tatlım ne yazdın sen olurmu hiç sevmiyoruz tam tersi ne kadar byürse gurubumuz o kadar iyi bizim için farkı fikirler çıkıyo birbirimize destek oluyoruz. sorunu tekrarlarsan cevaplayabildiğim kadar cevaplarım eminim diper arkadaşlar görmemiştir senin sorunu.:1hug:sanırım yeni üyeleri pek sevmiyorsunuz msjıma tek kişi bile cvp vermemiş canınız sağolsun
denizkızı senin yüzünde önceden çöküklük varmıydı şuanda dolgunlaştı eğer öyleyse hemen alıcam ama şunu merak ediyorum benim yüzüm o kadar inceki 1.5 heralde yanağım iç tarafından çıkar bence roller seçiminizi yüzünüzün kalınlığına göre yapın derim tabi bu bir fikir sadece uygulamadan sonra neden gül yağı yada üzüm çekirdeği yağı kullanmıyorsunuzki bunlar hem doğal hemde hepsi zaten kolajen üretimi sağlayan ürünler off yüz kemiklerim çıktı resmen şu yankalarım dolsun rollere 1000tl vermeye razıyım
1.5 mmlik kullananlar sizlerinde kullandığınız bölgelerde kabuk bağlama ve kaşıntı oldumu ya benim cildim hassas ya da tahrişmi ettim birde cidden çok acı veriyor bu
gulayb ben bir sitede gördüm linkini bulursam gönderirim. alnına uygulama yapılan bir kadın var izleri bayağı derin (su çiceğ gibi) öncesi sonraı resimlerin altına kaç uygulama vede kaç mmlikle yapıldığı yazıyordu. 1.5 mm likle 2 seans yapılmış okadına. bazı birkaç önek daha var. seansları ve mm liklerı yazıyor. sen 3 uygulama yaptın sanıırm. 1.5 denemeyi düşünüyormusun. izlerde genelde 1.5 mmlik öneriliyor.
arkadaşlar ben yaklaşık olarak 3 aydır 0.5 mm ile yapıyorum .bazı yapamadığım zamanlar oldu.8.yi yaptım önceki gün.bastırarak yapıyorum ve yüzüm kıpkırmızı oluyor.genelde akşamları yapıyorum.çünkü sabaha kadar kırmızılık hafifliyor.birkaç gün yüzüm kararıyor kuruyor falan.sonra rengi açılıyo güzelde oluyo.yani nasıl desem beyazlıyor parlıyor falan .fakat şu kaz ayaklarına mimik kırışıklıklarına falan hiç mi hiç faydası olmadı.yani o sitelerde falan yayınlanan o resimlere falan inanmıyorum.
.
gulayb cnm 3. uygulamdan sonraki gelişmeleri merakla bekliyorum. sanırım ben başlamdan sen bütün izlerinden kurtulmuş olucaksın:) umarım öyle olur.
Canım merhaba .Dermorolleri göz çevrende kullanabiliyor musun .Bir de merak ettiğim bir hayli kullanıcı var ama sonuçlar konusunda açıkçası tatmin olmadım.Yani kullanıyorsunuz ama ne gibi değişiklikler oldu .Kırışıklık , sıkılık vs....Sonuçlar gözle görülebilcek gibi mi yoksa herkes bekleme aşamasında mı ?Çünkü bu konuda bütün forumu okumama rağmen ciddi bir şey göremedim .Ben de almayı düşünüyorum ama ikna olamadım.Forum bir hayli ilerlemiş , sanırım sonuç alma zamanı gelmiş :)Geldim canım 25 haziranda yazmışın, o gün benim doğumgünümdü de girememiştim foruma:)))
3. uygulamamı emla kremle yaptım, hissetmeyince de gayet bastırarak ve geçiş sayısını da azıcık fazladan yaptım. Bu uygulama sonrasında öncekilerden daha fazla ölü deri atımı oldu. Cildim birkaç gündür çok daha kuru. Fakat geçen solaryuma girdim 15 dakika, burada havalar epey yağışlı. Yüzüm şu son 2 gündür solaryum yüzünden biraz tahriş oldu ve tabii iyice kurudu, keşke güneş kremi sürseymişim yüzüme vücudum yansın istiyordum zaten.
Bugün dermarollerla ilgili internette birşeyler okurken yabancı bir dermaloğun sitesine girdim, dermaroller ve kullanılanıbilecek ürünlerin satışını da yapıyordu. Çok önemli bilgiler yazmış, sizinle de paylaşmak istiyorum:
- Çin'deki bazı dermaroller üreticisi firmaların ürünü cazip kılmak için insan sağlığını büyük tehlikeye atıyorlarmış. Şöyle ki; 1.5 mm olanı bile aynı 0.25 mm gibi haftada 3-4 kez kullanabilirsiniz diye reklam yapıyorlarmş. Bu ise bir haftada yüzde deri altındaki aşırı tahribata ve ödeme bağlı şişlik yapıyormuş, tabi yüz öyle ödemden şişince kırışıkklar da geriliyor ve yüz "aldatıcı" bir gençleşme yaşıyormuş. Tabi bu sadece kısa süreli bir etkiymiş, uzun vadede yüze oldukça büyük hasar veriyormuş. Doktor diyor ki; 1.5 mm ile minimum 4 ama ideal olaraksa 5 haftada bir uygulama yapın. Cildin düzelmesi için ona zaman tanmazsanız, bu tedavinin bir anlamı kalmaz diyor.
- 1 mm ve üstü kullananlar 2-3 gün boyunca makyaj yapmamalı diyor. Ben bu son uygulamamda aynaya bakınca gözeneklerimin iyice açıldğını farkettim. Önceki uygulamamda emla sürmediğimden çok bastırarak yapmıyordum. Öyle olunca 0.7 mm filan giriyormuş. Ama bu sefer iyi bastırınca demek ki 1 mm girdi ve etkisi daha fazla oldusempatiksalakcinni İşte bu son seferimde fondoteni sürerken dedim yaw şimdi bu içine girmesin... Sonra yok canım ilk 20 dakikada kapanıyordu delikler dedim. Ama demek ki yine de cildin maddeleri alımı çok artıyor ki 1 mm üstüne 2-3 gün makyaj yapmayın demiş doktor. Böylece bu uygulamamda cildimi istemeden fondotene doyurmuş oldumakannehir Bir daha bu hatayı yapmam artık, siz de ona göre yaparsınız artık...
Hepinizi öpüyorum, görüşürüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?