Dermaroller- izler -lekeler-skarlar-selülitlerr babay, kolajen üretimi

ben tüm yüzüme uyguladım hem cilt daha taze oluyor daha güzelleiyor parlaklaşıyor. genişlemiş gözenekler kayboluyor. ben kolonya ile dezenfekte ettim. sonuçta biryerimiz yaralnsa hemen kolanya ile dezenfekte etmezmiyiz. o mantıktan giderek kolanya ile deznefekte ettim. alkol oluğu için gayet rahat kullandım. ben ozonyağını 3 aydır kullanıyorum...çok güzelleştirdi cildimi taptaze oldu.

tortilla slm sanki hangi eczaneden aldın dermarollerıbende almak istiyorum adını yazabilirmiisn?

kızlar ben dermarolleride ozon yagınıda eczaneden almaya karar verdim aktardki sahte olabiliomuş dermarolleri uygularken yıldız şeklindemi geçiş yapıosunuz yoksa aşaga yukarı kafanıza göremi açıklarmısınız

birde uygulyan arkdaşlar çok bastırıyormusunuz ne kadar sürede bi yapıosunuz ve mesala arkdaşımızın tırnak izi geçmiş ya bu kalıcımı oldu örnegin ben yüzümü keselediimden sanırım hafif ödem oluşuo tam iki gün bebek gibi ciltle geziorum ama cildimde bi sürü çukur var sivilce izleri var daha sora eski haline dönüo dermarollerdede böle bişi oluomu kullanım bırakıldıgında

ben kafama göre uygulama yaptım şimdiye kadar. o iz kalıcı şekilde iyileşiyor. aktardan almayın ozon yağını ben internetten orjinal ürten firmadan direk getirtiyorum. çok güzel bişi olduğunu kullanmaya başlayınca anlayacaksınız arakadaşlar. uygulama süremide kendim kafama göre yapıyorum.bastırarak yapıyorum 1mm lik kullanıyorum. dediğim gibi ben mart ayından beri kullanıyorum biraz sabır gerekiyor

kızlar bende bugün gg den sipariş verdim. gelişmeleri size sürekli yazıcam. ve burda yorum yapmış benim gibi bilmeyenleri aydınlatan arkadaslara çokkk tşklerrrr

arkadaşlar ne durumdasınız :) uzundur giremedm gelişmeler bende gayet iyi vücudumdada yüzümdede güzel sonuçlar aldım yalnz biraz canım acıo benm nolcak blmiyorum :))

ben de biraz sızlama oldu epey de sürdü.. daha bir kez yaptım. ilerde fark görürsem yazarım. inşallah bi faydasını görürüz kızlar..

boşa debelenip durmaktan yıldım ben valla.. pöfff! :1no2:

kızlarrrr bugün bende ilk kez dermaroller uyguladım yüzüme hemde emlasız:lepi: sıktım dişimi yaptım.. gözaltı dahil.. zaten yanak falan çok acımıyorda gözaltı çok sızlıyor.. korktugum gibi degildi. daha fazlaa kızaracak falan diye bugün tüm işlerimi iptal etmiştim ama kızarıklık 1 saatte geciyor. benim gibi denemeye korkan arkadaslar hiçç çekinmeyin... ben sivilce izleri çukurluklar için uyguladım çatlak kırışıklık herhangi bi sorunum yok... tabiki ilkinde bi sonuç beklemiyorum.. ama cildim çok parlak suan cok canlı duruyor. (bu sadece benim diil sakın onu yüzüne sürmeeeee diyen anneminde yorumu) kaydirigubbakcemile3
ekstra krem serüm kullanmadım bana hiç bi krem olumlu sonuç vermez hep sivilce yapar zaten yaglı cildim sadece dermaroller uyguladıktan sonra kaliteli bi nemlendirici krem mutlaka kullanın cünkü çok kuruluk oluyo özellikle gözaltında.. güzellik salonunda çalışan bi arkadasımdan da biraz bilgi aldım onlar ayda tek bir seans yapıp bekliyorlarmıs. toplam 4 5 seans sürüyormuş. tek bir dermaroller uygulamasının bile 1 ay boyunca etkisi devam ediyormuş. tabiki benim o kadar beklemeye sabrım yok haftada 1 uygulamayı düsünüyorum...şimdilikk herseyy yolunda:lepi:

arkadaşlar bana da merak sardırdınız vallahi ,olumlu tepkileri okuyunca denemek gerek diye düşündüm..
gg ye baktım şimdi ,35 tl ye de var, 1.5mm lik ... bu yeterli oluyor mu ?
bunun için olumlu etki sağlayan marka nedir..birde gözl çevresine uygulanıyormu bunlar iğneler olunca ucunda tırsıyor inan haliyle

Son düzenleme:
ben buldum bı tane bugun sipariş vericem markasıda ZGTS titanyum uçluymuş üff zor oluyo bu sipariş işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…