Akne skarları için 1.5 kullanılıyormuş. Dermarollerin yaz ayında etkisi yok fraksiyonel lazer veya peeling gibi lekeler bırakmaz yinede güneş kremi kullanılıyor ama. Video aralarında ışık farkı var evet. ama akne scarları yani çukurluklar her açıdan göze batıyor ışık pek farketmiyor onun için. zaten %100 sonuç alamazsın yinede büyük değişim geçirmiş çoçuk. ayrıca çoçuk direk çıkarıp yüzüne sürüyor evet. videoda söylüyor zaten ben sadece uygulama kısmını gösteriyorum diye. yoksa elimi yıkar yüzünü yıkar uzun iş onlar. sadece uygulama kısmını gösteriyor neler yapabilirsin onları söylüyor.Kesinlikle sabır işi. Devamlılık isteyen birşey. Ben 2 ay demişim ama sonu. almak için en az 6 ay gerek. Çocuk 1 sene uğraşmış valla yararını görmüş. Gerçi ilk çektiği video çok karanlık son videoları aydınlık ortamda ve yüzünü yaklaştırmıyor ana eskiye göre baya değişim var çocuğun yüzünde.
Yanlız yüz için 1,5 mm kullanmış çok değil mi o? Ben 0,5 mm bile korktum bastıramadım yani kan oturmaları veya kararma olur diye.
Dermaroller iyi ama dikkatli yapılmazsa, hijyene dikkat edilmez, cilt güneşten korunmazsa kötü sonuçlar doğurabilir. Aslında güneş ışınlarının direkt dik açıyla geldiği şu yaz gnlerinde yapmazsak iyi olur. Ama şahsen kışı bekleyemedim ben :))
Hijyen çok önemli mesela ben uygulama yapmadan önce saç bandımı taktım. Masamı sandalyemi aynamı, uyuglama sonras sürüceğim yağ karışımlarını hazırladım. Sonra yüzümü boynumu yıkadım, ellerimi anti bakteriyel sabunla yıkadım ve yıkadıktan sonra eller dua eder gibi hiç birşeye elimi sürmedim. musluğu dirseklerimle kapattım falanOna rağmen uygulama yapmadan önce yine yüzüme boynuma, ellerime, dermarollera antiseptik solisyon sıktım. Solisyon yerine %70 saf alkol de kullanabilirmişiz.
Şimdi çocuğa bakıyorum hiçbirini yapmıyor. Direkt çıkardı yüzüne sürdü. :26: Yaptıktan sonra işte yağ karışımımı sürdüm. Açılan kanallar 10-15 dakika içinde kapanıyormuş. Nemlendirici kremimi 20 dakika sonra sürdüm çünkü ne kadar en iyisini en doğalını almaya çalışsak da bu kremlerin içinde illa bir koruyucu oluyor. Şimdi yüzde açılan mikrokanllar açıkken o kremlerdeki koruyucuları cildin en derinine kadar sokmaya geke yok zaten aletin uyarılarında da var. Sürdüğünüz kremlerin içeriğine bakın bu kremler uygulamadan sonra sürün, içindeki koruyucular cildin en üst tabakasında kalmalı diyor.
Eee dışarı çıkarken de 50 faktör kremimi sürdüm. Ama bu kadar zahmete bir daha girer miyim bilmiyorum. Sanırım ben kışın devam edicem..
Sen yaptın mı dermaroller. Veya şu yaz aylarında mı yapmayı düşünüyorsun...
Akne skarları için 1.5 kullanılıyormuş. Dermarollerin yaz ayında etkisi yok fraksiyonel lazer veya peeling gibi lekeler bırakmaz yinede güneş kremi kullanılıyor ama. Video aralarında ışık farkı var evet. ama akne scarları yani çukurluklar her açıdan göze batıyor ışık pek farketmiyor onun için. zaten %100 sonuç alamazsın yinede büyük değişim geçirmiş çoçuk. ayrıca çoçuk direk çıkarıp yüzüne sürüyor evet. videoda söylüyor zaten ben sadece uygulama kısmını gösteriyorum diye. yoksa elimi yıkar yüzünü yıkar uzun iş onlar. sadece uygulama kısmını gösteriyor neler yapabilirsin onları söylüyor.
Ray's DermaRoller Website diye aratırsan googlede görürsün sitede kurmuş. nelere dikkat edilmeli öncesinde sonrasında neler yapılmalı bunları hep yazmış.
Ben şuan araştırıyorum canım dermarolleri. e vitamini kapsülü ve aloe vera jelimi aldım. dermaroller hakkında araştırmalar yapıyorum. büyük ihtimalle dr dermaroller alacağım. çünkü ucuz ve kalitesiz malların iğnesi pek batmıyormuş ve kullanışlı değilmiş.
Valla çocuğun konuşması beni sıktığı için fazla dinlemiyorum hatta videosunun konuşma kısımlarını direkt sarıp uygulama kısımlarına bakıp kapatıyorum :))
Ben cosmodeep sitesinden aldım şu an benim aldığım 0.5 mmlik olanı indirimde 85 liradan 65e düşmüş, bana 63.5 liraya geldi. Titanyum iğneli iki çeşit bunlar paslanmaz çelik ve titanyum. Paslanmaz çelik olanının iğneleri çok sivri değilmiş yani dediğiniz batma sorunu olabiliyor onlarda. Tam patmadığı için de daha acı vericiymiş.
Ben uygularken fazla acımadı ama uygulama sonrası cidden yanmaya başladı. İlk uygulamam olduğu için cildimi hemen hırpalamak istemedim fazla bastırmadan ve sadece 2 geçiş yaptım ona rağmen sonrası yanma ve acı oldu yüzümde. Bazı videolarda görüyorum kanatana kadar yapıyorlar gerçi onlar doktor yapıyor ve çok steril şartlarda ve çok profesyonel hatta belki medikal serumlar, kolojen, hiyarülonik asit krem bombdandırmanına tutuyorlar cildi haliyle leke kararma kalmıyor tabi...
Aloe vera jeli nasıl. Markası nedir nerden aldın? Cosmodeep sitesinde hiyarülonik asit de satılıyor. İndirimdeyken alsam mı acaba?
Uzmantvde dermaroller ile ilgili videolar var. Nasıl uygulanmalı, nelere dikkat edilmeli vs konusunda...
büyük ihtimalle dr roller alacağım. ürün şu Dr Roller Genuine Derma Rolling SystemDerma Roller ShopValla çocuğun konuşması beni sıktığı için fazla dinlemiyorum hatta videosunun konuşma kısımlarını direkt sarıp uygulama kısımlarına bakıp kapatıyorum :))
Ben cosmodeep sitesinden aldım şu an benim aldığım 0.5 mmlik olanı indirimde 85 liradan 65e düşmüş, bana 63.5 liraya geldi. Titanyum iğneli iki çeşit bunlar paslanmaz çelik ve titanyum. Paslanmaz çelik olanının iğneleri çok sivri değilmiş yani dediğiniz batma sorunu olabiliyor onlarda. Tam patmadığı için de daha acı vericiymiş.
Ben uygularken fazla acımadı ama uygulama sonrası cidden yanmaya başladı. İlk uygulamam olduğu için cildimi hemen hırpalamak istemedim fazla bastırmadan ve sadece 2 geçiş yaptım ona rağmen sonrası yanma ve acı oldu yüzümde. Bazı videolarda görüyorum kanatana kadar yapıyorlar gerçi onlar doktor yapıyor ve çok steril şartlarda ve çok profesyonel hatta belki medikal serumlar, kolojen, hiyarülonik asit krem bombdandırmanına tutuyorlar cildi haliyle leke kararma kalmıyor tabi...
Aloe vera jeli nasıl. Markası nedir nerden aldın? Cosmodeep sitesinde hiyarülonik asit de satılıyor. İndirimdeyken alsam mı acaba?
Uzmantvde dermaroller ile ilgili videolar var. Nasıl uygulanmalı, nelere dikkat edilmeli vs konusunda...
Hiyarülonik asit ne ise yariyor
morluklarada ii geleblr ama torbalara ve kırışıklıklara çözüm olduğu kesn kızlar anneme kullanıyoruz ailecek deli deişk olduk
Eveeettt yukarıdaki mesajımda siparişim bir gün sonra elime ulaştı. Hem hızlı hem güvenilir hem de ilgililer gözüme girdiler. Ben göz çevresi için olanını ve 0,5mm olanını almıştım sitede kocaman görünüyor ama küçücük bir ucu var. İğneleri göremiyorsunuz bile :)) Yanlız yanılgıya düşüp hatır hutur yüzümü yapmadım. Dikkatli ve nazik oldum:)) Bu arada 2 çeşit varmış biri titanyum diğeri paslanmaz çelik titanyumun iğneleri sivri olduğu için acı da az olurmuş, paslanmaz çeliğin iğne uçları o kadar sivri değilmiş. Paslanmaz çelik daha ucuz karar sizin...
Neyse uygulamadna önce üyüzümü yıkadım ellerimi de antibakteriyel sabunla yıkadım. Dermarollerla beraber gelen antiseptik solisyonu hem alete hem de yüzüme ve elime sıktım. Sonra fazla bastırmadan alnımdan başlayarak parça parça rollerla taradım yüzümü ve sonra da boynumu. Zaten ürünle beraber kullanma kılavuzu da geliyor. Kanallar çabuk kapanıyormuş bu yüzden alnımın bir yarısını yaptım sonra bakım karışımımı sürdüm. Diğer yarısını yaptım yine karışımı sürdüm.
Ben yağ karışımı yaptım kendime a,e vitaminleri içeren ve cildin kollejenini arttırmasına yardmcı bir karışım. Ne diye sorarsanız:
1 tatlı kaşığı baobab yağı
4-5 damla kara üzüm çekirdeği yağı
2-3 damla saf e vitamini
4-5 damla nar çekirdeği yağı
4-5 damla pirinç kepei yağı
Yanlız bunların hiçbiri aktarlardan alınmıyor, aktarlarda olan petrolden elde edilen likit parafin içine esans katılarak yapılıyor. Bu pis şeyleri cildin alt tabalarına sürmeyellim. Bne bu ürünleri forumda da sık sık bahsedilen gerçek doğal ürünler yapan bir siteden aldım. Baş harfi d.. :))
Roller uygulamamdan sonra kanallar kapanmadan 2-3 damla halinde sürdüm zaten cilt hemen çekiyor, cilt çektikten snra bir kez daha parmağımın hemen ucuyla çook az miktarda sürdüm. Tabi cilt kuruyor bu dermallerla neme çok ihtiyaç duyuyor eczanden yeni keşfettiğim yağsız, parabensiz, silikonsuz su bazlı, a, e ve f vitaminleri içeren bepanthol forte krem sürdüm hep. Çok güzel bir krem ama malesef çok küçük ve o boyuta göre fiyatı da pahalı geldi ama nemlendirmesini beğendim.
Kızarıklığın geçmesi 1,5 gün sürüyor bu yüzden çalışan bayanlar izin günlerinizde , hafta sonları yapın. Direkt güneşten ve güneş ışığından sakının, 1,5 günün sonunda dışarı çıkarken mutlaka 50 faktör güneş koruyucu sürüyorum ben leke yapmaması için. İlk uygulamayı kazasız belasız atlattım korktuğum gibi olmadı. Gerçi ben korkumdan bastırmadım ve 2 geçiş yaptım, cildim alıştıktan sonra belki biraz bastırırım.
Kullanma kılavuzunda 0,5 mmlik için her hafta uygulanabilir yazmış. Herhafta bir seansta sakınca yoktur herhalde. Daha ilk uygulama öyle şahane süper sonuç tabiki beklemiyorum en az 2 ay sonunda sonuçları almaya başlarız.
Benim dermaroller uygulama tecrübelerim bunlar. İyi akşamlar efenim :))
Tatlım senin nasıl gidiyor dermaroller süreci. Ben biraz önce 4. kez uyguladım pek bir değişiklik yok( bu arada 1 haftada 1 kez uyguladım
kullandığınız dermarollerı nereden aldınız
Tatlım senin nasıl gidiyor dermaroller süreci. Ben biraz önce 4. kez uyguladım pek bir değişiklik yok( bu arada 1 haftada 1 kez uyguladım
Kızlar ben dermaroller uygulayalı 2 ay oldu. Bu süre zarfında haftata 1 kez yaptım. Dün üniversiteye gittiğimde arkadaşlarım yüzüne ne olmuş düzleşmişmi temizlenmişmi felan dediler bir sevindim bir sevindim anlatamam. Zaten annemgil felanda diyordu sivilce çukurların birazdaha yüzeyselleşmiş, azalıyor diye. Yani gerçekten bu yöntem işe yarıyor kızlar. Bundan sonra haftada 2 kez yapmayı düşünüyorum. Öyle tahmin ediyorumki 2 aya çukurlukların %80 i geçecek bu bana yeterde artar bile :))) daha sonra dermarollere 1 ay ara verip tca uygulaması yapacagım 2 kez. Biraz sabır kızlar bu yöntem gerçekten çok etkiliymiş. Hepinize iyi forumlar çukursuz günler :))
Ya kızlar bende spariş ettim 0,1 den ama iğneler sanki biraz kalın gibi geldi o 1 mm in hepsini mi girecek tenimize girmesi mümkün değin kolumda deneme yaptım baktım girmiyor biraz daha bastırdım yinede girecek gb değil iğneler ayrıca 80 tl ye aldım kötü bir ürün gb şe değil anlamadım bana yardımcı olan olursa sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?