ben buldum bı tane bugun sipariş vericem markasıda ZGTS titanyum uçluymuş üff zor oluyo bu sipariş işi
güle güle kullan canım ,umarım faydasını görürsünevet canım gg den 50 tl ye anlaştım satıcıyla bugun sipariş verıcem kargo dahıl fiyata
arkadaşlar ben 32 yaşındayım henüz cildimde sarkma -kırışıklık vs yok ama önlem amaçlı almak istiyorum..
olurmu sizce ?
arkadaşlar marka ve yer soranlarınz olmuş ben eczaneden aldım istanbulda 50 TL..
çok pimpirikliymdr sağlık bu hemen sağlık bakanlığı onayı varmı diye sordum oda FDA onayının olduğunu bunun yerine geçiceğini söyledi ürünün türkiyede dağıtımı yokmuş sadece bunlara dikkat edin derim ben en azndan onaylı ürün olsun birde çelik uçlu iğnelerin titanyuma göre daha sağlıklı ve sağlam olduğunu duydum benmkiler çelik :)
bu arada biraz can yakıo habernz olsun :) benim canım tatlı sanırım ? gözaltına cesaret edemedm yapanlar yazarlarsa çok sevinirim
canım hangi aczaneden aldın bizede söyliver ben bu gg den yapamadım alışverişi üffff
ahahhah! ben de sana hangi satıcı diye sorcaktım..
ama evet ecz daha iyi gider alırız. sipariş olayı çok gıcık. buraya yazamazsan özel msj rica ediyorum.. hangi eczane?
haklsıın bende biraz daha bekleme kararı aldım ,sağ gözümde şu ara bir problem var,mikrop kaptı sanırım ...faydası olur cnm. teorik olarak yani..
cildin alt tabakasını uyarıp, bazı dokuların yenilenmesini sağladığı için faydalıdır deyip yola çıktık biz. umarım yanılmayız.. ya da istersen biraz daha bekle biz sonuçları yazdıkça, duruma göre karar verirsin.
kzılar kullanım sonrası yüzler kızarınca ve gözenekler açık olunca makyaj vs yapamıyor olmalısınız?
birkaç gün kızarıklığın sürdüğünü söyleyen arkadaşları okudum ,çalışan bayanlar için zor gerçekten bu yöntem değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?