Dermaroller- izler -lekeler-skarlar-selülitlerr babay, kolajen üretimi

Famille bence hafifler çünkü bende azda olsa hafifleme var ben 1mm kullanıyom. Bu arada çok üzgünüm kızlar çünkü çok uzun bi süre buraya giremyicem. Çok özliycemmmmm
:çok üzgünüm:

Valla kızlar bişy diyimmi? Benm cildm yumuşacık oldu. Nu skinden olsa gerek. Belkide dermaroller? bilemycem ama hala çöküklük mevcut

denizkızı senin yüzünde önceden çöküklük varmıydı şuanda dolgunlaştı eğer öyleyse hemen alıcam ama şunu merak ediyorum benim yüzüm o kadar inceki 1.5 heralde yanağım iç tarafından çıkar bence roller seçiminizi yüzünüzün kalınlığına göre yapın derim tabi bu bir fikir sadece uygulamadan sonra neden gül yağı yada üzüm çekirdeği yağı kullanmıyorsunuzki bunlar hem doğal hemde hepsi zaten kolajen üretimi sağlayan ürünler off yüz kemiklerim çıktı resmen şu yankalarım dolsun rollere 1000tl vermeye razıyım

slm kızlarrr
benimde dermarolüm geldi bugün ama ucundan deeyim dedim çok acıtıyo 1.5 mm diyemi acaba emlasız olmicak bu işbilmiyorumkismile. arkadaşlar dermarol kullanıp çatlakrından sonuç alan varmı ne derece geçti ne zamandır sesiniz çıkmıyo

sanırım yeni üyeleri pek sevmiyorsunuz msjıma tek kişi bile cvp vermemiş canınız sağolsun
tatlım ne yazdın sen olurmu hiç sevmiyoruz tam tersi ne kadar byürse gurubumuz o kadar iyi bizim için farkı fikirler çıkıyo birbirimize destek oluyoruz. sorunu tekrarlarsan cevaplayabildiğim kadar cevaplarım eminim diper arkadaşlar görmemiştir senin sorunu.:1hug:

merhaba rossy benim de yüzüm çok zayıftı. hep zayıftı ama bu yıl hepten kötü olmuştu ellediğimde o dolgunluğu hissdiyorum re4simlerden belli annem de farketti gül suyu da sürüyorum. delik açıldığı için ne sürsün kat ve kat etki yapıyo. ben çok memnun kaldım etli etli oldu yüzüm:))))

1.5 mmlik kullananlar sizlerinde kullandığınız bölgelerde kabuk bağlama ve kaşıntı oldumu ya benim cildim hassas ya da tahrişmi ettim birde cidden çok acı veriyor bu

1.5 luk denemedim ama cildin hassas olabilir bir de mutlaka kolonya falan ile her kullanımdan sonra temizle bence uygulamadan sonrada krem sür yumuşatsın derini. yazabileceiğim bu kadar ama 1.5 luk kullanan arkadaşlar var yazarlar merak etme:))))

Aynı şeyi düşünüyoruz... O resmi hatırlıyorum. O kadının izleri benimkilerden daha derin olduğundan 1 mm ile yapmak istedim çünkü bunla da sonuç alınacağını okumuştum pek çok yerde. Ama aslında bu sürede 3 değil 2 uygulama yapmış olacaktım ayda bir kezden hesaplarsak (kendimi tutamayıp ilkinden 10 gün sonra 2. uygulayı yaptığımdan). Bu yüzden en azından 4-5 kez 1 mm ile denemek istiyorum canım, eğer ki istediğim düzeyde sonuç alamazsam 1,5 mm'ye geçmeyi düşünüyorum ama onun üstüne çıkmam.

famille kırışıklar derinse (kaz ayağı veya mimik kırışıklıkları gibi yani) 1.5 mm öneriliyordu. Haa bunun altıyla da (en az 0.5 mm olmak üzere tabii) sonuç alınabiliyormuş hafifliyormuş yani. Ama ciddi bir tedavi için o resimlerde hep 1.5 mm tavsiye ediliyordu, ben böyle hatırlıyorum canım. Yani vazgeçmek yerine belki de boyunu değiştirmelisin:)

Pinkcim kendini fazla özletme ama olur mu...a.s.

gulaybcım ben 0.5 mm bile yaparken zorlanıyorum yüzüm kıpkırmızı oluyor.2 gün kızarık geziyorum neredeyse 1.5 ile ne hale gelirim acaba:))) ayrıca pes etmiş değilim kesinlikle devam edeceğim.benim sorunum normal duruşta kaz aykları yada göz altı çizgileri hiç belli değil.ama güldüğüm zaman göz altından yanağa doğru uzanan çizgiler acayip belirginleşiyo..bu da beni çooook rahatsız ediyo...

Famillecim peptit içeren krem kullan. Senin derdine o çare olur. Tabi dermarollerden sonra kullan. Kızlar gidemedim henüz. Ama bugün son günüm :gitme:
Uzun süre giremiycem. Düğünüme kadar yüzümüüüüü güzelleştirmem gerek. Dermarollere son hız devam edecem. Haftada 1 yapcam ama bu arada nişanlım ve çevreyle sürekli iletişim içerisinde olacam ve o kıpkırmızı yüzle onların yüzüne nasıl bakcam? Herkes teker teker soracak Sadece kırmızılık olsa iyi birazda kara duruyo.Kızlar kızarıklığı acil geçiren kremlerin isimlerini öğrensek paylaşsak.. Yarın yolculuğa çıkcam nişanlımla görüşecem acaba bugün dermaroller yapsam mı ? CADIARZU

Famiilecim ben Nu skinin peptit içeren kremini kullanıyorum tabi makineyle birlikte memnunum. En ufak kırışığım yok. Çukurlarada biraz iyi geliyo gibi. Bu peptit içeren kremin özelliği kırışıklıklara iyi gelmesi. O yüzden peptitli krem kullan ve üzüm çekirdeği hapı ve kremine başlamalısın cnm

gulayb 3. uygulamanı yaptıktan sonra cildindeki değişimleri yazarmıısn cnm. seninle aynı sorunu yaşadığımız için sendekı iyileşmeyi çok merak ediyorum. aynı cilt yapısına sabipiniz:)

confidence catlak ıcın arkadaslar vucut kısmında ayrı derma roller başlıgı actılar
oraya bak ıstersen bız yuz uygulamalarına odaklandık nedense:)
kızlar çatlak ve selülitte derma roller ile çok iyi sonuc aldılarını yazmıslardı bı ara baktım oraya da
son gelısmelerı bılmıyorum

gulayb cnm 3. uygulamdan sonraki gelişmeleri merakla bekliyorum. sanırım ben başlamdan sen bütün izlerinden kurtulmuş olucaksın:) umarım öyle olur.

gulayb cnm 3. uygulamdan sonraki gelişmeleri merakla bekliyorum. sanırım ben başlamdan sen bütün izlerinden kurtulmuş olucaksın:) umarım öyle olur.

Geldim canım 25 haziranda yazmışın, o gün benim doğumgünümdü de girememiştim foruma:)))

3. uygulamamı emla kremle yaptım, hissetmeyince de gayet bastırarak ve geçiş sayısını da azıcık fazladan yaptım. Bu uygulama sonrasında öncekilerden daha fazla ölü deri atımı oldu. Cildim birkaç gündür çok daha kuru. Fakat geçen solaryuma girdim 15 dakika, burada havalar epey yağışlı. Yüzüm şu son 2 gündür solaryum yüzünden biraz tahriş oldu ve tabii iyice kurudu, keşke güneş kremi sürseymişim yüzüme vücudum yansın istiyordum zaten.

Bugün dermarollerla ilgili internette birşeyler okurken yabancı bir dermaloğun sitesine girdim, dermaroller ve kullanılanıbilecek ürünlerin satışını da yapıyordu. Çok önemli bilgiler yazmış, sizinle de paylaşmak istiyorum:
- Çin'deki bazı dermaroller üreticisi firmaların ürünü cazip kılmak için insan sağlığını büyük tehlikeye atıyorlarmış. Şöyle ki; 1.5 mm olanı bile aynı 0.25 mm gibi haftada 3-4 kez kullanabilirsiniz diye reklam yapıyorlarmş. Bu ise bir haftada yüzde deri altındaki aşırı tahribata ve ödeme bağlı şişlik yapıyormuş, tabi yüz öyle ödemden şişince kırışıkklar da geriliyor ve yüz "aldatıcı" bir gençleşme yaşıyormuş. Tabi bu sadece kısa süreli bir etkiymiş, uzun vadede yüze oldukça büyük hasar veriyormuş. Doktor diyor ki; 1.5 mm ile minimum 4 ama ideal olaraksa 5 haftada bir uygulama yapın. Cildin düzelmesi için ona zaman tanmazsanız, bu tedavinin bir anlamı kalmaz diyor.

- 1 mm ve üstü kullananlar 2-3 gün boyunca makyaj yapmamalı diyor. Ben bu son uygulamamda aynaya bakınca gözeneklerimin iyice açıldğını farkettim. Önceki uygulamamda emla sürmediğimden çok bastırarak yapmıyordum. Öyle olunca 0.7 mm filan giriyormuş. Ama bu sefer iyi bastırınca demek ki 1 mm girdi ve etkisi daha fazla oldusempatiksalakcinni İşte bu son seferimde fondoteni sürerken dedim yaw şimdi bu içine girmesin... Sonra yok canım ilk 20 dakikada kapanıyordu delikler dedim. Ama demek ki yine de cildin maddeleri alımı çok artıyor ki 1 mm üstüne 2-3 gün makyaj yapmayın demiş doktor. Böylece bu uygulamamda cildimi istemeden fondotene doyurmuş oldumakannehir Bir daha bu hatayı yapmam artık, siz de ona göre yaparsınız artık...

Hepinizi öpüyorum, görüşürüz...

Canım merhaba .Dermorolleri göz çevrende kullanabiliyor musun .Bir de merak ettiğim bir hayli kullanıcı var ama sonuçlar konusunda açıkçası tatmin olmadım.Yani kullanıyorsunuz ama ne gibi değişiklikler oldu .Kırışıklık , sıkılık vs....Sonuçlar gözle görülebilcek gibi mi yoksa herkes bekleme aşamasında mı ?Çünkü bu konuda bütün forumu okumama rağmen ciddi bir şey göremedim .Ben de almayı düşünüyorum ama ikna olamadım.Forum bir hayli ilerlemiş , sanırım sonuç alma zamanı gelmiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…