Dermaroller- izler -lekeler-skarlar-selülitlerr babay, kolajen üretimi

canım valla ben beyaz tenliyim kesnlkle uygula geçenlerde bende doktoruma sordum oda onayladı kendinz alın evde yapın çok kolay ben bide çatlaklar için sngle needle aldım ikisine devam ediorum iz falan yok kimsede duymadm ben cnm ya

kızlar yalnz ben bide selülitlere kullanıcam hangi kremi süriim arkasndan bana yardım

ben bacaklarıma yaptım, biraz kızarık oldu hafif kaşıntı ağrı oldu
ama yine de memnunum :lepi: olumunekankayizsmile
yazın biraz ter sorunu oluyor tabi ki
paylaşımda bulunan arkadaşlara teşekürler hihoyyyt a.s.

magda, ben de sivilce izleri için başladım. İğneli epilasyonla ilgisi yok bunun çünkü orada içine elektrik akımı veriliyor biliyorsun. Ben yıllar önce bacaklarıma iğneli epilasyon yaptırmıştım, izler 3-4 ay geçmedi tam bir felaketti. Yapan kadından kaynaklı değil çünkü diğer benle gelenlerin 1 ayda geçiyordu tamamen. O yüzden tüm bacaklarımı sadece bir seans yaptırdım neyse ki. Çok yıllar sonra öğrendim ki, çok açık tenliyseniz iğneli epilasyon yapılmazmış, yapılırsa da böyle iz kalma ihtimali çok yüksekmiş. Benimkiler ilk seansta bıraktığımdan sanırım kalıcı olmadı neyse ki... Ben yüzüme ve vücuduma 1 mm dermaroller yapıyorum ayda 1 kez ve inan en ufak bir iz vs. kalmıyor:ecrin_bebek:

malum siteden teyzeme ve kendime aldım.yarın birbirimize ugulayacağız. ikimizde de güneş lekesi ve göz altında çökme var.ben 27 yaşındayım teyzem 40.uygulamanın ardındanda bepanten ve e vitamini ampulü sürücem yüzümüze. sonuçlaryla ilgili bilgi veririm. bu arada ürünü 65 tl ye aldık. biraz ucuz umarım dandik değildir. 1.5 mm lik

dandik değildir cnm aynı hepsi bunların bende 49 liraya almıştım sen 15 tl fazla vermişsin

heyyo tatlım e vitamni evigen bepanten evigen ampülü yazıo doktor bedava alırsın

gulayb cim ,benim izlerim çok öyle derin derin doku çöküklüğü değil, çukurlar var ama 2 kere peeling yaptırmıştım, biraz yüzeyselleşti izlerim, böyle iğne ucu kadar yanaklarımda ama küçük küçük bir sürü olduğu için dikkat çekiyor.. bana da doktorum önerdi dermaroller ı,peelingten sıkıldıysan sonbaharda dermaroller a başlarız 8 seansta bütün izlerin dolar dedi, bazı serumlar da kullanıcam sana dedi. dermaroller ın katalogunu filan verdi. bende biraz internette araştırdım, bir site buldum insanların deneyimlerini paylaştığı, aynı burası gibi ama yabancı site, ....... orada biri yazmış izleri hem geçmemiş hem de yeni izler oluşturmuş dermaroller. bende korktum biraz acaba benim de öyle olur mu diye. çünkü hem alerjik bi cildim var hemde neredeyse saydam renkliyim :bbo:hiç iyi bişey değil böyle olmak :çok üzgünüm:aslında aletin mantığı çok açık, delik delik yapıyor ve oraları cilt onarırken eski bozuklukları da gideriyor. benim de kalçamda çatlaklar var, önce bir tane alıp deniycem cildim nasıl reaaksiyon vericek diye, böylece çatlaklara da faydası olur belkiyerimseniben

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar dermarolleri yaptık teyzemle. acıdı biraz. topam 40dkkadar sürdü.uygulama ardından hodan yağı,e vitamini b vitamini k vitamini ampullerini karıştırıp yüzümüze sürdük. şu an kıpkırmızıyız eyvahedigeldismile . yaptığımız bir kaç yerde iğne ucu kadar kanama oldu. bakalım nasıl olacak. sonuçları yazmaya devam ederim. :lepi:

heyyo hodan yağı cildin kendisini yenilemesine yardımcı oluyor. lekeleri gidermede de etkili olduğu söyleniyor

4 ay aradan sonra 3 kez dermaroller uygulamami yaptim iki gün önce 1mm ile. Ikinci gün biraz kizarikti bugün bisey kalmadi. Önceki uygulamamarimda daha cok tahris oluyordu ayrica sanki uygulama hic yapmamisim gibi soyulma falan olmadi henüz. Cildim güclendimi acaba diyorum.

Bugün hodan yagini ikinci duyusum sitede demekki bugün gidip aliyorum :) Birde ozo yagi.

normal canım. ben 2 yıl kadardır aralklarlA yaptırıyorum. izlerin gemesi bazen 3 ayı buluyor bende ama ben açık tenliyim

ama ben kaş arası ve kaş altı kaşüstünden bahsediyorum, oralar çabuk iyileşmesi gerekmez mi diğer yerlere göre?

herhangi bişi sürmek hızlandırır mı iyileşmeyi?contratubex kullandım işe yaramadı.bepanthene medicassol sürüyorum ben mesela işe yarıyomu bilmiyorum

ben yüzüme yaptırmadım ama yaptıran arkadaşlarım var.onlarında izleri 10 gün kadar kalıyor

kizlar kullandiginiz dermaroller bundan mi?

Uploaded with ImageShack.us

bugun internetten bunu aldim 0.5 mm olanindan. buradan okuduklarimdan yola cikarak 0.5in benim yuzum icin en iyisi olacagina karar verdim, cunku beyaz ve oldukca hassas tenim.

ben de beyaz tenliyim hiç sorun olmadı şu ana kadar tabi güneş kremi her zaman sürülmeli
derma roller olsun olmasın

benimkisi bundan ama 1.5 mm lik. benim cildide hassas ve açık tenliyim. yaptığm gün ve ertesi gün hafif sızlama vardı.özellikle yaparken baya canım yandı. fakat 1.5 luk kullanam cildmde sorun yaratmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…