Dermaroller- izler -lekeler-skarlar-selülitlerr babay, kolajen üretimi

evet kızlar gümrükten kozmetik alışverişi malesef yasak boşuna paranızda yanıyor kimse aide etmiyo çünkü benim parfümlerim gitti ruj falanda almıyolar

hastanede uzman hekime yaptırdım ben dermaroller ı sadece şişmekle kalmadı yüzüm şişlikler geçerken boğazımın iki tarafında bezeler çıktı antibiyotik tedavisi gördüm anlamadım neden bu kadar problemli oldu bu insanların hiçbiir yan etkisi yok dedikleri bu dermaroller yöntemi...

arkadaslar aldıgı dermarollerın kalitesinden memnun kalan varsa nerden aldığını soyleyebilirmi acaba?...iğnesi kırılan varmıs...en iyisi titanyum uclu olanmı?...kullananlar yardım ederse sevinirim...

merhaba bana özelden yazan sen miydin acaba? sorunu cevaplayacaktım

ben nisan ayından beri kullanıyorum ve hiç kırılma filan olmadı. 0.5 mm lik iğneler kullanıyorum. dermatologuma da danıştım ve o da dermaroller i onayladı. hastalarına tavsiye ediyor ve çok iyi sonuçlar alıyormuş.
bende de düzelme var sanırım. ben kendim çok farketmiyorum ama görenler söylüyorlar.

siparişi verdiğim numarayı kayıt etmişimxxxxx internetten almıştım. dermaroller resmi sitesindendi galiba.

Son düzenleyen: Moderatör:

Merhaba, fiyati ne kadar acaba?
Ben de almak istiyorum serumlarini siparis verdim geldi, ama dermorolleri daha almadim.
0,5 uygun mu? Bana doktor 1,5 lik kullan dedi daha önce uyusturucu krem sürmek gerekiyormus.
Siz ne kullaniyorsunuz.
Ben 44 yasindayim yanaklarimda sarkma var biraz kirisiklik yok , biraz da günes lekeleri var.

Merhaba, fiyati ne kadar acaba?
Ben de almak istiyorum serumlarini siparis verdim geldi, ama dermorolleri daha almadim.
0,5 uygun mu? Bana doktor 1,5 lik kullan dedi daha önce uyusturucu krem sürmek gerekiyormus.
Siz ne kullaniyorsunuz.
Ben 44 yasindayim yanaklarimda sarkma var biraz kirisiklik yok , biraz da günes lekeleri var.

Ben 4-5 ay önce 2 ay süreyle kullanmıştım. Amacım yüzümdeki sivilce lekelerinin ve yeni oluşan kırşık/çizgilerin görünümünü azaltmaktı. Haftada 1 defa uygulama yapıyordum (toplamda 7 uygulama yaptım) 1 mmlik dermaroller ile Emla falan sürmeden. Yüzüm bayağı kızarıyordu ama öyle görünen bir kanama veya çizik falan olmuyordu. Genellikle akşam saatlerinde yapıyordum ertesi güne kızarıklık kalmıyordu. Uygulamadan önce dezenfekte etmek için yüzüme ve dermarollera batticon sürüyordum. Dermaroller kullandıktan sonra da yüzümü yıkayıp kremimi sürüyordum.
En çok burun ve alında acıma oluyordu. Sanırım ben acıya dayanıklıyım bir de çok bastırmadan yapıyordum ama suratım çok kızardığı için uygulamayı doğru yapıyordum galiba. Açıkçası uygulama yaptığım dönemde veya sonrasında bir fark görmediğim için kullanmayı bıraktım.
Gittigidiyordan bir satıcıdan almıştım, bilinen bir marka idi ve titanyum iğneleri vardı. Fiyat da 90 tl civarında bişeydi. Çoğu kişi çok memnun kalmış ama maalesef bende işe yaramadı

kızlar merhaba
demarolleri 3 ay önce ben internetten aldım.isminde doktorum söylemişti.sanıyorum 95 tl ye almıştı.plastik olanlarddan.1mm lik.3 aydır kullanıyorum.ben memnunum

sevgiler

Ben de yorumları okuyup gg'den sipariş verdim, 1,5 mm aldım ve ayda 1 kez yüzüme uyguluyordum. Bir de kolojen arttırıcı bitkisel yağlardan yapılmış occo diye bi krem aldım ama 4. kullaınmdan sonra iğne şeritlerinden biri yerinden çıktı, o şerit çıkınca diğerleri de sallanmaya başladı. Artık kullanamyorum, yüzümde hafif bi değişim olduğu söyleniyor, ama krem sayesinde mi yoksa dermaroller sayesinde mi emin değilim. Bence çukurlarda bi düzelme yok ama yüzüm daha canlı ve dinç günüyor.

sevgili sinem ,
Sen büyük bir ihtimal cin malı almışsın.çin mallarında böyle sorunlar yaşanıyormuş.Ben oyüzen doktorumun tavsiye ettiği derma-Q roller aldım ve çok memnunum,3 aydır kullanıyorum İğnelerinde yada disklerinde bir problem yok.Birde çukrlar için uzun süre yapmak gerekiyor hafta 2 defa olmak üzere 3-4 ay düzenli kullanmak gerekiyor.Baslangıca göre ozaman belirgin farkı aynada görebilirsin.O yüzden tedavine devam etmeni öneririm.Bende ki sonuçlarından memnunum.yapmaya devan ediyorum.2-3 ay daha yapmaya devam edecegim.Sevgiler.

Merhaba.. ben de derma rollerı kullannak istiyorum ama cilt yüzeyini bozar ve ileriki zamanlarda daha da kötü hale getirir diye korkuyorum.. çünkü sonuçta ciltte kanallar açıyor..bir de saç... saçlarda beyaz saçlara etkisi var mı acaba? kaçlık kullanmak gerekiyor beyaz saçlara...

saça etkisi var diye biliyorum yenileyici bir özelliği varmış canım 0.5 mm olur herhalde yüksek alma derim ben

Merhaba

ben 2 adet dermoroller aldım biri saç için birini cilt için kullanırım diye, 1.5mm. ama sanırım çin malı. çin malı olduğu için tereddüt ediyorum. sorun yok diyorsanız saç için hergün kullanmak mı gerekir? saçlarım dökülüyor bunun için almıştım. yanında da ozon apricot oil göndermişler. bunu da saçta bekletip yıkayın diyor ama roller'ı kullanmadan önce mi sonra mı bilemedim.
ayrıca sadece rollerla masaj yapsam, ille sonrasında bir şey sürmek gerekir mi?

cilt için ise sivilce iz ve çukurlarında kullanırım dedim ama okuduklarıma göre leke bırakabiliyormuş. bu leke olayından tedirgin oldum açıkçası ve hergün mü kullanmak gerekiyor? kullanımdan sonra ne sürmek gerekiyor. ben sadece bepantol krem kullanırım diye düşündüm.
yardımcı olursanız çok sevinirim

bir ekleme daha yapiyim:dermaroller+yağ= 194 TL diyordu. fiyata bakarak yorum yapmak isterseniz diye söylüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…