açıkçası bende fazla bir işe yaramayacağını düşünmüştüm. fakat denemekte fayda vardı. denedim ve kesinlikle işe yarıyor. sadece sabır istiyor. yöntem mucizevi bir yöntem değil. asıl inanmadığım şeyler o pahalı pahalı kremler. cunku ben çok paralar harcadım o tür şeylere. boş!
dermaroller mantıklı ve akupunktura dayanan bir yöntem. ben azda olsa sonuçlarını görüyorum. özellikle goz altı çizgilerim azaldı. devam ediyorum. bakalım bakalım...:) bir kaç ayıma patlayacak belki ama risksiz, yan etkisiz bir şey yaptığımdan eminim. evimde istediğim zaman yapabilmem işin en rahat tarafı. 0.5 mm kullanıyorum. zaten 3 günde bir 10 dakika yeterli.
sabır arkadaşlar sabır...
ben konyada, özel bir hastanede, bana toplamda maliyeti 1000 tl tutarında 4 seanslık dermaroller tedavisi oldum. 4. seansta lekeler geçer demişti, ama çok fark olmadı. her seanstan sonra ildin üst tabakası soyuldu. tam sonunu fayda eder gibi oldu, benim seans bitti. sonra bana lazer falan dedi doktor. madem başta lazere yönlendirseydi. para boşa gitti. ben hala mutsuzum.
ben yarın 5. seans için gidicem doktora, geri kalan 4 seans sonunda şunları söyleyeyim; arkadaşlarıma bilerek hiçbirşey anlatmadım roller yaptırdığıma dair. bi değişiklik olursa fark edecekler mi diye, roller yaptırdığımı söylesem insan psikolojisi ister istemez sanki biraz düzelme var gibi görür. görenler ne kullanıyorsun yüzün için diye sormaya başladı :) cildin daha güzel görünüyor bize de söyle ne yapıyorsan diyen arkadaşlarım var. ki ben aynaya baktığımda hani aman aman bi değişim görmüyorum. belki her gün baktığıma alışmışsımdır o görüntüye ondan olabilir.
doktor 6. seansdan önce gözle görülür bi değişim bekleme demişti taa en başta ilk konuşmaya gittiğimde. bakalım yarın 5. seans var.
doktor ilk 3 seans 2.5 mm lik roller kullanırken 4. seanstan itibaren 1,5'a düştü.
benim nacizane tavsiyem, evde kullanmak istiyorsanız dahi öncesinde bi doktora gidip fikir alın. yüzünüzdeki çukurlukların boyutuna göre iğne ucu değişiyormuş doktorum öyle dedi. sorun doktora benim cildime hangi mm'lik roller uygun olur diye, hem öncesi ve sonrası hangi kremleri kullanacağınızı da söyler. sonra evinizde nasıl istiyorsanız yaparsınız.
Ben dermarollertr.com diye bir siteden aldım, ürün 1 günde elime ulaştı, çok kaliteli bir urun ve ayrıca müşteri hizmetleri gerçekten çok iyi, çok nazikler. Tüm sorularımı cevapladılar.
2 çeşit var 192 iğneli ve 540 iğneli olan. 540 iğneli daha etkiliymiş ve hiç acı hissetmiyormuşsunuz. Yeni kullanmaya başladım, ilerleyen günlerde sonuçları sizinle yine paylaşırım.
Ben dermarollertr.com diye bir siteden aldım, ürün 1 günde elime ulaştı, çok kaliteli bir urun ve ayrıca müşteri hizmetleri gerçekten çok iyi, çok nazikler. Tüm sorularımı cevapladılar.
2 çeşit var 192 iğneli ve 540 iğneli olan. 540 iğneli daha etkiliymiş ve hiç acı hissetmiyormuşsunuz. Yeni kullanmaya başladım, ilerleyen günlerde sonuçları sizinle yine paylaşırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?