evet gg den aldım bende gayet güzel
merhaba arkadaşlar bende dermaroller aldım epey olduı ama ondan önce 1 aydırda yosun yağı çilek yağı karışımı sürdüm sabah akşam ama önc yosun sabunuyla yıkadım yüzümü forumdan okusuğum bazı vitamin vb şeyleri ekledim 2 haftadır bu yağlara dermaroller ı 2 kez uyguladım uygulama sonrası yüzüme hametan krem ve madecasol karıştırıp sürdüm bakalım neler olacak yağlara sabah akşam devam birde omega 3 ayrıca ace selenyumda içiyorum birde yumurta maskesi yaptım hatta şu an yüzümde ilkez uyguladım böyle karma karışık bişey bakalım allah sonumzu hayır etsin benim gibi uygulama yapan var mı .?? ben biraz abarttım sanırım ama cildimde sivilcekerden kalan çukurlar ne denediysem olmadı şimdi de kozmetikten uzak böyle natural takılıyorum
banada eczaneden alıolar arkdşlar bide ozon yağıyla hodan yagı kapsülü alcam .kök hücre eksteri kullnmış forumda bi arkadaş çukurlarım geçti dio belki kök hücrede alırım
canım kök hücre ekstresi dedim ben kapsül demedem kapsül olan hodan yagı artı kök hücre ekstresi dedigimiz şey serum gibi bir şişe içerisinde hazır preparattır kendi kanının ayrıştırlması daha farklı bir gençleştirme yöntemidir ancak bunu yaptırıp yüzüm şişti kötü sonuçlar aldım diye yorumlar okudugum için ben ona yanaşmıyorumkök hücre kapsülü diye birşeyin olması mümkün degil kök hücre nakliyle olmayan uzuvlar bile tekrar oluşturabiliyo bu mollaların İran'ında bile serbestken maalesef bizde yasak ! cilt gençleşmesinde kullanılan kök hücre diye bilinen PRP kendi kanının trombositin ayrıştıralarak sana tekrar lokal olarak verilmesi vücudun kendi kendini tedavi entesi demek manyak sonuçlar veriyo burası upucuz memleket oldugu halde tek seans 600tl iyi araştırdım şuan ekonomik olarak müsait degilim ilk fırsatta yaptıracam biliyorum yani pazarlama oyunlarına gelmeyin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?