sonucta krem dimi

Ben ilk başta ona göz koymuştum ama fiyatı :1shok:

650den başlıyor gittigidiyor'da, makinesi olmadan sadece kremlerle o da işe yaramaz..

Bu daha ucuz 50 lira :ecrin_bebek:

ya bence ımkanı olan alsın %10 bile faydası olsa bence okeydır
ilerisi icin dusunuyorum tüm cihazları alıcam anasını satim :lepi:
ama işte bu ürün de illa kendi kremiyle ise yarıyor
yine de internetteki resimlerin %50 etkisini yaratsa bence mucizedir
cok tereddutte kalmıstım ama bence iyi birsey nu skin
sonucta japonlar yapmıs

Pink sen gözaltına uyguladıktan sonra göz altındaki şişlikler gitti öyle mi?
valla iyimiş çünkü 1 kez uyguladın diye biliyorum
9 aya kadar devam ediyormus etkisi belki devam etsen gözaltında baska gelismeler olucak?
bu şişlikler başıma yeni bela oldu eskiden kesinlikle yoktu
her yeni gün baska bir tuhaflık dikkatimi cekiyor
yaslanmak ne zor
peki gözaltı derma roller uygulaması ne kadar kızarıyor?
yani yüz gibi mi yoksa daha mı uzun?
kaç günde düzeldi?

Jayjay ben 3 kere yaptım. ılk 2sinde bişy olmadı. 3.sünde bayağı kızarık durdum. Gözaltına yaptım ama oluklarımın bittiği yer varya oraya yaptım. Yani tam gözaltına yapmadım ama orasıda gözaltı sayılır çünkü hassas bölge. Benm gözaltı kızardı ve şişti. Bi kaç gün şiş durdu. Biraz gözatlı torbasını andırıyodu ilk başta. Ama çok rahatsız olmadım çünkü çukurluğun görüntüsüde çok kötüydü. 1 hafta şiş ve kızarık kaldı sonra geçti. Gözaltı ve elmacık kemiğindeki kızarık daha geç gidiyor. Senin gözaltı torbası yok olmadı mı? O torbaların oluşma nedeni dermarollerdir bence. Yeni yaptıysan geçer. Merak etme.

slm arkadaşlar. benimde ürünüm bugün geldi 59 liraya aldım pek kaliteli görünmüyor ama çok can yakıyor vallahi sanki yanıyor derim :gitme: ben çatlak için kullanıyorum gerçi madecasssol ve acnelys kullanmıştım oda düzensiz kullanmama rağmen çok fark göstermişti çatlakalrım yara izi gibiyken sedef rengini almıştı daha daralmıştı ama hala var bakalım dermarollerle sonuç ne olacak...

canım ben çok memnun kaldım Allah ım bozmasın:))) hergün gece yatmadan uyguluyorum 1-2kez geçiyorum ve bakım kremi sürüyorum ardından haftada 1 kez yumurta akı cildim parıl parıl parlıyor ve etlendi çok kolajeni hakikaten artırıyo çok mutluyum kendimi daha ii hissediyorum

denizkızı ciddi ciddi her gece mi yapıyorsun sen? :1shok: Kaç mm seninki? ya 0.5 mm'nin üzerindeyse her gün yapılmaz. Ben de küçük mm'liklerden alıp her 2 güne yapmayı düşünüyorum. Onu alırsam gözaltınada uygulayabilirim herhalde. Gözaltı için bi tane daha almama gerek kalmaz. 0.5 kullananlar emlasız kullanabiliyormusunuz? Ve 0.5 mm'nin aşağısında kullanan var mı kızlar?? Ben ya 0.5 yada 0.2 alcam her gün kullanabilmek için..

Ben üstüne özel bir ürün kullanmıyorum ama gözeneklerin küçülmesi ve izlerin yokolmasına yardımcı olması için Tretin krem ile Contractubex kullanıyorum. Düzenli kullanırsan dermarollerla çok daha iyi sonuç veriyorsositososito Yüzüme de vücuduma da 1 mm.lik kullanıyorum, akne izleri için de zaten 1 veya 1,5 mm öneriliyor en fazla yüzea.s.

gulayb gözeneklerim küçüldü dedin .acne çukurlarındada düzelme oldumu? dermarollerin her uygulamasında farklı uzunlukmu kullandınn.bende yapmayı düşünüyorumm.

Canım hep 1 mm kullandım ben. Gözenekler çok daha belirsiz oldu ve akne izlerinin de derinliği azaldı. Ayrıyeten aktif olan birkaçı da çok daha hızlı iyileşti ve leke kalmadı. Biliyorsun akne başlıbaşına bir beladır, tam geçti dersin yeniden çıkar psikolojinden beslenmenden etkilenir. Dermarollerla en azından krem tedavimden çok daha iyi sonuç alıyorum o yüzden 8-10 seansta yani 8-10 ay sonra kalıcı şekilde izleri ve aktifleri yokedeceğine inanıyorum ben. Tabi diğer yüzeysel kremlere, doğru beslenmeye ve iyi bir cilt bakımı desteğiyle. Kışın da sonuca göre evde uygulayabildiğimiz %20 TCA'yı programa katabilirim belkisempatiksalakcinni

Pinkcim ben de 0.25mm lik almayı düşünüyorum bugünlerde. Yurtdışında hep böyle kombine tedavi uyguluyor insanlar. Ama 0.5mm'yi hergün kullanmıyorlar, onu haftada 1 demiş yurtdışı sitelerde doktorlar. Aslında 0.25 mm bile hergün değil, günaşırı deniyor yani bir gün kullanıp diğer gün kullanmıyorsun. Sadece saç dökülmesi için kullanılırsa haftada 5 gün imiş.

canım 0.5 benimki emla kullanmıyorum acımıyor çok az bi sızı yaptıktan sonra o kadar sabaha yarım saatte kızarıklık da geçiyo ben çok memnun kaldım bak bi dene sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…