Dermaroller- izler -lekeler-skarlar-selülitlerr babay, kolajen üretimi

bujucuuum ben ayşenur yazıcının sitesinde okudum, dermarolleri destekliyor ve çok başarılı bulduğunu söylüyor...ayşenur yazıcının kozmetizisyen olduğunu bildiğim için bunu söylemekte sakınca görmedim...mafoldumben

ayşenur yazıcıya mail atmştım ben zaten cilt sorunlarım için sormuştum herneyse topuk taşınıda dermabrazyon mantıgından yola çıkarak düşünüdüm tabikide dermaroller daha fakrlı mantıklı çalışıo ama hepsindeki ortak amaç cildin kendi kendini yenilemesini saglamak .benim pek de umudum kalmadı çatlak için kullananlar ilk zmanlar düzldi diorduk ama galiba sadece ödememmiş o düzgün görüntü yine aynı oldu yazmşlar

36 gün aradan sonra 5. uygulamamı yaptım. tam adet öncesindeyim çok acıdı dayanamadım az yaptım 21 gün sonra tekrar yapıcam

buju bence karamsar olma canım kullanmadan bilemezsin sen kullanıyomusun bu aleti ?? benim okuduklarım genelde çok güzel yorumlar ki kullananlardaki değişimi kendi gözümle gördüm zaten inanmasam kaç hafta eczane aramam bunu satan kredi kartı olmaynca net alışverişide olmuo malesef neseki buldum bi eczanede ve aldım :) ilk uygulamamı yaptım bekliorum şuan bile bi canlılık var
lamia sendeki gelişmeler nasıl ? 5 uygulama olmuş arkadaşım bilgi verrsen çok sevnrm

15 mayıstan beri belli aralıklarla dermaroller uyguladım çatlaklarım için. seans sayısını hatırlamıyorum bile. en ufak bir değişiklik yok cildimde.

Arkadaşım bende mucize yarattı süper oldu desem yalan olur. Ama uygulamadan sonraki hafta cilt güzel görünüyor. Daha berrak ve canlı yani. Bakalım devam edicem yapmaya

cnm hangi eczane fiyatı nedir? kaç mm aldın?

bir de arkadaşlar ben lekelerim için kullancam, denemediğim şey kalmadı: kremler, losyonlar, kimyasal peeling vs.. maalesef geçmedi, 3 senedir ugrasıyorum. son çare bunu düşünüyorum.. bana önerileriniz olur mu?

arkadaşlar ben mart ayından beri kullanıyorum...bende 9. uygulamayı yaptım ayda bir yapıyorum. yanağımda küçüklükten kalma 1.5-cm tırnak izi vardı( kavga etmiştik arkadaşım tırmalamıştı ) şimdi o iz okadar silikleşti ki üstelik boyutuda küçüldü. ben ilk başta korkmuştum ama bir cesaret gelmişti o zamandan beri ayda bir yapmaya başladım ve sonuçlarını çok güzel alıyorum. gözaltımada uyguladım gözaltı içinde güzel sonuçlar veriyor hatta daha hızlı sonuç veriyor hihoyyyt ...bence süper bi buluş.bende işe yaradı. umarım sizdede işe yarar.hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :sm_cool: hihoyyyt :teytey:

cnm, sadece dermaroller yapıp bırakıyo musun? yoksa bişiler sürüyo musun? krem filan.. bi de kaç no kullanıyosun yüzünde?

kızlar, yaptıktan sonra yüzünüzü soğuk suyla yıkıyo musunuz? sızlamaya karşı yani..

benim kahverengi lekelerim var.. onun için kullancam, destege ihtiyacım var. tiyo verin bana.. opuyorumnanaktan

ben medikal ozon yağı sürüyorum bide kahverrengi lekeler için naturaline serum aldım. onuda sürüyorum . 1mm lik kullanıyorum.üstelik uygulamadan 3 gün sonra peeling yapıp ölü hücreleri yüzümden atıyorum. bende sivilce lekeleri vardı şimdi yok. cildim çok güzelleşti. umarım sizdede aynı olumlu sonuçlar olur. ben çok memnunum arkadaşım.doğal ürünlerden yanayım. bu hafta sonu 10. uygulamayı yapcam. bu sefer farklı birşey deneyeceğim. eczaneden e vitamini alıcam kapsül gibi olandan. dahada güzelleşecek die umuyorum. ben yüzüme asla kapatıcı fondaten kullanmayan biriyim.50 faktörlük krem sürüyorum okadar bide gözüme kalem çekip işime giden biriyim. üstelik 26 yaşındayım ve hiç yaşımı göstermediğimi söylüyorlar (19-20 falan zannediyorlar). :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

cnm, cvp için çok sağol. bi de medikal "ozon yağı ve naturaline serum" nasıl kullanılıyo onu anlatıversen..

yani dermarollerden sonra kızarıyo sen üzerine ozozn yağı mı sürüyosun? naturaline serum ne zaman? expigment gibi bişey mi bu?

biliyorum çok sordum, ama tecrübe çok önemli.. yardımın için şimdiden çok teşekkürler..

nerden almak iyi yardımcı olurmusunuz nerde satılıyor g.g daki herurune guvenebılırmıyım bir sürü war dermaroller satan

Merhaba arkadaşlar,
Ben dermarollerı kullanmadan önce bayağı korkmuştum kullanırken cildimi tahrip eder miyim yapabilir miyim diye?Sonra burda yazılanları takip ettim,güzellik uzmanıyla falan görüştüm bunların doğrultusunda gg'dan 65 Tl'ya 1.00 mm dermaroller aldım.Cildimde sivilceden kalan orta dereceli izler var.İlk uygulamamı 3 hafta önce yaptım.Ve ben her hafta yapıyorum fazla abartmadan yarım saatliğine.İlk uygulamamda ve ikinci uygulamamda emla krem kullandım hiiiç hissetmedim.Sonra ben bunu kremsiz yapabilirm dedim ve emlasız uyguladım dermarollerı.Birkaç kez geçişten sonra hemen alışıyo yüz ve kanama hiç olmuyor.Her hafta uyguluyorum ve hiç yan etkisini görmedim.Kullanımdan sonra yüzümü üzüm çekirdeği sabunuyla yıkıyorum ve sonra nemlendirici bir krem uyguluyorum.Kızarıklık 1 saat sonra geçiyor.Sadece allık sürmüşsün gbi ertesi güne hafif kalıyor.Ben şu an itibariyle çok memnunum ve her uygulamamı sabırsızlıkla bekliyorum.Çünkü cildim şimdiden kendini göstermeye güzelleşmeye başladı.Kesinlikle kullanılması gereken mucize bir ürün.Ayrıca Jayjay'e çok teşekkürler bana ve eminim herkese çok yardımı olduğu için.O olmasaydı belkide ben şu an hala cildim için endişeleniyor olurdum :)

jayjay çok teşekkür etmişsiniz ama resmen üyeliğni iptal ettiler satıcı oldugu için herneyse benimde yüzümde çukurlar var çukurlarından kurtulan varmıa aranızda

silverdinle denedinmi hiç dermarolleri bide sendede sivilce çukuru varmıydı bnim yüzümde delikler var acaba bunlara ii gelirmi

sivilce izleri içinde iyi gelir herhalde...benim tırnak izinde çok başarılı oldu. resmen yıllardır sinir olduğum bu iz silikleşti ve baya belli bellisiz. son 2 uygulamamdan sonrada tamamen geçer die umut ediyorum.bende GG den aldım 65 e.korkulacak bişi yok. sonuçta dezenfekte ettiğim için bir sorun olacağını zannetmiyorum.zaten vücut, içerisinde pislikleri barındırmaz atar bi şekilde.emla kremle kullanıyorum acımasın diye. bu kulladığım naturaline serum ve ozon yağı doğal yağlar. soyucu krem falan değil cildin kendini yenilemesini hızlandırıyor ayrıca dezenfekte ediyor ve çabuk iyleşiyor. naturaline serum leke serumu onuda sivilce lekelerim geçsin die her ikisinide uygulamadan sonra yapıyorum. uygulamalarımı gece yapıyorum o kızarık suratı görmeyim sabaha kadar kendisini toplasın diye ertesi sabaha insan içine daha rahat çıkayım diye annemden gizli yapıyorum bide çünkü çok dalga geçiyo :))))
bence hiç korkmadan yapabilrisiniz. ilk aldığımda bende korkmuştum ay bu iğneli şeyi nasıl yüzüme kullanırım diye ama işte güzellik için herşeye katlanıyorsunuz biraz sabırlı olacaksınız ondan sonrası dahada güzel oluyooo...diğer arkadaşları bilmem ama ben çok memnun kaldım.umarım aynı güzel sonuçlar sizin içinde olur...hepinize güzelliik dolu günler dilerim

canım peki çok fazla soruyorum ama bişi daha merak ettim bütün yüzemi yapıyorsun yoksa sadece izleremi kaç geçiş ypıyorsun neyle dezenfekte ettin ozon yagını ne kadar süredir kullanıyosun bende hodan yagı kapsülü düşünüodum oda cilt yeniliomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…