Dermaroller- izler -lekeler-skarlar-selülitlerr babay, kolajen üretimi

ben ayda bir yapıorum ama sizin gibi belirgin sonuç alamadım henüz. 4 uygulama oldu yanılmıyorsam. ben de 20 güne yada 15 güne çekmeyi düşünüyorum. bide bende soyulma olmuyor. sadece kızzarıklık o da 3satte falan geçiyor.

arkadaşlar bu yeşil olan mns roller gg da 49 ebayde 13 liraymış maliyetide 2 3liraymış ki ebayden alınca kargo dahil degilmiş bilgisi olan varmı uf ya bi alamadım gtti:)

arkadaşlar bu yeşil olan mns roller gg da 49 ebayde 13 liraymış maliyetide 2 3liraymış ki ebayden alınca kargo dahil degilmiş bilgisi olan varmı uf ya bi alamadım gtti:)
bir ark 49 tl olanından ggden aldı yamuldu bile ben 109liraya titanyum olanından aldım taş gibi duruyo rol fıs sıkıp kaldırıyorum 3kuruşa 5 köfte yok az fazla verin üç günde ignesi körelmeyeninden alın

bir ark 49 tl olanından ggden aldı yamuldu bile ben 109liraya titanyum olanından aldım taş gibi duruyo rol fıs sıkıp kaldırıyorum 3kuruşa 5 köfte yok az fazla verin üç günde ignesi körelmeyeninden alın

sen nerden aldın canım sadece ignelerimi titanyum yani sapı plastikmi yoksa metal mi markası nedir menşei nedir nerenin malı:) çok sordum ama bitürlü iyisini bulamadım delircem

birde arkadaşalr dermarollerın kendi sitesinde akne skarları için 5 den fazla kullanım önerilmez oda 2 ay süreyle olmalı deniyor bunun sebebini bilen varmı

yaa ben bugün özel doktora gittim ve dermarollerı orda duydum,seansı 250 lira dedi kendimizde mi yapabiliyoruz yani bunu

yani burda yazılanlara göre bunu evde herkes kendisi yapabiliyor öylemi ?? neden 250 lira veriyim o zaman doktora zaten 2 haftada bir tekrarlanması gerekiyor dedi kimbilir kaça malolacak.. tabi becerebilirmiyim ben onu ayrı konu...

yani burda yazılanlara göre bunu evde herkes kendisi yapabiliyor öylemi ?? neden 250 lira veriyim o zaman doktora zaten 2 haftada bir tekrarlanması gerekiyor dedi kimbilir kaça malolacak.. tabi becerebilirmiyim ben onu ayrı konu...

öylede güzel becerirsinki canım gayet kolay.. uyusturucu bi krem sürdükten sonra yüzünü bölüm bölüm yıldız seklinde tarayacaksın.

sen nerden aldın canım sadece ignelerimi titanyum yani sapı plastikmi yoksa metal mi markası nedir menşei nedir nerenin malı:) çok sordum ama bitürlü iyisini bulamadım delircem

ggden aldım alman malı sapı her yeri titanyum markasına yarın bakıp yazayım tatlım

öylede güzel becerirsinki canım gayet kolay.. uyusturucu bi krem sürdükten sonra yüzünü bölüm bölüm yıldız seklinde tarayacaksın.

ya gerçektenmi daha berbat edersem sonraa ( doktordan duydum ya ilk inanamıyorum kendim yapacağıma :) aşırı gözenek oluştu cildimde sivilcelerle oynamamdan dolayı bunları giderirmi dersin..

bu sadece en fzla 5 kez yapılmalıdır ibaresi beni işkeilendirdi ne gibi bi zararı olurki acaba zararmı verio yüz felci faLan olurda:))bir doktora danışsakmı kızlar dermarollerin kendi sitesinde öle yazıo çünkü

giderir canım gözenekleri çabuk sıkılastırıyo. bende birkaç sivilce cukurlugu var hatta resmen delik gibiydi. 4. uygulamada küçültügünü farkettim. nette videosu var nasıl yapıldıgını iyice ögren. öncesinde de emla krem sür. zaten doktorun da yapacagı aynı şey..:82:

buujuu, ben şöyle yorumluyorum (okuduğum farklı yabancı kaynaklardan yola çıkarak): aldığımız bu aletler hijyen sebebiyle belli bir süre gidiyor, kimi yerde 3 ay kimisinde 6 ay ömür biçilmiş. 1 mm ile ayda bir kez yaptığımızı farzedersek toplamda 6 kez yapacağız ve sonrasında halen ihtiyacımız varsa yeni bir dermaroller satın alacağız. Bence bunu kastediyor... Başka benzer bir uygulamadan da örnek verirsek:

TCA peeling veya lazerde biliyorsunuz birkaç seans izleri tedavi ediyor. Ama ilerki yıllarda ciltte yaşanan sarkma, kırışıklıklar için yeniden yapılması veya düzenli olarak en azından yılda 1 kez tekrarlanması lazım demiyorlar mı Burdan yola çıkarak dermarollerda da benzer şeyler geçerli diye düşünüyorum.

ya ben yeni üye oldum. fotoğrafları görünce şaşırdım. bayanın yüzünde çok büyük bir gelişme olmuş. yalnız birşey soracaktım. dermaroller yüze uygulandığı ilk günlerde ciltte biraz koyuluk yapıyor mu acaba. ilk defa dün akşam yüzüme uyguladım. yüzümü alkolle sildikten sonra da sinoz leke kremini kullandım. bugün saki yüzüm biraz koyulaşmış gibi geldi de(

Bazı arkadaşlar uygulamanın sonraki birkaç gününde hafif bir kararmadan bahsediyorlardı. Ciltten cilde farklı tepkiler oluyor ya ondan sanırım ama endişelenmeyin, birkaç güne geçiyor diye biliyorum.

canım hijyenden yola çıkarak sölense dermaroller deiştirilip kullanmaya devam edilir ibaresi olur oysa 5 den fazla bu uygulama yapılmamalı denmiş. ben bunu zarar verir diye algıladım bence doktora danışmakta fayda var sonuçda igneler girio belkide fazlası zarar tamam çok küçük olablir ama iğneler yüzünden sakat kalma felç olma ihtimalleri geldi aklıma ben biraz daha farklı açıdan baktım olaya tabi bu benim yorumum yinede bilir kişie danışmalı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…