Dermaroller- izler -lekeler-skarlar-selülitlerr babay, kolajen üretimi

klınıkte yaptrdım arkadaslar hıcc gerek yokk klınıkte para verıp yaptrmatya ev de hıjyenık bı sekılde yapın bana prp uygulaması ıle beraber yaptgı ıcın klınıkte yaptrım zaten ama ıkı gun kızadı bugun ucuncu gun gectı sayılır kızarıklıgım ama cıldım kurudu bıraz ve sankı haff lekelendım nıye anlamadım hanı kararma demısınız ya bende de haff pembelık ve cok ınce kabuklanma oldu cılt kendını yenılyor herhalde ama memnun degılım sadece ılgınc bı sekılde yuzmdekı trnak ızı daha ılk uygumada azaldı evde alıp yapcam 1.5 luk la yapıldı bana

sana katılıyorum canım.... ama ben bu konuyu uzun uzun araştırdım.... yüz için 0.5 mm yi önerdiler bana hep... 1.5 mm lik yüzde çok ciddi bir problem skar yada derin yara izleri varsa kullanılmalıymış..... 40 lı yaşlardan sonra 1.5 luk kullanılması gerekirmiş aksi taktirde.... klinikler çok pahalı ayrıca. her seansa 150 dolara yakın para vermek kolay mı.... . bende saç mezoterapisine başladım... yüz mezoterapisini de evde yapıyorum:) ...... kabuklanma ve soyulma oluyor ... klinikle arasında ciddi bir fark olmasa gerek... prp dışında..... inşallah işe yarar.... sevgiler

bılgılemndrdıgınz ıcın tesekkur ederım yuz mezoterapısınden kastınız dermaroller mı ben sankı dermarollerı yaptrdıktan sonra lekelemdım yada ızlerım bıraz koyulastı acab ıclerı yara ve kabuk oldugu ıcın mı hanı kararma oluyo bı hafta demısler ya?

arkadaslar bugun 5.gunum hala haff kızarıklık ve kahvelesme oldu ızlerımde normal mı acaba?

endişende haklısın bence..ama biraz fazla..ben yıllardır bu işle uğraşıyorum yani agresif yöntemlerle cilt yenileme..dermabrasyon dışında bi çok yöntemi denedim lazer ve aynı mikro mantıkla çalışan dermaroler çok çok iyi..yani cildim yıllar içinde baya düzeldi..lazere gittiğim estetik cerrahım da dermaroleri evde yapmamı onaylamıştı..zararı olmayacağını söylemişti..hafif kimyasal peelingden sonra emla sürüp dernaroler yapıp üstüne e vitamini kapsülünü kırıp sürüyorum. yani memnunum kısaca

bir ekleme daha yapiyim:dermaroller+yağ= 194 TL diyordu. fiyata bakarak yorum yapmak isterseniz diye söylüyorum.

Arkadaşlar merhaba
Yazdıklarınızdan çok faydalandım hepinize teşekkürler.

Ben de almak için nette araştırdım. 59 tlye de var 375 tlye de. Kim ne kadara aldı? hangisini kesin alma dersiniz? tavsiyeniz varsa sevinirim

arkdaslar ne olur yardım edın 12 gun once bana dermaroller yapıldı cıldım de lekeler ve pembelıkler olustu coook bozuk moralım zaten hassas cıldım ya bu ne zaman gecer ne olur yardım edın lazer paketı almıstım lazer bı seans 3.5 ay once yapıldı cook kızardım toplam paket almıstım gel sana lazer yerıne prp lı dermaroller yapayım dedı doktor ama lekelendm gecer mı bu kızarıklıklar yardım edın

Evet arkadaslar bende size gecmisimi ve oncesini anlatiyim. 9 aylik bir roaccutane gecmisimden (onun oncesini saymak bile istemiyorum kremler,ilaclar,yontemler :)))) sonra cildimde cok sukurrrrr hicbir sivilce kalmadi. Bitirelide yaklasik 8-9 ay oldu. Simdiki derdim herkesinki gibi sivilce sonrasi cukurlar,izler vs. Cok arastirdim herseyi tek tek. Arastirmaci ruhum bayagi ust duzeydedir :)))) fraksiyonel lazermis kimyasal peeling mis. Yok!! Cukurlar icin tam anlamiyla bak bu %100 geciriyo diyebilicegim birsey bulamadim. Doktorumlada gorustum zaten cukurlar icin pek yapilabilcek birsey yok he eger deniycekseniz fraksiyonel lazeri deneyin onunda size saglayacagi yarar maximum %20dir fazla umitlenmeyin hatta bana kalirsa hic denemeyin bile dedi paraniza yazik diye uyardi. Gelelim dermaroller konusuna sayenizde cok daha fazla bilgi edindim burda ayrica videolar ve yabanci sitelerdende okuduklarima gore ise yarayabilicek birsey en azindan inaniyorum buna. Fakat! Nasil bir kombinasyon onerirsiniz uzun sureli kullanicilarin yorumlarini rica ediyorum.

Hangi markayi onerirsiniz?

Microneedle skin nurse system titanium igneli kisaca MRS DERMAROLLER adli bir urun kafama yatti gg'da. Fiyatida uygun.

Cukurlarim kimisi derin kimisi gozenek halinde. Kac mm'lik onerirsiniz? İstege bagli olarak, sadece igneli basliklarini sonradan satin alabiliyormuyuz?

Takviye olarak islem oncesi ve sonrasinda ne gibi urunleri kullanmami onerirsiniz? Biraz acayim bunu;

Dermarolleri kimisi batikon kimisi alkolle temizlemis hangisi?

Ve;
İsleme baslamadan once yuze krem, temizleme jeli vs. Ne onerirsiniz?

İslem bittikten sonra ne gibi takviye uygulamalar yapiyosunuz. Vitamin kurlerimi? Kremlermi? Yoksa dogal urunlermi?

Haftada veya ayda yeni baslayan biri icin veya devamindaki seanslarim icin nasil bir aralik belirlememi onerirsiniz?

Cok soru sordum cok konustum biliyorum ama bende herkes gibi yanlis birsey yapmaktan korkuyorum. Simdilik bu kadar cevaplara gore yine sorularim olabilir. Umarim bu sorulara karsilik gelecek cevaplardan herkes faydalanir.

İyi gunler.....

selam kızlar bugün güzellik merkezinde cilt bakımı yapan bayan anlattı bu tedaviyi...aklıma yattı.kampanya varmış 8 seansı 275tl kremleri ve bir de cilt bakımı dahil..nasıl sizce?

merhaba bende dermaroller aldım 1 mm likten aldım
gg dan aldım bir güzellik uzmanından aldım
alırken sordu ne için diye bende akne izi dedim bi merhem önerdi bağ dokuyu onarıyormuş
ilk kullandım yüzümde 2 tane akne vardı
tamam ama 2. kullanımdan sonra baktım yüzümde 16-17 tane acıtan kıpkırmızı akne
hemen mesaj attım ben yüznde akne olduğunu bilmiyodum dedi haklıda :)
başka bi ilaç önerdi hem ürün hem merhemin kullanımını kes dedi bi süre
o ilacı kullandım iyi geldi aknelerime değdirmden yapıyorum haftada iki kere
akne izi olmayan yerlerin kalitesi arttı
ama sanki skar izlerinde hiç bişi farketmedi aynı resmen 1-2 ay oldu
hatta yaptıktan sonra çok iyi sebum emen ürünleri kullanmak lazım yağlı cildiniz varsa
siyah nokta oluşuyo çok dikkatli kullanmak lazım
alnımda siyah noktalar oluştu o arada ama akşam sabah temizledim tonikledim hemen geçti
ama skar izlerimde bi değişim yok diye hevesim kaçtı ne zamandır yapmıyorum
skar izlerini geçtimde sivilce çıkıp geçince kıpkırmızı iz 1 aydan fazla geçmiyo napsam bi fikri olan var mı?
clinique maske ye karbonat katıyorum ama bakalım

Kızlar bu dermarolleri her kullanımdan önce ve sonra dezenfekte etmek gerekiyor, aksi taktirde enfeksiyonlara ve iltihaplanmalara yol açabiliyormuş. Sizin kullandığınız yöntem ne? Alkol ya da zefiran falan kullanan var mı, ya da ne önerirsiniz?
(Bu sorum Zefiran hakkında fikri olanlara: kendisi dermarollerin iğnelerini paslandırır mı? :) ) Temislemek lasım , değil mi ama...

evet canım aslında hijyen de dediğin gibi çok önemli bir konu.... ya eczaneden bir dezenfektan alınabilir.. yada ben evde kolonya ve oksijenli su kullanıyorum... çok şükür hiç bir problem olmadı..... kolonya da etil alkol sonuçta yüzümü de oksijenli su ile dezenfekte ediyorum :) sevgiler....

sağol canım cevabın için. Ama ben canıtezliğimle cevabını bekleyemeden eczaneden alkol aldım, bir sprey şişesine koydum (boşalmış, yıkanıp durulanmış sıvı saç kremi şişesi) işim bittikten sonra fısfıslıyorum. Başlamadan önce fısfıslamıştım geçen sefer, hemen uçmadı, ıslattı yanaklarımı. Kolajen salgılatcaz derken kurutacaktım alkolle hücreleri az kalsın. Kolonya da aklıma geldi. Zefiran paslandırabilir diye düşündüm. Sevgiler....

Bende bugün aldım dermarollerimi akne izlerim var geniş bir şekilde onlar için 1.00 olanını aldım bu akşam başlicağım gelişmeleri bende sizinle paylaşıcağım sadece merak ettiğim yüzünüzü başlamadan önce neyle ve nasıl temizliyorsunuz?

Hem cildi hemde rollerı eczanelerde satılan antiseptik solüsyonlarla temizleyebilirsiniz. Alkol kullanmayın bence kurutursunuz cildin nem dengesi bozulduğunda tamiri zor oluyor. Ayrıca bu solüsyonların yara iyileştirme özellikleri de var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…