Dermaroller- izler -lekeler-skarlar-selülitlerr babay, kolajen üretimi

ben konyada, özel bir hastanede, bana toplamda maliyeti 1000 tl tutarında 4 seanslık dermaroller tedavisi oldum. 4. seansta lekeler geçer demişti, ama çok fark olmadı. her seanstan sonra ildin üst tabakası soyuldu. tam sonunu fayda eder gibi oldu, benim seans bitti. sonra bana lazer falan dedi doktor. madem başta lazere yönlendirseydi. para boşa gitti. ben hala mutsuzum.

ya 1mm lik alsam kendim kullansam acaba acısı çok olur mu? siz kaç aydır kullanıyordunuz, nerden ne kadara aldınız acaba (belki bu sorulara cvp vermiş olabilirsiniz ama bu başlkıta sayfa sayısı fazla kusura bakmayın)

4 seans az mı geldi acaba? kaç mm lik kullandı doktor size?

burdan anlatmak zor olur ama ne derinlikte çukurlarınız vardı

kızlar ben de almak istiyorum tavsiye edeceğiniz site veya yer var mı ankaradayım???? ayrıca saçta dermatitim ve buna bağlı olarak dökülmem var kaç mm lik kullanmalıyım? çenemdede sivilceler var ama çok şişkin değil ??

Ben dermarollertr.com diye bir siteden aldım, ürün 1 günde elime ulaştı, çok kaliteli bir urun ve ayrıca müşteri hizmetleri gerçekten çok iyi, çok nazikler. Tüm sorularımı cevapladılar.
2 çeşit var 192 iğneli ve 540 iğneli olan. 540 iğneli daha etkiliymiş ve hiç acı hissetmiyormuşsunuz. Yeni kullanmaya başladım, ilerleyen günlerde sonuçları sizinle yine paylaşırım.

memnun musunuz acaba ? ben de almayı planlıyordum o üründen ancak cesaret edememiştim. akne skarlarım ve geniş gözeneklerim için kullanmayı düşünüyorum. uygulama sonrası ne sürülmesi gerekiyor .
çok teşekkürler. umarım çok faydalı olacaktır cildinize.

arkadaslar bunu evde yapamk pek dogru bısey mı bılemıyorum bn bugun grstum dermatologla yuzumdekı sıvılce ve ızlerı ıcın once g.asıt uyluyacak snra t. c.a snra dermonooler ıgnelı yapılan fyatı 150 tl yuzumun eskısınden cok dha gsell olcgnı soyledı kı bunu yaparken yuzu 1 saat onceden uyusturuyolrmıs acılı bseymıs .. haftaya baslıcam ınsallah gusell snclar alıcam..:18:

hastane ortamında yaptıran var mı peki?bir de ücretleri nasıl?seans süresi ve seans arası ne kadar sürüyor,tecrübeli arkadaşlar bilgi verebilr mi?

bende aynı yerden sipariş verdim.. gerçekten kadın çok ilgiliydi... en abuk sabuk soruya bile sevecenlikle cevap verdi:) yaşım 26 olduğu için 0.5 mm nin uygun olduğunu söyledi... 1mm lik uç 40 yaş civarına doğru daha uygun olurmuş....... bakalım fizyolojik olarak mantıklı geldi... sonuçta bu cihazın yaptığı bir şey yok.. herşeyi cild kendi yapıyor kollajen senteziyle.... inanıyorum ve heyecanla bekliyorum siparişimi... inşallah 2 günde elimde olacak... sonuçları paylaşırım:)

bende sipariş ettim derma-roller ı... inşallah bu hafta elimde olacak.. ve ben inanıyorum... kollajen yapımını desteklemsi fikrine.. vücudumuzda bir yara oluşunca nasılki tamir mekanizmasi devreye giriyorsa.... bu da aynı mantık... milyonlarca lirayı kozmetik kremlere harcamaktransa... evde yüz masajımı yapıyorum.. yüz kaslarını çalıştırıyorum sarkmasın diye.. bir de derma-roller yapıcam inşallah işe yarar...... derma rolları e vitami ve c vitamini kapsülü ile desteklemeyi düşünüyorum... ci vitamini vucutta kollajen artımını destekliyor... belki dudaklarım da kalınlaşır sonuçları paylaşırım sizle

Ararkadasslarr ne olur yardim edin dun dermaroller yaptrdimsabah kalktim yuzum de parca parca pembelikler kizararikliklar var ne zaman gecer buu:--(

siz kendiniz mi yaptınız derma rollerı yoksa doktora mı yaptırdınız uygulamayı? iğneler yeterince hijyen miydi acaba? hijyen çok önemli biliyorsunuz...

evet ben evde kendim uyguluyorum.... alkolle temizliyorum önce.... eczaneden antiseptik bir solusyon alabilirsin... tabiki ilk başta kırmızılık bir kızarıklık oluyor... nasıl ki vucudumuzda bir yara oluşunca orası tamir olmaya başlar kabuk bağlar.... bu da aynı mekanizma..... ciltte önce kızarma oluyor.. belki parça parça oluyor ama sonra toparlanıyor..... benim aşırı yağlı olan yüzümde artık yağlanma olmamaya başladı... :) bakalım yarın 2. kere uygulayacağım.... bir de benev c serum u alsam... ahhh ahhhh bir dahaki maaşta artık:)

... kliniklerde çok pahalı bu uygulama.. üstelik amerikada bir çok kadın evde uyguluyor bunu... saç mezoterapisine gidiyorum... birde yüz mezoterapisine para verirsem aç kalırım:) 200 lira her seansmış??... en iyisi evde uygulamak.... ve BENEV C serum :) taktım bu seruma ben..:)

... kliniklerde çok pahalı bu uygulama.. üstelik amerikada bir çok kadın evde uyguluyor bunu... saç mezoterapisine gidiyorum... birde yüz mezoterapisine para verirsem aç kalırım:) 200 lira her seansmış??... en iyisi evde uygulamak.... ve BENEV C serum :) taktım bu seruma ben..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…