Arkadaşlar ürünün ilk kullanımın da da dezenfekte ettinizmi siz? Poşetten ben çıkardım ama yinede tedirgin oldum..
morluklarada ii geleblr ama torbalara ve kırışıklıklara çözüm olduğu kesn kızlar anneme kullanıyoruz ailecek deli deişk olduk
arkadaslar ben iran da yasiyurum net alisverisin den hich ama hich yararlanamiyoruz burda bu soylediklerinizin hich birisine alamiyorum((((((((((((((((((((((((((((((((((((( bana kimse yardim edebilir mi acaba valla sevapdirrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,birisi olurda lah rizasi icin yardim ederse o kadar iyi olur ke mesele alip da bana gonderse (ben onceden parayi hesabina yatiririm)olur mu???????????????????????????ya da eger forum da bana yardim edebilicek birini biliyorsaniz soyleyin (yanlis yere yazdiysam ozur dilerim.
canım benim..ebay gitti gidiyor gibi sitelere giremiyormusunuz orada?Eğer girebiliyorsanız dermaroller satan kişilerden özel olarak ricada bulunabilirsin.Siteden bağımsız göndermesi için..Aklıma şu anda bu geldi.Eğer daha önce almış güvenilir birini bilen bir arkadaşımız varsa mutlaka sana yardımcı olur.Ben henüz almadım ve o nedenle de böyle bir sorumluluk alamam yoksa yardımcı olurdum..
yaaaaa cok iyisin tskurler ,canim bu site lerin hic birisinden alisveis yapamiyoruz maleseef.alirsan bana da soyle ,
Maalesef netten yurtdışı alışverişlere yasak geldi, daha doğrusu yaptığınız alışveriş gümrükten geri dönüyor(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?