arkadaslar bunun fıyatı nedir nereden bulabılırım
Arkadaslar yazıların tamamını okuyamadım ama sorayım dedım çillere de iyi gelir mi bu alet ?
denizkızı nasıl gidiyo roller yüzündeki dolgunluk ne durumda....
jayjay bu benim için iyi haber çünkü kulaklarıma kadar yüzüm çil oluyor, güneşi görünce deliriyor bunlar((
denizkızı alıcam ama cesaretimi toplıyamıyorum bi türlü orjinalini satan bi site varda orda biriyle görştm serumu ile beraber alırsam ve 10 kere yaparsam yüzümün dolgunlaşıcağını söyledi serum peptid bilmem ne içerikli daha çok kırışıklıklarda kullanılıyomuş bende kırışık yok çok şükür yüzümü daha çok mafetmek istemiyorum çok kararsızım tek isteğim yüzümün dolgunlaşması...
gayek bende yüzüme uyguladığımda 5 dk bile sürmüyor
ben yanlışmı yapıyorum anlamadımki
ben geçişleri sayamıyorum hep kaçırıyorum ama en az bi 20 geçiş yapıyorumdur
sen çok bastırıyomusun?
ben hiç bastırmıyorum
çünkü okuduğum sitelerde asla bastırılmaması gerektiği hafifçe gezdirmek gerektiği yazıyordu
kutusunda da öyle
ben 1 sefer yapmama rağmen sanki bi duruluk hissediyorum yüzümde
birazda dolgunluk gibi
ama etkilerini zaten ilk yapışın ardından 21 gün sonra görmeye başlıyormuşuz
ben 3 hafta aralıklarla yapıcam
sen 5,denemeni yapmışsın
hiç yararı yokmu
hani elastikiyet falan kazanmadımı
krem sürüyormusun bunu uyguladıktan sonra
aslında bitamin içerikli maskeler de yapmalıyız ama nasıl
benimde kafam çok karışık:sinifsinif:
valla cnm benim yüzüm şuan iyi sen de nasıl bir etki gösterir bilemem şuan beslenmeme de çok dikkat ediyorum özellikle su çok içiyorum. çok pahalısıni alma bence evde doğal şeylerle cilt gene güzelleşiyo sıkılaşıyo merak etme ..... sadece aleti al haftada bir sefer uygula bence benim gibi ben en pahalı kremlerden birini kullandım bi ara faydasız şeyler. hem ömür boyu onlarımı kullancam o kadar param yokki... sağlıklı beslensek aslında bütün kremlere bedel :)))) zemuszemus[/QUOTE)
cnm zaten 3 haftadan beri polen kullanıyorum c vitamini tablet içiyorum kolejen için c vitamini çok önemliymiş 3 haftadaki tek farklılık cildim canlandı ve gözenekler küçülmeye başladı gülsuyuda kullanıyorum ama henüz erken insan sabredemiyo işte benim merak etiğim aslında rollerin tedavi süresiydi yani bunu hayat boyumu yapıcaz yoksa belli bir tedavi şemasımı var konuştuğum bayan özellikle 10 kere yapıcaksn yeterli olucak dedi bilmiyorum ya iyice karıştım ama alırsam orjinalini alıcam canım.
valla cnm benim yüzüm şuan iyi sen de nasıl bir etki gösterir bilemem şuan beslenmeme de çok dikkat ediyorum özellikle su çok içiyorum. çok pahalısıni alma bence evde doğal şeylerle cilt gene güzelleşiyo sıkılaşıyo merak etme ..... sadece aleti al haftada bir sefer uygula bence benim gibi ben en pahalı kremlerden birini kullandım bi ara faydasız şeyler. hem ömür boyu onlarımı kullancam o kadar param yokki... sağlıklı beslensek aslında bütün kremlere bedel :)))) zemuszemus[/QUOTE)
cnm zaten 3 haftadan beri polen kullanıyorum c vitamini tablet içiyorum kolejen için c vitamini çok önemliymiş 3 haftadaki tek farklılık cildim canlandı ve gözenekler küçülmeye başladı gülsuyuda kullanıyorum ama henüz erken insan sabredemiyo işte benim merak etiğim aslında rollerin tedavi süresiydi yani bunu hayat boyumu yapıcaz yoksa belli bir tedavi şemasımı var konuştuğum bayan özellikle 10 kere yapıcaksn yeterli olucak dedi bilmiyorum ya iyice karıştım ama alırsam orjinalini alıcam canım.
zamana karşı daha ii kalabilmek için savaşmalıyız haftada 10 dk mı neden bu işe ayırmıyım ki net başında saatimi geçirebiliyrsam mutluğum için de zaman ayırabilmemliyim:))) bence düzenli ve sürekli yapılırsa işe yarar bendeki orjinal değil belki ama sitediğim sonucu alıyorum ben 0.5 mm lik kullanıyorum...
zamana karşı daha ii kalabilmek için savaşmalıyız haftada 10 dk mı neden bu işe ayırmıyım ki net başında saatimi geçirebiliyrsam mutluğum için de zaman ayırabilmemliyim:))) bence düzenli ve sürekli yapılırsa işe yarar bendeki orjinal değil belki ama sitediğim sonucu alıyorum ben 0.5 mm lik kullanıyorum...
cnm öylede cilt zamanla bunada alışıcak tepki vermemeye başlicak ben çin malı olanlardan almaya korkuyorum çünkü ciddi reaksiyonları olabilir bu arada bu gün dişim ağrıyodu dişçiye gittim her iki tarafımdada eksik dişlerim var 2şer tane bunları yapmazsak yanakların çöker dedi şaka gibi eve geldim inceledim gerçektende eksik dişlerin üzerindeki kısımlar çökük ne ararken ne buldum senden iyi haberler bekliyorum bakalım devam et seni oldukça motife etmiş bence epey moralli yazıyosun :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?