Bi de kararma oluyor demissinuz hepten korktum niye kararsinki yuz
klınıkte yaptrdım arkadaslar hıcc gerek yokk klınıkte para verıp yaptrmatya ev de hıjyenık bı sekılde yapın bana prp uygulaması ıle beraber yaptgı ıcın klınıkte yaptrım zaten ama ıkı gun kızadı bugun ucuncu gun gectı sayılır kızarıklıgım ama cıldım kurudu bıraz ve sankı haff lekelendım nıye anlamadım hanı kararma demısınız ya bende de haff pembelık ve cok ınce kabuklanma oldu cılt kendını yenılyor herhalde ama memnun degılım sadece ılgınc bı sekılde yuzmdekı trnak ızı daha ılk uygumada azaldı evde alıp yapcam 1.5 luk la yapıldı bana
sana katılıyorum canım.... ama ben bu konuyu uzun uzun araştırdım.... yüz için 0.5 mm yi önerdiler bana hep... 1.5 mm lik yüzde çok ciddi bir problem skar yada derin yara izleri varsa kullanılmalıymış..... 40 lı yaşlardan sonra 1.5 luk kullanılması gerekirmiş aksi taktirde.... klinikler çok pahalı ayrıca. her seansa 150 dolara yakın para vermek kolay mı.... . bende saç mezoterapisine başladım... yüz mezoterapisini de evde yapıyorum:) ...... kabuklanma ve soyulma oluyor ... klinikle arasında ciddi bir fark olmasa gerek... prp dışında..... inşallah işe yarar.... sevgiler
Kullanan arkadaşlar bir sorum olacak..Aslında sanırım daha önce bu konuda sormuştum ya da bi başka konuda...:26: Neyse..Bu rollerlar kaç mm olursa olsun ciltte bazı delikler açıyor..O anda ne sürsek de yani en steril olduğunu sandığımız şeyi de sürsek cildin alt tabakalarına geçmiycekmi ve aslında hiçbirzaman sterilize edemeyiz ne kremleri ne elimizi ne pamuğu..Ancak labaratuvar ortamında belki tam sterilize edilir ama ev ortamında eninde sonunda çeşitli organizmalar derinin altına geçmiycekmi..Mikroplar görmediğimiz zararlı bazı maddeler..Ne bileyim eğer derinin araa bir delinmesine gerek olsaydı Allah bizi böyle deriylemi yaratırdı diyorum..derimizin üstü hep açık olurdu krem sürdükçe yenilenirdi mesela..Yani yılan gibi deri değiştirmek için uğraşmak doğrumu?Ben sürekli almayı düşünüyorum çok da araştırdım daha önce..Ama bilirsiniz bir ürün satış yaparsa bi işe yarasın yaramasın kısa vadede birileri başarılı oldu ve birilerinin cebine de para girdiyse bu ürün çok satar ve önce çinden yayılır zaten..yani herkes kullanın yararlı diyor ama zararı ile ilgili bir kaç yazı bulabildim o kadar..yani herşeyin yan etkisi olur bu ürünün bir ayrıcalığı olabilirmi ama kimse bundan bahsetmiyor..sadece ayda bir kullanın bişi olmaz alın alın diyorlar..üstelik ürün enteresan bi şekilde en fazla 1 yıl dayanıyor..off bilemiyorum..cildimi yenileyim diye 10 yıl sonra bu ürüne bağımlı hale gelmiş derisi artık hepten incelmiş bi tip olmaktan korkuyorum..sonuçta sonsuza kadar cilt kendini yenileyemez..belli bi yaştan sonra kollajen üretim azaldığında istediğiniz kadar enjekte ettirin..dışarıdan vucuda alınan hiçbir takviye vucutta üretilen gibi olamaz ..bunu ben değil gerçekleri yazan uzmanlar belirtiyor..o nedenle günün birinde sanki cilt bi noktaya gelicek ve tak edicek..mecbur kalıcaz bunu kullanmaya her yıl çünkü başka türlü cilt kendi kendine yenilenme özelliğini kaybedecek ..ya da ne bileyim artık yeterli kolajen kalmıycam bir adım ileri gidip kolajen iğnesi vurulacağız..sonra onun yan etkisi için bir başka x enjekte ettireceğiz..bunun sanki sonu yok gibi..ben 29 yaşındayım şu anda hava hoş yüzümü delsem de üst deriyi elimle de soysam belli süreler sonucunda yepyeni bi cildim olur..bunun için bu alete gerek yok..muhtemelen iki iğneyle yüzümü yara etsem yine yenilenecek..ama sırf bunun için yüz derisine zarar vermek doğrumu..ne de olsa en çok etkilenen yorulan cildimiz yüzümüz..bu konuda bilgisi olan özellikle de bilimsel anlamda paylaşırsa çok memnun olurum..hem ben hem de herkes bilgilensin bu konuda..tek yönlü düşünmek her zaman reddettiğim bişidir..bi konuyu her yönden ele aldıktan sonra üzerimde denemek isterim sonuçta deriyi delicem bana basit ama yüzdeki hücreler ölücekler orada inanılmaz faaliyetler olucak ben anlayamıycam..:44:
bir ekleme daha yapiyim:dermaroller+yağ= 194 TL diyordu. fiyata bakarak yorum yapmak isterseniz diye söylüyorum.
selam kızlar bugün güzellik merkezinde cilt bakımı yapan bayan anlattı bu tedaviyi...aklıma yattı.kampanya varmış 8 seansı 275tl kremleri ve bir de cilt bakımı dahil..nasıl sizce?
evet canım aslında hijyen de dediğin gibi çok önemli bir konu.... ya eczaneden bir dezenfektan alınabilir.. yada ben evde kolonya ve oksijenli su kullanıyorum... çok şükür hiç bir problem olmadı..... kolonya da etil alkol sonuçta yüzümü de oksijenli su ile dezenfekte ediyorum :) sevgiler....Kızlar bu dermarolleri her kullanımdan önce ve sonra dezenfekte etmek gerekiyor, aksi taktirde enfeksiyonlara ve iltihaplanmalara yol açabiliyormuş. Sizin kullandığınız yöntem ne? Alkol ya da zefiran falan kullanan var mı, ya da ne önerirsiniz?
(Bu sorum Zefiran hakkında fikri olanlara: kendisi dermarollerin iğnelerini paslandırır mı? :) ) Temislemek lasım , değil mi ama...
Hem cildi hemde rollerı eczanelerde satılan antiseptik solüsyonlarla temizleyebilirsiniz. Alkol kullanmayın bence kurutursunuz cildin nem dengesi bozulduğunda tamiri zor oluyor. Ayrıca bu solüsyonların yara iyileştirme özellikleri de var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?