Dermaroller- izler -lekeler-skarlar-selülitlerr babay, kolajen üretimi

kök hücre ekstresi içeren ürü var bu çok faydalı imiş ama türkiyede çok yüksek fiyatlara satılıyor ve dr uygulaması için acaba ürünü temin edeceğimiz bir yurt dışı site varmı ? ben birkaç yerle yazıştım ama henüz bi yanıt yok

canım herşeyide sürme yüzüne cilt kendini yeniliyor zaten bı dermatologdan yardım alsan daha iyi olur herkesin söylediğini sürmekte pek mantıklı gelmiyor bana

2gündür özellikle dudak yanlarım cooook kızardı..ne bulursam sürüyorum krem olarak ..önce kızardı sonra kahverengi oldu...sabahda cok kurumuştu yüzüm..hani soğouktan kavlar ya insanın yüzü duddak yanlarım öyle acıyo yanıyo...gören arkadaslar naptın yüzüne diyo..hatta biri senin cildin zaten güzel elleme bence dedi...ne yaptığımı söylemedim...haftasonu yapıcam bidahakine...vücuduma düşünüyorum bakalımççumutluyum..sonuçta yüz masajı iidiır..

yok hergün deil alalı 1 ay ı geçti 2 gün önce 2. yi yaptım şimdilik :%15 düzeldi desem yeridir daha temiz ve duru görünüyo

elbette haklısın fakat bunlar kozmetik değil sadece bitki ayrıca uzman hekimden bizzat sık sık yardım alıyorum kimyasal p. yaptırdım rua. kullandım dr takibindeyim dermarolleri bana dr önerdi ilaç kullanmadığım sürece dışardan sürülecek bu tarz şeylerin faydasının minimal düzeyde olduğunu söyledi meraklan ma yani teşekkür ederim .

arkadaşlar zgts marka zaten çin malı yabancı sitelerde satılıo 5 dolar ben çok araştırdım dikkat etmek lazım

kızlar kafam karman çorman oldu Allah açkına yardım edin.eşimin bu kesik izlerinden kurtulmasını çok istiyorum sizinde isstediğinizi çok iyi biliyor ve anlıyorum.suna dinçe gitmelimiyiz yoksa gitmemelimiyiz.5000 euro fix fiyat galiba.hem çok para hemde ya geçmezse manevi oolarakta büyük yıkım.sonra giden çok şikayet çok ama tedaviyi tamamlayıp geçti diye yazan yok.muayenehanede hiç görmedim yada gösterlmedi işte bunu tedavi ettik diye sonra sözleşme imzalayacağız diyor bu sözleşmeyi gören varmı ne yazıyor.yardım nolur çöktüm kızlar...

banada eczaneden alıolar arkdşlar bide ozon yağıyla hodan yagı kapsülü alcam .kök hücre eksteri kullnmış forumda bi arkadaş çukurlarım geçti dio belki kök hücrede alırım

banada eczaneden alıolar arkdşlar bide ozon yağıyla hodan yagı kapsülü alcam .kök hücre eksteri kullnmış forumda bi arkadaş çukurlarım geçti dio belki kök hücrede alırım

kök hücre kapsülü diye birşeyin olması mümkün degil kök hücre nakliyle olmayan uzuvlar bile tekrar oluşturabiliyo bu mollaların İran'ında bile serbestken maalesef bizde yasak ! cilt gençleşmesinde kullanılan kök hücre diye bilinen PRP kendi kanının trombositin ayrıştıralarak sana tekrar lokal olarak verilmesi vücudun kendi kendini tedavi entesi demek manyak sonuçlar veriyo burası upucuz memleket oldugu halde tek seans 600tl iyi araştırdım şuan ekonomik olarak müsait degilim ilk fırsatta yaptıracam biliyorum yani pazarlama oyunlarına gelmeyin kızlar

kök hücre ve büyüme hormonu içeren ürün var dr kullanımı için kan değil d. h. araştır türküyeden temini zor pahalı merkezi korea bi arştır bak iiistersen

canım kök hücre ekstresi dedim ben kapsül demedem kapsül olan hodan yagı artı kök hücre ekstresi dedigimiz şey serum gibi bir şişe içerisinde hazır preparattır kendi kanının ayrıştırlması daha farklı bir gençleştirme yöntemidir ancak bunu yaptırıp yüzüm şişti kötü sonuçlar aldım diye yorumlar okudugum için ben ona yanaşmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…