Dermaroller- izler -lekeler-skarlar-selülitlerr babay, kolajen üretimi

ben dün ikinciyi yapptım.. epey kızardı, daha doğrusu morardı. :97:

bugüne bişiciğim kalmadı çok şükür. ama bi fark da olmadı yüzümde, cildimde filan.. ne beklediğimi de tam bilmiyorum ya neyse. en büyük amacım şu güneş lekelerinden kurtulmak. o zaman en kralı dermaroller diye bagırıcam buralarda..

çok zor ele geçirdim bu zıkkımı inatla kullanmaya devam edicem tabii..
belki 8-10 kullanımdan sonra farkedilir sonuçlar alırım.

dermaroller sonrası en iyi cilt yeniliyici ozon yagı ,hodan yagı,cinkos krem,fito krem deniliyor sizin en iyi sonuç adıgınız hangisi şimdi

of ya ben hala alamadım internettekine güvenemiorm FDA onaylı deildir çin malıdır die ignesi çıkıp yüzünde kalanlar bile olmuş neler okudum eczacıda bizde yok netten al dio şaşırdım napcam

Ben gg'dan aldim 0.5 ve 1.5 bugun geldi yalniz kutuda MT yaziyor
-microneedle therapy system
ben de karnima strivectin ile deneyeyim diyorum
bakalim nolacak.
bir de islem sonrasi e vitamini kapsulu sursek
nasil olur acaba???

arkadaşlar merhaba uzundur giremedm :) nasıl gidiyo sonuçlar ?? ben yüzümde çatlaklardan daha hızlı sonuç alıyorum sizdede aynımı diye merak ettim ??
bujuu canım FDA onaylı olanlarda kutuda yazıyo zaten netten alıcaksanda buna dikkat et kalmamış olablr hiç bilmiyorum benim şansıma denk geldi
benmkinde microneedle system yazıo canım beyaz bi kutusu var

canım o strivectini çok merak ediyorum ama pahalı geldi almadım bi kullan bakalım sonuçlarını bizimle paylaşırsan çok memnun olurum

Arkadaşlar benmki eskidi yeni bi tane alcam.
Titanium dermaroller var
İğneleri sanırım titanium. Titanium iyi olur die düşünüyorum ama umarım yanılmıyorumdur.
Ben ebaydan alcam ve fda onaylı alacağım için biraz pahalı olcak 60liraya denk gelcek acaba çok mu pahalıya almış olacağım? çÜnkü 2 dolara bile satılıyor.
Ben aslında Mayıstan beri kullanıyom son 2.5 aydır kullanmayı bıraktım. Çünkü bi fark göremedim fakat başka çarem yok , Yüz Yogası, Dermaroller dışında evde yapılabilecek başka bişey düşünemiyorum. Bu yaşımdada estetik olmak istemiyorum. Mecburum bi anlamda umarım bu sefer faydasını görürüm.
Yüzü yukarı kaldırsın yeter. Aslında Scienta Dermaroller çok güzel. Ama çok da pahalı
Zengin olacaksın hiç düşünmeden alacaksın ama nerdee :/

canım titanyumdan ziyade çelik uçlu olanların etkisinin daha iyi olduğunu duydum ben.. benmkide çelik uçlu ve fda onaylı 50 tl ye aldım hemen hemen aynı fiyatları sennki yurtdışından gelcei için kargo koyulur üstüne ama bilmediğin birinden alma derim ebaye pek güvenmiorum ben türkiyedede satanlar var ben eczaneden aldım çok memnun kaldım

birde kızlar bugün bir broşürde gördüm resmleri sonuçlar çok iyi klinklerde yapılıomuş acaba biz kullanımını tam olarak biliomuyuz neden öle yerler açılmış anlam veremedm

dr roller en iyiimiş yurt dışında ben hala eczanede bulamadım nettende almak istemiyorum.birde arkadaşlar ben şeyden korkuyorum bu ignlerin yeni izler açtıgı olmadı dimi yani tmm çk ince ignler ama o korkutuo bnm diş hekimi arkdşım yüzündeki sivilce ilthaplarını akıtmak için igne kullandı ki çk inceydi hep iz kaldı çocklgmzdan hpmzin aşı izi vardır mesala oyzden yeni izler oluşur die korktum

Dün yeni uygulamamı yaptım... Bilmeyen arkadaşlar için 1 mm ile sivilce izleri için yapmaktayım, 5. uygulamam oldu bu sonki. Aralıklarını ilk seferler 1 ay kadar tuttum sonrakiler ise daha da fazla oldu... Cildim şu an her bakımdan daha iyi durumda: gözenekler biraz küçüldü, dudak kenarı ve gözlerimdeki çok ince çizgiler artık yok, sivlce izlerininse derinliği 1/3 kadar azaldı diyebilirim. Yalnız bu dönem farklı şeyler uygulamadım ve aslında birçok geceler makyajla yattığım dönemler oldu yorgunluktan. Eğer ki bakıma daha fazla dikkat etsem, TCA gibi bişeyler kullansam vs. dermaroller ile belki de şimdi tüm izler geçmişti. Özetle bu dermarollerın olumlu etkilerini gördüm kızlar, azimle bıkmadan ve aralıkları kısa tutmadan devam diyorum...

mrb dermarollerni nereden aldın ve alkollemi dezenfekte ediosun

mrb dermarollerni nereden aldın ve alkollemi dezenfekte ediosun

dr-roller sitesinden almıştım, 1 haftada elinde oluyor ama pahalıydı (güya piyasadaki en kalitelilerinden olduğu söyleniyor). Ama vücudumda da çatlaklar için kullanıyorum o yüzden her ne kadar iyi temizlesem de biraz eskidiğini düşünüyorum. Bir süre sonra ebay'den yenisini ve uygun fiyatlısından alacağım inş. Evet canım 70 derecelik saf alkolle temizliyorum, eczaneden dezenfeksiyon için etil alkol diye sorabilirsin, ufak şişelerde 3-4 tl.ye satıyorlar

kızlar bende ortalama 1 aydır kullanıyorum. şimdi tüm deneyimlerimi yazıcam:. ben on günde bir yaptım 1mm ile. sivilce çukurluklarım için yapıyorum. bir ayda 1/3 azaldı küçüldü. normal gözeneklerim ise yok denecek kadar azaldı. suan için göaltlarımda bir degişiklik yok zayıfım onun etkisiyle çökmüştü dermaroller le ilgili diil yani.. ama ince kırışıklıkları açıyor. bende kırışıklık da yok gibi birşey.. gelelim yüzün bütününe çok daha parlak çok daha canlı duruyor. belki uygulama sonrası soyulmanın da etkisi vardır. şimdilik herşey güzel.. özellikle sivilce çukurlukları izler derin yaralar vs. bence bunları gecirmenin tek çözümü bu dermaroller.. ilk elime aldıgımda cildim zaten delik deşik bu igneleri mi yüzüme sokucam dedim ama gerçekten sonuç aldım en son iki gün önce yaptım soyulması bugün geçti yüzüme peeling yapıp iyice inceliyim dedim ki gerçekten küçülmüşler... çok mutluyummmmm... ekstra birey serumlar vs. hiç birşey kullanmadım sadece çok kurudugu için güzel marka bi nemlendirici kullandım. birde haftalık maskemi yaptım ekstra hiç birşey yok yani... aa birde kaşlarımda seyrek dökülen yerler vardı bir sonra ki uygulamada kaşlarıma da baslıcam

scent-09 sen de benle benzer sonuçlar elde etmişsin çok sevindim canım Ben bugün ek destek olarak Acnelyse+Contractubex'e de başladım. Yalnız ben 1 mm dermarollerımı yaklaşık 1 aylık aralarla yapıyorum, cildinin kendini yenilemesine izin vermek için sana da araları biraz uzatmanı tavsiye ederim...

ya sabredemiyoorum işte. ama simdi 15 20 güne çıkarıcam.. aslında çok haklısın canım etkisini beklemeden ikinciyi yapıyorum.. ama yüzüm düzeldikçe de sabırsızlanıyorum
Contractubex çok iyi fikir canım ben neden düşünemedim bunu. evde de vardı halbu ki... tşk ederimmmm
herkese kolay gelsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…