Dermaroller- izler -lekeler-skarlar-selülitlerr babay, kolajen üretimi

Bugun ilk deneyimimi yaptim evde once bir yanaga 5 dakika yaptim bitrdikten sonra e vitamini surdum,sonra diger yanaga ayni sekilde uyguladim.Ayni doktorumun bana yaptigi gibi oldu bu ilk seansti bende sizinle gelismeleri paylasicam.30 kerede yapsam bitirmek icin sabirla devam etmeyi dusunuyorum.

Arkadaşlar ben haftada 1 kez olmak üzere 2 kere dermorel kullandım...bende hemen bir gelişme olmasını beklemiyordum yalnız bu 2 deneyimimden sonra cildimde lekelenme ve kararma oldu...kaldı ki beyaz tenli biriyim...çiller daha çok belirginleşti ve cildimde sararma kararma karışımı bir renk aldım( bu normal mi?Bunun için hivural diye krem kullanmaya başladım lekeler için...ve güneş koruyucusu mutlaka kullanıyorum...benim endişem düzeltelim derken lekelenmeyelim yada sivilce izlerimiz daha da derinleşmesin cildinde benim gibi sorunlar olan bilgi paylaşımında bulunursa sevinirim...

Benimde kolumda 10 yıllık yara izi vardı trafik kazasından kalma rollerı yara izi tedavisinde kullandım 2. seansdan sonra benimde kolumda renk değişimi oldu karartı şeklinde ama ayrıca kullandığım kremde tüylenme yaptı şimdi kremi değiştirdim. Madecassol kullanıyorum kararma ise kendiliğinden geçti. Endişelenmene gerek yok zamanla kendiliğinde geçiyor. Bu arada dikiş izi çok büyükdü ve yarı yarıya düzelme var. silikleşti çapı daraldı. Mucizevi bi alet bence kolumdaki sağlıklı doku ise diğer koluma göre bebek gibi oldu :) ne pürüz var ne başka bişey. elimde olsa tüm vücudu tarayacağım :))

tesekkürler karbi o zaman devam edicem:)))bide bişey daha sormak istiyorum siz kaçlık dermarol kullanıyorsunuz ben 0,5...acaba yetersiz mi sivilce izlerine??

Rica ederim.. Bence sivilce izleri için az. Aslında 1.0mm de fazla 0,75'lik almanı öneririm bir sonra alacağın zaman. Ben yeni rollerımı 1.5mm ile değiştirdim ama benim izler korkunç büyüklükte ve dikiş izleri siz yüzde 0,75 rahatlıkla kullanabilirsin diye düşünüyorum. 0,5 akne skarlarının deliklerine olması gerekenden az temas ediyor. sonuç alırsınız mutlaka ama biraz geç alırsınız.

arkadaşlar bugun doktora gittim izlerim var ve gözeneklerim çok geniş doktor lazer yada roller tavsiye etti ama ben lazer düşünmüyorum ayrıca çokpahalıymış lazer rollerı kaça aldınız peki ve çok acıyormu izlerde kaç ay kullanmam gerekir çok merak ediyorum bu izler yüzünden özgüvenim sıfır evde nasıl uyguluyorsunuz çok merak ettim yardım edebilirmisiniz

bende doktor kontrolunde dermo roler tedavisine başladım 2mm'lik iğne ile yaptılar 3 gün önce emla uyuşturdukları için canım çok yanmadı ama ben aynı zamanda prp tedavisine de başladım bakalım sonuçlar nasıl olacak.

Evet kızlar ben de dermaroller tedavime 1 ay önce geri döndüm. Bu konunun baş veya ortalarında ne kadar memnun kaldığımı belirtmiştim, akne izleri için 1 mm kullanıyordum. Ara verdiğim dönemde hiç gerileme olmadı kızlar, en güzel müjdem bu sizlere En son 3 ay önce 1.5 mm yaptım ve 1 ay önce seansı tekrarladım fakat 1.5mm ile 1 mm ile aldığımdan daha iyi sonuç almadığımı düşündüğüm için 1 ile devam edeceğim. Eski 1 mm.yi de çöpe attım epey yıpranmış görünüyordu, yeni bir tane aldım 40-50 tl arası birşeye. Yalnız eczanelerden bir türlü 70 derecelik etil alkol bulamamaya başladım, hükümet politikaları yüzünden satamıyoruz diyorlar. Kolonya olabilir ama o da 70 derece değildir daha düşüktür. Ama en kötüsü onla devam edeceğiz...

Önceleri 1 mm.yi ayda 1 yapıyordum, çoğu yabancı forumda böyle diyordu ama şimdilerde 7-15 güne dönmüş durumda çoğunluk. Ben de 15-20 güne bir yapmayı planlıyorum. Gelişmeleri yazarım

kızlar ben dermaroller kullandıktan sonra sanki sivilce izlerim daha çok derinleşti off çok kararsız kaldım cildiyeciye gidip sorucam en sonunda(

kızlar ben dermaroller kullandıktan sonra sanki sivilce izlerim daha çok derinleşti off çok kararsız kaldım cildiyeciye gidip sorucam en sonunda(

kaçlık kullanıyorsun arkadaşım bu çok önemli bende 0.5 lik kullandım 4 kez yptım cildimi mahvetti resmen çizgiiler bastı yüzümü derimi çizik içinde bıraktı sakın küçük kullanma iğneler ufak olduğu için dçnmeyip yırtarak çizerek geçiş yapıyormuş bu gün doktorla görüştüm 1.5 lik yada daha üstü kullan

kızlar nerden alıyorsunuz bu dermoroller ları? aldığı üründen memnun kalan bana özelden link atabilirse çoook mutlu olurum...

bakıyorum da çok fazla ürün ve marka var:S
cildimde sivilce izleri var ama çok çok kötü durumda değil öyleyse 0,5 mi almalı 1 mi almalı 1,5 mu?

bakıyorum da çok fazla ürün ve marka var:S
cildimde sivilce izleri var ama çok çok kötü durumda değil öyleyse 0,5 mi almalı 1 mi almalı 1,5 mu?

4 kere doktor kontrolunde 2.00 la yaptirmistim birde simdi ben kendime 1.00 mm aldim evde bir kere onu yaptim beni butun goren herkes cildin cok duzelmis cok iyi olmus diyolar kesinlikle sabirla deneyin simdi doktor tedavisine araverdik ben evde devam edicem kendi yaptigimla ilk basta gozle gorulur bir degisiklik fark etmiyosunuz ama zamanla geciyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…