herkese merhaba
forum sayesinde dermaroller ile tanistim(ve sanirim bu benim ilk mesajim, oncesinde sadece uye okuyucuydum ama su dermaroller yuzunden yazmaya karar verdim) ve bugun elime gecti ve eve gelir gelmez uyguladim, benim sorunum gozenek buyumesi ve cilt tonundaki farkliliklar...sanirim sigara tuketen butun hatunlarin sorunu bu (nedense sigarayi birakmaktansa, kendime cin iskencesi yapmak daha mantikli gorundu,gaflete dusmek tam olarak bu olsa gerek) benim tavsiyem 1,5 mm.'lik olani kullanacaklara aciya duyarli iseler kesinlikle anastezik bir kremi kullanmalari ben almadim (pancar gibi kizarmis olmamin yanisira cektigim acida cabasi) acikcasi gecisleri saymadim cok ama dudak ustu ve kenari ile burun ustunde acim boyle kat kat katlandi, gozlerim doldu. uygulamamin ardindan givenchy'den "no surgetic wrinkle defy" kremini uyguladim buarada tavsiye ederim. beni asil dusunduren sey 1,5 mm.lik zimpara kilikli bu zamazingoyu ne araliklarla kullanmam gerektigi bazi yerlerde 2 haftada bir kimilerinde de 3 haftada bir olarak belirtilmis, uzun sureli kullanmis olan arkadaslar ideal uygulama araliklarini da yazarlarsa sevinirim.
Ben de 1,5 mm lik derma roller aldım. Sivilcelerden kalan, çok derin olmasa da izler vardı. İlk seansımı yaptım. Bir yanağa yapıp hemen e vitaminini sürdüm ardından diğer yanak ve oraya da e vitamini.. En son alnıma yapıp tamamladım. Biraz bekledikten sonra madecassol, hametan ve bepanthen'i karıştırıp, iyice yedirerek bütün yüzüme sürdüm. İlk kullanımda tabi ki mucize beklemiyodum ama beklediğim olumlu sonucu aldığımı söyleyebilirim.
Ben de 1,5 mm lik derma roller aldım. Sivilcelerden kalan, çok derin olmasa da izler vardı. İlk seansımı yaptım. Bir yanağa yapıp hemen e vitaminini sürdüm ardından diğer yanak ve oraya da e vitamini.. En son alnıma yapıp tamamladım. Biraz bekledikten sonra madecassol, hametan ve bepanthen'i karıştırıp, iyice yedirerek bütün yüzüme sürdüm. İlk kullanımda tabi ki mucize beklemiyodum ama beklediğim olumlu sonucu aldığımı söyleyebilirim.
arkadaşlar bir sürü yazı okuyarak dermaroller yaptırmaya karra vermiştim çünkü herkes övgüyle bahsetmiş.ama o kadar mükemmel sonuçlar alamadım ilk 2 gün yüzüm şişti kızardı yandı,ertesi gün kulağımın alt bölgesinde 2 tane beze çıktı hala bezeler canımı acıtıyor.ayrıca ağrı falan yok demişlerdi baya ağrıyor.iğneleri yüzünüzde hissediyorsunuz şu an büyük bir değişiklik de göremedim cildimde çektiğpim çileye değdi mi bilmiyorum.bugün 3.gün hala canım acıyor bildi,ğim tek şey bu
Arkadaşlar ürünün ilk kullanımın da da dezenfekte ettinizmi siz? Poşetten ben çıkardım ama yinede tedirgin oldum..
hiç bir işe yaramıyor bu zımbırtı çekitginiz acıda parada boşa gidiyor resmen çin işkencesi işte çinlilerin ürettiği işkence aleti bir işe yarasa gam yemicem boşuna umutlanmayın
Size birşey sormak istiyorum.Dermaroller ları ebayden alanlarınız var ise; kaç günde geldiğini öğrenmek istiyorum.Bir de uşalım ücreti ne kadar tutuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?