Dermaroller- izler -lekeler-skarlar-selülitlerr babay, kolajen üretimi

Şimdi sipariş vercem ebaydan. Herhalde göz için alırım ve onu tüm yüzüme uygularım diye düşünüyorum. Benim asıl sorunlu bölgem gözüm ve her 2 güne mutlaka dermaroller yapmam gerekir. O yüzden 0.3 lük göz dermarolleri düşünyom. Onu yüzümede kullanırım her iki güne. Hemen siparişi veryom şekerler zemuszemus

tabi cnm sipariş et ben inanamadım bu kısa süredeki değişime çok ilgnç geldi. eskisi gibi doluyo yüzüm elled,ü,mde bile hissediyorum o doku boşalmıştı yüzümde tekrar doluyo resimlerden de anlıyorumm dolguya falan boşuna para verip yüzümeü harap etmişim:))) benim gözlerde sorun yok canm ama oraya da etkisi mulaka olur sen çeldin benim aklımı iyiki çelmişin saol caanımmm

Cnm seni ben hep takip ediyodum. Orta yüz gerdirme falan düşünüyodun. Fayda görmene çok sevndm artık düşünmezsin kaydirigubbakcemile2 ve gerek kalmaz sempatiksalakcinni
İnşallah tabii. Cnm ben gözaltına 2 kere yaptım. son yapışımda daha iyi yaptım 1 hafta kızarık gezdim. Öyle çok dolma olmadı ama eskisine göre daha iyi görünüyo. Çöküklük %25 azaldı. Düğünümede 1 ay kaldı eyvahedigeldismile
Düğünüme kadar yok etmem gerekiyo bu gözaltı çöküklüğüyle gülme çizgilerimi..İnşallah yok olurlar :Saruboceq:
Of cnm yaa hiç dermarollerin arkasından sürebileceğim iyi bi derum kremim de yok. Yumurta akını iyiki dedin (senmi demiştin gülay mı? )onu süryüm bari. Ve ben şu 11 ay boyunca ev tutma eşya alma telaşı içerisinde hergün dışarlarda olcam. Nasıl bunu uygulayıpta kıpkırmızı dışarda gezebilecm akannehir Kayınvalide görse ne düşünür kaydirigubbakcemile Herkes yüzüne noldu die sorcak ama inadına yapcam. Yapmam gerekiyo turkbayragi

slm gulayb sendeki düzelmeye çok seviniyorum çünkü benim sorunumda senle aynı. cildim yağlı kırıklığım benimde yok aslında yaşımdan 5-6 yaş küçükte duruyorum ama şu gözenekler vede akne izlerinden kurtulamıyorum. sen kaçıncı uygulamadan sonra süre olarak kaç aydan sonra fark ettin düzelmeyi? sanıırm hep 1mm lik kullandın değilmi? dermarolelrin sitesindekı öncesi sonrası resimler harika. sendeki değişmde okadar gözle görülürmü. bende haftaya başlıycam bakalım bendekı değişimler nasıl olucak:) ayrıca her iletimi cevapladııgn için çok tşk ederim.

çatlaklar için kullananlar sonrasında hangi ürünleri tavsiye edersiniz bakım için ayrıca çatlak önleyici bildiğiniz ürünler varsa onları da öğrenmek isterim çünkü çok fena çatlıyorumakannehir
hızlı kilo alıp vermiyorum kilolu da sayılmam 1,70 boyum var 56 kiloyum spor yapan biriyim yine de çatlıyorum anlamadım gitti..

bi de yüzdeki lekeler için kullanıcam . .güneş lekeleri ve aknelerden kalanlar için .. daha önce de yazmıştım benlerim var. .başka yüzünde ben olan ve kullanan varsa yazabilir mi bi sakıncası oldu mu?

canım 0.5mm benmki uyandıüımda hiç bişey kalmıyo benim yüzümde ki benim yüzüm çok hassastır. beyaz tenliyim. 1-2 kez geçiş yap çok yapma bi dene bakıyım janson beckett die vitamin c serum var nette küçük bi şişe 60 tl falana ama 1 ay idare ediyo 2-3damla yetiyo onla daha güzelleiğio cilt istersen normal kremlerden de kullanabilirsin ama dediğim gibi ince iğneli benmki kızarık falan gezmiyorum. bu arada yumurta akını mutlaka yap ertesi gün cildin bebek gibi olcakkaydirigubbakcemile2

1.5 mmlik kullananlar sizlerinde kullandığınız bölgelerde kabuk bağlama ve kaşıntı oldumu ya benim cildim hassas ya da tahrişmi ettim birde cidden çok acı veriyor bu

ahh güzelim yaa ben sipariş verdim artık. 0.2 mm göz dermarolleri sipariş verdim. Çok mu küçük oldu sence? :sinifsinif:
Ama ben her gün uyguluycam onu. 1mm yi de uygularım gözaltıma ama onu haftada 1 kere uygularım. 0.2 mm'yi her gün uygularım diye düşünüyorum. Umarım memnun kalırım.

üzülme bence o da aynıdır hemen hemen ... hem gözaltları için de daha güvenli kızarıklık daha az olur cnm bence işe yarar

hihuuh burdayızzz
neler oldu bakim tam giremiyorum nete kaçamak girip hemen bakıp cıkıyorum
okuyamadım sayfaları

kızlar yumurta akı ne için ve nasıl kullanıyorsunuz?
iyice fransız kalmışım başlığa yahu

Rica ederim canım... Dermarollerın o resimler bence tedavi sonu resimleridir 1-2 seansta o kadar mükemmel sonuç görmek biraz zor çünkü. Lazerde de tedavi sonlarında istenen sonuç alınıyormuş mesela. Ben ilk uygulamadan itibaren ciltte genel anlamda düzelme gördüm ve de hissettim. Sivilce tedavisinde krem, hap vs. bilirsin çooook uzun vadede sonuç veriyor, azıcık bi iyileşme olsa bile insanı sevindirir. Onlarla kıyaslayınca dermaroller gibi bir yöntemin hızlı sonuç vermesini beklemiyordum ben hatta aslında olumsuz yaklaşıyordum pek çok arkadaş gibi ama bence uzun vadede denemeye değecekŞeniz

Yumurta akı lifting amaçlı kullanılıyo jayjaycim, hakikaten de etkili ama gel gör ki ben huylanıyorum yüzüme sürerken:))) Ama maya cidden tedavi edici birşey, denemeyene ben de tavsiye ederim ikisini de...

gulayb ben bir sitede gördüm linkini bulursam gönderirim. alnına uygulama yapılan bir kadın var izleri bayağı derin (su çiceğ gibi) öncesi sonraı resimlerin altına kaç uygulama vede kaç mmlikle yapıldığı yazıyordu. 1.5 mm likle 2 seans yapılmış okadına. bazı birkaç önek daha var. seansları ve mm liklerı yazıyor. sen 3 uygulama yaptın sanıırm. 1.5 denemeyi düşünüyormusun. izlerde genelde 1.5 mmlik öneriliyor.

arkadaşlar ben yaklaşık olarak 3 aydır 0.5 mm ile yapıyorum .bazı yapamadığım zamanlar oldu.8.yi yaptım önceki gün.bastırarak yapıyorum ve yüzüm kıpkırmızı oluyor.genelde akşamları yapıyorum.çünkü sabaha kadar kırmızılık hafifliyor.birkaç gün yüzüm kararıyor kuruyor falan.sonra rengi açılıyo güzelde oluyo.yani nasıl desem beyazlıyor parlıyor falan .fakat şu kaz ayaklarına mimik kırışıklıklarına falan hiç mi hiç faydası olmadı.yani o sitelerde falan yayınlanan o resimlere falan inanmıyorum.
.

famille o sonuclar 9-12 ayda alınmıs sonuclar
senin vucudunun dıger ınsanlardan farkı yok kı
bir de onlar daha buyuk kullanmıs olabılırler belkı de,bir ihtimal olarak düsündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…