Dermaroller- izler -lekeler-skarlar-selülitlerr babay, kolajen üretimi

Akne skarları için 1.5 kullanılıyormuş. Dermarollerin yaz ayında etkisi yok fraksiyonel lazer veya peeling gibi lekeler bırakmaz yinede güneş kremi kullanılıyor ama. Video aralarında ışık farkı var evet. ama akne scarları yani çukurluklar her açıdan göze batıyor ışık pek farketmiyor onun için. zaten %100 sonuç alamazsın yinede büyük değişim geçirmiş çoçuk. ayrıca çoçuk direk çıkarıp yüzüne sürüyor evet. videoda söylüyor zaten ben sadece uygulama kısmını gösteriyorum diye. yoksa elimi yıkar yüzünü yıkar uzun iş onlar. sadece uygulama kısmını gösteriyor neler yapabilirsin onları söylüyor.

Ray's DermaRoller Website diye aratırsan googlede görürsün sitede kurmuş. nelere dikkat edilmeli öncesinde sonrasında neler yapılmalı bunları hep yazmış.

Ben şuan araştırıyorum canım dermarolleri. e vitamini kapsülü ve aloe vera jelimi aldım. dermaroller hakkında araştırmalar yapıyorum. büyük ihtimalle dr dermaroller alacağım. çünkü ucuz ve kalitesiz malların iğnesi pek batmıyormuş ve kullanışlı değilmiş.

Son düzenleme:

Valla çocuğun konuşması beni sıktığı için fazla dinlemiyorum hatta videosunun konuşma kısımlarını direkt sarıp uygulama kısımlarına bakıp kapatıyorum :))

Ben cosmodeep sitesinden aldım şu an benim aldığım 0.5 mmlik olanı indirimde 85 liradan 65e düşmüş, bana 63.5 liraya geldi. Titanyum iğneli iki çeşit bunlar paslanmaz çelik ve titanyum. Paslanmaz çelik olanının iğneleri çok sivri değilmiş yani dediğiniz batma sorunu olabiliyor onlarda. Tam patmadığı için de daha acı vericiymiş.

Ben uygularken fazla acımadı ama uygulama sonrası cidden yanmaya başladı. İlk uygulamam olduğu için cildimi hemen hırpalamak istemedim fazla bastırmadan ve sadece 2 geçiş yaptım ona rağmen sonrası yanma ve acı oldu yüzümde. Bazı videolarda görüyorum kanatana kadar yapıyorlar gerçi onlar doktor yapıyor ve çok steril şartlarda ve çok profesyonel hatta belki medikal serumlar, kolojen, hiyarülonik asit krem bombdandırmanına tutuyorlar cildi haliyle leke kararma kalmıyor tabi...

Aloe vera jeli nasıl. Markası nedir nerden aldın? Cosmodeep sitesinde hiyarülonik asit de satılıyor. İndirimdeyken alsam mı acaba?

Uzmantvde dermaroller ile ilgili videolar var. Nasıl uygulanmalı, nelere dikkat edilmeli vs konusunda...

Hiyarülonik asit ne ise yariyor

Catlak ve selulite uygulayip sonuc alanlar ne tur krem jel kullandiniz bilgilendirin bizi lutfen ise yaradimi kac seans yaptiniz hadi cvp yaziniz

büyük ihtimalle dr roller alacağım. ürün şu Dr Roller Genuine Derma Rolling SystemDerma Roller Shop
singapurlu çoçuk gibi akne izlerine kullanacağım ama o kadar derin ve çok değil. acaba bu dr roller beni kaç uygulamaya kadar götürür 100tlye yakın fiyatı. doktorada sordum öneririm dedi.

jel bu canım abime söyledim arkadaşının kozmetik ürünler sattığı yer var ordan aldı. çoçuk yurtdışındanda ürün getiriyor. Bu singapurlu çoçuktan gördüm jeli gösteriyordu videoda. googlede arattım bende resmi abime gösterdim aynısını bulmuş

Hiyarülonik asit ne ise yariyor

Deri altında tampon bölge oluşturarak kırışıklığın gerilmesini sağlıyor yani gerek mimik kırışıklıları gerekse yaş kırışıklıları yaklaşık 2 hafta içerisinde gözle görülür derecede kayboluyor gerginleşiyor ve pürüzsüzleşiyor :)

Tatlım senin nasıl gidiyor dermaroller süreci. Ben biraz önce 4. kez uyguladım pek bir değişiklik yok ( bu arada 1 haftada 1 kez uyguladım

arkadaşlar gözaltı morluklarım var çok koyu daha doğrusu göz çevremde hem üst hem alt
birde tenm güneşten dolayı 3 dört bronzlaşmış akne problemim var arada bi çıkan şu akne yok akne izleri
bunlar için faydalı olurmu ben hastanede yaptıracam ama emin değilim evde alıp yapsam daha ucuza gelecek belki ama becerebilirmiyim emin değilim birde çalışıorm eve kapanmayı gerektirecek kadar kızarıklık oluyomu tca da ki gibi yardımcı olursanız sevinirim

Tatlım senin nasıl gidiyor dermaroller süreci. Ben biraz önce 4. kez uyguladım pek bir değişiklik yok ( bu arada 1 haftada 1 kez uyguladım

Canım bayram haftası çok yoğunduk, izinler kalktı sonra bayram girdi hiç yapamadım. Önümüzdeki hafta aksilik olmazsa tekrar düzenli yapmaya başlayacağım. Ben 5-6 aydan önce sonuç beklemiyorum açıkçası :) Şu gözeneklerimi kapatsa, sarkmış cildimi azıcık kaldırsa yeter bana :))

kou çok cansız kalmış yok mu şuan kulanan :18:

Alnımda akne skarları için kullanacağım. çok derin değil ve sadecce alnımn orta kısmında. dermaroller ile iyi sonççç alacağımı düşnyorum.. neyse kızlar estonyadan dr roller sipariş verdim şuan türkiyeye gelmiş kargoda takip ediyorum. yaklaşık 2 aydır araştırıyorum bu dermaroller konusunu. sorduğum doktorlarda var bu konu hakkında araştırmam büyük . gidip 30 tl kötü dermaroller alıp kullananlardan olmayacağım sonra işe yaramadı falan diyorlar birde. 49 dolara dr roller sipariş verdim. ve uzun süre kullanacağım. şuan yanında ne kullansam onun araştırmasını yapıyorum. dr roller aldığım sitede EGF Serum satılıyor az açıklamasını okudumda büyüme faktörlü fln yazıyrdu.. ama nasl kullnılır ne işe yarar bilemiyormmm doktorlarada soruyorum ya anlamıyorlar yada söylemek istemiyorlar. youtubedeki singapurlu çoçk gibi e vitamni kapslü sürmeyii düşüyorum dermarollerden sonra ama kararsız kaldım.

Son düzenleme:
Öncelikle nefret ediyorum bu sivilce skarlarından. Ergenlikte bilmeden sıktırdığım sivilceler çukur şeklinde iz bıraktı herşeyi denedim geçmiyor düzelmiyor. 3 gün sonra üniversiteye başlayacam gitmek dahi istemiyorum. Dermarolleri 3-4 aydır duyuyordum denemeye karar verdim. 1 sene gibi kullanımda iyi sonuç alanlar varmış. Deniyecem umarım düzelir hepimizin yüzü

Kızlar ben dermaroller uygulayalı 2 ay oldu. Bu süre zarfında haftata 1 kez yaptım. Dün üniversiteye gittiğimde arkadaşlarım yüzüne ne olmuş düzleşmişmi temizlenmişmi felan dediler bir sevindim bir sevindim anlatamam. Zaten annemgil felanda diyordu sivilce çukurların birazdaha yüzeyselleşmiş, azalıyor diye. Yani gerçekten bu yöntem işe yarıyor kızlar. Bundan sonra haftada 2 kez yapmayı düşünüyorum. Öyle tahmin ediyorumki 2 aya çukurlukların %80 i geçecek bu bana yeterde artar bile :))) daha sonra dermarollere 1 ay ara verip tca uygulaması yapacagım 2 kez. Biraz sabır kızlar bu yöntem gerçekten çok etkiliymiş. Hepinize iyi forumlar çukursuz günler :))

tca ile dermoroller kuşşasnımının arsında ne kadar zmn bekliosun
aynı anda yapılmaz heralde çünkü tca dan sonraki ciltte soyulmalar oluo biliosun
bu soyulmalar bitince mi dermaroller uyguluyosun

Merhaba kızlar;
Dermarolleri geçen hafta aldım. Kargo dahil 60 TL'ye. İlk uygulamamı hemen aldığım gün yüzüme ve boynuma yaptım. Uygulama sırasında saf argan yağı sürdüm. Bu hafta da bir kez uyguladım dermarolleri (0.5 mm iğneli benimki). Bim'den aldığım (9.95 TL) kolajen serumu uyguladım bu kez. Cilt tarafından birkaç saniyede emiliyor. Ardından hemen argan yağını sürdüm. En son da bol nemlendirici. Cildim çok kızarıyor ama 1 saat içinde geçiyor o kızarıklıklar. Hele sabaha bir şey kalmıyor. Üstelik beyaz tenliyim. Bu ikinci uygulamamdı. İki hafta sonra bir sonuç alıp almadığımı yazacağım.

Ya kızlar bende spariş ettim 0,1 den ama iğneler sanki biraz kalın gibi geldi o 1 mm in hepsini mi girecek tenimize girmesi mümkün değin kolumda deneme yaptım baktım girmiyor biraz daha bastırdım yinede girecek gb değil iğneler ayrıca 80 tl ye aldım kötü bir ürün gb şe değil anlamadım bana yardımcı olan olursa sevinirim

deriden kaynaklıda oluyor canım bendede aynen bu şekildeydi fakat deriye birkaç uygulamadan sonra batıyomuş dedim kendi kendime :)
şu an iyi gidiyor 6 tane oldu aldığım heryerime uyguluyorum gözle görülür derecede iyileşmeler var

Evet aynen dediğin gibi oldu uygulamaya başladığım da gördüm battığını :) ben bu hafta 2. Uyguluyucam şimdilik çok ufak değişiklikler var. Bilgi vermek için biraz erken :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…