slm kızlar dermarol uygulamasından sonra cildinizde bazı yerlerde sert beze (sanki kistik sivilce) gibi şişlikler oldumu? eğer olduysa kaç günde geçti.?
o resme inanmadın heralde canımm..kadın yeniden şekillendirmiş kendini yani estetik...burundan bile anlayabilirsinn...bu alet burunu okka yapacak hali yok deilmi....sonuç bu kadar mükemmel olsaa bu kadarr ucuz fiyata satılazdı emin ol....
merhaba.ben yeniyim ama dermaroller ile yazışmalarınızı okuyorum.özellikle bu konuda jayjay'ın takipçisiyim.benim tam olarak anlayamadığım bişey var ki geçiş sayısı.benim yüzüm 15 dk.sürüyor.ben bir yatay 10 bir dikey 10 ve yıldız olarak 20 yapıyorum ve bu bir tur diyorum bu şekilde 30 - 35 tur yapıyorum.ciddi bir düzelmem yok.5 defa yaptım.başlarda çok sık yaptım.şimdi 4-5 haftayı bekliyorum.fikirlerinizi belirtirseniz benim için çok sevinicem.çünkü ben artık çok taktım yüzüme.bazı günler dışarı çıkmak istemiyorum.yüzüm çok ufaldı zayıfladım.kiloda almak istiyorum hepsi birden benim psikolojimi çökertti.lütfen fikir beyan edin.dermaroller uygulaması hakkında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?