Dermaroller- izler -lekeler-skarlar-selülitlerr babay, kolajen üretimi

Dermaroller bu gun geldı kullandıom emla da kullanmadım bıraz acıdı ama umursamadım uzerıne de bephanten surdum (ampul) bu arada ıgneler1.5 lık:))))

morluklarada ii geleblr ama torbalara ve kırışıklıklara çözüm olduğu kesn kızlar anneme kullanıyoruz ailecek deli deişk olduk

Kullanan arkadaşlar bir sorum olacak..Aslında sanırım daha önce bu konuda sormuştum ya da bi başka konuda...:26: Neyse..Bu rollerlar kaç mm olursa olsun ciltte bazı delikler açıyor..O anda ne sürsek de yani en steril olduğunu sandığımız şeyi de sürsek cildin alt tabakalarına geçmiycekmi ve aslında hiçbirzaman sterilize edemeyiz ne kremleri ne elimizi ne pamuğu..Ancak labaratuvar ortamında belki tam sterilize edilir ama ev ortamında eninde sonunda çeşitli organizmalar derinin altına geçmiycekmi..Mikroplar görmediğimiz zararlı bazı maddeler..Ne bileyim eğer derinin araa bir delinmesine gerek olsaydı Allah bizi böyle deriylemi yaratırdı diyorum..derimizin üstü hep açık olurdu krem sürdükçe yenilenirdi mesela..Yani yılan gibi deri değiştirmek için uğraşmak doğrumu?Ben sürekli almayı düşünüyorum çok da araştırdım daha önce..Ama bilirsiniz bir ürün satış yaparsa bi işe yarasın yaramasın kısa vadede birileri başarılı oldu ve birilerinin cebine de para girdiyse bu ürün çok satar ve önce çinden yayılır zaten..yani herkes kullanın yararlı diyor ama zararı ile ilgili bir kaç yazı bulabildim o kadar..yani herşeyin yan etkisi olur bu ürünün bir ayrıcalığı olabilirmi ama kimse bundan bahsetmiyor..sadece ayda bir kullanın bişi olmaz alın alın diyorlar..üstelik ürün enteresan bi şekilde en fazla 1 yıl dayanıyor..off bilemiyorum..cildimi yenileyim diye 10 yıl sonra bu ürüne bağımlı hale gelmiş derisi artık hepten incelmiş bi tip olmaktan korkuyorum..sonuçta sonsuza kadar cilt kendini yenileyemez..belli bi yaştan sonra kollajen üretim azaldığında istediğiniz kadar enjekte ettirin..dışarıdan vucuda alınan hiçbir takviye vucutta üretilen gibi olamaz ..bunu ben değil gerçekleri yazan uzmanlar belirtiyor..o nedenle günün birinde sanki cilt bi noktaya gelicek ve tak edicek..mecbur kalıcaz bunu kullanmaya her yıl çünkü başka türlü cilt kendi kendine yenilenme özelliğini kaybedecek ..ya da ne bileyim artık yeterli kolajen kalmıycam bir adım ileri gidip kolajen iğnesi vurulacağız..sonra onun yan etkisi için bir başka x enjekte ettireceğiz..bunun sanki sonu yok gibi..ben 29 yaşındayım şu anda hava hoş yüzümü delsem de üst deriyi elimle de soysam belli süreler sonucunda yepyeni bi cildim olur..bunun için bu alete gerek yok..muhtemelen iki iğneyle yüzümü yara etsem yine yenilenecek..ama sırf bunun için yüz derisine zarar vermek doğrumu..ne de olsa en çok etkilenen yorulan cildimiz yüzümüz..bu konuda bilgisi olan özellikle de bilimsel anlamda paylaşırsa çok memnun olurum..hem ben hem de herkes bilgilensin bu konuda..tek yönlü düşünmek her zaman reddettiğim bişidir..bi konuyu her yönden ele aldıktan sonra üzerimde denemek isterim sonuçta deriyi delicem bana basit ama yüzdeki hücreler ölücekler orada inanılmaz faaliyetler olucak ben anlayamıycam..:44:

jay jay arkadasim sana nasil ozelden ulasa bilirim burda yeniyim hich bisey bilmiyorum ama yardimina cooooooooooooooooooooooooooooooooooooook ihtiyacim var nolur yardim et bana(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((999999

arkadaslar ben iran da yasiyurum net alisverisin den hich ama hich yararlanamiyoruz burda bu soylediklerinizin hich birisine alamiyorum ((((((((((((((((((((((((((((((((((((( bana kimse yardim edebilir mi acaba valla sevapdirrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,birisi olurda lah rizasi icin yardim ederse o kadar iyi olur ke mesele alip da bana gonderse (ben onceden parayi hesabina yatiririm)olur mu???????????????????????????ya da eger forum da bana yardim edebilicek birini biliyorsaniz soyleyin (yanlis yere yazdiysam ozur dilerim.

canım benim..ebay gitti gidiyor gibi sitelere giremiyormusunuz orada?Eğer girebiliyorsanız dermaroller satan kişilerden özel olarak ricada bulunabilirsin.Siteden bağımsız göndermesi için..Aklıma şu anda bu geldi.Eğer daha önce almış güvenilir birini bilen bir arkadaşımız varsa mutlaka sana yardımcı olur.Ben henüz almadım ve o nedenle de böyle bir sorumluluk alamam yoksa yardımcı olurdum..

merhaba arkadaşlar kaç zamandır dermarolleri araştırıyorum.bulduklarımı sizlerle de paylaşmak istedim.
‪Derma Roller treatment 28 with results.m4v‬‏ - YouTube -bu videodakı arkadaş şimdiye kadar tam 31 kere dermaroller 1.5mm yapmış akne skarları için.ve güzel deyişikler elde etmiş.hepsini de youtubeye koymuş.hem de haftada 1-2 kere yapıyormuş.dermarollerden önce yüzüne E ve ya C vitamini serumunu ve ya yağını sürüyormuş.
Dermarolling Support Thread - Acne.org Message Boards burdaysa dermaroller yapmış insanların tecrübelerinden faydalana bilirsiniz yine de.
bende de akneden kalan daha çok büyümüş gözenekleri hatırlatan skarlar var yüzümde.çok rahatsız edici olmasalar da ben de eski yüzüme kavuşmak istiyorum.dermaroller bana çok mantıklı geldi.

kızlar bir de okuduğum kadarıyla akne skarlarının iyileşmesi için öyle 3-5 seans yetmiyor.en az 30-40 kere yapmak lazım.yani 6-7 ay devam etmek lazım.burdq okuduğum kadarıyla bazı arkadaşlar dermaterapi yaptırıyorlar 3 seans falan.sonra işe yaramadı diyorlar.onca para da kozmetologlara gidiyor.o zaman 30 seans için bir servet lazım herhalde I). 1yıl içinde çok kozmetologlara gittim.tek amaçları para koparmak.paranızı onlara kaptırmayın diyorum.

yaaaaa cok iyisin tskurler ,canim bu site lerin hic birisinden alisveis yapamiyoruz maleseef.alirsan bana da soyle ,

Kızlar ben 6 aydır kullanıyorum sivilce izlerine. Büyük oranda iyileşme var. Ama mucize beklemeyin. Devam ediyorum bakalım gelişmeleri yazarım

Maalesef netten yurtdışı alışverişlere yasak geldi, daha doğrusu yaptığınız alışveriş gümrükten geri dönüyor (

Merhaba ben de tam şimdi ebaydan sipariş vermek üzere idim. Eminmisiniz gümrükten döndüğünden, nasıl öğrendiniz? yasağın biteceğini nasıl öğrenebiliriz?

Merhaba hanımlar.. :)) Bende dün sipariş ettim 0.5 ve 1 mm olandan.Bugün elime geçti,az önce uyguladım.Bakalım neler olacak sonuçları paylaşacağım sizlerle...

evet kızlar gümrükten kozmetik alışverişi malesef yasak boşuna paranızda yanıyor kimse aide etmiyo çünkü benim parfümlerim gitti ruj falanda almıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…