Dermaroller- izler -lekeler-skarlar-selülitlerr babay, kolajen üretimi

Sağol Jay Jay rahatladım valla. Aldığım krem çok pahalı ve bunu dermaroller olmadan kullanmaya kıyamıyorum. C8 yada 0.5 lik almayı istiyorum.C8i daha çok tercih ederim ama çok pahalı. Uygun alan arkadaşlar var mı? Yardımcı olabilirmisiniz? Sevilay abin nerden aldı o kadar ucuza? Titanyum iğneli mi?

rossy dislerini implant mı yaptırıcaksın ?
ya kreme aslan gerek yok vucut kendını tamır edıyor bu yontemde
ama elınızde en ıyı ne varsa onu surun

rossy dislerini implant mı yaptırıcaksın ?
ya kreme aslan gerek yok vucut kendını tamır edıyor bu yontemde
ama elınızde en ıyı ne varsa onu surun

jay jay implant yaptırıcam dolgu parasını dert ederken 4 tane implant bakalım önemli olan gerçekten çözüm olucakmı.

denizkızı hergun mu yapıyorsun?
bır kızarıklık olmuyor mu 0.5 cok kucuk bır ebat ama yıne de kızarıklık olur dıye dusunuyorum
bız de mı 0.5 le hergun yapsak?

merhaba jayjay
ilk önceleri hergün yapıyordum ama işlk baştaki dolgunluun azaldığını farkettim ara verdim 2. günden itibaren gene dolgunlaştı şimdi haftada 1 yapmaya karar verdim ben de siizn gibi bugün yine yapıcam ama şuan yüzümün dolgunluğu ii:)

jay jay implant yaptırıcam dolgu parasını dert ederken 4 tane implant bakalım önemli olan gerçekten çözüm olucakmı.

canım cok gecmıs olsun
bak o dedıgın dogru
dıs eksıkse yuzu etkılıyor katıyen
tanesı kacaymıs ımplantın?

rosy cok pahalıymıs gercekten
annem de yaptırmayı dusunuyor da hızlı olan bır cesıdı varmıs
tv de ızlemıs hemen implantı cakıp ustunu kaplıyorlarmıs
o drun adını almıstı annem dr ıstanbulda
bir de nasıl yapıyor bılmem ama yaşar nalçacı adında bir hekim vardı
implantı hızlı ve estetik sekılde yapan bır doktordu
benim düğünümden sonra annem de bu işleri halletiricek

jay jay normalde dahada pahalı bende dişeti çekilmeside var o bölgelerde greft membran bir sürü işlem yapılcak bu sadece malzeme parası diyebilirm aklında olsun üniversite hastanelrinde döner sermayeye çok az bi para ödeyerkde yaptırabiliyosun ama çok uzatıyolar git gel o parayı vermeye razı oluyosun o bir günde nasıl yapılıyo anlamadım zaten kronların yapılması nerdeyse 1 hafta sürüyo kandırmaca hepsi

Son düzenleme:

canım kandırmaca dıll
o dedıgım yasar nalcacı da cok kısa surede yapıyordu eskıden sıtesı vardı onun
sımdı bloga donmus nıyeyse
annem gecenlerde baska bı dr gormus tv de
unıversıteden yanı ama tabı oyle hızlı ıslem ıcın ucret alırlar
ve fakat adını soramadım bı ogrenım o drun ısmını ben
damaklarında asınma mı var? greftı nerden alıcaklar? benım de annemın sorunu oyle

sewgili jayjay hani kendine cildine özellikle de yüzüne bu kadar özen gösteren biri olarak büyüme hormonu olarak da bilinen b vitamini alt grubu MELATONİNin sadece gece salgılandıgını erken ve düzenli uyundugunda yaşıtlara göre daha dinç ve diri kalındıgını (çok geç saatlarde yazmış oluyorsun genelde)artı pcnin radyasyon içerikli uv ışınlar yaydıgını yol açtıgı lekelerin güneşten daha derin ve inatçı oldugunu kkda bu kadar paylaşımda bulunmak için ekran başında kaldıgın zamanların vücudun eksi hanesine yazıldıgını biliyorsundur da hesaba mı katmıyorsun ???
hani hakketen merak ettim şimdi sen beni terslersin diye de düşünmekteyim(hoşuna gitmeyenlere yaptıgını gözlemledigim durum ;ama olsun bu sadece masumane bir soru )

cnm dişeti çekilmesi ve kemik erimesi var yeterli kemik seviyesini sağlamak için greft uygulanıcak gerçi artık taksitle yapan yerde var istanbulda bi merkez 12 taksit yapıyodu kredi kartına fiyatıda yanlış hatrlmysm 1500tl implantın fiyatı

arkadaslar merhaba,
sayfalar dolusu yazi oldugu icin hepsini tek tek okuyacak kadar genis vaktim yok su anda. o yuzden affiniza siginarak birkac soru sormak istiyorum, dedigim gibi defalarca yazilmistir belki buraya. dermaroller aletini hangi internet sitelerinden aliyorsunuz? ebay, gittigidiyor? ebay'de oldukca uygun fiyatlar, turkiyeye kargo yapan kullanicilar da var ama deidigim gibi dermarolleri ilk kk'da gordum ve pek bir bilgim yok. ben aknelerim icin kullanmak istiyorum, bir de selulitler icin, ikisi icin de ayni igne boyutunu mu kullaniyorsunuz yoksa yuz icin daha mi ufak oluyor? dermaroller markalari var mi yoksa hepsi ayni mi kalite bakimindan? bana onerebileceginiz bir sey var mi? cook teskkurler simdiden kaydirigubbakcemile5

elu ben yüzüme 1.5 kullanıyorum şu anda kızlar da çatlak selülit gibi işlemlerde 1.5 kullanıyor genelde

Son düzenleme:
elu ben yüzüme 1.5 kullanıyorum şu anda kızlar da çatlak selülit gibi işlemlerde 1.5 kullanıyor genelde

merhaba,
geçen hafta dermaroller la ilk uygulamamı yaptım ama dediğiniz gbi bende öyle ertesi günlere kızarıklık kalmadı. . bu başlığın tamamını okudum. . bi kaç gün sonra ölü deri atılıyor peeling yapın nemlendirin demiştiniz ama bende öyle olmadı. . acaba yapamadım mı 1,5mm ile yaptım fazla bastırmadım. .acıya dayanıklıyımdır emla kullanmadım. .şimdi vakit kaybetmek istemiyorum da 1 hafta oldu bidaha yapsam mı ne dersiniz ?? bide lekelerim için uyguluyorum. dermaroller sonrası için lekelere yönelik gerçekten işe yarayan ürün tavsiyelerinizi de yazarsanız çook sevinirim

bendede aynisi oldu ne yapmaliyim? yanlismi uyguladim ilk basta kizardi ama sonrasinda gecti iki saat sürmedi kizariklik ve öle kabuklanmada olmadi.bide ben 1,5 olandan kullaniyorum yüzüme her hafta yapsam bisy olurmu?

bendede aynisi oldu ne yapmaliyim? yanlismi uyguladim ilk basta kizardi ama sonrasinda gecti iki saat sürmedi kizariklik ve öle kabuklanmada olmadi.bide ben 1,5 olandan kullaniyorum yüzüme her hafta yapsam bisy olurmu?

selvi.boylum 1.5lukla mi basladin dermarolleri kullanmaya? baslangic icin hangisini alsam karar veremedim ya :sm_confused: . 1,5le daha fazla araliklarla yapmak lazim diye okumustum sanki ama..

kızlar genel olarak yeni hücre olusumu 21 gunde bır oluyor bıldıgınız uzre
o yuzden 3 hafta belkı fena bır sure degıl dıyebılırız

kızlar benim daha önceki gittiğim yerden iğneli epilasyondan kalma yanaklarımda küçük çukurluklar var ve şu anda gittiğim uzman yüzüne 2 kez dermaroller yapsak bunlar düzelir dedi bir de kullndığı kremler ürünler falan varmış çok ii gelio dedi ben bi türlü cesaret edemedim burada acaba iğneli epilasyon lekelerine yaptıranlar varmı???çok fazla sayfa vardı bir kısmını okudum ama bi yere kadar lütfen yaptıran bilen biri varsa beni aydınlatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…