Kızlar merhaba ben bu forumda yeniyim fakat uzun zamandır yazışmaları takip ediyordum, bende dermarollerı nisanda dermatologumdan duymuştum, bende akne izleri var 24 yaşındayım pcos hastasi oldugumdan zamanında hormonel dengesizlikten çıkmıştı sivilceler şimdide iz bıraktı.. bunun üzerine doktor bana dermaroller ı önerdi, ama bu tedavi dermaterapi diye geçiyomuş, yani evde sadece aletle ve vitaminlerle yapılan bi tedavi değil, cildinize kök hücre ekstresi veriyor doktorda yaptırınca.. bu ekstreler hem ciltteki kolajeni arttırıyormuş, hemde iz bırakmasını önlüyormuş.. ama iğneli epilasyonda da iğne batıyor ve iz kalan bir çok insan var , bir de bunu tüm yüze yapıyosun, ben onun için bıraz tırstım açıkçası :çok üzgünüm:, hem tenim çok beyaz hem de çok ince, benim gibi beyaz tenli olupta dermaroller yaptıran var mı diye merak ediyorum, biraz cesarete ihtiyacım var
magda, ben de sivilce izleri için başladım. İğneli epilasyonla ilgisi yok bunun çünkü orada içine elektrik akımı veriliyor biliyorsun. Ben yıllar önce bacaklarıma iğneli epilasyon yaptırmıştım, izler 3-4 ay geçmedi tam bir felaketti. Yapan kadından kaynaklı değil çünkü diğer benle gelenlerin 1 ayda geçiyordu tamamen. O yüzden tüm bacaklarımı sadece bir seans yaptırdım neyse ki. Çok yıllar sonra öğrendim ki, çok açık tenliyseniz iğneli epilasyon yapılmazmış, yapılırsa da böyle iz kalma ihtimali çok yüksekmiş. Benimkiler ilk seansta bıraktığımdan sanırım kalıcı olmadı neyse ki... Ben yüzüme ve vücuduma 1 mm dermaroller yapıyorum ayda 1 kez ve inan en ufak bir iz vs. kalmıyor:ecrin_bebek:
ya kızlar iğneli epilasyon sonrası 6-7 gün iz kalması normal mi
normal canım. ben 2 yıl kadardır aralklarlA yaptırıyorum. izlerin gemesi bazen 3 ayı buluyor bende ama ben açık tenliyim
ama ben kaş arası ve kaş altı kaşüstünden bahsediyorum, oralar çabuk iyileşmesi gerekmez mi diğer yerlere göre?
herhangi bişi sürmek hızlandırır mı iyileşmeyi?contratubex kullandım işe yaramadı.bepanthene medicassol sürüyorum ben mesela işe yarıyomu bilmiyorum
kizlar kullandiginiz dermaroller bundan mi?
Uploaded with ImageShack.us
bugun internetten bunu aldim 0.5 mm olanindan. buradan okuduklarimdan yola cikarak 0.5in benim yuzum icin en iyisi olacagina karar verdim, cunku beyaz ve oldukca hassas tenim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?