Dermaroller- izler -lekeler-skarlar-selülitlerr babay, kolajen üretimi

Dün akşam ilk defa kullandım açıksa biraz acı vardı ama fazla kızarıklık ve kaşınma durumu olmadı.
Acaba yanlış mı yaptım diye şüpeleniyorum:S

gittiğim dermatolog minimum 1 hafta diyor iki uygulama arasındaki süreye. ancak cilt iyileşmezse (yanma, kızarıklık, kaşıntı vs.) 2 yada 3 hafta da bir de uygulanabilir bi problem olmaz diyor.

yakında ben de başlıyorum 1.5 luğa. ısmarladım netten elime geçmesini bekliyorum. Ben 15 günde bir yapmayı planlıyorum. Ama cildin çok hassassa ve arada glicolic acid maskeleri falan kullanıyorsan ayda bir de yapabilirsin sanırım. Sonucları bize de bildir.

Arkadaşlar bu dermaroller komedonları geçiriyomu küçük küçük byeaz yağlar olurya hani yüzdeki.bende sivilce izleri var vede komedonlar.şuan fraksiyonel lazer yaptırıyorum 2seans oldu ama bi faydası olmadı gibi özellekle komedonlar arttı.napacam yarım lütfen ((

arkadaşlar ben dermaroller 0.5 mm dördüncü defa kullandım ve fazla bastırmayarak önerildiği gibi uyguladım. şu an cildim yavaş yavaş soyulmaya başladı ve sonuç iyi gibi görünüyor.

bende fraksiyonel lazer yaptırmayı düşünmüştüm. sonra acıbadem de doktorla görüştüm ve bu mevsimde kesinlikle önermediğini söyledi. size nasıl yapıyorlar onu anlamadım. bence fraksiyonelin onca acısını çekmek yerine dermaroller ile kendiniz birşeyler yapın. ben artık vazgectim fraksiyonelden.

Ben de 1,5 mm lik derma roller aldım. Sivilcelerden kalan, çok derin olmasa da izler vardı. İlk seansımı yaptım. Bir yanağa yapıp hemen e vitaminini sürdüm ardından diğer yanak ve oraya da e vitamini.. En son alnıma yapıp tamamladım. Biraz bekledikten sonra madecassol, hametan ve bepanthen'i karıştırıp, iyice yedirerek bütün yüzüme sürdüm. İlk kullanımda tabi ki mucize beklemiyodum ama beklediğim olumlu sonucu aldığımı söyleyebilirim.

pardon 1,5 mm biraz fazla gelmedi mi? acıtmadı mı? ve çok kızarıklık oldu mu? kac dak yaptımız

Selam arkadaşlar. Ben önceden birkaç seans 1 mm ile yaptım, geçen hafta da ilk kez 1.5 mm ile yaptım. Yüze en fazla 1.5 mm tavsiye ediliyor zaten o da akne izleri için. Acı için emla krem kullanmanızı tavsiye ederim, sürüp 45 dak. bekledim ve gayet rahat uyguladım. Sonucun ötekinden çok daha olumlu olduğunu söylemeliyim, 3-4 seansı tamamlamayı düşünüyorum 2 aya bir yapacağım...

Son düzenleme:

slm komedonlarada iyi geliyomu küçük beyaz yağlar yani onlara etksi varmı??

arkadaşlar bir sürü yazı okuyarak dermaroller yaptırmaya karra vermiştim çünkü herkes övgüyle bahsetmiş.ama o kadar mükemmel sonuçlar alamadım ilk 2 gün yüzüm şişti kızardı yandı,ertesi gün kulağımın alt bölgesinde 2 tane beze çıktı hala bezeler canımı acıtıyor.ayrıca ağrı falan yok demişlerdi baya ağrıyor.iğneleri yüzünüzde hissediyorsunuz şu an büyük bir değişiklik de göremedim cildimde çektiğpim çileye değdi mi bilmiyorum.bugün 3.gün hala canım acıyor bildi,ğim tek şey bu

hangi igneleri kullandınız merak ettim. ben 0,5 mm kullanıyorum. ve kesinlikle fazla bastırmıyorum. zaten uzmanlarda bastırmayacaksınız diyor. normalde de 4-5 saat sonra kızarıklık gecıyor. bende henuz bekledigim sonucu gormedım ama sonuc cildin yenilenmesiyle gorulecek. o da en az 3-4 hafta sonra olacak. bu da mantıklı değil mi? yani iki defa derma yapmakla cilt görüntüsü değişse bir mucize olurdu.
bence sabret ve 1 ay kullan bakalım. bende 2 haftadır kullanıyorum. ayrıca eger 1 mm üstü kullanıyorsan evde kendin uygulama derim. üreticiler kesinlikle onaylamıyorlar. bir uzman doktor tarafından yapılmalı. türkiye de bu hiç ciddiye alınmıyor. ben diğer ülkelerden biliyorum satışı dahi yapılmıyor.

Arkadaşlar ürünün ilk kullanımın da da dezenfekte ettinizmi siz? Poşetten ben çıkardım ama yinede tedirgin oldum..

Size birşey sormak istiyorum.Dermaroller ları ebayden alanlarınız var ise; kaç günde geldiğini öğrenmek istiyorum.Bir de uşalım ücreti ne kadar tutuyor.

Bir de daha önceden söylendimi bilemiyorum fakat; dermarollerden önce kolajen ampül sürmek çok iyi imiş,bu deri altını daha iyi doldurmak ve esneklik için.
Şahsen benim geldiği zaman tabi bulabilirsem ilk kolajen ampül(bulamazsam eğer ki bu seferde kolajen hapları var içeriden destek olur) sonrada yani biraz zaman geçtikten sonra Faslı kadınların mucizevi güzellik iksiri olan argan yağnıı sürmeyi düşünüyorum.tabi madecassol de tercih sebebi olabilir özellikle koyu renk izlerde ve çatlaklarda.

hiç bir işe yaramıyor bu zımbırtı çekitginiz acıda parada boşa gidiyor resmen çin işkencesi işte çinlilerin ürettiği işkence aleti bir işe yarasa gam yemicem boşuna umutlanmayın

hiç bir işe yaramıyor bu zımbırtı çekitginiz acıda parada boşa gidiyor resmen çin işkencesi işte çinlilerin ürettiği işkence aleti bir işe yarasa gam yemicem boşuna umutlanmayın

açıkçası bende fazla bir işe yaramayacağını düşünmüştüm. fakat denemekte fayda vardı. denedim ve kesinlikle işe yarıyor. sadece sabır istiyor. yöntem mucizevi bir yöntem değil. asıl inanmadığım şeyler o pahalı pahalı kremler. cunku ben çok paralar harcadım o tür şeylere. boş!
dermaroller mantıklı ve akupunktura dayanan bir yöntem. ben azda olsa sonuçlarını görüyorum. özellikle goz altı çizgilerim azaldı. devam ediyorum. bakalım bakalım...:) bir kaç ayıma patlayacak belki ama risksiz, yan etkisiz bir şey yaptığımdan eminim. evimde istediğim zaman yapabilmem işin en rahat tarafı. 0.5 mm kullanıyorum. zaten 3 günde bir 10 dakika yeterli.
sabır arkadaşlar sabır...

Ben de İzmir den sipariş verdim denemek için sabırsızlnıyorum deneyince sonuçları duyuracağım hadi bakalım

kızlar çok uzundu hepsini okuyamadım sormak istediğim gözaltı morluğu için kullanan varmı acaba bende almak istiyorum ama bunu merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…