hangi igneleri kullandınız merak ettim. ben 0,5 mm kullanıyorum. ve kesinlikle fazla bastırmıyorum. zaten uzmanlarda bastırmayacaksınız diyor. normalde de 4-5 saat sonra kızarıklık gecıyor. bende henuz bekledigim sonucu gormedım ama sonuc cildin yenilenmesiyle gorulecek. o da en az 3-4 hafta sonra olacak. bu da mantıklı değil mi? yani iki defa derma yapmakla cilt görüntüsü değişse bir mucize olurdu.
bence sabret ve 1 ay kullan bakalım. bende 2 haftadır kullanıyorum. ayrıca eger 1 mm üstü kullanıyorsan evde kendin uygulama derim. üreticiler kesinlikle onaylamıyorlar. bir uzman doktor tarafından yapılmalı. türkiye de bu hiç ciddiye alınmıyor. ben diğer ülkelerden biliyorum satışı dahi yapılmıyor.
kızlar nası gidio uygulamalarınız? bi fark hissedio musunuz? bende alıcam galiba bu zımbırtıdanyerimsenibentabi almak içinde bilgilerinize ihtiyacım olucakolumunekankayizsmilenerden aldınız kimden aldınız nasıl aldınız gerçekten işe yarıo mu vs.. öpücüklerkaydirigubbakcemile5
kızlar nası gidio uygulamalarınız? bi fark hissedio musunuz? bende alıcam galiba bu zımbırtıdanyerimsenibentabi almak içinde bilgilerinize ihtiyacım olucakolumunekankayizsmilenerden aldınız kimden aldınız nasıl aldınız gerçekten işe yarıo mu vs.. öpücüklerkaydirigubbakcemile5
ben nisan ayından beri kullanıyorum ve hiç kırılma filan olmadı. 0.5 mm lik iğneler kullanıyorum. dermatologuma da danıştım ve o da dermaroller i onayladı. hastalarına tavsiye ediyor ve çok iyi sonuçlar alıyormuş.
bende de düzelme var sanırım. ben kendim çok farketmiyorum ama görenler söylüyorlar.
siparişi verdiğim numarayı kayıt etmişimxxxxx internetten almıştım. dermaroller resmi sitesindendi galiba.
ben nisan ayından beri kullanıyorum ve hiç kırılma filan olmadı. 0.5 mm lik iğneler kullanıyorum. dermatologuma da danıştım ve o da dermaroller i onayladı. hastalarına tavsiye ediyor ve çok iyi sonuçlar alıyormuş.
bende de düzelme var sanırım. ben kendim çok farketmiyorum ama görenler söylüyorlar.
siparişi verdiğim numarayı kayıt etmişimxxxxx internetten almıştım. dermaroller resmi sitesindendi galiba.
Ben de yorumları okuyup gg'den sipariş verdim, 1,5 mm aldım ve ayda 1 kez yüzüme uyguluyordum. Bir de kolojen arttırıcı bitkisel yağlardan yapılmış occo diye bi krem aldım ama 4. kullaınmdan sonra iğne şeritlerinden biri yerinden çıktı, o şerit çıkınca diğerleri de sallanmaya başladı. Artık kullanamyorum, yüzümde hafif bi değişim olduğu söyleniyor, ama krem sayesinde mi yoksa dermaroller sayesinde mi emin değilim. Bence çukurlarda bi düzelme yok ama yüzüm daha canlı ve dinç günüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?