Dermaroller- izler -lekeler-skarlar-selülitlerr babay, kolajen üretimi

arkadaşlar marka ve yer soranlarınz olmuş ben eczaneden aldım istanbulda 50 TL..
çok pimpirikliymdr sağlık bu hemen sağlık bakanlığı onayı varmı diye sordum oda FDA onayının olduğunu bunun yerine geçiceğini söyledi ürünün türkiyede dağıtımı yokmuş sadece bunlara dikkat edin derim ben en azndan onaylı ürün olsun birde çelik uçlu iğnelerin titanyuma göre daha sağlıklı ve sağlam olduğunu duydum benmkiler çelik :)

bu arada biraz can yakıo habernz olsun :) benim canım tatlı sanırım ? gözaltına cesaret edemedm yapanlar yazarlarsa çok sevinirim

arkadaşlar ben 32 yaşındayım henüz cildimde sarkma -kırışıklık vs yok ama önlem amaçlı almak istiyorum..
olurmu sizce ?

arkadaşlar ben 32 yaşındayım henüz cildimde sarkma -kırışıklık vs yok ama önlem amaçlı almak istiyorum..
olurmu sizce ?

faydası olur cnm. teorik olarak yani..
cildin alt tabakasını uyarıp, bazı dokuların yenilenmesini sağladığı için faydalıdır deyip yola çıktık biz. umarım yanılmayız.. ya da istersen biraz daha bekle biz sonuçları yazdıkça, duruma göre karar verirsin.

canım hangi aczaneden aldın bizede söyliver ben bu gg den yapamadım alışverişi üffff

canım hangi aczaneden aldın bizede söyliver ben bu gg den yapamadım alışverişi üffff

ahahhah! ben de sana hangi satıcı diye sorcaktım..

ama evet ecz daha iyi gider alırız. sipariş olayı çok gıcık. buraya yazamazsan özel msj rica ediyorum.. hangi eczane?

ahahhah! ben de sana hangi satıcı diye sorcaktım..

ama evet ecz daha iyi gider alırız. sipariş olayı çok gıcık. buraya yazamazsan özel msj rica ediyorum.. hangi eczane?

tamam canım mutlaka eczaneden almalıyız tortılla dan alırız adres gıder buluruz napalım artık

haklsıın bende biraz daha bekleme kararı aldım ,sağ gözümde şu ara bir problem var,mikrop kaptı sanırım ...
ilerleyen günlerde tekarar değerlendiririm ,sizlerin tavsiyelerine göre:13:

canım ben maltepe ye yakınım zaten ayyy çok sevındım maltepeye gıttıgımde eczane ezcane dolasıyım bakıyım yol uzerındemıydı bu eczane

benim hafif kızarıklık oldu ama soyulmadı hiç.. nedenki? :44:

bi dahaki sefere daha çok bastırıcam.. bi de öyle deneyelim bakalım..

Bende almak istiyorum ama karar veremiyorum
Dermarolleri internettenmi aldınız nerelerde bulabilirim acaba?

kzılar kullanım sonrası yüzler kızarınca ve gözenekler açık olunca makyaj vs yapamıyor olmalısınız?
birkaç gün kızarıklığın sürdüğünü söyleyen arkadaşları okudum ,çalışan bayanlar için zor gerçekten bu yöntem değil mi ?

en mantıklısı akşam yapmak zaten. sabaha çok hafif bi kızrıklık kalıyo hafif bi güneş yanıgı gibi .. gözenekler açıkken makyaj yapılmaz zaten sürdügümüz kremlere bile çok dikkat etmemiz gerekiyor. ama sabaha çok rahat makyaj yapılır.. çok bastırıp üst üste bir kaç defa yaparsanız evet o zmn yara olur zaten acayip de kuru kalıyo ya cilt hem yara hem kuruluk işte o zmn sıkıntı olur

bende yenı aldım ama mendıl ve krem yok neyle temızleyebılırım ve 2haftada bır kullansam yeterlımı sızce?

ya arkadaşlar biriniz rica etsem yakın makro çekim şu aleti ve iğnelerin resmini çekip koyabilir mi ?

ve herşey çok paramparça topikte..
kullanımı hk.biligiler çok farklı...
ayda kaç kez,yüz için yaş için ,hangi soruna kaç mm lik iğne ,temizliği vs vs hepsi bir yerde anlatılsa ve soranlara o sayfaya direk yönlendirsek ,çok daha iyi olacak ne dersiniz..

merhaba arkadaşlar bende dermaroller aldım epey olduı ama ondan önce 1 aydırda yosun yağı çilek yağı karışımı sürdüm sabah akşam ama önc yosun sabunuyla yıkadım yüzümü forumdan okusuğum bazı vitamin vb şeyleri ekledim 2 haftadır bu yağlara dermaroller ı 2 kez uyguladım uygulama sonrası yüzüme hametan krem ve madecasol karıştırıp sürdüm bakalım neler olacak yağlara sabah akşam devam birde omega 3 ayrıca ace selenyumda içiyorum birde yumurta maskesi yaptım hatta şu an yüzümde ilkez uyguladım böyle karma karışık bişey bakalım allah sonumzu hayır etsin benim gibi uygulama yapan var mı .?? ben biraz abarttım sanırım ama cildimde sivilcekerden kalan çukurlar ne denediysem olmadı şimdi de kozmetikten uzak böyle natural takılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…