Dermaroller- izler -lekeler-skarlar-selülitlerr babay, kolajen üretimi

ilknur seans ücretine kac lıra ıstıyor o merkez derma roller uygulaması ıcın?
neden cesaret edemıyorsun bız aldık yaptık bırsey olmadı
kendın al evınde yap ıste bır suru para verme derım yıne de sen bılırsın

yüzdeki çukurluklara iyi geliyorsa süper yaa
2.uygulamamı yapmak için sabırsızlandım şimdi
jay jay senin yüzündeki gelişmeler neler
ilk uygulayıcımız sensin ve klavuzumuza.s.

ben aşırı kansızım acaba ondan mı bende kızarıklık olmadı ?

selvi.boylum 1.5lukla mi basladin dermarolleri kullanmaya? baslangic icin hangisini alsam karar veremedim ya :sm_confused: . 1,5le daha fazla araliklarla yapmak lazim diye okumustum sanki ama..

evet canim 1,5la basladim ben valla öle cani tatli olanlardan diilimdelikafadulden üstelik emla diye bi crem varmis ben onu kullanmiyorum... baslarda biraz canim yaniyo ama sonrasinda alisiyo dayaniyorum... hatta ben göz altina bile kullaniyorum tabi oraya okadar bastirmiyorum hafif bi sekilde... simdilik iyi ama sadece bende neden kabuklasma olmuyobilmiyorumkismile ve kizariklik bi iki saaatte geciyo acaba yanlis bisymi yapiyorum arkadaslar tecrübesi olan arkadalar cvplarsa sevinirim

selvi.boylum
benimde kızarıklık anca 1 saat sürüyo
heralde cildimiz çok dayanıklı
yeterli sayıda yeterli uygulamayı yapıyorum ama olmuyo
cilt tipinden kaynaklanıyo
beyaz tenlilerde belki daha çok kızarıyodur
ben buğday tenliyim

canım ben hala iğneli epilasyon yaptırıyorum ve ilk yaptırdığım yerden kalan izler beni okadar üzdüki anlatamam yüzümde en ufak iz yoktu epilasyon yapmadan önce bu sorun beni o kadar olumsuz etkilediki ne kadar anlatsam boş beni görmen lazımdı anlatamam yani çok kötü günlerdi.şimdi daha ii düzelio yükselio o çukurluklar şu anda devam ettiğm yer çok ii ve yapan kişiye çok güveniorum benim cesaret edemedim nokta şu eğer yine iz gibi bişi oluşursa yaşadığım kötü günlere dönmekten korkuyorum başka bişi diil.uygulama sanırım 100 tl bi de alet 150 sanırı ama net bişi diil hatırladığım kadarı bu.bi de uygulamadan sonra özel ürünler varmış onları kendisi vercek bana ööle söledi ama bu kalan izlere ii gelir die kesin bişi söleyebilrmisiniz???cevap vermenede çok sevindim

yüzdeki çukurluklara iyi geliyorsa süper yaa
2.uygulamamı yapmak için sabırsızlandım şimdi
jay jay senin yüzündeki gelişmeler neler
ilk uygulayıcımız sensin ve klavuzumuza.s.

canım ii gelio dediler ama yaptırmadım ben.gittiğim yer işe yarar dedi ahh bu sorun için yaptıran biri varsa cevap verse çok ii olur hani :)

benim yüzümde akneden dolayı çukurlar var aynı sorunu yaşayıp sonuç alan varmı

canım bana yapalım diyen yer ilk sivilceden kalan çukurların düzeltilmiş halinin fotolarını gösterdi zaten ilk onlar için yapılmaya başlanmış bu tedavi yapan bi yerle git görüş sor istersen ben henüz yaptırmadım ama epilasyona gidiorum aynı yere çok güvenilir bi insan şimdi sen nie yaptıramıyosun diceksin ben cesaret edemedim epilasyon yaptırıorum ya nasıl olur die düşünme durumlarındayım hala :))eğer istersen gittiğim yerin adresini falanda verebilirim

ben biyerde yaptıramaktan öte evde alıp kendim yapmayı düşünüyorum ama şöle bişidde var sounçta igneli apilasyondada çukurlar oluşuyor bu alettede bi sürü iğne var iyi edeyim derken yeni izler olur die korkuorm çok işe yarasa izel kullanırdı

iğneli epilasyonda dokuya elektrik akımı veriliyor bu da hücreleri yakıp eriten birşey
leke ve çukur oluşması bundan

ilk__nur gittiğin yerin adı nedir telefonunu yazabilrmsn

canım şöyleki tamam iğneli epilasyon çukurluk yapıo ama zarar vererek o izleri yapıo ama şu var zaten jayjay da yazmış bu küçük kanallar açarak iileşmeyi sağlıo eğer iz yapıo olsa o kadar insan yaparmı bunu böle düşünüorum.ve bende yaptırcam sanırım ama henüz diil.gittiğim yerin telefonu 417 10 94 aura

alın evde yapın yazık paranıza ben krem kullanmadan yaptım hiç de acımadı ve göz altında olan sivilce gibi olan küçük benekler ilk kullanmamda kayboldu

ben uzn bir süre yüzüme iğneli epilasyon yaptrdm hiç bi yan etkisni göredim ama yanaklımın çöküklüğne çok takıyorum ve herşeyi bundan olabilrmi acaba diyorum iğnelide eğer doğru e yetrli akım verilirs zararı olmaz diy düşünüyorum.

Üç hafta aradan sonra bugün 2. seansımı yaptım. İlk uygulamada bölgeye göre 30-35 geçiş yapmıştım. Cildimde gözle görünür olumlu bir iyileşme görmeyince bu seansta yine bölgye göre 40-50 seans yaptım yüzüme ve dekolte bölgeme. Yapalı yaklaşık 10 saat oldu ama hala yanıyorum. Dokundum mu acıyor. Klimanın karşısından ayrılamıyorum. İlk uygulama sonra kızarıklık fazla sürmemişti, soyulma falan olmayınca uygulama sayısını artırayım dedim. Açık gözeneklerim ve birkaç tane güneş lekesi var. Bunlar geçsin istiyorum.Umarım bu yanma geçer ve bir sıkıntıyla karşılaşmam.

selam arkadaşlar. bende 1.5 luk roller aldım. selülit için bacaklarıma uygularım diye 1.5 seçtim ama alnımda ve göz çevremde kırışıklar oluşmaya başladı. bastırmadan alnımda 10-15 geçiş yaptım. aman bu muymuş derken biraz zaman geçince yanma hissi ve kızarıklık oluştu. henüz onun için ürün falan almadım kolonyayla dezenfekte edip arapkızı kremimi sürdüm. şimdi uyuyacağım sabah bakalım kızarıklık geçecek mi. yüzüm için 0.5 lik mi alsam ne dersiniz. bir de rolleri nasıl temizliyorsunuz?

ben lazer epilasyon yaptırıyorum yüzüme oda çok kızartıyor. arapkızı kremini bir deneyeyim dedim. güneş koruyucumu zaten lazer uygulamasından beri sürekli kullanmak zorundayım.onuda sürdüm. kızarıklık hemen geçti. bu arapkızının içeriği belli değil yazmıyorlar ama kokusundan anladığım kadarıyla kükürtlü birşey ve etkili.
sanırım.

bende hiç kızarıklık olmuyor ya neden anlamadım ben ilk uygulamamdan 5 gün sonra bidaha yaptım çünkü ilk uygulamamda da kızarıklık bırakın 10saati 1-2 dk sürdü. .yani sonuçta vücut yara olarak algılayacak ki onarsın ama ben de hiç bişi olmuyor. .
2.uygumalamada da 1-2 dklık bi kızarıklık old. vücudumda da kullandm. çok mu bastırıyorsunuz yani sert mi yapıcaz ? bide bi yönde gidiş gelişi bir mi sayıyoruz. yoksa sadece gidiş 1 geliş2 mi diyoruz ?

Kızlar merhaba ben bu forumda yeniyim fakat uzun zamandır yazışmaları takip ediyordum, bende dermarollerı nisanda dermatologumdan duymuştum, bende akne izleri var 24 yaşındayım pcos hastasi oldugumdan zamanında hormonel dengesizlikten çıkmıştı sivilceler şimdide iz bıraktı.. bunun üzerine doktor bana dermaroller ı önerdi, ama bu tedavi dermaterapi diye geçiyomuş, yani evde sadece aletle ve vitaminlerle yapılan bi tedavi değil, cildinize kök hücre ekstresi veriyor doktorda yaptırınca.. bu ekstreler hem ciltteki kolajeni arttırıyormuş, hemde iz bırakmasını önlüyormuş.. ama iğneli epilasyonda da iğne batıyor ve iz kalan bir çok insan var , bir de bunu tüm yüze yapıyosun, ben onun için bıraz tırstım açıkçası :çok üzgünüm:, hem tenim çok beyaz hem de çok ince, benim gibi beyaz tenli olupta dermaroller yaptıran var mı diye merak ediyorum, biraz cesarete ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…