selvi.boylum 1.5lukla mi basladin dermarolleri kullanmaya? baslangic icin hangisini alsam karar veremedim ya :sm_confused: . 1,5le daha fazla araliklarla yapmak lazim diye okumustum sanki ama..
ilknur seans ücretine kac lıra ıstıyor o merkez derma roller uygulaması ıcın?
neden cesaret edemıyorsun bız aldık yaptık bırsey olmadı
kendın al evınde yap ıste bır suru para verme derım yıne de sen bılırsın
yüzdeki çukurluklara iyi geliyorsa süper yaa
2.uygulamamı yapmak için sabırsızlandım şimdi
jay jay senin yüzündeki gelişmeler neler
ilk uygulayıcımız sensin ve klavuzumuza.s.
benim yüzümde akneden dolayı çukurlar var aynı sorunu yaşayıp sonuç alan varmı
ben biyerde yaptıramaktan öte evde alıp kendim yapmayı düşünüyorum ama şöle bişidde var sounçta igneli apilasyondada çukurlar oluşuyor bu alettede bi sürü iğne var iyi edeyim derken yeni izler olur die korkuorm çok işe yarasa izel kullanırdı
ilk__nur gittiğin yerin adı nedir telefonunu yazabilrmsn
Üç hafta aradan sonra bugün 2. seansımı yaptım. İlk uygulamada bölgeye göre 30-35 geçiş yapmıştım. Cildimde gözle görünür olumlu bir iyileşme görmeyince bu seansta yine bölgye göre 40-50 seans yaptım yüzüme ve dekolte bölgeme. Yapalı yaklaşık 10 saat oldu ama hala yanıyorum. Dokundum mu acıyor. Klimanın karşısından ayrılamıyorum. İlk uygulama sonra kızarıklık fazla sürmemişti, soyulma falan olmayınca uygulama sayısını artırayım dedim. Açık gözeneklerim ve birkaç tane güneş lekesi var. Bunlar geçsin istiyorum.Umarım bu yanma geçer ve bir sıkıntıyla karşılaşmam.
ben biyerde yaptıramaktan öte evde alıp kendim yapmayı düşünüyorum ama şöle bişidde var sounçta igneli apilasyondada çukurlar oluşuyor bu alettede bi sürü iğne var iyi edeyim derken yeni izler olur die korkuorm çok işe yarasa izel kullanırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?