eczaneden aldıgın ii olmuş en azından daha güvenilir peki işe yarıyormu.birde arkdaşlar aklıma bişi taklıo onu sizlerle paylaşcam.şimdi dermaroller metal ignelerden yapılı yani metal alerjisi olanlar olabilir artı metal cilltte iz bırak bi olgu mesala incecik iğnelerle cildindeki iltihabı boşalatan doktor bi arkdşım vardı yüznde izler kaldı.ama taş iz bırakmı cilltte çocukken hepimiz düşmüşüzdür dizlerimiz taşlara çarpıpı yaralanmıştır ama iz bırakmaz. ufacık bıçak darbesi cam kesmesi iz bırakır oysa demek istedigim taşda iz kalmazken vücut tırnak da dahil olmak üzere birçok şeyde iz alıo.bu nedenle ben dermaroller yerine topuk taşı kullandım aranızda deneyen varmı aynı mantık oldugunu dşündüm bu şekldede kolejen oluşur die düşündüm başka deneyen varmı aramızda
buju bence karamsar olma canım kullanmadan bilemezsin sen kullanıyomusun bu aleti ?? benim okuduklarım genelde çok güzel yorumlar ki kullananlardaki değişimi kendi gözümle gördüm zaten inanmasam kaç hafta eczane aramam bunu satan kredi kartı olmaynca net alışverişide olmuo malesef neseki buldum bi eczanede ve aldım :) ilk uygulamamı yaptım bekliorum şuan bile bi canlılık var
lamia sendeki gelişmeler nasıl ? 5 uygulama olmuş arkadaşım bilgi verrsen çok sevnrm
arkadaşlar bende yazamadm ne zamandr bi eczaneden buldum 50 tl fiyatı internetten alcaktmm kymtd cnm saol ama benm kredi kartım yokilk uygulamamıda sabah yaptım bakalım hala hafif kırmızı kendmi iyi hissediyorum paylaşımlarınız için saolun yalnız arkadaşlar eczacı kadına sordumda bu rollerı sertifikasız ürün almayın aldığınız kişiye sorun mutlaka
arkadaşlar ben mart ayından beri kullanıyorum...bende 9. uygulamayı yaptım ayda bir yapıyorum. yanağımda küçüklükten kalma 1.5-cm tırnak izi vardı( kavga etmiştik arkadaşım tırmalamıştı) şimdi o iz okadar silikleşti ki üstelik boyutuda küçüldü. ben ilk başta korkmuştum ama bir cesaret gelmişti o zamandan beri ayda bir yapmaya başladım ve sonuçlarını çok güzel alıyorum. gözaltımada uyguladım gözaltı içinde güzel sonuçlar veriyor hatta daha hızlı sonuç veriyor hihoyyyt ...bence süper bi buluş.bende işe yaradı. umarım sizdede işe yarar.hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :sm_cool: hihoyyyt :teytey:
ben medikal ozon yağı sürüyorum bide kahverrengi lekeler için naturaline serum aldım. onuda sürüyorum . 1mm lik kullanıyorum.üstelik uygulamadan 3 gün sonra peeling yapıp ölü hücreleri yüzümden atıyorum. bende sivilce lekeleri vardı şimdi yok. cildim çok güzelleşti. umarım sizdede aynı olumlu sonuçlar olur. ben çok memnunum arkadaşım.doğal ürünlerden yanayım. bu hafta sonu 10. uygulamayı yapcam. bu sefer farklı birşey deneyeceğim. eczaneden e vitamini alıcam kapsül gibi olandan. dahada güzelleşecek die umuyorum. ben yüzüme asla kapatıcı fondaten kullanmayan biriyim.50 faktörlük krem sürüyorum okadar bide gözüme kalem çekip işime giden biriyim. üstelik 26 yaşındayım ve hiç yaşımı göstermediğimi söylüyorlar (19-20 falan zannediyorlar). :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
nerden almak iyi yardımcı olurmusunuz nerde satılıyor g.g daki herurune guvenebılırmıyım bir sürü war dermaroller satan
ben medikal ozon yağı sürüyorum bide kahverrengi lekeler için naturaline serum aldım. onuda sürüyorum . 1mm lik kullanıyorum.üstelik uygulamadan 3 gün sonra peeling yapıp ölü hücreleri yüzümden atıyorum. bende sivilce lekeleri vardı şimdi yok. cildim çok güzelleşti. umarım sizdede aynı olumlu sonuçlar olur. ben çok memnunum arkadaşım.doğal ürünlerden yanayım. bu hafta sonu 10. uygulamayı yapcam. bu sefer farklı birşey deneyeceğim. eczaneden e vitamini alıcam kapsül gibi olandan. dahada güzelleşecek die umuyorum. ben yüzüme asla kapatıcı fondaten kullanmayan biriyim.50 faktörlük krem sürüyorum okadar bide gözüme kalem çekip işime giden biriyim. üstelik 26 yaşındayım ve hiç yaşımı göstermediğimi söylüyorlar (19-20 falan zannediyorlar). :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?