Canım merhaba .Dermorolleri göz çevrende kullanabiliyor musun .Bir de merak ettiğim bir hayli kullanıcı var ama sonuçlar konusunda açıkçası tatmin olmadım.Yani kullanıyorsunuz ama ne gibi değişiklikler oldu .Kırışıklık , sıkılık vs....Sonuçlar gözle görülebilcek gibi mi yoksa herkes bekleme aşamasında mı ?Çünkü bu konuda bütün forumu okumama rağmen ciddi bir şey göremedim .Ben de almayı düşünüyorum ama ikna olamadım.Forum bir hayli ilerlemiş , sanırım sonuç alma zamanı gelmiş :)
Canım forumun genelinden şöyle bir sonuç çıkarabilirim sana, diğer arkadaşlar da bana katılacaktır herhalde. Kullanan herkes "yavaş yavaş" olumlu etkilerini görüyor zaten hızlı bir sonuç alamazsın çünkü tedavi etme işlemi lazerle aynı. Lazerde de derinin altına etki edilerek 1 ay aralıklı birkaç seans sonrasında cillte kolajen senteziyle düzelme vaadediliyor. Cildin yeni kolajen üretimi çok ağır bir süreç bu yüzden bu türden tedavilerde en iyi sonuç 9-10 ay sonra elde ediliyorzemuszemus
Forumda herkes aşama aşama olanları yazıyor, kullandığı vazgeçtiiği veya almayı düşündüğü ek ürünleri yazıyor. Öyle olunca satır aralarında memnuniyetlerini dile getiriyor çoğunluk ama sürekli takip edenler bunu anlayabiliyorkafamçokkarıştı Mesela ben aralarda sürkli yazıyorum, alnımda ve boynumda ince kırışıklııklarım vardı, geçen 3. seansımı yaptım ve artık yoklardelikafadulden Bazı aknelerim de geçti ve diğerleri düzeliyor. Artı gözeneklerim de biraz küçüldü. İstediği sonuca tam ulaşamayan arkadaşlarsa pek çok güzel etkisini görüyor ki sabırla devam ediyorlar. Yani canım senin de bize katılma zamanındırolumunekankayizsmile
jayjaaaay kinerasın c 8 peptide under eye trraitment diye bir kremi var .nasıl işe yarar mı sence?göz etrafındaki mimik
kırışıklığı için kullanıcam...
gulayb cnm . sen uygulamdan sonra gözenklerın açıkken hangi ürünü kullanıyorsun. gözeneklerın vede akne çukurlarında ne kadarlık bir düzelme oldu.lekelerin gittimi ? yüzünde sıkılaşma oldumu cildimiz yağlı olduğu için gevşeme oluyor birazcık. yüzdeki gevşemeyede iyi geliyormu? merakla beklıyorum sendekı sonuçları. aklinialirimsmile
Mesela ben aralarda sürkli yazıyorum, alnımda ve boynumda ince kırışıklııklarım vardı, geçen 3. seansımı yaptım ve artık yoklar Bazı aknelerim de geçti ve diğerleri düzeliyor. Artı gözeneklerim de biraz küçüldü.
gulayb cnm . sen uygulamdan sonra gözenklerın açıkken hangi ürünü kullanıyorsun. gözeneklerın vede akne çukurlarında ne kadarlık bir düzelme oldu.lekelerin gittimi ? yüzünde sıkılaşma oldumu cildimiz yağlı olduğu için gevşeme oluyor birazcık. yüzdeki gevşemeyede iyi geliyormu? merakla beklıyorum sendekı sonuçları. aklinialirimsmile
Peki sen kaç mm.lik ve hangi aralıklarla kullanıyorsun? Benim kırışıklığım yok Allah'a şükür, ama yüzüm daha geçen yıl bile topluydu resimlerden anlıyorum. eridi sanki. Toparlasın sıkılaşsın dolgunlaşsın istiyorum.. Birde gülme izi var çok değil kesinlikle ama benim görmem yeterli zemuszemus
Bu sonuçları alan oldu mu?
gulba boynuna toplam kaç seans derma roller uyguladın?
krem olarak ne suruyorsun su an?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?