Dermaroller- izler -lekeler-skarlar-selülitlerr babay, kolajen üretimi

kızlar benim ten rengim yeni düzeldi ve şimdi de göz altıma yaptım
dolgu koydurdum ya tam istedigim sonucu vermedi
rollerle düzeltmeye calısıyorum gözaltımı
allahtan o dalgalı görünümü düzeltti diyebilirim 2. bir uygulama daha yapmalıyım

jayjay bu benim için iyi haber çünkü kulaklarıma kadar yüzüm çil oluyor, güneşi görünce deliriyor bunlar ((

denizkızı nasıl gidiyo roller yüzündeki dolgunluk ne durumda....

merhaba ;
ben ara verdim hergün yapıyordum baktım dolgunluk bi anda gitti bende gergün yapmakta ii değil şimdi ara verdim 2 günde düzeldi cildim haftada bi kez yapıcam bende sonra kendini tamir etmesine zaman vericem şuan çok ii deneme yanılma yoluyla öğreniyorum :))) her gece yatmadan gülsuyu sabahaları ise soda sürüyorum cildim düzeldi gerçekten sen aldın mı

jayjay bu benim için iyi haber çünkü kulaklarıma kadar yüzüm çil oluyor, güneşi görünce deliriyor bunlar ((

canım hay allah
aslında sevimli de olur senin yüzün şimdi
güneş kremi kullansan aslında cillerin o kadar da azmaz
sadece cil için degil sıkılıgını tonunu korusun dıye de yap uygulamanı

kızlar çiller için dermaroller uyguladıktan sonra ne kullanmam lazım ve yüzünüz için kaç mm kullanıyorsunuz?

denizkızı alıcam ama cesaretimi toplıyamıyorum bi türlü orjinalini satan bi site varda orda biriyle görştm serumu ile beraber alırsam ve 10 kere yaparsam yüzümün dolgunlaşıcağını söyledi serum peptid bilmem ne içerikli daha çok kırışıklıklarda kullanılıyomuş bende kırışık yok çok şükür yüzümü daha çok mafetmek istemiyorum çok kararsızım tek isteğim yüzümün dolgunlaşması...

valla cnm benim yüzüm şuan iyi sen de nasıl bir etki gösterir bilemem şuan beslenmeme de çok dikkat ediyorum özellikle su çok içiyorum. çok pahalısıni alma bence evde doğal şeylerle cilt gene güzelleşiyo sıkılaşıyo merak etme ..... sadece aleti al haftada bir sefer uygula bence benim gibi ben en pahalı kremlerden birini kullandım bi ara faydasız şeyler. hem ömür boyu onlarımı kullancam o kadar param yokki... sağlıklı beslensek aslında bütün kremlere bedel :)))) zemuszemus

cilt kalitesi olarak fayda sağladığı farkediliyor dışardan da ama akne izleri (skar) açısından çok bir etkisi yok ama 1 yılı bulabiliyormuş bu da zaten.ben bir yanağa 10-15 arası bir zaman harcıyorum yani toplamda 25 dk sürüyor.madecassol bepantene sürüyorum roller dan sonra.birde kilo alırsam yüzümün ufak hali düzelip birazda gerilicek o zaman daha mutlu olucam.bu arada pahalı kremlere para harcayacak durumum yok.kullandığım bu iki krem hakkında çok güzel yorumlar var onlarla idare ediyorum

biraz bastırıyorum.çok sık aralarla yapmamanı tavsiye ederim yani 1,5 ile yapıyosan 4 hafta da bir yapmalısın

denizkızı hergun mu yapıyorsun?
bır kızarıklık olmuyor mu 0.5 cok kucuk bır ebat ama yıne de kızarıklık olur dıye dusunuyorum
bız de mı 0.5 le hergun yapsak?

benim abimde iyi sardı bu işlere oda aldı bunlardan bir tane 0.5 bir tanede 1 mm aldı bende kullanacam bu ayda yüzüne kalıcı dolgu yaptıracak 2 sine 40 lira verdi

yüzdeki lekelere ((akne, güneş lekeleri ))dermaroller sonrası kullanmak için ürün tavsiye edebilir misiniz?
normal nemlendiriciler peelingleri zaten kullanıyorum düzenli olarak. .
dermarol sonrasında daha fazla nemlendirmem ve 3-4 gün sonra peeling yapmam gerektiğini okudum. ben yeni başlıcam dermarollere .. bilinçsizce yapmak boşuna zaman kaybetmek istemiyorum. .
olumunekankayizsmilelütfen cvp yazın. .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…