Dermaroller- izler -lekeler-skarlar-selülitlerr babay, kolajen üretimi

Canım forumun genelinden şöyle bir sonuç çıkarabilirim sana, diğer arkadaşlar da bana katılacaktır herhalde. Kullanan herkes "yavaş yavaş" olumlu etkilerini görüyor zaten hızlı bir sonuç alamazsın çünkü tedavi etme işlemi lazerle aynı. Lazerde de derinin altına etki edilerek 1 ay aralıklı birkaç seans sonrasında cillte kolajen senteziyle düzelme vaadediliyor. Cildin yeni kolajen üretimi çok ağır bir süreç bu yüzden bu türden tedavilerde en iyi sonuç 9-10 ay sonra elde ediliyorzemuszemus

Forumda herkes aşama aşama olanları yazıyor, kullandığı vazgeçtiiği veya almayı düşündüğü ek ürünleri yazıyor. Öyle olunca satır aralarında memnuniyetlerini dile getiriyor çoğunluk ama sürekli takip edenler bunu anlayabiliyorkafamçokkarıştı Mesela ben aralarda sürkli yazıyorum, alnımda ve boynumda ince kırışıklııklarım vardı, geçen 3. seansımı yaptım ve artık yoklardelikafadulden Bazı aknelerim de geçti ve diğerleri düzeliyor. Artı gözeneklerim de biraz küçüldü. İstediği sonuca tam ulaşamayan arkadaşlarsa pek çok güzel etkisini görüyor ki sabırla devam ediyorlar. Yani canım senin de bize katılma zamanındırolumunekankayizsmile

Canım verdiğin bilgiler için çok teşekkürler.Ben de özellikle boyun ve göz çevresi için kullanacağım .Sanırım yarın netten ısmarlarım sonuçları sizinle paylaşırım .Sevgiler :))

jayjaaaay kinerasın c 8 peptide under eye trraitment diye bir kremi var .nasıl işe yarar mı sence?göz etrafındaki mimik
kırışıklığı için kullanıcam...

Arkadaşlar,

Ben forumu okuyorum okuyorum sonra başa dönüp bu üye kaç mm.lik kullanıyor, ne kadardır kullanıyor vs. bakıp tekrar sonuçlarını kıyaslıyorum ama çok zor oluyor çünkü 2 sayfa geçince unutuyorum. Şöyle birşey yapalım mı? Kullanıcılardan rica ediyorum, aşağıdaki gibi bir çizelge yapabilirler mi? Hem ikide bir aynı sorulara aynı cevapları vermekten de kurtulurlar... Yapanlara şimdiden teşekkürler... Mesela kullanan bir arkadaşımız sonuçlarını yazmış diyorum ki acaba bu kızın cilt sorunu neydi ve bu sonucu almayı hangi mm ile ve ne kadar sürede başardı? Hadi başa dön o üyenin ilgili mailini ara falan... :sm_confused:

Derma roller mm.si:
Kullanım süresi:
Kullanım aralığı:
Cilt sorunu:
Buna ekleme veya çıkarma yaparak zamanla geliştirebiliriz... Bence daha rahat takip edebiliriz.. Hatta hamilelik ve kg. çizelgeleri gibi bir şey yapılsa daha iyi olur ama zor olabilir... En azında kesin bir sonuç alana kadar, imza kısımlarınızda görebilirsek çok ama çook sevinirim... hihoyyyt

jayjaaaay kinerasın c 8 peptide under eye trraitment diye bir kremi var .nasıl işe yarar mı sence?göz etrafındaki mimik
kırışıklığı için kullanıcam...

famille goz kremını bılmıyorum
ama kınarese ın sarımsı bır renkte peptid serumu vardı
cok pıs kokuyordu o guzel bır urundu
30 ml olacak peptıd yazıyor ustunde lekelerı bıle yok edıyordu
boyle ıyılestıren bırseydı cok guzeldı cok pahalı 190 tl fılandı evelkı yıl

Mesela ben aralarda sürkli yazıyorum, alnımda ve boynumda ince kırışıklııklarım vardı, geçen 3. seansımı yaptım ve artık yoklar Bazı aknelerim de geçti ve diğerleri düzeliyor. Artı gözeneklerim de biraz küçüldü.

gulayb cnm . sen uygulamdan sonra gözenklerın açıkken hangi ürünü kullanıyorsun. gözeneklerın vede akne çukurlarında ne kadarlık bir düzelme oldu.lekelerin gittimi ? yüzünde sıkılaşma oldumu cildimiz yağlı olduğu için gevşeme oluyor birazcık. yüzdeki gevşemeyede iyi geliyormu? merakla beklıyorum sendekı sonuçları. aklinialirimsmile

Ben hemen bi çinko kremi alldım geçen, en sonkine onu sürdüm ama sonradan hiç hoşuma gitmedi canım yaaa. Aslında kolajen veya peptin içerikli kremler iyi sonuç verir bence. Ben gözenekler ve sivilce izleri için çok düzenli olmasa da Tretin ve Contractubex kullanıyorum. Yüzdeye vurursan derinlikleri %30-40 azalmıştır canım. Yalnız solaryuma girdim 2 kez, yüzüme herzamankinden kötü geldi -tatlicadiarzu- Her ne kadar güneşe çıkılabilir dense de ben artık dermaroller kullanırken kesinlikle GFK'lı krem sürücem:sinifsinif:

Peki sen kaç mm.lik ve hangi aralıklarla kullanıyorsun? Benim kırışıklığım yok Allah'a şükür, ama yüzüm daha geçen yıl bile topluydu resimlerden anlıyorum. eridi sanki. Toparlasın sıkılaşsın dolgunlaşsın istiyorum.. Birde gülme izi var çok değil kesinlikle ama benim görmem yeterli zemuszemus
Bu sonuçları alan oldu mu?

merhaba
0,5 mm lik kullanıyorum hergün gece yatmadan ama sadece 2 tur geçiyorum amacım kullandığım kremlerin daha iyi nufuz ederek etki yapması herhangi bir iz vs. yok yüzümde dolgunlaştırcı etkisyle aldın sadece burundan ağıza inen çizgilerimde dolar die düşünmüştüm .kolajen artışı oldu yüzüm dolgunlaştı gerçekten 2 haftadır kullanıyorm

gulba boynuna toplam kaç seans derma roller uyguladın?
krem olarak ne suruyorsun su an?

kızlar içinizde 1.5 mmlik dermarol kullandıktan sonra cildinizin kızarıklığının gitmesi normal haline dönmesi nekadar sürenizi aldı. güneş kremi sürmeden dışarı çıkmamamızmı gerekiyor.

kızlar merhaba
bende almak istiyorum bu dermaroller den
nereden temin etmeliyim
ve hangi boyutunu almalıyım
hem yüzüm için kullanmak istiyorum
hemde çatlaklarım için
bana yardımcı olun ne olur
birde yapılırken canımız yanıyormu özellikle yüzümüz

pardon gulbacım
ben boynuma surdum ama 2 kez biraz acıdı sahsen
emlayı az surdum galıba ondan olabılır

gulayb , jayjay kızlar siz dermarol uyguluyorsunuz. 1.5 mmlikle yapanınız varmı ? 1 mmlikle bastırarak uyguladınız zannedersem. kızarıklık veya cildin bordo renkten normal ten rengine dönmesi kaç gün sürdü kabuk bağladımı, kabuklar kaç gunde atıldı. bende bu hafta sonu yapıcamda sizden cvb beklıyorum. normal cilt rengine dönüş ne kadar zamanda oldu yukarıda belirttiğim mmliklerle. Ayrıca cilteki düzelme cildin ödem oluşturup geçici hafifte olsa şişmesiyle izlerin gerilmesi sonucu sağlanan bir durummu yoksa cildin cidden kendini kendını yenıleyerek izleri yoketmesimi? bu uygulamayı yapan arkadaşlar eğer uzun süredir devam ediyorllarsa sonucu net bir şekilde anlamışlrdır. sonuçta elinize bir iğne bile batsa hafifite olsa bir şişlik yaparkı kaldıkı dermarolerle defalarca geçiş oluyor. cildin hafif veya şiddetli ödeme oluşturması normal tek korkum alınan sonucun şişilikten kaynaklanması geçici sonuç istemıyorum:1no2:

blind merhaba ben 3. denemeyi yaptım... yüzüme 0.5 kullandım bu sefer yaklaşık10 geçiş yaptım...ama 2 denemede 30 geçiş yapmıştım...o zaman cildin düzelmesi yaklaşık 1 haftayı almıştı ...3. denemede yüzümde bir geçiş sayısı az olduğu için değişiklik yok ...renkte kararma gibi...ama bu sefer boynuma 1.5 uyguladım 10 geçiş yaptım...hala hafifte olsa kızarıklık devam ediyor yaklaşık3. günümdeyim... boyun cizgilerim belirgindi bu yüzden 1.5 yaptım açıkcası yüzüme uygulamayada çekindim biraz ama kırışıklık şimdilik hafifledi gibi duruyor ...tabi peptit içerikli krem de kullanıyorum ödem oluştumu dye baktımöyle şiş falanda değilim...ben umutluyum ama zaman alacak ....şimdilik uyguluyoruz işte :)))yeni öğrendik ben yaklaşık 2 ay önce duydum zaten ...yurt dışında güzel anlatan siteleri burdan yazarsanız arkadaşlar yani kullananların forumlarını motivasyon olur bize:)

benim cilt rengim uygulama sayısına ve bastırma oranıma gore 9-10 gun bıle suruyor
az bastırıp az gecersem 6-7 gun
ama renk koyulasıp bordolasıyor yanı once
sonradan peeling ve nemlendırıcı kullana kullana duzelıyor
peeling, nemlendirici nem maskesi olmadan olmaz boyle bır urun kullanırken

jayjay slm sen 1.5 la deneme yaptınmı? ben cumartesı günü yapıcam açıkcası korkuyorumm. sanıırm çokta kızarrım kızarıklıgım pazartesıye kadar geçer umarımm. nemlendırıcı olarak bepanten kullansak olurmu deneyımlerıne dayanarak soruyorum. yada hangı peelingı almak lazım o şekilde dıaşrı çıkamamm. peelingi evde nasıl uygularız birde peeling daha çok aşındırmazmı?

blind cumartesı yaparsan -nasıl bır basınc uyguluyorsun bılmıyorum
ben cok bastırıyorum valla ancak 3-4 gune gectı kızarıklıgı
ama soyle yaparsın bu kez 30 geçiş yapma
15-20 gec
cok da bastırma-emla kullanıyor musun?

bol nemlendırıcı sur
zaten tenın kuruycak kaşınacak o zaman peelingini uygula
asitli bir peeling olabilir ya da mısır unu-pirinc unu balla karıstır ovala tenini
bunu hergun yap
benim tenimin rengi hala duzelmedı yavasca toparlanıyor
korkulacak bırsey yok kızlar

slm kızlar dermarol uygulamasından sonra cildinizde bazı yerlerde sert beze (sanki kistik sivilce) gibi şişlikler oldumu? eğer olduysa kaç günde geçti.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…